Julegaver til børn – Køb den gode gave til drenge og piger

Køb gode julegaver til børn

Hvert år skal der findes julegaver til juleaften, og intet er vigtigere end julegaverne til børnene, for om nogen, så er det børnene der ser mest frem til at få gaver juleaften. Det er jo nok også derfor at du i gang med at lede efter den gode inspiration til de gode og sjove gaver til drenge og piger, for det at finde de rette julegaver til børn, som han eller hun vil elske, er ikke altid lige nemt også selvom, at børn er mere taknemmelige at finde gaver til.

Derfor kan du her på juleliv finde et udvalg af populære gaveideer der dækker over både de billige, dyre, sjove, hårde og bløde pakker som dækker de fleste aldersgrupper lige fra baby og op igennem de forskellige skel der sker ved 1, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14 års alderen.

Julegaver til babyer

Til den helt lille skal der selvfølgelig også være en gave, hvor legetøj og praktiske ting er hvad du kan finde her, men mange af disse gaveideer er nok i bund og grund mere til forældrene, men derfor skal man selvfølgelig give den gode gave til en baby der jo heldigvis bliver glad for alt.

køb det gode badelegetøj til babyen i gaveBadelegetøj

Det søde og sjove badelegetøj for babyen som f.eks. de søde ænder er altid en god ide til den lille, for det bliver virkelig brugt også når han eller hun vokser. Samtidig kan du finde godt og billigt legetøj til den lille i udvalget af badelegetøj der er super velegnet som julegaver til drenge eller piger i den mindste størrelse.

Find det gode udvalg ved Babygear

giv en farverige suttekæde i gave til babySød suttekæde

De søde farverige suttekæder er noget babyer elsker, for de mange forskellige farver er virkelig fængede for sådan et lille menneske. Du kan finde suttekæder til 70 kr. og opefter, så det er også en god billig gaveide til en baby.

Se de søde suttekæder hos Mammashop

giv bamse i gave til drengen eller pigenBamse beanbag

Giv ham eller hende den søde Bamse fra DR. Bamse er et sikker hit blandt de små og har været det lige siden at udsendelsen første gang kom over sendefladen. En af de personlige julegaver til børn som holder i rigtig mange år.

Køb den søde bamse til kun 130,- kr. ved Babytorvet

find de søde huer til den lilleSøde huer

De små har brug for tøj i alle afskygninger og især huer. Hvorfor ikke give forældrene nogle af de søde praktiske huer til babyen her til jul, for mon ikke der bliver brug for dem igennem vinteren?

Se udvalget af søde lækre huer ved Minimode

køb en sød rangle til babyenRangler er altid et hit

En sød rangle er noget enhver baby elsker at lege med, smage og sutte på, og hvorfor ikke give ham eller hende en sød og billig i træ som denne originale træ rangle?

Find den søde træ rangle ved Mammashop

savlesmæk til de små er den praktiske gaveideSavlesmæk

Ligesom huer, bodystockings og andet så har alle småbørns forældre brug for alverdens ting, hvilket også inkluderer savlesmækker. Hvorfor ikke give nogle af de søde og billige Pippi smækker til barnet?

Se udvalget af billige savlesmækker ved Babygear

søde bodystockings er en uundværlig gave til forældre med babyerBodystockings

Bodystockings er endnu en ting som forældre har brug for til den lille, og de kommer i alverdens afskygninger som den søde body der er vist på billedet.

Ved Minimode finder du de lækre body’er

køb en sød uro til de små i gaveUro med sommerfugle

En god gaveide der glæder barnet og som er til stor hjælp for den lilles forældre, er en sød uro der giver arbejdsro for forældre ved puslebordet. Mammashop har et sødt og ikke mindst billigt udvalg, så hvorfor ikke spare penge og få kvalitet samtidig.

Se udvalget ved Mammashop lige her

de smarte skumpuslebrikker fra Basson er den perfekte gave som de små kan lege påBasson skumpuslebrikker

Til den helt små er de smarte skumpuslebrikker en rigtig god gave, for det er et sted som den lille kan ligges på og lege, man kan lege med brikkerne og det varmer at sidde her og lege fremfor et trægulv.

Find de smarte puslebrikker her

giv en lækker barnevognskæde i gave til den helt lilleBarnvognskæde

En sjov barnevognskæde som den lille kan kigge på og selvfølgelig smage og lege med, er en god og billig gave til babyen, der samtidig også er meget hjælpsom til forældrene når der skal gåes tur eller sovetid.

Find den søde Delfin kæde her

giv de sjove badeting til babyens gaveBadeting

Ting til babyens bad i form af legetøj eller de mange praktiske ting man som forældre har brug for, når babyen skal bades. Du finder rigtig mange forskellige ting, hvor der også findes de billige gaveideer.

Se udvalget af badeting ved Pixizoo her

giv babyen en bidering i julegaveBrio bidering

En perfekt bidering for babyen at bide i når de første tænder melder sin ankomst. Brio bideringen til 89 kr. stimulerer barnets sanser ved brug, og det er jo både en billig og god gave til babyen.

Du finder den gode bidering ved Barnetsverden

køb milestone babykort som babyens julegaveMilestone babykort

Foren babyens milepæle med Milestone babykort. En god gave til de nye forældre, som kan give de gode minder om alle mange søde øjeblikke, man bærer på hele livet.

