Gave til teenager 2023 – Gode gaveideer til drenge og piger

køb en gave til teenager der glæderEn god gave til teenager? Det er gaven der både kan være svær og nem at finde. Nemt fordi mange ønsker sig det samme, og svært at finde fordi mange teenagere også er ret selektive i valg af ting.

Der findes dog heldigvis gode gaveideer til julen, konfirmation, fødselsdag og andre lejligheder, hvor en stor procentdel af teenagere vil elske at modtage en af disse gaveideer, men dog skal man tage stilling til et par ting før man vælger.

Populære gaver til teenageren

Oplevelsesgaver

oplevelsesgaver teenagere

Se oplevelsesgaver →

Populære gaver

gamingudstyr i gave

Se populære gaver →

Gadgets gaver

gadgets gaver

Se gadgets gaver →

Alle teenagere er forskellige, og alderen for en teenager går jo fra omkring 13 år og op til omkring de 18-19 år, hvilket betyder, at den ene ende er børn og den anden takserer som voksen. En drenge teenager ønsker sig aldrig noget, også selvom han i bund og grund ønsker sig alt, og teenagepiger ønsker sig alt muligt indenfor deres alder, interesser og omgangskreds.

Hav disse ting i tankerne når du ser igennem det store udvalg af gaveideer som vi har fundet her på Juleliv. Vi har nemlig prøvet at ramme bredt, så alle kan finde den gode inspiration, ideer og måske endda den perfekte gaveide.

Gode gaveideer til teenagepiger

Hvis du skal finde den gode gave til en teenagepige, så find ud hendes interesser, passion, hobby og ikke mindst ønsker, hvilket der er stor chance for, at du finder i udvalget her.

En god bog

giv en god bog i gave til julenEn bog er noget der jo heldigvis stadig tiltaler en del teenagere, og hvorfor ikke som gave? En bog giver enten faglig viden eller giver den følelsesmæssige rutchetur på den gode måde. En god krimi, biografi eller noget indenfor hendes hobby vil altid være en god ide.

Kan købes her →

Solbriller i gave

find de gode designer solbriller til julegaveEt par fede solbriller til hende i gave, kunne være den gode gave der vækker stor glæde ved pigen. Mange af de unge mennesker går op i mode og stil, og her er fede designer solbriller en af de ting, der bruges til at skabe det rette look.

Kan købes her →

Brunch

Giv den lækre brunch for to oplevelsesgaveEn lækker brunch for to på en lokal cafe, er noget der vækker den indre voksen og sofistikeret i piger. En alene stund på cafe med sin veninde er noget de fleste teenagepiger gerne vil, og derfor kan den være den gode gaveide fra dig eller jer.

Kan købes her →

Fedt IPhone cover

Køb et flot og stilfuldt IPhone cover til hende i gaveEn IPhone er sikker på toplisten over gaveønsker hos mange teenagere. Med et elegant eller sjovt cover, kan telefonen gøres mere unik.

Kan købes her →

Sovesofa

Giv den elegante sofa i gaveEn noget mere eksklusiv gaveide i den høje ende af gavepriser, kunne være en smart sovesofa. Mange teenager går jo fra barn til voksen, og her er en sovesofa praktisk, så der også er plads til at være stue på værelset med en sofa m.m.

Kan købes her →

Snug Rug tæppe

Køb det smarte Snug Rug tæppe til hamGiv det smarte deluxe tæppe som kommer med ærmer. Snug Rug er smart på grund af ærmer, for det giver mulighed for at trække tæppet helt op og varme, hvilket jo er grunden til tæppet, samtidig med at du kan drikke te, læse bog med mere.

Kan købes her →

Høretelefoner

giv ham et par lækre bluetooth høretelefonerMusik er noget de fleste teenagere hører, og her er høretelefoner ret praktiske. Hvorfor ikke give hende et par fede Bluetooth høretelefoner, så man slipper for snoren, og samtidig får den gode lyd til musikken.

