Julelys udendørs? Inspiration til hyggelige og billige lyskæder til haven

julelys udendørs - Mange muligheder

Til jul skal der være varme og hygge, og i dagens Danmark er det lig med at man pynter op til jul. Der findes meget forskellige pynt til julen, hvilket nok i de fleste hoved betyder indendørs, men hvad med det smukke julelys udendørs?

Udendørs belysning i julen er blevet super moderne netop fordi det er smukt og samtidig giver en hyggelig varme af jul. Derfor kan du her finde inspiration og ideer til forskellige lyskæder og julelys udendørs, så du også kan omdanne jeres hjem med alle de sjove blinkede og varme julelys.

De mange forskellige julelys udendørs

Der findes rigtig mange forskellige slags julebelysning udendørs, hvilket du får et overblik over her nedenfor på den overskuelige måde simpelthen bare ved at scrolle nedefter.

køb en lyskæde til flagstangen og skab det smukke husLyskæde til flagstang

Hvis du ejer en flagstang og vil skabe det super smukke og lidt anderledes julebelysning, så er en lyskæde hertil absolut seværdigt. Med denne flagstangs julelyskæde skaber du et visuelt juletræ ud af lys, og det et super smukt og hyggelig syn for alle.

Du finder den her

køb de gode og billige led udendørs lys til den smukke julebelysningUdendørs lyskæder

En anden ting der giver varm hygge og der faktisk er hurtigt at sætte op, er de forskellige LED lyskæder med f.eks. varme hvide lys eller de mere gullige lys, som giver hyggelig julelys i december. Beklæd dine buske, rækværk eller andet med de forskellige kæder der kommer både i forskellig lys og mål der afgør antallet af lys i kæden. Du finder udvalget ved rigtige mange byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem & Fix og selvfølgelig også Bilka m.m.

Du kan også købe lyskæder til fx. juletræer her hos Lampeguru.dk

køb istap lyskæder til at lyse hele huset opIstap lyskæder til huset

Hvis du vil gøre noget ekstra ud af udsmykningen, så skal du helt sikkert bruge de smukke LED istap lyskæder til at beklæde huset. Et fuldt oplyst hus med lyskæder der hænger rundt om gavlen, er det smukke syn som skaber istapper af levende lys, og der findes faktisk ikke noget smukkere i december måned.

Find istap lyskæder her

køb den flotte lyskæde til terassenDen lange udendørs jule lyskæde

En anderledes lyskæde er kæde med lange istapper som kan bruges til at dække hele facaden, eller måske hvis du har en udestue, terasse eller lignede, hvor de lange kæder skaber det hyggelige rum i juletiden.

Du finder de flotte kæder hos Lampeguro lige her

køb den flotte julebelysning til udendørs brugNet lyskæde til buske & træer

Den klassiske net lyskæde kan pryde buske og træer, hvilket giver det ekstra tilsæt af julehyggen når mørket indfinder sig i haven. En enkel lyskæde at sætte op hvor der dog skal trækkes ledning til strømmen.

køb timer til den udendørs julebelysningHusk timer til julelysene

Når du skal udsmykke huset udendørs med juleløs, så gør dig selv en tjeneste og sørg for at investerer i en timer til lysene. Du sparer mange penge ved at sørge for at lysene også bliver slukket, så de ikke står tændt 24/7. Der findes forskellige muligheder indenfor regulering af lysene, som du blandt andet finder her.

Gode råd til brugen af udendørs lyskæder og julelys

Når man skal udsmykke huset både med lyskæder til indendørs og udendørs, hvor haven skal pyntes med elektriske lys, så er der forskellige ting at tage højde for.

Led lys bruger mindre strøm og lever længere, hvilket betyder at disse rent økonomisk er at foretrække. Derudover så skal du selvfølgelig også tage højde for at LED lyskæder kommer med forskellige farver hvor de adskiller sig fra varm hvid, neutral hvid og kold hvid. Varm hvid giver det svage gullige lys, den neutrale er bare hvid eller ingen farve og med kold hvid får du det blålige lys.

Derudover så er der selvfølgelig sikkerheden, for det er strøm og udendørs som du har med at gøre, og disse følgende tips er gode at tage med i sine betragtninger.

  • Undgå at trække forskellige forlængerledninger ud igennem vinduer eller døre, for det går at ledningerne kan komme i klemme og kobberet som er strømførende, bliver blotlagt.
  • Lad være med at lege hobby elektriker selv og installer usikre stikdåser udendørs. Pengene er meget bedre givet ud ved at bruge en rigtig elektriker, som ved hvad der skal gøres.
  • Brug kun de forskellige julelys der er beregnet til udendørs brug, for ledninger til indendørs brug er ikke isoleret til at kunne klare vores vintervejr med fugt, og du ved sikkert allerede at strøm og vand kan være ret farligt.
  • Hvis du har meget gamle lyskæder og andet, så overvej om ikke du skal smide dem ud, da disse bruger rigtig meget mere strøm end nyere ledninger.
  • Overvej at købe et tænd og sluk ur, så din udsmykning ikke står tændt hele døgnet. Du sparer mange penge i strøm og du slipper for at dine naboer bliver irriteret.
  • Hvis du tænker på at lave den helt store juleudsmykning, så tag med i overvejelse af den almindelig elgruppe kan trække 2000 watt uden problemer.