Du finder Milestone kort ved Coolshop her

køb de gode motoriske sansebolden til julGode sansebolde

De gode sansebolde kan hjælpe til den gode motoriske træning for drengen eller pigen, helt ligesom de er fordelagtige at bruge til babyens massage. En sød og praktisk julegave til den lille der koster 199 kr.

Du finder pakken med 4 sansebolde lige her

Køb det gode Kidz Delight legetøj i julegaveTech Too Trio sæt

Aktivitetslegetøj er altid sjovt, og dette sjove sæt fra Kidz Delight er ingen undtagelse. Du får et sæt der indeholder en mobiltelefonen, fjernbetjening og nøgler med. Der er selvfølgelig lys og lyd ting morskab for knægten eller pigen.

Du finder sættet til 249 kr. ved Lekmer lige her

Gode julegaveideer til drenge og piger på 0 til 2 år

Til drenge og piger på 1 og 2 år findes der rigtige mange gode gaveideer. Disse ideer der dækker både over de hårde og bløde pakker, prøver vi at give inspiration til her, hvor vi både har legetøj og de praktiske gaver med.

giv den små det sjove frugt skære legetøj i gaveFrugt legemad

De små piger og også drenge elsker at lege køkken, og her er det sjove skære legemad absolut en sikker vinder som den perfekte gave til børnene. Der findes meget legetøj som holder i mange år, men legemad kan dog interesseret barnet fra 1 år og frem til skolealderen stort set.

Find det til 149,- kr. lige her

Køb det sjove aktivitetslegetøj som julegave til de småPop-up aktivitetslegetøj

Aktivitetslegetøj med dyr er altid sjovt for den lille. Det at trykke eller prøve at dreje, og der så popper noget op, vil han eller hun elske fra 0.5-1 års alderen og frem til 2-2.5 års alderen. Hvis du er i tvivl om legetøjet til julegaven, så køb denne sjove med dyr.

Du finder det gode aktivitetslegetøj ved Lekmer her

Giv Lego Duplo i gave til barnetLego Duplo

Lego duplo er sjovt legetøj for små drenge og piger, og måske en af de sjove ting skal være årets julegave? Du finder heldigvis duplo i mange varianter og priser, hvor den store kasse koster omkring 1000 kr. som vist på billedet

Se udvalget af duplo ved Lekmer forhandleren her

køb det sjove bestik og køkken legemad til pigenBestik og køkken legemad

Ligesom det sjove skære legemad, så er det søde bestik og køkken legemad i træ en super god ide til de små piger der elsker at lege mor i køkkenet. Hvis du søger de sjove julegaver til børn og nok mest piger, så er dette absolut blandt favoritterne.

Du finder dette til 199,- kr. her

giv de sjove legekøkkens ting i gave til de småDet lækre legemads udvalg

Udvalget i legemad og køkkener i den gode kvalitet er stort, og du kan finde alverdens sjove ting som morgenmad, slik, grej og alt andet som især pigerne men også drenge finder super sjovt.

Se det store udvalg af kvalitets ting ved Mammashop

giv de gode træ puslespil i piger og drengePuslespil

Børn fra 6 måneders alder og frem elsker puslespil, og derfor kan du finde puslespil der er designet til alle aldersgrupper. Så hvis du er i tvivl om en god gaveide til en dreng eller pige på 1 eller 2 år, så går du aldrig fejl med et sødt puslespil.

Se udvalget af gode kvalitets puslespil her

giv de sjove plastic figurer fra bamse i gave til børneneLegetøjet fra DR

De forskellige figurer fra DR som Bamse, Kylling, Kaj & Andrea med mere er den gode gaveide. De små figurer og bamser er sjovt at få for både drenge og piger, og de vækker med garanti glæde.

Find det sjove DR legetøj ved Babytorvet

giv et legekøkken til den lille pige i gaveHape legekøkken

Et lækkert legekøkken som dette fra Hape i træ, er den super gode gaveide til den lille pige, for piger elsker at efterligne mor, og her er legekøkkenet absolut et af de bedste gaver der kan opfylde dette.

Se det gode kvalitets legekøkken her

Et eksklusiv deluxe legekøkken til piger er en perfekt gaveideDeluxe legekøkken

En anden variant af legekøkkener, er dette delux køkken der koster 949,- kr. og har en lidt anden udformning. Om man vælger det ene eller det andet, så rokker det ikke ved, at piger elsker at lege køkken.

Du finder det lækre legekøkken ved Mammashop

giv børnene en kuffert eller taske i gaveTaske / kuffert

Børn elsker at kunne gøre alting selv, og her er det med at have deres egen taske eller kuffert til alle deres vigtigste ting, ingen undtagelse. Find de søde taske kufferter som gaveide til den lille dreng eller pige, der kan bruges til at pakke og lege med.

Du kan finde nogle søde tasker ved Babytorvet

Køb en sød dukkevogn til den 2 årige pigeSød dukkevogn

En dukkevogn kræver selvfølgelig at pigen kan gå, men lige så snart hun kan det, så er dukkevogn ved at blive aktuelt. Dukkevognen giver mange timers underholdning for piger, og den er perfekt at gå med udenfor, hvilket dog nok kræver en rengøring for snegle, sten og hvad ellers hun finder på vejen.

Du finder det søde, gode og billige udvalg ved Lekmer her

Køb de sjove træklodser med lydGoki træklodser med lyd

Til drengen eller pigen kunne disse sjove klodser der rasler, når barnet rasler med dem, være det sjove legetøj der med lyd, farver og former interesserer ham eller hende. En god og sød gaveide der kunne være det perfekte legetøj.