Kan købes her →

Fede løbesko

Køb fede Nike løbesko til hendes gaveHvis hun kan lide sport eller måske bare ønsker at holde sig i form, så er løb jo en af den mest gængse måder. Derfor kunne det være at hun har brug for et par løbesko, og her er især Nike jo super populære for kvalitet og ydeevne.

Kan købes her →

Fede tights i gave til hende

køb et par fede træningstights til teenageren i gaveHvis hun er typen der træner/motionerer, så er et par moderne tights måske lige præcist hvad hun ønsker sig. Der findes mange forskellige slags bukser som de printed eller måske helt sorte.

Kan købes her →

Smuk Poul Anker Hansen ugle

køb den smukke Poul Anker ugle til teenagepigen i gaveEn smuk pynteting til hendes værelse kunne være en oplagt gaveide. Poul Anker Hansen ugle er det smukke håndlavet pynt, som er lidt mere unik end f.eks. Kay Bojesen aben eller lignende.

Kan købes her →

En ny cykel

giv hende en ny cykel til jul eller konfirmationCykler er nødvendige for de fleste teenagere, og måske det er konfirmation, jul eller anden lejlighed du søger gave til, og gerne vil give den ekstra store? Så kunne en smart hollænder cykel være det gode valg.

Kan købes her →

Ny cykelhjelm

giv en ny cykelhjelm i gave til en teenagerMåske hun har en cykel, men derimod har brug for noget til dette, som f.eks. en ny god cykelhjelm. Der findes forskellige modeller hvor skater modellen jo er ret populær, især blandt de unge mennesker, så det er måske lige gaven til hende.

Kan købes her →

Oplevelsesgaver til teenagepigen

En oplevelsesgave kan dække over rigtig mange ting, hvilket bare er med til at gøre oplevelsesgaver perfekte konfirmation, fødselsdag og julegaver til hende. Du kan nemlig finde noget indenfor alle interesser og priser, og det brede udvalg af ideer er netop hvad vi har fundet lige her.

 

Gave til biografen

Giv hende en biograf oplevelse som gaveHvilket ung menneske kan ikke lide at se en god film, og dette skal selvfølgelig ses i biografen, hvor film kommer til sin ret. Det er noget alle teenagere kan lide, og derfor er det den perfekte gaveide til en teenager.

Kan købes her →

Joe & The Juice

giv Joe & the juice oplevelse til en teenagerJoe & The Juice er ret populært sted at hænge ud for mange teenagere, og her kan du faktisk give et gavekort der kan bruges på alle stederne til ham eller hende. En god og forholdsvis billige gaveide til teenageren.

Kan købes her →

Ballonflyvning

Giv ballonflyvning oplevelsen til ham eller hendeEn eksklusiv gaveide til teenageren indenfor oplevelser, er ballonflyvning som virkelig er oplevelsen man må prøve. At flyve henover landskabet i en ballon er en ubeskrivelig oplevelse man aldrig glemmer, og netop derfor er det god til teenagere også.

Kan købes her →

Ansigtsbehandling til det voksne teenager

giv hende en lækker ansigtsbehandling i gaveTil teenageren i den høje ende af aldersgruppen, kunne du give en lækker ansigtsbehandling som den gode forkælelses gave til hende. At blive forkælet for, er noget vi alle kan lide, og det kan den 17 eller 19 årige pige også.

Find oplevelsen i Århus her, og i København lige her

Kan købes her →

Sushi oplevelse

giv hende en lækker sushi oplevelsesgaveHvis hun elsker sushi, som jo mange unge piger gør, så kunne det være at du skulle give hende en sushimenu for to? En god gaveide hvis du er tvivl om, hvad du skal give, for sushi er jo en delikatesse de fleste elsker at få.

Kan købes her →

Supsurfing Nyborg

giv hende supsurfing oplevelsesgaven til julSupsurfing er blevet et hit, og hvorfor ikke give hende den sjove oplevelsen med gaveideen der foregår i Nyborg? En billig gave til 200 kr. der samtidig er super sjovt, det er en god gave til teenagere.

