Pakkekalender – Ideer til pakkekalenderen og kalendergaver nemt & hurtigt

Når tiden er ved at nærme sig december, så er der mange ting som man skal have styr på, og en af de vigtigere i børnenes øjnes er en pakkekalender og måske adventsgaver til de voksne.

Når det bliver 1. december, så er det faktisk for sent, så måske du skulle overveje at finde din pakkekalender færdiglavet eller begynde at finde de enkelte gaver til pakkekalenderen allerede nu, for så sparer du meget stress lige op til deadline.

 

Indholdsfortegnelse - Det her finder du

Hvad er en god pakkekalender?

Det er er svært at sige hvad den bedste pakkekalender er. Her er det bedste svar nok, en julekalender der glæder barnet, ham eller hende. Hvis modtageren bliver glad for den, så er det den bedste.

Der findes mange forskellige slags kalendere til især børnene, men måske du faktisk også vil begave bedstemor, kæresten, manden eller anden med en kalender, og det kan du heldigvis få overblik og inspiration til at finde lige her.

En kalender kan bliver rigtig dyr, men vi dækker hele det økonomiske spektrum her, så der skulle være muligt at finde noget for de fleste budgetter.

 

Den færdige pakkekalender med legetøj til børnene

Du kan købe den færdige pakkekalender til børnene, hvor der findes forskellige muligheder, former og prisklasser, hvilket vi vil vise dig her, så du kan bestemme dig for hvilket der er lige dig.

 

find de gode færdiglavet pakkekalender til børnDen færdige og nemme til børn

Hvis du vil have den hurtige løsning til pakkekalenderen, så er den kalender der er inddelt efter 2-3 år, 4-5 år, 6-8 år, 9-11år og 12-14 år. Kalender koster omkring 400 kr og indeholder 24 spændende pakker der er særligt udvalgt ud fra forhandlerens mangeårige indenfor pakkekalendere.

Du finder kalenderen til piger her, og der findes selvfølgelig også den gode kalender til drenge her

 

 

find pakkekalenderen til børn ved sjovhilsenSjovhilsen kalenderen til børnene

Alternativet kunne være en kalender fra Sjovhilsen der også har inddeling i de forskellige aldersgrupper, og hvor indholdet selvfølgelig er målrettet på pågældende alder og køn, så de får de sjove ting til deres alder og køn hvad end de er på 2 år eller over.

Prisklasserne her varierer imellem aldersgruppen som du kan se ved sjovhilsen kalender til drenge her eller kalenderen til pigerne her

 

 

find billige gaver til pakkekalender Lego pakkekalender

Lego er et hit til børn i alle aldre. Her er Lego måske din redningsmand som årets julekalender til drengen eller pigen.

Der findes flere forskellige Lego modeller med Friends, politi, brandmænd, skøjteløb og lignede. Hver indeholder forskellige figurer og udstyr hertil i de 24 forskellige låger.

Du finder det gode udvalg ved Eurotoys

 

 

god færdig pakkekalender til ham Playmobil julekalender Politiaktion

Playmobil er noget anderledes end Lego og ofte er barnet enten til det ene eller andet. Playmobil giver en anden slags leg nu byggeelementet ikke er der i samme grad, men det er dog legetøj der giver underholdning i helt samme grad.

Find politi kalenderen Coolshop til den gode pris

 

 

find de gode ideer til hjemmelavet pakkekalenderJulekalender med perler & plader

En sjov ting der dog ikke egner sig som pakkekalender til baby er denne pakkekalender med perler og perleplader.

En sjov og billig pakkekalender til de små hvor de kan more sig med at lave perler fra morgenstuden eller når hun/han kommer hjem fra børnehaven.

Du finder kalenderen til de små her

 

 

Giv Brio julekalender til de helt småBrio julekalender

En sød og sjov julekalender til de små med det sjove brugbare legetøj, kunne helt sikkert være den lækre Brio julekalender.