Du finder klodserne ved Barnets Verden til 230 kr. her

giv de søde te sæt til pigen på 2 år eller overTe sæt

Giv pigen på 2 år eller mere, det søde Hape te sæt i træ så hun kan lave te til mor, far og alle andre der skal serviceres. En sjov ide der er helt i tråd med de andre køkken ting som en lille pige elsker.

Find det søde te sæt lige her

find de lækre kvalitets bodystockings til den lilles gaveLækre bodystockings

En lækker kvalitets bodystocking som f.eks. de økologiske Okker Gokker elller måske En Fant, er noget som enhver forældre kan bruge, og derfor kan det sagtens være en super god gave til barnet fra dig eller jer.

Det gode kvalitets udvalg finder du ved Sundleg

giv det eksklusive Moulin Rouge til babyens forældre i julegaveMoulin Roty gulvtæppe

Et eksklusiv gulvtæppe som dette Moulin Roty er en lækker gave at få som nybagte forældre. Tæppet i den dyre ende skaber den gode hygge, samtidig med at det er dejlig sted for barnet.

Du finder tæppet til god pris ved Coop

giv den sjove gyngeelefant til drengen i julegaveKrea gyngehest

Gyngeelefanten som jo hører under gyngehest kategorien, er et sjovt stykke legetøj for barnet i 1 – 2 års alderen. Et klassisk stykke legetøj der i brug er det samme som altid, men udformningen er ændret lidt.

Du finder den gode gyngeelefant lige her

køb den sjove træk og gåvogn i et til barnets gaveSmoby Bubble

En smart vogn der både kan være klapvogn og være gåvogn for barnet. Bruges fra den lille er et halvt år og frem til ca. 3 år. Praktisk og sjov kombineret giver den gode gave til barn og forældre.

Du finder klap- og gåvognen til 799 kr. her

Køb det populære Vilar klaver til 1 årige og opVilar klaver fra 1 år

Et godt stykke legetøj der er sjovt, men samtidig stimulerer barnets høresans og motorik, er det super populære Vilar klaver. Barnet kan give den gas på tangenterne, hvilket jo er sjovt, men når det samtidig også stilmulerer høresansen og motorikken, så er det jo perfekt legetøj.

Du finder klaveret til 595 kr. ved Barnets Verden lige her

giv pigen på 2 år kage legemad i julegaveKage legemad

Til pigen på ca. 2 år og fremefter, her tager legen med legemad til, og der indbefatter selvfølgelig også det med at serverer kager. En dejlig pakke med 12 dele der ligner kager i forskellige afskygninger til den sjove leg for hende.

Du finder det gode legemad til 179 kr. lige her

giv den larmede legetøj til børn på 1 år og opMusiklegetøj til ham og hende

Musiklegetøj er godt for børn, for sådan legetøj indeholder motoriske øvelser og samtidig bliver sanserne trænet ved hjælp af farver og lyd. Legetøjet er så en pestilens for forældre, men man bliver immun overfor legetøjet som voksen … efter en rum tid.

Du finder det gode udvalg af instrumenter her

køb den sjove gravemaskine til drengen i gaveFischer Price gravemaskine

En fed gravemaskine der måske også kræver en noget større sandkasse, er en sjov gaveide for rigtig mange drenge. Gravemaskiner er noget selv de mindste drenge og piger bliver forgabt i, og derfor er de altid gode som børnenes julegave.

Du finder den gule gravemaskine lige her

giv den røde gåvogn i julegave til de mindsteKrea rød gåvogn

Den klassiske røde Krea gåvogn er det gode motoriske legetøj for barnet der skal lære at gå, og en ting som drengen eller pigen kommer til at elske. Det er en af de meget populære stykker legetøj til børn.

Du finder den røde gåvogn ved Sundleg her

find et par søde børnesko i julegave til børnBørnesko til julegaven

Et par lækre sko hvad enten det er hjemmesko, sandaler, ballerina eller almindelig kondisko, er noget som især er noget forældrene jo bliver glad for, men dog også de mindste børn.

Du finder søde sko til børn lige her

giv barnet et sødt bord til værelset i gaveSødt bord til børneværelset

Giv et sødt børnebord og stole til værelset i gave. Dette bord med stole kan du finde til 299 kr. og det vil være noget, som barnet virkelig vil bruge når han eller hun skal tegne, lege med dukker, lego og andet.

Se udvalget af gode borde ved Babygear her

rygsække til er en af de gode julegaver til børnRygsække / taske som julegave

Når drengen bliver 2-3 år så bliver der brug for en rygsæk i børnehaven, for på et eller andet tidspunkt skal de på tur, og i den alder er man jo næsten på vej i skole når man har en rygsæk – Det er en perfekt gaveide som drengen eller pigen elsker at føle sig voksen med.

Du finder et par lækre tasker ved Babytorvet

giv pigen en sjov legetøjs smartphone til julLegetøj smartphone

Smartphone til børn i 1 til 3 års alderen er et godt stykke legetøj, og samtidig kan du købe den til 149 kr. Børn kopierer de voksne, og et barn der får denne underholdende telefon, vil lave mange fiktive opringninger, hvilket er ret sjovt at overvære.

Du finder det sjove stykke legetøj til barnet ved Coop

giv pigen den søde Fischer Price gåbil i julegaveFischer Price gåbil

Et andet sjovt stykke legetøj til aldersgruppen 1 til 3 år, er den søde lyserøde gåbil med lyde som er til piger. Du finder også drenge udgaven, og gåbil er et feddt stykke legetøj som hun vil bruge noget ord, for den både kører og lave lyde.