Kan købes her →

Gode personlig pleje gaveideer til teenagere

Piger i teenage alderen går ofte op i deres udseende, og her kunne du glæde hende med gaveideer indenfor personlig pleje. Vi har her fundet et udvalg af lækre beauty julegaveideer til hende, som måske er lige præcist det, du leder efter.

Parfume

giv hende en velduftende parfume i gave ved julenVelduftende parfumer har altid været den gode gaveide til piger og kvinder, og hvis pigen du skal give gave, ligger i aldersgruppen hvor parfume bruges - Hvilket der er ret stor chance for, så overvej en god parfume. Der findes mange forskellige mærker og priser, men tag et kig på bestseller listen ved forhandleren hvis du er i tvivl om hvilket mærke du skal give.

Kan købes her →

Ansigtsmasker

Køb en lækker ansigtsmaske til kvindenEn god og billig gaveide indenfor skønhedsprodukter, er en af de lækre ansigtsmasker. Hvis hun er kommet i alderen hvor disse er en del af skønhedsrutinen, så kan du give hende en lækker ansigtsmaske til formålet. Priserne starter ved 20 kr. og opefter, så der er mulighed for at finde noget for alle.

Kan købes her →

Glattejern

Giv hende et lækkert kvalitets glattejern i gaveHåret skal selvfølgelig klares når man er teenagepige, og her er de elektriske hår apparater et uundværlig værktøj. Man kan få glattejern i mange forskellige prisklasser, men for hårets skyld, så er et godt kvalitets glattejern absolut det bedste valg. Overvej derfor om ikke du skulle finde de gode modeller som GHD, Babyliss m.m. til hende.

Kan købes her →

Smart tøj

find noget smarte tøj i gave til teenagerenMange teenagere elsker smart modetøj, og hvorfor ikke give hende noget indenfor tøj? Ved Stylepit finder du det store udvalg til unge piger og kvinder, der kommer i alle slags priser og forskellige mode mærker. Find de gode skønheds julegaver til hende indenfor lækkert modetøj.

Kan købes her →

Neglelak

køb neglelak til teenagepigen i gaveNeglelak er populært blandt mange unge piger, og denne skønhedsting åbner op for en god billig gaveide til hende. Du kan nemlig finde gode neglelak mærker fra 39 kr. og opefter, så der er mulighed for at sammensætte en sød gave til hende.

Kan købes her →

Clinique hudpleje gaveæske

giv hende et lækkert hudplejesæt i gaveEt lækkert hudplejesæt kunne også være den gode gaveide til den noget ældre teenagepige. Du kan f.eks. give hende et lækkert Clinique hudpleje sæt til hendes hudtype, som måske er den lækre gave der glæder hende.

Kan købes her →

Smykke gaveideer til piger

Smykker har jo altid været en god gaveide til piger og kvinder, og det er de selvfølgelig også til teenagepigen. Der findes heldigvis rigtig mange flotte smykker, og nogen af de populære til aldersgruppen er hvad vi har fundet lige her, der egner sig både til fødselsdags- og julegaveønsker til hende.

Smukt ur

køb et elegant Skagen ur i gaveEt flot ur som f.eks. det elegante Skagen ur, kunne være den smukke gave til en særlig lejlighed. Der findes mange forskellige mærker som Skagen, Guess, Daniel Wellington og andre populære mærker i det eksklusive look.

Kan købes her →

Navne halskæde

giv hende en smuk navnehalskæde i gaveHalskæder med navn på, er ret populære blandt unge piger. Hvis du vil give hende et smykke, som jo er lige så meget en mindegave, så overvej om ikke en navne halskæde er det helt rigtige at give som hendes gave.