Togbane kalenderen der er for ca. +3 år kan pakken holdes ud og bruges til den sjove helhed med disse 24 stykker legetøj.

Brio kalenderen til 299,- kan du finde her

 

 

køb barbie julekalenderen til pigenBarbie pakkekalender

Den sjove og faktisk også billige kalender til pigen er denne Barbie julekalender.

Kalender indeholder 24 stykker modetøj til barbie dukken, så det kræver selvfølgelig at pigen har en dukke, men så er det også den sjove anderledes kalender til hende til kun 139,- kr.

Se den sjove barbie kalender til hende her

 

 

giv ham lego star wars kalenderen til julLego Star Wars julekalender til drengen

Til hovedsageligt drengene så kunne denne sjove Lego Star Wars julekalender i aldersgruppen 6-14 år være den gode ide.

Pakkekalenderen til drenge koster 699,- kr. så det er selvfølgelig ikke verdens billigste, men med tanke på den nye Stars Wars film, så vil de fleste drenge nok få en ret stor interesse for kult filmene.

Find denne og andre Star Wars kalendere her

 

 

giv Rasmus Klump julekalenderen til de små drenge og pigerRasmus Klump

Til de små kunne alternativet være Rasmus Klump kalenderen til 299,- kr. Du får 24 små sække der er klar til at hænge på kalenderen, og som indeholder 24 små sjove gaver til drengen eller pigen.

Find Rasmus Klump ideen lige her

 

 

køb den sjove ramasjang kalender til børneneRamasjang

Ramasjang er den gode børnekanal som alle forældre til små børn kender, helt ligesom de små børn selvfølgelig kender til Hr. Skæg, Onkel Reje, Mysterium, Vaskeriet og alle de andre populære figurer på den fede tv kanal. Derfor kunne denne kalender med 24 gaver til 199,- kr. være den sjove julekalender

Find kalenderen ved Eurotoys her

 

 

køb Frost julekalenderen til pigenFrost julekalender

Frost finder man jo stort set på alt, og de små piger er vilde med Anna og Elsa. Derfor kunne en julekalender indeholdende 24 små gaver der består af hårspænder og andet med Anna eller Elsa på, være det sikre hit til især de mindre piger.

Se her hvad du får med Frost julekalenderen til 200 kr.

 

 

køb den gode hot wheels julekalender til drengenHot Wheels til drenge

De fleste mænd over en bestemt alder kan sikkert huske Hot Wheels, og hvorfor ikke bringe denne nostalgi tilbage til sønnen eller sønnerne med en julekalender indeholdende 8 biler og 16 låger med tilbehør? Hot Wheels pakkekalenderen koster 249 kr.

Du finder den gode kalender til drenge her

 

 

Brandmand Sam er populær blandt små børnBrandmand Sam kalender

Hvis dit barn eller børn ser Ramasjang, så kender du med garanti til Brandmand Sam (Ham der klarer alt, og håret sidder perfekt imens). Børnene elsker den engelske serie, og mon ikke de fleste vil elske en julekalender med den perfekte brandmand?

Find kalenderen der bygger på Brandmand Sam her

 

 

giv play doh kalenderen til julPlay Doh

Play Dog er det sjove modellervoks som børn fra 2 år og til en hvis alder, elsker at lege med. Derfor kunne en Play Doh julekalender til 200 kr. som indeholder forskellige farver og værktøjer, være den perfekte ting til ham eller hende.

Du finder julekalenderen til 200 kr. lige her

 

 

playmobil-advent-calendarPlaymobil brandsluknings julekalender

Du kan også vælge at give den sjove brandmands playmobil kalender til drengen.

Playmobil er sjovt til de små drenge, og denne kalender indeholder forskellige playmobil ting som koster 160,- kr. i alt.

Find playmobil kalenderen her

 

 

køb sjove legetøjs julekalendereSchleich julekalender

Det tyske Schleich er ikke slået helt igennem ligesom Playmobil eller Lego, men det bliver dog mere og mere udbredt. Siden det er tysk, som jo er landet vi har adopteret pakkekalender traditionen fra, så inder du selvfølgelig også flere forskellige julekalendere med Schleich legetøj i – Måske noget for dit barn?