Du finder gåbilen til  249 kr. ved Coop her

køb det gode Duplo gavesæt i julegave til børneneKreativ Duplo gavesæt

Duplo har jo “altid” været godt legetøj til de små, hvor interesse først daler omkring de 3 år, og Lego overtager. Alle børn elsker at bygge, og samtidig er det også godt legetøj til motorikken for de små.

Køb den gode kasse Duplo i gave til børn her

køb et minikøkken i julegaveMini køkken

Et komfur giver den gode leg for især piger, og det gør et minikøkken også, hvor du får både kogeplader, vask, ovn og opvaskemaskine med. Du kan købe dette sæt til omkring 400 kr. på tilbud, så måske det kunne være den sjove julegave til pigen?

Find dette køkken og andet ved Lekmer.dk her

Giv et sødt tæppe i julegave til børnRoommate legetæppe

Til de helt små kunne dette søde tæppe der ligner en sky, være det ideelle legetæppe, helt ligesom det kan være et sødt tæppe til værelset eller måske i tipi teltet? Roommate tæppet er perfekt til både leg og pynt.

Du finder det søde tæppe 341,- kr. ved Barnets Verden

Julegaver fra 3 til 4 års alderen

De gode gaver til børn i 2, 3 eller 4 års alderen kan være alt muligt lige fra tøj, legetøj og også praktiske ting til værelset eller lignede. Derfor har vi til denne specifikke aldersgruppe fundet et bredt udvalg af forskellige ting, så du måske finder årets julegave til barnet lige her.

køb noget smart tøj til børn i gaveSmart tøj

Tøj til børn på 3 til 5 år er altid en god og praktisk ting, og selvom legetøj selvfølgelig er sjovere så bliver de fleste børn faktisk glad for at modtage smart tøj i gave.

Ved Sundleg finder du det gode udvalg

køb de smarte wallstickers til børneværelset i gaveWallstickers

Køb de smarte, søde og sjove wallstickers til barnets værelse der både underholder og pynter. Den sjove pynt til barnets værelse gør værelset mere attraktivt og et sted hvor han eller hun vil elske at opholde sig.

Find lækre wallstickers ved Sundleg

køb de gode baby born dukeker i gave til pigenDukker

Piger i alle aldre elsker dukker, og f.eks. er Baby Born absolut en god ting for en pige på 1, 2 år eller over. Udvalget i dukker er stort, men med de kendte mærker som f.eks. Baby Born går du aldrig galt.

Se udvalget af dukker til pigen her

giv en sjov kuglebane i julegaveKuglebane

Kuglebaner er sjovt, både at bygge og lege med. Et sjovt stykke legetøj der styrker motorikken for den 3 årige og frem, og det fede ved kuglebaner ligesom med Lego, er at man bruger fantasien når man bygger baner.

Find den sjov kuglebane til barnet i gave lige her

giv en sjov værktøjsbænk til drenge i julegave

Le Toy Van værktøjsbænk

Hvor piger elsker dukkehuse og legekøkkener, der er værktøjsbænken et absolut hit til drengene. Det at spejle sig i de voksne gør sig også gældende indenfor værktøj, så værktøjsbænken er det sjove legetøj for drengene.

Find den sjove bænk ved Sundleg

Giv et sjovt dansetæppe i julegave til børnDansetæppe eller lignede musik legetøj

Børn elsker at danse, og hvorfor ikke noget legetøj der inspirerer til dans og leg? Musik og sang er noget der hitter ved alle børn, og et dansetæppe kan netop give denne sjov og samtidig styrke barnet motorik og lærdom.

Du finder det sjove dansetæppe og andet lige her

køb et tipi telt til pigen i gaveTipi telt

Børn kan godt lide at bygge hule, og indendørs er et tipi telt jo den perfekte løsning til en god og sjov hule til børnene. Om sommeren kan det også bruges udendørs, hvor vinden ikke tager det, og han eller hun vil elske det.

Find de søde og sjove telte ved Barnets Verden her

det sjove bestik til de små i form af klodserBørnebestik med klodser

Måske det skal være for børnene under 2 år, men dog en sjov gaveide. Børnebestik med klodser giver nemlig den gode lærerige måde at indtage måltidet, for man kan lege med servicet imens man indtager maden – helt lovligt.

Find det sjove service til børn ved coolstuff

Giv drengen den sjove Le Toy Van garage i gaveLe Toy Van garage

Alle drenge elsker biler, og her er den fede garage fra Le Toy Van absolut en fed ting til bil legen. Den 3 etagers garage i træ er i den gode kvalitet, og er et sikkert hit til drenge der har bilsæt i mærket.

Find den ved Rigtigedrenge her

giv den sjove billig mundharmonika til børn i gaveSjov billig mundharmonika

En sjov og billig gaveide til børnene, er denne mundharmonika som du kan finde til kun 69,- kr. Det er en fin kvalitet i mærket Vilac der er kendt for at skabe netop kvalitet. Lyd legetøj er generelt altid blandt julegaver til børn i den mindre størrelse, og det er noget der hitter.

giv den sjove købmandsbutik i julegave til hendeKøbmandsbutik i træ

Både drenge og piger elsker at lege købmand fra 2.5 års alderen cirka. Derfor er en god købmandsbutik som denne Tanner i træ, den gode gaveide til barnet som der vil blive leget meget med.