Kan købes her →

Soldier to Soldier armbånd

giv de populære Soldier to Soldier armbånd til teenagerenSoldier to Soldier armbånd er populære både blandt de helt unge, og de mere modne kvinder. Det flotte armbånd er lavet af faldskærmsline og som sådan, doneres noget af prisen også til hjemvendte soldater i den gode sags tjeneste. Et smukt armbånd der skaber den gode stil, og et armbånd der virkelig tiltaler mange piger.

Kan købes her →

Carré øresmykke

giv hende et smukt Carre smykkeEt smukt øresmykke i 23 karat forgyldt sølv med fem smukke zirkoner er hvad du får med dette smykke fra Carré. Et lækkert og anderledes smykke til hendes gave, som man fastgør med med et ørestik, og derfor skaber et unikt og ret så elegant look.

Kan købes her →

Pieces by Julie Sandlau Pjsjael ring

Peices laver populære smykker til teenagerePieces smykker er populære blandt de unge. Det skyldes de smukke udformninger men også at prisen faktisk er ganske lav, så man kan gøre det god køb indenfor smykke til teenagerens gave. Hvis du vil mangler en sød gaveide til hende, så kan du købe denne ring.

Kan købes her →

Erbs Danmark halskæde

køb den lækre Erbs Danmark halskæde til hende i gaveEt andet populært mærke indenfor smykke til de unge, er Erbs Danmark. Erbs Danmark er blevet super populært især blandt teenagepiger, og hvis pigen du skal finde gave til, kan lide stilen i brandet, så kunne denne fede sølvfarvet halskæde måske være den helt rigtige fødselsdagsgave til hende.

Kan købes her →

Dyrberg/Kern smykke

Giv hende den smukke ring som et mindeDrybergn/Kern laver rigtig smukke ting indenfor smykker. F.eks. kunne denne lækre ring i sølv eller guld være det helt rigtige til hendes gave, der måske skal være et minde om en bestemt lejlighed, eller måske det skal være den søde venindegave fra dig?

Kan købes her →

Smuk forgyldt Pieces & Sandlau halskæde

køb en smuk halskæde til hendePieces & Sandlau serien byder på mange smukke ting, og en af disse smykker er den søde forgyldte halskæde. En lækker gaveide til hende der ønsker klassisk stil krydret med det elegante, hvor Pieces og Sandlau jo ret godt kombinerer disse ting i serien.

Kan købes her →

Vedhæng med stjernetegn

Køb hende et smukt stjernetegn vedhængKøb hende et smukt vedhæng med hendes stjernetegn i gave til jul, konfirmation, fødselsdag eller anden lejlighed. Stjernetegn har altid været det gode motiv på smykker, for det symboliser jo en personlig gave til hende, og den personlige ting er ofte den bedste gaveide til en anden person.

Kan købes her →

Se De sjove, praktiske, fede og gode gaver til teenagedrenge

Til drenge findes der også et stort udvalg af både sjove, fede, underholdende og gode gaveideer der med garanti vil glæde ham. Udvalget dækker over mange forskellige ting som teknik, træning, oplevelser, skøre ting og de mere praktiske ideer til gaven. Så find de gave til teenager i blandt de mange gaveideer til drenge imellem 14 og 19 år her.

Klodsmajor - Perfekt druk spil for unge

Køb klodsmajor i gave til en teenagerHvis ham du skal give gave til, tilhører aldersgruppen der er begyndt at drikke, og gør det ofte, så er Klodsmajor en god gave. Klodsmajor er sjovt, og endnu sjovere når man taberen skal bunde et glas eller lignede, og derfor vil det skabe meget morskab.

Kan købes her →

Smart jukebox

Køb en smart jukebox i gave til teenagedrengenEn smart jukebox kunne være den sjove og unikke gave til hans værelse. En jukebox er smart og temmelig trendy, det kræver dog nok, at han er blevet fortalt og har oplevet den smarte musikafspiller før.