Eurotoys har de sjove tyske adventskalendere

 

 

Pakkekalender ideer til teenageren

Når børnene bliver lidt ældre, så gider de jo ikke have legetøj men dog vil mange da gerne have en hyggelig pakkekalender også selvom man er teenager og lidt voksen i egen sind. Det kan du heldigvis opfylde med udvalget af disse kalendere til respektive målgruppen.

 

giv den sjove gadget pakkekalender til teenagedrengeSjov gadget ide

Til især teenagedrenge kan du give den sjove kalender der indeholder 24 sjove ideer med forskellige gadgets.

Til teenageren der elsker sjov og fest, så kunne denne ide være den fede og sjove overraskelse for ham

Se udvalget ved Pakkekalender.dk her

 

 

pakkekalender gaven til teenage drengeDen gode kalender til teenage drenge

Den komplette pakkekalender til teenagedrenge kan du finde ved Nemmegaver, hvor du får 24 pakker der passer til aldersgruppen, og prisen ligger på lige omkring 500 kr. Find teenage kalenderen her

 

 

Giv pakkekalenderen til teenagepigerPakkekalenderen til teenagepiger

Der findes selvfølgelig også en god pakkekalender der er målrettet mod teenagepiger, hvor indholdet er 24 forskellige ting til piger i teenagealderen såsom lommespejl, nøglering, touch screen pen, neglefil sæt, skrabelod m.m.

Se kalenderen til 499,- ved Nemmegaver her

 

 

giv trænings pakkekalenderen til teenageren der trænerTrænings pakkekalender

Til ham eller hende der træner meget, her kunne du give den sunde kalender indeholdende ting til optimering af kroppen og træningen. 24 forskellige sunde ting som der kan bruges sammen med den fysiske træning af kroppen.

Du finder den gode kalender ved Bodylab lige her

 

 

giv en færdig pakkekalender med alkohol til ungePakkekalender med alkohol til unge

En pakkekalender med forskellige ting der indeholder alt muligt lækker til ganen, hvilket også inkluderer lidt ting med alkohol i. Chokolade og andet lækkert er ikke kun forbeholdt voksne, så måske dette er den lækre kalenderen til pigen eller drengen.

Du finder kalenderen ved Maggies lige her

 

 

De færdige ideer til de voksne

Der skal selvfølgelig også være mulighed for at finde en færdig kalender til de voksne hvad enten der er konen, farmor, far, kæresten eller anden person.

Udvalget af pakkekalendere til de modne er ret stort, så der er mulighed for at finde noget for alle i smag og temperament både til kvinder og mænd.

 

giv te kalender til hendeTe julekalender til hende

Den gode gave til hende hvad enten det er konen, kæresten, mor, mormor eller anden kvinde der elsker te, kunne være denne sjove te julekalender.

Kalender indeholder 24 unikke te, der vil være den gode overraskelse for hende hver dag til den gode nydelse.

Find den sjove te kalender til hende her hvor alternativet med er denne tea taste julekalender

 

 

giv den gode overraskelses gave kalender til hendeOverraskelseskalender med forskelligt til hende

Den sjove overraskelses gave kalender til hende kunne være den fra Nemmegaver.

Kalenderen indeholder 24 forskellige ting jordbær marmelade, hovedmassage, skrabelod, makeup sæt, karamel chokolade, rødvin og meget mere.

Kalender med de 24 forskellige ting til hende koster 649,- kr.

Se denne kalender til hende lige her

 

 

giv den lækre kalender fuld af søde tingDen søde tand kalender

En anden mulighed er en samling af søde sager, hvor du finder lakridskonfekt, marcipanbrød, økologisk vingummi, chokolade og meget mere af alt det lækre til at forsøde december morgenerne med.