Du finder den gode købmandsbutik lige her

Køb et kasseapparat som den gode legetøjsgave til juleaftenKasseapparat

Ligesom med legemad og køkken legen, så er det at lege købmand også super sjovt for børn i ca. 3 års alderen. Et kasseapparat hvor han eller hun kan sælge legemad og andet, og så slå det ind i apparatet, det er en sikker vinder i sjov for stort set alle børn.

Find det gode legetøj til 149 kr. ved Lekmer lige her

køb lego i gave til barnet på 3 år og opLego

Omkring 3 års alderen får mange smag for det “rigtige” Lego fremfor Duplo. Du kan starte ud med en kasse klassiske Legoklodser, og så ellers gå over i Lego Friends til pigerne og selvfølgelig de forskellige muligheder til drengene.

Du finder det gode udvalg af Lego lige her

giv noget af det gode udendørs legetøj i gaveLegetårn

Der findes meget sjovt udendørs legetøj som man bruge som julegaveideer. Dette Casa legetårn er et populært legetårn, og det kunne være at der skal graves og sættes op i juledagene hvis dette er den gode julegave til børnene?

Du finder den gode pris på legetårnet her

køb det sjove Zen sand i de ldit større børnZen sand

Den fede blanding af modellervoks og sand der indeholder den perfekte fugtighed, kan du bruge til at lave alverdens sjove ting med, og det bedste er, at det aldrig tørrer ud som modellervoks. En sjov ting til børn fremfor netop modellervoks.

Læs mere om Zen sand ved Coolstuff

køb det sjove magformers legetøj i julegave til drengeMagformers

Magformers er det sjove legetøj til især drenge, og det var på hitlisten over legetøjs julegaver til børn i 2015. Legetøjet er ikke billigt, men er dog sjovt og ikke mindst lærerigt, for børnene for virkelig styrket motorik og kreativiteten med Magformers.

Du finder det store udvalg ved Coolshop her

et sjovt tegnebord eller tavle er god julegave til 3 - 8 årigeTegnebord eller tavle

Et sjovt colourtable eller tegnebord på dansk, hvor højden passer til barnet, så der kan tegnes på det medfølgende papir eller på egen, er en god ide til julegaven. Børn elsker at tegne, og det gælder jo stort set alle. Du kan give et Frost, Paw Patrol eller andet kendt fra f.eks. Ramasjang, vil være det der giver ekstra kolorit på gaven.

Find de sjove tegneborde til børn ved Lekmer her

Giv drengen en rendegraver i julegaveRendegraver

Hvis drengen elsker maskiner, biler og lignede, så kunne en sjov gul rendegraver være den sjove bil der skal leges med. Et godt stykke legetøj til drenge fra 2-3 års alderen og fremefter, for rendegraver og lignede maskiner er noget der fascinerede de fleste drenge.

Find rendegraveren til 269 kr. ved Barnetsverden.dk her

køb et lækkert malesæt til børn på 3 år og opOliver & Kids malesæt

Børn elsker at tegne og de bliver især grebet af det omkring 3 års alderen, hvor de kan begynde at tegne former. Derfor er dette lækre malesæt der består af 86 dele, en super god julegaveide der samtidig kun koster 69 kr.

Find det billige og smarte malesæt ved Cdon her

Julegaver til børn 4 – 5 år

Vi har lavet en kategori af gaveideer til de 4 til 5 årige drenge og piger, hvor disse ideer selvfølgelig også kan bruges til ham eller hende der ligger lige udenfor alderen.

køb det sjove Frozen løbehjul til pigenFrozen løbehjul

Frost tog jo sit indtog i Danmark, og kun ud fra en enkelt film, og i dag finder man “frost” ting overalt. Det gør sig også gældende med løbehjul, og hvilket pige ville ikke hellere have løbehjul med Elsa eller Anna på?

Du finder løbehjulet ved Coop lige her

en smart seng til børneværelset er et sikker gavehitEn smart seng til værelset

Alle børn skal jo sove, så måske er de anderledes eksklusive og sjove senge den ideelle julegave til barnet? Det kunne være den sjove cars eller måske en prinsesse seng?

Se de søde og sjove senge lige her

 

køb det kreative legetøj til pigen på 4-5 årKreativt legetøj

Aldersgruppen omkring 4 år betyder endnu et ryk i barnets udvikling, hvor der skal udfordres og udfoldes mere i legen, hvilket også er i relationerne til venner. Her er kreativt legetøj, hvilket især fænger ved pigerne, den perfekte julegave til hende. Venindearmbånd, tattoveringer m.m. er godt legetøj indenfor kreative ting.

Du finder et godt udvalg ved Only4kids her

frozen væggeure, penalhuse, penne og alt andet er noget som piger vil elske at fåFrost ting til hende

Anna & Elsa fra Frozen/Frost er et hit fra 2 års alderen og frem, hvilket også gælder pigen på 4-5 års alderen. Her er det selvfølgelig de lidt ældre ting i forhold til hende på 2 år, men dog virker det til, at stort set alt med Elsa på – er et hit.

Du finder det gode udvalg og priser ved Coolshop her

giv et sjovt walkietalkie sæt i julegave til drengenInteraktivt legetøj

Interaktivt legetøj er ligesom de andre aldersgrupper børn har, også sjovt legetøj når man er 4 eller 5 år. Her kunne walkie talkie være det sjove legetøj der underholder i mange timer sammen med drengens kammerat eller pigens veninde.