Kan købes her →

Santana guitarsæt

giv drengen en fed guitar i gaveMange drenge får smag for at lære at spille guitar i teenage årene, og det kunne være at ham du skal give en gave, måske er denne type? En klassisk Santana guitar med taske og tuner, kunne være hans nye fede guitar?

Kan købes her →

Tøjfolderen

køb den smarte tøjfolder som den billige gaveide til hamEn anden sjov ide men samtidig også særdeles anvendelig, er tøjfolderen. Med denne kan han lære at lægge tøjet rigtig sammen, og det er noget de færreste unge kan. Alle elsker tøj der ikke er krøllet og nusset, og det kan denne gadget hjælpe med til.

Kan købes her →

Minikøleskab til teenageværelset

giv drengen et smart minikøleskab i gaveTil drengens værelse eller lejlighed kunne et lille køleskab være den sjove gimmick gave til ham. Når man sidder og spiller X-boks, Playstation eller ser film, så kan sodavand eller øl nydes koldt lige ved hånden med dette køleskab.

Kan købes her →

Smart modetøj

giv ham smart modetøj i gave til jul, konfirmation eller fødselsdagTeenagedrenge er lige så selektive som piger hvad tøj angår, og her kan det være svært at finde det helt rigtige. Et godt bud på at finde det rigtige tøj, hvis man ikke er sikker, er at gå efter det det specifikke modetøj til aldersgruppen.

Kan købes her →

Rigtig popcornmaskine

køb en sjov popcornmaskine til teenagerenPopcorn og film er den perfekte underholdning, og hvorfor ikke bruge en popcornmaskine som de har i biffen? Man kan nemlig købe en lidt mindre udgave, men perfekt maskine til derhjemme så filmen kan nydes helt optimalt.

Kan købes her →

Kølebrønd

kølebrønden er en af de gode gaveideer til unge mændKølebrønden er en af de sjove gaver til teenager, som selvfølgelig kræver at han har alderen til det. Denne gave til teenager der har alt køler øllene ned udenfor, hvilket de fleste vil kunne se det sjove og praktiske i - En af de gode gaveideer til unge mænd.

Kan købes her →

Star Wars morgenkåbe

sjov gave til ham der har alt Hvis du tænker "hvad skal jeg give min kæreste i gave", så vil han sikkert blive glad for en skør men også praktisk ting, nemlig Darth Vader morgenkåben. En sjov ide der samtidig faktisk er rar at eje.

Kan købes her →

Beer Tracker

en sjov gave til teenager der har altEn anderledes og sjov gave til teenager der har alt, kunne være oplukker der tæller indtaget. En af de sjove og billige gaver til teenager som mange drenge finder sjovt at eje.

Kan købes her →

God duft

giv en god deodorant til ham i søndagsgaveTeenagere bruger deodorant og mange bruger afsindige dårlige deodoranter. En god deo eller perfume til drengen kunne være en af de gode fødselsdagsgave ideer der bruges hver dag.

Kan købes her →

God barbersæt

giv ham en fed multitrimmer i gaveEt godt groome sæt til barbering af kroppens hår, kunne være en af de gode julegaveønsker til teenager. Hvis du vil give den gode kvalitets gave så er dette sæt til ca. 500 kr. en af de gaveideer til ham, som han får brug for dag- eller ugentlig.

Kan købes her →

Voks

køb noget voks til håret i gaveEn af de gode og små gaver til teenager, er godt kvalitets voks som rigtig mange teenagedrenge bruger dagligt. Voks finder du også under vi unge gave til kæresten, så hvis du vil have en god og billig gaveide til ham, kunne voks være det helt rigtige valg.

Kan købes her →

Gode gaveideer indenfor tekniske ting til ham

Der findes mange teenage ønsker i 2019 og disse er ofte indenfor tekniske ting og gadgets. Gadgets og teknik er nemlig sjove gaver til teenager, god gave til lillebror 12 år helt ligesom tekniske ting også glæder ved fars dags og ældre. Gadgets og teknik er nemlig sjov for drenge og mænd, og derfor er udvalget nedenfor rigtig gode gaveideer til unge mænd.