Se udvalget ved Pakkekalender.dk

 

 

forskelligt-vaerktoejVærktøjskalenderen til mænd

En anden slags sjov kalender til mænd i alle aldre, kunne være denne sjove værktøjside.

Perfekt gaveide for konen hvis hun vil give et hint til manden, men også den sjove pakkekalender til sønnen der lige er flyttet hjemmefra eller lignende tilfælde.

Find den sjove værktøjs ide lige her

 

 

giv den gode pakkekalender til bedsteforældre som den herPakkekalender til bedsteforældre

Det kan være, at du mangler en god pakkekalender til dine bedsteforældre? Her er muligheden for den samlet løsning med 24 pakker.

Du finder indhold af sød smag til halsen og til julesmagen.

Se gaven til bedsteforældrene her

 

 

køb kalender med italienske specialiteter til ham eller hendeItalienske specialiteter

Der findes også en sjov ide til gaverne, for hvorfor ikke vælge at give ham eller hende en kalender med italienske specialiteter?

Kalenderen indeholder 24 forskellige ting med italienske lækkerier som marmelade, kiks, frolletti, minestrone, scrocchietti og meget andet.

Du kan se udvalget ved Pakkekalender.dk her

 

 

forslag til pakkekalender til voksne Peter Beiers chokoladejulekalender

Du kender sikkert til det lækre og eksklusive Peters Beiers chokolade. Her finder du selvfølgelig deres klassiske luksus chokoladejulekalender til børn, voksne og til par med to stykker i under hver låge.

Find forhandlere ved PBChokolade her

 

 

giv chokolade som pakkekalender til dine bedsteforældreLækker luksus chokoladekalender

Hvis du mangler en god pakkekalender til voksne i den velsmagende for, så kunne du overveje denne lækre chokoladekalender med 24 stykker håndlavede dessertchokolader.

En lækker håndlavet chokolade af 100% naturlige råvarer fra Kathrine Andersen.

Du finder kalenderen til 249 kr. ved Sjovhilsen

 

 

pakkekalender til voksne ideerLækkerier fra Bornholm

Giv en lækker pakkekalender fuld med lækkerier fra solskinsøen Bornholm. Alle de lækre ting som bolsjer, Svaneke øl, rugekiks, Bornholm bitter med mere, er hvad du giver til din far, mor, bedsteforældre eller måske til kæresten der elsker fra Øen.

Find den eksklusive kalenderen lige her

 

 

køb Brygmesterens pakkekalender til mandenØl pakkelander fra Thisted Brughus

Giv manden den sjove pakkekalenderen fra Brygmesteren.

Thisted Bryghus har lavet en fed pakkekalender der indeholder 24 specialøl, og er perfekt som den gode julekalender til bedstefar, kæresten og alle andre unge som gamle mænd.

Du finder kalenderen ved Thisted Bryghus

 

 

køb en pakkekalender til forældre med lækre specialiteterPakkekalender med lækre specialiteter

En anden kalender der indeholder lækre specialiteter er dette udvalg fra Maggies der kommer i forskellige prisklasser. Du finder forskellige muligheder, for der findes både de helt blandet og de mere specialiseret indenfor lækre ting.

Se det forskellige udvalg ved Maggies lige her

 

 

køb en færdig pakkekalender med forskelligt chokoladeFærdig pakkekalender med chokolade

En pakkekalender der indeholder 24 forskellige pakker med lækkert chokolade er et hit ved de fleste. Chokolade er noget alle kan lide, men især kvinder og piger i alle aldre er skudt i det, og hvorfor ikke forkæle hende med sådan en kalender?

Du finder det gode udvalg af kalendre lige her

 

 

køb den lækre Johan Bülow lakridskalenderJohan Bülow lakrids kalenderen

Køb den super lækre og populære kalenderen med 24 delikate lakrids overraskelser.

Skynd dig at købe den, da den normalt bliver udsolgt ret hurtigt, og til 249,- kr. så er den faktisk også rimelig billig.