Se udvalget af interaktivt legetøj ved Lekmer

giv en sjov børnebog i julegaveBørnebøger

Sjove bøger er stimulerende legetøj for børn i alle aldre, og her er en underholdende bog selvfølgelig også den perfekte julegave til ham eller hende på 4-5 år. Ved Bog & Ide kan du nemt finde de gode bøger fra hitlisten, og samtidig er det et nemt sted at bytte hvis så.

Find de sjove børnebøger ved Bog & Ide her

giv pigen noget sjovt konstruktionslegetøj i julegaveKonstruktionslegetøj

Konstruktionslegetøj i form af Lego, Magformer, Geomag m.m. er legetøj der giver den gode udfordring for barnet i denne aldersgruppe samtidig med, at legetøj man bygger med er sjovt at lege med vennerne.

Se udvalget af sjovt legetøj ved Coolshop her

giv legetøjet der passer til aldersgruppenLær at stave legetøj

Omkring 4 års alderen er det med stavning og bogstaver noget der virkelig begynder at interesser, og noget han eller hun kan forstå rigtigt. Derfor er sjove spil der lærer barnet om bogstaver, alfabetet og at stave, den perfekte julegave til børn på 4 år.

Se udvalget af lærerige spil ved Sundleg her

køb en holdbar og sjov bil i julegave til drengenBiler til drenge

Biler er notorisk gode julegaver til drenge, for hvordan man end vender og drejer det, så elsker de fleste drenge at lege med biler. Her kan det være en brandstationstaske, de store lastbiler, landbrugskøretøjer, politibiler og mange andre typer, hvor de fleste vel i bund og grund er sjovt.

Se udvalget af mange forskellige typer her

køb en holdbar fjernstyret bil i julegave til drengen på 4 årFjernstyret bil

Fjernstyret biler er super sjovt, selv for voksne. Til barnet på 4 skal man dog købe den lidt mere holdbare kvalitet, for at han ikke tester holdbarheden med hænderne. Lidt ældre drenge vil teste bilens holdbarhed ved ydeevne, og derfor skal du satse på de lidt kraftigere i kvaliteten.

Se et godt udvalg af biler ved Only4kids her

Julegaver til børn på 6 år til 9 år

Til de større børn i skolealderen, der skal legetøjet være mere udviklende, sjovt og ikke mindst, lidt vildere. Drenge spiller computer og spillekonsoller hvor livet ret ofte drejer sig om Minecraft og andre populære spil. Helt ligesom pigerne går lidt for meget op i Frozen, hvor hele livet drejer 360 grader rundt om dette fænomen. Derfor har vi til denne aldersgruppe fundet et bredt udsnit af teknologiske ting og selvfølgelig ting der passer til børnenes hobbyer som sport og andet.

køb en basketstander i julegave til barnet der elsker basketIndendørs & udendørs spil

Til drenge og piger der elsker at spille der enten byder på fysisk spil eller det mere teknik baseret, er det måske oplagt at give dette i gave. Her er basketstander, fodboldmål, stigegolf og alle andre slags spil måske det perfekte. En pige der spiller basket, vil nok elske at kunne træne på en stander i huset.

Se udvalget af sport og spil lige her

køb et skateboard i julegave til ham på 7 årSkateboard

Mange drenge drømmer om skateboards eller måske et nyt skateboard. Det er en sjov aktivitet at skate, og noget der med garanti vil bringe glæde hvis det ligger under juletræet den 24 december.

Se udvalget af gode skateboards lige her

giv drengen noget fedt gamerudstyr i gaveGamer udstyr

Drenge der bruger alt eller rigtig meget tid foran en computer, vil helt klart elske at modtage noget gamer udstyr i game. En gaming pakke med f.eks. en fed mus, gamer plade og høretelefoner kan være det sikre gavehit både til ham på 7 år, ældre og yngre.

Se det fede udvalg af gamer pakker her

find det fede sportsudstyr til børnSports udstyr

Til børn der spiller håndbold, fodbold eller lignede, kan du ved Unisport finde nogle fede ting som sko, fodboldstøvler og lignende udstyr som drengen eller pigen der er passioneret om sin hobby, vil elske at få i julegave.

Se udvalget af mulige julegaver ved Unisport

en sjov quadcopter er noget der underholder drengeQuadcopter

En lille sjov og underholdende ting er denne quadcopter der kan give mange timers underholdning for drenge. Det er en lille drone, som er beregnet til indendørs brug, men der er mange timers underholdning i den så absolut en sjov ting.

Find den ved Coolstuff her

køb en fed sækkestol til barnets værelseSækkestol til værelset

En fed ting til værelset kunne være en lækker sækkestol. Det er en god og flot gaveide, som barnet vil elske at have på værelset, når der skal hygges med venner.

Find det gode kvalitets udvalg ved Trendyliving

frozen væggeure, penalhuse, penne og alt andet er noget som piger vil elske at fåFrozen ting

Piger i en bestemt alder elsker Frozen og alt udstyret der efterhånden findes hertil. Et væggeur, penalhuse, blyanter, bøger, klistermærker osv. kan du finde i merchadise, og der er både små billige og lidt dyrere ting iblandt, så absolut mange gode gaveideer.

Se udvalget af Frost til piger her

lav selv smykker sættet som den gode gaveide til pigerneLav selv smykker

Til pigerne der elsker at skabe, er dette den fede gaveide. Et sæt der indeholder muligheden for at lave 2 halskæder og armbånd med perler og fjer, hvilket er noget som rigtig mange piger elsker at sysle med.