Solbriller med kamera

gadgets er fede gaveideer til teenagedrengeEn sjov gave til ham der har alt, er de smarte solbriller med kamera. Hvis man står på ski, cykler eller andet kan man optage alverdens mærkelige ting, hvilket kan gå hen og give en masse fed morskab.

Kan købes her →

Vooni Cityrocker

køb den mobile vooni cityrocker som den fede gaveEt fedt lydanlæg er det mobile Vooni Cityrocker som han kan bruge alle steder. En god og eksklusiv gaveide som teenagedrengen kan bruge i haven, stranden, sportspladsen og alle andre steder.

Kan købes her →

Gamer stol

køb en fed gamer stol til drengen der spiller computerTil drengen der bruger rigtig meget tid foran computeren, her kunne en god gamer stol være den perfekte gaveide. En god stol er nødvendigt når man sidder lang tid foran computeren, og her ville en trendy stol være den helt rigtige gave.

Kan købes her →

Det eksklusive gamer headset

giv ham det eksklusive gamerheadet i gaveHvis du vil give den dyre og eksklusive gave til ham der spiller meget computer, så er det Astro gamerheadset til 2500 kr. i topklassen af gode headset til gameren.

Kan købes her →

VR briller

VR er årets gaveide til teenagedrengeVirtuel Reality bliver nok årets julegave til drenge, og VR gear kunne være den perfekte til ham. Der findes forskellige modeller alt afhængig af om man har Samsung, IPhone eller andet.

Kan købes her →

Gode gaver til ham indenfor oplevelser

Oplevelsesgaver til ham vækker glæde, for de er netop hvad navnet siger, en oplevelse der kan være sjov, spændende eller lærerig. Ideerne her er udvalgt til at ramme den brede aldersgruppe indenfor teenagere.

Bodyflight

køb den sjove oplevelsesgave i adventsgave til den unge mandAt svæve i en lufttunnel er den sjove oplevelse som alle teenagere kan prøve. Det er en sjov ting som han kan prøve sammen med kammerater eller lignede, som foregår i Høje Tåstrup.

Kan købes her →

Eventyr Århus bugt

Giv en oplevelsesgave der byder på eventyr på århus bugtenHvis han tilhører den ældre del af aldersgruppen, så kunne det tænkes at han gerne ville opleve Århus bugten, hvilket jo er noget de færreste af os faktisk oplever.

Kan købes her →

Klatring København

Prøv klatring oplevelsesgave kunne være den fede ting at modtageTil drengen der gerne vil lave fysiske ting, her vil klatring i indendørs hal være den sjove udfordring for ham. Det er en billig oplevelsesgave til ham, der samtidig er super sjovt og for to mennesker, så han kan have en kammerat med.

Kan købes her →

Gokart Århus

giv ham en fed gokart oplevelse i gaveDe fleste drenge elsker at køre gokart, og ville nok gøre det konstant hvis ikke det samtidig er lidt dyrt. Derfor kunne du give ham en oplevelsesgave i form af Gokart, som han med stor sandsynlig vil finde sjovt at bruge.

Kan købes her →

Gå amok i pølsevognen

giv ham gå amok i pølsevognen oplevelsesgaveEn hel time hvor to personer kan spise alle de pølser de kan nå, det er da en anderledes og sjov oplevelsesgave. Det er med garanti en gaveide som teenagedrengen på 16 år og opefter vil kunne se det sjove i.

Kan købes her →

Bridgewalking Lillebælt

giv den fede bridgewalking oplevelsesgaveEn super populær oplevelsesgave der dækker alle aldersgrupper, er bridgewalking ved Lillebæltsbroen. Oplevelsen og udsigten så langt oppe, er noget der tiltaler mange mennesker, og også unge mænd der gerne vil opleve fede ting.