Find den lækre lakrids kalender lige her

 

 

køb den lækre julekalender til ham eller hendeKaramelleriet julekalender

En anden eksklusive julekalender ide er den lækre Karamelleriets julekalender med håndlavet karameller af den finde lækre kvalitet, der dækker både over de bløde og hårde.

Find den super lækre julekalender her

 

 

den lækre chokolade julekalender Simply er en eksklusiv gaveide til dem du elskerSimply chokolate julekalender

En anden lækker og fin julekalender til den søde gaveide, er den lækre kvalitets kalender med 30 låger af fint håndlavet kvalitets chokolade.

Du kan finde den til 229,- kr. her

 

 

køb rom julekalender til mændRom julekalender til mænd

Til ham der har alt eller bare elsker rom, her kunne du glæde ham i julen, men den fede 24 days of rum julekalender. En god pakkekalender til mænd med 24 forskellige lækre smage.

Find kalenderen til 598 kr. ved Coolshop her

 

 

pakkekalender til hende ideerLuksus kalenderen til hende

Giv hende den lækre luksus kalenderen der er fuld af lækkerier som juleting, vin, chokolade og specialiteter.

Denne pakkekalender ligger i den højere prisklasse hvor du også finder Matas, Body Shop og lignede pakkekalendere til kvinder.

Du kan se indholdet og pris ved Maggies

 

køb en sød pakkekalender til morJelly Belly Adventskalender

Jelly Belly er det lækre slik som især kvinder elsker. Det amerikanske slik er heldigvis blevet mere og mere udbredt i Danmark og det betyder, at du selvfølgelig også kan finde en julekalender.

Læs mere om Jelly Belly kalenderen lige her

 

 

giv en lækker økologisk julekalender til bedstemorØkologisk chokolade julekalender

En lækker økologisk håndlavet julekalender med lækre chokoladestykker er en anden af de mange forskellige muligheder der findes til at glæde med i december månd. Det kan være den perfekte gave til den søde tand hvad end det er din veninde, mor, far eller helt fjerde person/personer.

Find Woodshade økologiske chokoladekalender ved Helsebixen

 

 

færdig pakkekalender til hende Den lækre pakkekalender til kvinder

Hvis du vil give en lækker pakkekalender til den unge eller modne kvinde, der skal forkæles. Så finder du denne kalender fra Pure Green Shop, der indeholder økologiske lækkerier, naturlige hudplejeprodukter og noget lækkert til hjemmet. Der leveres 24 pakker i en sort gaveæske.

 

 

 

Den frække kalender til kæresten

Hvis du leder efter den lidt frække gaveform til kæresten, konen eller manden, så skulle du overveje at overraske ham eller hende med de 24 frække kalender ideer til jul. Her står du over for valget mellem at lave din egen pakkekalender med søde ting, eller den færdiglavet løsning som den færdige Matas pakkekalender til hende, den lækre kalender med øl til ham eller de mere frække. Mulighederne er store og et par ideer er disse.

giv den frække pakkekalender til hende eller ham i julenDen frække løsning til par

Den frække overraskelse for voksne par der kan sparke lidt sjov ind i forholdet i december måned, kunne være denne frække pakkekalender til par.

Indholdet i de 24 gaver er med til at sætte fut i soveværelset, og kan bruges som gave både til ham og hende, hvilket jo er oplagt som den sjove ide til kæresten, konen eller manden.

Den samlet løsning til jul med de 24 pakker som du kan finde her, koster 649,- kr.

Se den frække kalender til kæresten her

 

 

find den frække pakkekalender til ham, hende eller par for det gode samlivDet store udvalg i den frække pakkekalender

Hvis du er på udkig efter eb anden af de frække kalendere til både ham og hende, så finder du det her. Her får du nemlig det kæmpe udvalg af både de lidt frække, store frække og ekstravagante til både par og enkeltpersoner, men fælles for dem alle er, at hyggen i soveværelset med garanti bliver forøget gevaldigt.