Giv de større drenge den fede lego brandstationLego brandstation

Til drenge på 6 år til 12 år er den fede Lego brandstation en super god gaveide. De fleste drenge i Danmark elsker jo Lego, og der er ufattelige mange timers underholdning i at bygge og udvikle videre med det berømte legetøj.

Du finder brandstationen ved Legen.dk

Den sjove candy grabber tivoli gadget er et hit ved børnCandy grabber

Den sjove candy grabber tivoli gadget er en sjov ide til både og drenge og piger. Ikke super sundt, men dog en sjov gimmick, som børnene kan bruge en del tid på at fiske efter det lækre slik.

Find den sjove gaveide lige her

giv den sjove madskasse til pigerVillage madkasse

En sød madkasse med det sjove motiv kunne være den perfekte gaveide til pigen i skole alderen. Du kan finde forskellige modeller og motiver, men denne madkasse fra Sebra er absolut en super ide.

Du finder den ved Dubuy lige her

den sjove chokolate bar maker er en fed gaveide til barnet på 8 årChokolate bar maker

En sjov gadget gave er barnets egen sæt til at lave chokoladebars. Det kan man nemlig med denne chokolate bar maker, der indeholder forme og skabeloner til at lave de lækre bars.

Læs mere om den sjove gadget her

giv pigen det gode bagesætBagesæt

Til pigen kunne du give det flotte bagesæt i 14 dele som hun kan bruge til at kreerer sin egen store bagekunst. Du kan finde sættet til 199,- kr. og det kan være den perfekte gaveide til hende.

køb en stor trampolin i gave til børn på 5 år og opBerg trampolin

Når børnene rammer en bestemt alder, så kan det betale sig at købe en trampolin i større størrelse og kvalitet. Her er Berg jo eksponent for den gode kvalitet, der dog koster lidt mere, men giver så også den meget bedre kvalitet og sikkerhed.

Du finder de bedste priser ved Coop lige her

køb det gode fodbold træningssæt til drengens julegaveFc Barcelona træningssæt

Til drengen eller pigen der spiller fodbold, her kunne et FC Barcelona træningssæt være den gode gaveide. Sættet indeholder taske, bold, pumpe, kegler og drinkedunk.

Find det fede barcelona træningssæt her

giv et fed segboard til drengen på 10 år i gaveSegboard

Ecofly segboard er nok kun de ældste i aldersgruppen, for alders anvisningen starter ved 10 års alderen og op. Det er et sjovt stykke legetøj, som der dog er lidt bøvl med i forhold til trafikregler.

Se udvalget ved Segshoppen.dk her

giv en ny cykelhjelm i gave til en teenagerNy cykelhjelm

Alle børn skal selvfølgelig have cykelhjelm, så det er ikke en gaveide der er forbeholdt børn i 6 til 10 års alderen. Det betyder dog ikke, at denne aldersgruppe ikke også skal have en ny hjelm, for børn vokser jo og der skal udskiftes engang imellem.

Du finder det gode udvalg ved Coop her

køb en ny cykel i julegave til barnetNy cykel

Ligesom hjelmen, så kan barnet måske være vokset fra sin eksisterende cykel? Det er selvfølgelig en noget dyrere julegaveide, men hvis budgettet ligger i dette prisleje, så kunne f.eks. en ny mountainbike til drengen være årets bedste gave.

Du finder det gode og billig udvalg ved Coop

skoletilbehør står på mange børns julegaveønskerSkoletilbehør

Mange børn har skoletilbehør på deres ønskeseddel, og det er oplagte gaveideer til juleaften. Du kan finde mange gode ting som tusser, blyanter, linealer, passer, skoletasker, penalhuse m.m. Her vil det være nemmest for barnet, at købe gaven et sted som Bog & Ide hvor det eventuelt kan byttes.

Se udvalget af skoletilbehør ved Bog & Ide her

køb et sjovt børnespil i julegave til barnetBørnespil

Køb et sjovt brætspil i julegave til pigen eller drengen. Her er Sandt eller Falsk spillet fra 8 år, et super sjovt spil fra denne aldersgruppe. Helt ligesom udvalget til de 6-7 årige også byder på sjove muligheder for god underholdning.

Se udvalget af gode børnespil lige her

Julegaver til ham og hende på 10 år og op

De gode julegaveideer til drenge og piger på 10, 11, 12 år og derover, dækker over sjove udfordrende legetøj, lækkert mærketøj som faktisk kan findes på udsalg også,  fede gamer ting, og så selvfølgelig de forskellige ting som teenagere over 12 eller 13 år begynder at efterstræbe.

køb en fed gamer stol til drengen der spiller computerGamer stol

Drenge der spiller computer, og det er ret mange, der er en fed gamer stol absolut en god luksus gave at give til ham, og så er det ligegyldigt om det er en gave til ham på 12 år eller på 16 år.

Find de fedeste stole ved Webdanes her

køb de fede fodboldtrøjer i gave til drenge der elsker fodboldFodboldtrøjer

Til drenge der elsker fodbold, der er det at modtage en klubtrøje fra sit yndlingshold en super fed gave. Det gælder faktisk for drenge i 4-5 års alderen og frem, og det stopper faktisk ikke ind i voksenalderen.

Du kan finde alle de rigtige klubhold ved Unisport

giv det lækre modetøj til børn i julegaveModetøj

Til både piger og drenge i alderen 9-10 år og opefter, der er modetøjet blevet en vigtig ting i hverdagen. Derfor kan du ved Teenstyle finde netop det lækre tøj til både ham og hende i lækre modemærker, og i prisklasser hvor alle kan være med.