Kan købes her →

Prøv virtual reality

giv ham virtual reality oplevelsesgaven i julegaveVirtual reality er en vild oplevelse, og med denne oplevelse i København eller Århus, kan drengen få lov til at udforske de forskellige spil og film, hvilket er en super sjov ting.

Kan købes her →

F16 simulator

køb F16 simulator oplevelsen til hamAt spille computer er noget rigtig mange drenge elsker, og her kan flysimulator spillene måske være det foretrukne. Hvis han elsker dette, så er F16 simulator oplevelsen det super sjove oplevelse for ham.

Kan købes her →

Klatring i naturen

giv ham den sjove natur klatrings oplevelseKlatring er sjovt, og udendørs i naturen er bare endnu sjovere med de varierende udfordringer. Oplevelsen til ham kan prøves i København, Middelfart, Vejle og Århus.

Kan købes her →

Træning & motion gave til teenager

Mange teenagere dyrker sport eller træner muskler, og her kunne du give ham en gave indenfor udstyr til denne passion.

Bokseudstyr

køb bokseudstyr til teenageren i gaveTil ham der træner muskler og gerne vil i god form, kunne du give noget bokseudstyr til hjemmetræningen eller motionscentret. Boksesæk, handsker, sjippetov og meget andet udstyr er godt til træningen i styrke og hurtighed.

Kan købes her →

Håndvægte

køb gode håndvægte til mandens adventsgaveTil ham der gerne vil større og mere markeret muskler, her er håndvægte værktøjet der kan træne alle muskelgrupper. Der findes mange forskellige størrelser og priser indenfor vægte, så et starter sæt kunne være den gode ide.

Kan købes her →

Kettlebells

køb gode kettlebells til ham der trænerKettlebells er det gode alternativ til håndvægte, for træningsudstyret og formen der kommer fra det russiske specialkorps, kan virkelig træne alle muskelgrupper og samtidig træne eksplosionstræning.

Kan købes her →

Træningshandsker

køb et par gode træningshandsker i gaveNår man træner vægte eller måske cykler, så er handsker en smart ting at bruge. Hvis han træner vægte, så kunne du forære ham et par gode træningshandsker der sikrer at huden på hænderne ikke bliver smadret.

Kan købes her →

Cykelcomputer

giv den trådløse cykelcomputer til manden der elsker sin cykelTil teenagedrengen der er passioneret med cykelsporten, her kunne du forære ham en smart ny cykelcomputeren i gave. En gave indenfor drengens passion er altid den bedste gave til ham.

Kan købes her →

Cykeltøj

køb det gode cykeltøj i julegaveNoget andet godt udstyr til drengen der cykler, kunne være noget praktisk, smart og godt cykeltøj. Ved Cykelpartner finder du det gode udvalg indenfor kvalitets cykeltøj til alle aldre.

Kan købes her →

Andre gaveideer til enhver teenager

Udlev modeldrømmen

giv den sjove modedrøm oplevelsesgaveGiv gaven der giver mulighed for at udleve modeldrømmen for en dag. Hun får nemlig en dag med en professionel fotograf, hvor hun kommer til at poserer og får taget lækre billeder, som hun kan bruge som minde eller til andre gøremål.

Eksklusiv veninde tur

giv den eksklusive veninde gave til teenagepigenHvis gavebudgettet er højt, så kunne du overraske hende med en eksklusiv veninde gave. Gaven dækker over ophold i Silkeborg med gourmet og spa, samt de smukke omgivelser som der kan hygges i for hende.

Nomess makeupbox

køb den populære Nomess makeup organiser som gaveide til hendeNomess makeup opbevaring er de populære akryl bokse, som især de unge piger er helt pjattet med. Disse eksklusive akryl bokse skaber orden på de forskellige skønhedsting, samtidig med at de ser godt ud i alt sin enkelthed. Du finder kasserne i en stor og lille model, hvor prisen ligger omkring 290 kr. og 550 kr.

