Julekugler – Smukke julekugler til juletræet eller vinduet

Køb de smukke julekugler til juletræet og vindue

Flotte julekugler som pynt til juletræet eller som pynt i hjemmet igennem december?

Selvfølgelig skal der være flotte julekugler som årets juletræspynt, helt ligesom der skal være pynt til jul i hjemmet. Her kan du heldigvis finde rigtig mange varianter, farver og priser.

Du kan købe store julekugler, julekugler i glas med lys, H.C. Andersem julekugler, klare julekugler, blå, hvide, røde eller guld farvet kugler og mange andre lækre og smukke kugler.

For at give dig den gode inspiration har vi her på Juleliv samlet et udvalg der dækker over mange forskellige muligheder, så der vil med garanti også være noget, der falder i din smag og hjemmets stil.

Køb de flotte Kähler Omaggio i guld stribet til juletræetKähler guld stribet julekugler

Et par rigtig smukke julekugler, er disse flotte Kähler i guld. Julekuglerne vil virkelig give juetræet et skær af elegance og flot stil, som går igen i julepynt fra Kähler keramik.

Du finder kuglerne til 299 kr. her

Køb de flotte sølv julekugler fra KählerKähler sølv stribet

Du finder selvfølgelig også de utrolige smukke og elegante Kähler Omaggio julekugler i sølv. Hvis dit hjem er mere til sølv end guld versionen, så er det selvfølgelig disse du skal købe til juletræet.

Du finder sølv kuglerne ved Cahetu her

Brug den flotte Karen Blixen romantik julekugleKaren Blixen julekugle romantik

Designer Jette Frölich har designet den flotte Karen Blixen julekugle i glas og hvid. En smuk romantik kugle der kan pynte hjemmet og juletræet.

Du finder kuglerne til 169,75 kr. ved Kopk lige her

Karen Blixen julekugler glasKaren Blixen julerose kugle

En anden model i det smukke Karen Blixen keramik, er julerose modellen der helt ligesom romantik modellen, giver det smukke og hyggelige skær over stuen eller juletræet.

Find julerose kuglerne ved Kopk til 169,75 kr. her

køb den flotte grønne Bjørn Wiinblad julekugleGrøn Bjørn Wiinblad julekugle

Bjørn Wiinblad laver smukt julepynt i den elegante stil, og denne grønne julekugle indkapsler julen på den helt rigtige måde. En smuk Bjørn Wiinblad julekugle til det elegante hjem.

Find kuglen til 120 kr. ved Imerco lige her

brug Bjørn Wiinblad julekuglen i rødRød Bjørn Wiinblad julekugle

Du finder også den lækre Bjørn Wiinblad julekugle i rød farve hvis dette passer bedre ind i din stil. Den røde kugle fra Bjørn Wiinblad passer i den hjerternes fest røde julefarve.

Køb de flotte Omaggio perlemor julekugler til vinduetKähler perlemor julepynt

Hvis du vil have noget flot julepynt i Kähler, så ser disse perlemor julekugler virkelig smukke og hyggelige ud i vinduet. Flotte stilrene hvide julekugler til det moderne hjem i december måned.

Kuglerne er set her til 299 kr.

Køb Ferm Living papir julekugleFerm Living paper ball

Ferm Living julepynt er både moderne og stilfuldt, og denne Paper Ball julekugle i guld striber er ingen undtagelse. En virkelig elegant julekugle der kan pynte op til jul.

Du finder den smukke Ferm Living kugle til 60 kr. her

Køb de vintergrønne Nobili julekuglerKähler Nobili dekorationskugler

Den smukke Nobili serie er designet af Barbara Bendix Becker og Mette Bache i samarbejde med Kähler. Utrolig elegante kugler der kan pynte adventskrads eller dekoration, og derefter hænges på træet til den 24 december.

Brug de flotte Kähler Nobili julekugler til dekorationenNobili julekugler i syrenrosa

Julepynt julekugler kan bruges som pynt både til træet og udsmykning, og her Nobili det flotte valg. Kuglerne hører ikke til de billige julekugler, men kan dog gå for at være en smuk personlig julekugle for dig.