Besøg Teenstyle og find tøjet til gaven

Jump cable iphone oplader er den praktiske gadgetJump cable oplader

Til de unge med egen telefon, der kunne den gode jump cable oplader være det gode værktøj, for hvor mange unge render ikke altid rundt med en telefon uden strøm? En af de praktiske julegaver til de lidt ældre børn.

Find den smarte oplader ved Coolstuff

parrot-bebop-droneParrot Bebop drone

Den eksklusive gaveide til de større drenge er den fede Parrot Drone. En drone er det super fede legetøj, som alle drenge vil elske, og denne der kan styres med IPaden, koster 3499,- kr. er i absolut top kvalitet.

Læs meget mere om dronen lige her

mini donut maker til børneneMini donut maker

En sjov gaveide der samtidig kan være den lækre ting, er en Kitchpro donut maker som drengen eller piger kan bruge til at skabe de lækre donuts med, for hvem elsker en perfekt donut?

Find den smarte donut maker her

køb den sjove spacerail til drenge i gaveSpacerail

Et sjovt stykke legetøj der indeholder rigtig mange timers underholdning, er denne kugle rutchebane. Det er den anderledes og svære udgave som kræver god kreativ tankegang, hvilket giver rigtig meget underholdning.

Du kan finde den sjove spacerail her

køb den mobile vooni cityrocker som den fede gaveVooni mobile højtaler

Hvis du leder efter den perfekte gaveide det unge menneske der elsker musik, så kan du hjælpe ham med den fede mobile højtaler, som man kan skabe musik med overalt.

Læs meget mere om højtaleren her

giv spionudstyr til drengen der gerne vil lege med gadgetsSpion udstyr gadgets

Der findes meget forskelligt indenfor spion udstyr og en del af disse gadgets er faktisk temmelige smarte. En dreng der gerne vil lege, her er spion udstyr jo det spændende legetøj.

Se udvalget ved Legecentret lige her

 

find de gode designer solbriller til julegaveFede solbriller til teenageren

Et par fede solbriller i Ray Ban, Police, Tom Ford eller andet designer mærke, er noget rigtig mange teenagere gerne vil have, og som sådan står det ofte på gaveønsker fra teenagere.

Find det gode udvalg ved Smartbuyglasses

giv den sjove modedrøm oplevelsesgaveUdlev modeldrømmen julegaven til teenagepige

Til den store teenagepige der gerne vil føle sig som en model for en dag, her kunne du give hendes oplevelsesgaven der opfylder ønsket. En dag med professionel fotograf som skaber hende den gode fotomappe.

Læs mere om oplevelsen ved Duglemmerdetaldrig

køb spil til teenagedrengen i gaveSpil & konsoller

Spil til Playstation eller X-boks er noget som de fleste drenge altid har stående på ønskesedlen. Opfyld det ønsker med spil, konsoller eller andet indenfor gaming.

Du finder det gode udvalg ved Coolshop lige her

giv drengen den nyeste playstation i gave til julNy Playstation

Det er en dyr julegave til drengen, men årets nye Playstation konsol er med garanti med på top 3 listen over årets julegaveønsker til drenge. Hvis du giver for flere tusinde kroner, så er dette med garanti en af de bedste gaver i år.

Du finder bedste pris ved Coolshop lige her

Køb klodsmajor i gave til en teenagerKlodsmajor spil

Et sjovt brætspil som klodsmajor er noget drenge og piger på 10 år kan spille og syntes er sjovt, og samtidig være noget teenageren og de voksne også kan spille og finde sjovt – Et super sjovt spil der kan bruges af både små og store børn.

Du finder det sjove spil lige her

køb den store gummibamse stolen som den sjove gave til teenagerenRød vingummistol

En sjov ting til drenge- eller pigeværelset kunne være den røde plastic stol der er udformet som en vingummi bamse. Praktisk og sjov i et er jo altid en god ide til en julegave, og måske dette er den helt rigtige gaveide til barnet?

Du finder den sjove stol ved Coolstuff her

sjov gave til ham der har altDarth Vader morgenkåbe til drenge

En sjov gaveide til drengen der er bidt af Star Wars, kunne være den lækre Darth Vader morgenkåbe. En god gaveide til drenge fra 8 år og op til voksen alderen mere eller mindre.

Du finder den sjove kåbe ved Coolstuff her

VR er årets gaveide til teenagedrengeSamsung VR gear

Årets julegave indenfor gadgets bliver med garanti Virtual Reality. Årets julegave til teenagedrenge bliver et par VR briller for det er nyt, spændende og det bliver bare mere og mere udviklet. Giv ham gaven der også åbner hans øjne for VR.

Du finder det fede VR gear ved Coolshop her

køb børne træningstøj i julegaveTræningstøj til julegaven

Til drenge eller piger der dyrker sport hvad end det er fodbold, håndbold, ridning, gymnastik eller andet, så er der brug for træningstøj. Hvorfor ikke give ham eller hende dette i julegave?

Du finder det gode udvalg ved Sportsmaster her

køb noget sjovt sport eller spil i julegave til de store børnSport og spil

Overvej sport og spil julegaveideer i form af dart, basketkurv, fodboldmål, rebounder, stigegolf og alle de andre sjove spil til udendørs og indendørs leg. Det er den perfekte gave fra 4-5 års alderen og op til de helt store børn, for hvem elsker ikke at spille og have det sjovt med det?

Du finder det stort og godt udvalg ved Only4kids her