Neglekit

giv hende et smart negle kit som gaveNeglelak pynter neglene, men det gør den gode pleje også. Giv hende en smart skønhedsgave til neglene i form af Meraki negle kit til 180 kr. Kittet indeholder alt hvad hun skal bruge til at pleje hænder og negle.

Sort Stolbjerg Copenhagen taske

giv hende en elegant Unity håndtaske i gaveTeenageren i den ældre del af alderskategorien er nok begyndt at gå i byen, og her er en smart håndtaske ofte nødvendig. En eksklusiv og elegant taske kunne være den sorte Unity taske der emmer af kvalitet og stil.

Ulrika Lock taske

køb en lækker Ulrika Holst dametaske til hendeEn anden smart taske til unge damer, kunne være den lækre Ulrika Lock taske. Tasken der koster 649 kr. er rummelig og samtidig er den stilfuld, hvilket jo er, hvad de fleste unge piger gerne vil have.

Carré Party ring

Køb den smukke Carré ring til hendeLigesom alle de viste smykker, så er denne Carré sølvfarvet ring også et godt valg som det smukke smykke til hende. Du finder ringen til omkring 500 kr. og kan virkelig være den smukke ting der overrasker hende på den gode måde, for det er en enkel men også elegant ring.

Gummy Chair

køb den store gummibamse stolen som den sjove gave til teenagerenEn anden sjov ide som godt nok ikke er spiselig, er den store oppustelige stol der ligner en kæmpe vingummibamse. En praktisk ting til teenageværelset, og samtidig også en lidt sjov ide der er særdeles anvendelig for drengen.

Lækker duft gaveæske

gode dufte er en af de mange teenage ønsker 2015Hvis du ikke ved hvilket deodorant du skal give ham, kunne du vælge at give en gaveæske med god duft. Denne gaveæske kunne være den lækre gaveide til den unge mand, eller måske ligefrem en personlig gave til kæresten.

Virtuel Reality headset

VR briller er årets julegave til teenagerenVR er nok en af årets gode gaver til teenager der elsker teknik. Virtuel reality er et hit, og det bliver bare endnu bedre, og mon ikke det slår droner og 3d printere i årets julegave salg?

8bitdo højtaler

giv ham en smart bluetooth højtaler i gaveEn sjov og god højtaler er denne nostalgiske Nintendo kasse fra helt tilbage fra firserne. De fleste skal have lyd til computeren udover det indbygget, og denne er trådløs, lille, sjov og giver god lyd.

Den nye Playstation

giv drengen den nyeste playstation i gave til julDer findes mange gode gaver til ham, men en af de største plejer at være den nye playstation (eller X boks). Årets nye Playstation bliver et hit ved ham, hvis gavebudgettet ligger i det prisleje.

Spil og konsoller

køb spil til teenagedrengen i gaveDe fleste teenagere elsker at spille på konsol, og derfor kunne et nyt spil til Playstationen være den perfekte gave til teenageren. Du kunne også vælge konsol eller ting hertil, alt afhængig af prisleje gaven ligger i.

Eksklusiv Wahoo hometrainer

Køb den eksklusive hometrainer til manden i gaveEn dyr gaveide til teenageren der er passioneret om sin cykelsport, her kunne du give ham den dyre og super gode hometrainer i gave. Wahoo hometrainer er blandt de bedste på markedet, men dog også i den dyre klasse.

Fitbit Charge

giv fitbit charge som den gode gave til julTil ham der træner cardio, her kunne det eksklusive Fitbit Charge armbånd være det smarte udstyr. Du kan måle skridt, puls og forbrænding.

Gavekort Elgiganten

køb et gavekort i Elgiganten til hamHvilket teenager har ikke smidt sin IPhone oplader væk? Ønsker sig computerudstyr eller noget helt andet indenfor teknik, så er Elgiganten ofte hvad de fleste tænker på. Det kan klares med et gavekort til Elgiganten, og det er jo en perfekt gave til en teenagedreng.