Julesokker til pakkekalenderen eller adventsgaven

julesokker til pakkekalenderen eller advent

Julesokker er det perfekte indpakning og overraskelse til de små børn til jul. For skal du finde på de gode gaver til en pakkekalender til børnene? Måske du overvejer den færdige pakkekalender der indeholder 24 pakker, så skal den daglige pakke måske serveres på den sjove måde?

Måske du skal skal give adventsgaver i stedet til drengen, pigen eller flere børn?

Så skulle du måske overveje julesokker til pakkekalenderen eller adventsgaven. Den sjove indpakning til de 24 daglige gave med julesokken er både den sjove men også hyggelige ting, for en rød eller lignede julesok fungerer også som det gode julepynt i hjemmet.

Hvorfor de sjove og hyggelige julesokker?

køb flotte julesokker til børn

Først og fremmest så er julesokken ideel til at indeholde kalendergaver til både børn og voksne, og samtidig så kan man putte hvad som helst i, som f.eks. julegodter til nisserne?

Derfor er en julesok til hvert barn en super god ide, og samtidig så spreder julesokkerne også hygge og fungerer som julepynt. Det har mange lokale Spar og Brugsforeninger luret, for her bruger de også personlige julesokker til børnene som pynt. Det skaber den gode relation til kunderne især i december måned, hvor børnene må ned omkring forretningen hver dag.

En pakkekalender og gaver i sig selv er forventningens glæde. Og som barn går man og kigger på den tomme julesok. Hvis drengen eller pigen ikke er super forvent, så er det første han/hun skal tjekke lige så snart øjnene er slået op, er hvad julemanden er kommet med i julesokken.

Det er absolut den bedste grund til, at du skal bruge lidt ekstra på at investerer i en julesok fra barnets første år. Det skaber den årlige forventning og tradition der vel og mærke er den hyggelige tradition.

Det kunne også være den romantiske juletradition udover det sædvanlige til din kæresten, mand eller kone, for hvor mange vil lave denne årlige tradition for at sprede hygge i forholdet?

Hvilket slags julesokker kan man så købe?

Der findes rigtig mange forskellige slags julesokker, hvor den enkle i rød er den ”normale”. Du finder dog også rigtig mange andre slags, som du kan se lige her til den gode inspiration, så du kan finde julesokken der skal være den faste årlige søde tradition i hjemmet.

giv en fodbold julesok til fodbold drengeFodbold julesokker til drenge

Hvis det er en fodbold interesseret søn eller måske manden der er bidt af sit engelske fodbold hold, så kan du gøre det lidt ekstra sjovt, ved at bruge 60 kr. på en fodbold julesok.

Udvalget af julesokker med yndlingsklubben er ret stort, og sådan en sok koster omkring 60,- kr.

Find fodbold julesokker ved unisport her

Sjove og søde julesokker til pakkekalendergaverSøde og sjove julesokker

Ved Eurotoys kan du købe disse 3 sjove og søde julesokker hvis du har flere børn, og du kan få dem for kun omkring 100,- kr.

Find de tre julesokker her

køb en julesok med barnets navn påJulesok med navn

Du kunne også vælge at købe den søde julesok, hvor barnets navn står på.

Sokken er er lidt dyrere, men koster dog kun omkring 189,- kr. og så har du en årlig fast julesok, hvor barnets navn står på, hvilket jo er ret praktisk hvis du har flere børn, eller venter flere i fremtiden.

Find julesok med navn her

Ferm Living julesokFerm Living julesokker

En lidt mere stilfuld designer julesok kunne være en af de elegante Ferm Living julesokker.

Du kan finde dem i forskellige varianter, hvor mønster og farver er forskellige, alt afhængig af hvad der passer ind i boligen eller din stil.

Se udvalget ved Trendyliving her

giv barnet den kæmpe store julesokKæmpe julesok i traditionel stil

En kæmpe julesok der faktisk måler 54 cm. i traditionel rød stil, kunne også være en mulighed, for denne store julesok kan rumme store ting, og så er sokken også ret billig.

Find sokken ved Sjovhilsen her

køb den elegante Reisenthal julesok til pigerReisenthal julesok

En både elegant og praktisk julesok i stor størrelse. Du får det enkle men søde design samtidig med at den kommer med en praktisk strop til den nemme ophængning på dør, væg eller kaminen som i julefilm.

Du finder sokken til 99 kr. ved Dubuy

køb den elegante Bloomingville julesok til kærestenStribet Bloomingville julesok

Hvis du er mere til det nedtonet med dog i moderne stil, er denne Bloomingville sok med store striber, måske det helt rigtige til børnene eller måske kæresten.

Find den stribet sok ved Trendyliving

brug de søde sokker til kalendergaverDekorative julesokker til de små

Til de små drenge og piger kunne disse sokker måske være det helt rigtige. Søde dekorative sokker der måske ikke holder i 20 år, men giver den sjove stund for barnet de næste par år.

Find sokken med flot motiv til 39,95 kr. her

Din inspiration til indholdet i sokkerne

Hvad du skal putte i sokkerne kan være mange ting, hvilket du heldigvis også kan finde alt om her på Juleliv. Her på siden finder du nemlig muligheder både indenfor de billige kalendergaver, færdige pakkekalendere, sjove gaveideer, romantiske og også de mere frække kalendergave ideer til kæresten.

Gem

Gem

Gem