Køb de flotte Lynbgby Rhombe julekugler til stuenLyngby Porcelæn Rhombe

En utrolig elegant julekugle der faktisk kan bruges i hverdagen også, for den har elegance og stil til at pynte hele året rundt. Hvorfor julekugler kan man spørge, og svaret er jo lige for; Hyggelig og smuk hjem hele julen rundt.

hvad er julekugler lavet afMuubs julekugle

En anden stilren julekugle er Muubs kuglen i fiberbeton materiale.En elegant og unik kugle til troldegrenen eller måske juletræet igennem december måned.

Find Muubs kuglen ved Trendyliving til 149 kr. lige her

pynt med det flotte julekugle med lys iMerry Christmas med LED lys

Køb en LED julekugle som denne Merry Christmas der kan pynte på den hyggelige måde med sit dejlige lysskær. Kuglen kommer med 10 varme hvide LED lys, der giver det smukke spejl i glaskuglen.

Køb den flotte House Doctor julekugle til 40 krHouse Doctor julekugle Inka

En elegant julekugle i hvid og sort med flot mønster på, kan skabe det anderledes og stilfulde snit over jeres juletræ i år. En lækker julekugle du kan købe til kun 40 kr.

hvad hedder julekugler på engelskHouse Doctor nude glimmer

House Doctor har lavet den smukke kugle der glimrer og giver det helt særlige skær over juletræet, som vi især kender fra den amerikanske tradition. En lækker julekugle der koster 30 kr.

gamle julekugler med guld pynter hjemmetGeorge Jensen julekugle

George Jensen 2016 julekugle der kommer messing belagt med 24 kt. guld, vil pynte både træet eller vinduet på smukkeste vis.

Du finder den smukke kugle ved Kopk til 200 kr. her

hvordan laver man julekugler med navnSort kugle i metaltråd

Base212 smuk og enkel julekugle lavet af metaltråd. Du finder en enkelte kugle i forskellige størrelser hvis du ønsker den stilrene stil til julen.

Kuglen er set til 29 kr. ved Trendyliving lige her

Køb de sjove julekugler i plastHoptimist Santa julekugle

Du kan selvfølgelig også finde de sjove Hoptimist julekugler, som denne søde og sjove Santa. Hoptimister er blevet super populære igen, og hvorfor ikke også til juletræet?

Du finder den sjove Hoptimist til 119,95 kr. her

find de gode hoptimist julekugler tilbudHoptimist Dancer julekugler

En anden slags Hoptimist kugle er sættet med den sjove Dancer model. de grå Hoptimist kugler i glas kan du købe 119,95 kr. for 2 stk.

Find Hoptimist kuglerne ved Kopk lige her

hvordan laver man julekugler med navn i papirBy Nord Snow Ball

En unik og smuk kugle af papir er denne Snow Ball model. Du får en lækker julekugle fra By Nord i papir og med blomster motiver.

Den søde By Nord kugle er set til 34,50 kr. ved Trendyliving her

Pynt op med OisoiOi julepyntOiSoiOi julepynt

Pynt op med den håndlavet hvidmalet sten der er former den hvide julekugle. En enkel med ret stilren og elegant pynt til træet eller hjemmet.

OiSoiOi kuglen er set til 27 kr. ved Trendyliving

køb de smarte Villa Collection julekugler med lysVilla Collection julekugler m. lys

Hvis du vil have flotte julekugler med LED lys så er disse 3 fra Villa Collection måske det helt rette valg. 3 smukke kugler med hver sit mønster som vil tage sig godt ud til ophæng.

Det var et lille udvalg af det lækre julepynt til juletræet eller vinduet. Der findes mange andre modeller og du kan endda lave søde julekugler selv, hvilket børn jo elsker – Hvad der er hyggeligt og pynter, det er jo perfekt til den søde jul.