Ferm Living julepynt – Disse smukke ting hygger i et smukt hjem

Ferm living julepynt - Med zoom

Ferm Living julepynt? Til det smukke hjem i juletiden skal der bruges smukt julepynt, og der findes mange lækre ting som f.eks. Nordahl Andersen julepynt og andre lækre mærker, hvilket netop er hvad julepynt fra Ferm Living er.

Hvis du skal bruge noget smukt så se det store udvalg lige nedenfor, i mærket der er blevet mere og mere populært i Danmark igennem de senere år.

Det store udvalg af julepynt i Ferm Living

Her har vi fundet noget af det store udvalg i Ferm Living, der er designet i retro stilen tilsat de skandinaviske traditioner, hvilket har gjort det moderne danske brand yderst moderne og populær.

køb den lækre House Christmas calender fra ferm living til det smukke hjemHouse Christmas kalender

Hvis du vil skabe den smukke kalender til børnene eller måske dig selv, hvorfor så ikke gøre det med den smukke kalender der samtidig skaber den gode stil?

Det kan du gøre med denne House Christmas kalender som det smukke julepynt.

Den er set ved Trendyliving til 399,- kr.

brug de smukke lysholdere til juletræetLysholdere til juletræet

Du kan selvfølgelig også finde smukke ting til juletræet, og hvad er næsten vigtigere end lysholdere til de levende lys. Køb et sæt af 4 stk. til 249 kr. og de kunne jo bruges som adventsgave til en kær?

Find de smukke lyseholdere ved Trendyliving her

Gold Stripe guldkuglen er det smukke julepynt til træetPaper ball gold stripe julekugler

Til juletræet skal der smuk julepynt til som både pynter og giver julehygge. De smukke paper ball julekugler fra Ferm Living opfylder begge kriterier helt lige smukt snefnug pynt, så hvis du skal skabe en ny stil, så kunne disse der kommer i forskellige størrelser og priser være værd at overveje som det gode køb.

Trendyliving sælger disse til den gode pris

find den lækre paper diamond julepyntFerm Living Paper Diamond

En anden smuk ting der pynter juletræet, er den smukke paper diamond der kommer med 3 stk. i forskellige størrelser.

Ligesom julekugler så vil disse diamanter i papir skabe den anderledes og elegante stil til juletræet, som faktisk kun koster 119,- kr.

Find det smukke diamant pynt ved Trendyliving her

brug den lækre julesok til morgengaven og pyntBlack splash julesok

Hvis du mangler den lækre julesok til f.eks. kalendergaver der både pynter og rummer det praktiske formål, så kan du også finde en lækker julesok i det lækre mærke.

Julesokken kommer i tre forskellige modeller for du finder også sokken med grå og sorte striber hvor prisen ligger på 199,- kr.

Se de tre forskellige julesok modeller her

find den smukke fod til juletræetSmuk juletræsfod

Du kan selvfølgelig også finde en lækker Ferm Living juletræsfod. Denne juletræsfod rummer både det praktiske formål med at holde juletræet, men kommer også i den simple men elegante stil, som kan være i dit hjem stil hvilket gør den oplagt hvis du vel og mærke leder efter en ny juletræsfod til hjemmet.

Prisen på den elegante og stilfulde fod ligger på 399,- kr.

Find den elegante juletræsfod ved Trendyliving

Køb den elegante Ferm Living julestræs stjerneFerm Living juletræsstjerne

Hvis du er på jagt efter en flot stjerne til juletræet, så finder du selvfølgelig også en elegant juletræsstjerne i det populære mærke. En enkel og stilfuld stjerne til toppen af træet er hvad du får med denne.

Du finder den flotte stjerne ved Coolshop her

Ferm Living circle lysestage giver et enkelt og æstetisk advent udtrykFerm Living Circle lysestage

En enkel og stilfuld adventskrans eller måske bare som en almindelig lysestage til julen, er hvad du får med denne  mat poleret messing Circle model.

En super elegant lysestage der giver elegance, hygge og pynter på bordet som du finder til små 499 kr. ved Livingshop.

Find den flotte stage ved Livingshop her

Ferm Living laver de lækre advents pynt som den søde String lysestageString adventsstage

Hvis du leder efter en moderne adventsstage, så kunne Ferm Living String lysestagen måske være det helt rigtige. En diskret og stilfuld stage der kommer i et moderne og neutralt look.

Find String stagen ved Livingshop lige her

køb et smukt kalenderlys til julenHyggeligt kalenderlys

Hvis du ikke bare vil have et almindelig kalenderlys fra supermarkedet, men vil have det stilfulde og æstetiske lys til december, så overvej om ikke det flotte fra det lækre brand er det rette kalenderlys til jer.

Find det smukke kalenderlys ved Coolshop lige her

køb det flotte dotted juletræstæppeFlot juletræstæppe

Juletræet er jo det centrale i de fleste hjem, og det er også det mest pyntet i hjemmet. Derfor skal der selvfølgelig også et lækker og smukt tæppe under træet, og her finder du mange flotte modeller i mærket.

Se udvalget af lækre juletræstæpper ved Superlove

køb den stilrene Ferm Living Block lysestageBlock lysestage

Hvis du skal have kalenderlys, og det skal du jo, så overvej om ikke den stilrene, smukke og elegante Block lysestage skal holde lyset. En yderst flot lysestage til hjemmet, og den kan købes for 150 kr. hvilket faktisk er billigt nok.

køb den flotte Ferm Living Hexagon potteHexagon potte til julestjernen

En anden enkelt og stilfuld pynteting i det smukke massive messing, er den lækre Hexagon potte. Her kunne du opbevare en flot julestjerne eller andet smukt, som skaber det fuldendte og hyggelige rum.

Find den smukke potte til 249 kr. lige her

find det lækre juletræspynt udvalg i Ferm LivingFerm Living julepynt til juletræet

Udover de smukke julekugler og diamanter til juletræet, så kan du finde andre smukke varianter i lækkert pynt til træet, der kommer i forskellige stilarter og priser som du kan finde ved Trendyliving.

Se det lækre udvalg til træet lige her

Hvis du ikke kender Ferm Living, så se denne præsentation af brandet i denne korte video.