Find det store udvalg ved sinful her

 

 

hjemmelavet pakkekalender til kæresten Den gratis gavekort kalender til kæresten

Det er ikke en færdiglavet kalender med derimod en du selv laver. Lav hende eller ham en kalender der er smukt og romantisk pakket ind med 24 gaver. Disse gaver kan være et gavekort til hver af gennem december måned, hvor gaven er er tjeneste af en art fra dig. Her kan du overveje at lave indpakningen med billeder som ligner tjenesten, hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det.

Tjenesterne kan både være afslapning, velvære og forkælelse hvad end det er massage, de mere erotiske ting eller slet og ret arbejdsaflastning i december.

 

 

Hvornår starter man med en pakkekalender?

Hvornår skal du starte med at give pakkekalender til børn? Det er spørgsmål som mange af os er stødt på, for de fleste forældre er vokset op med den søde tradition med en julekalender eller at nissen/julemanden kommer med en lille ting hver dag i julesokken. Dog er det med gaver ikke noget børn kan administrerer før en hvis alder.

Når barnet bliver omkring 2 år, så vil drengen eller pigen have en begyndende forståelse for at kalendergaver er noget han eller hun får hver dag.

Før 2 års alderen er det omsonst, for barnet ville kunne forstå det. Ved 2 års alderen er julesokken også at foretrække, for både en chokoladejulekalender og en pakkekalender med 24 ting vil gøre, at han eller hun vil have gaverne lige nu eller åbne samtlige låger.

Hvis du har flere børn, så er det selvfølgelig et problem for det lille hvis de andre får, og her kan du kopierer ideen og bare pakke noget ind som den lille har i forvejen, så han eller hun ikke føler sig tilsidesat.

 

Hvad er en adventskalender?

Du er sikkert stødt på de forskellige betegnelser som julekalender, pakkekalender og adventskalender der dybest bliver brugt om det samme. Advent er selvfølgelig de 4 første søndage inden juleaften, og her er adventsgaver/søndagsgaver ofte brugt som alternativet til pakkekalenderen med de 24 gaveideer. Her er adventskalender betegnelsen for de 4 søndagsgaver, men det bliver dog også brugt til at dække betegnelsen pakkekalenderen. Grunden til denne sammenblanding af ord er det engelske sprog, hvor advent jo dækker begge.

 

Pakkekalender, julesok eller adventsgaver?

Til de små er julesokken eller en legetøjs julekalender helt klart at foretrække. Mange får ofte en chokolade eller slik julekalender af bedsteforældre, og den lille pige eller dreng på 2 – 3 år, vil ikke kunne administrerer en pakkekalender med 24 gaver, hvor julesokken kun indeholder en gave hver dag som julemanden kommer med.

Adventsgaver er den nemme og hurtige løsning, hvis du ikke finder de færdige pakkekalender attraktive eller gider bruge det ret store mængde tid det tager at finde, købe og pakke 24 individuelle gaver ind. Adventsgaver er desuden den rigtige løsning til når barnet går over i teenagefasen, for her er glæden over små ting ikke stor.

 

Hvordan laver du en billig pakkekalender?

Der er forskellige muligheder til at skabe den billige pakkekalender. Dels kan du se udvalget af færdige legetøjs julekalendere med 24 gaver i til børnene, helt ligesom du kan lave en gratis pakkekalender til far og mor med tjeneste som opvask, gulvvask, dække bord og lignede ting fra 1 december til 24 december.

En god ide når man laver sin egen pakkekalender og budgettet også skal holde, er at lade de første 23 kalendergaver være billige og så give den lidt større kalendergave den 24 december.

Ideer til billige pakkekalender til børn og voksne:

 • Giv små gaver mandag til fredag, og lidt større i weekenden til børnene.
 • Køb en pakkekalender som bland selv julekalenderen med 24 rum, hvor du kan smide slik eller små ting i – Du kan se den ved Trendyliving.
 • Til det lille barn kan du købe et sæt legemad og giver barnet et stykke legemad hver dag, eventuelt i bland selv kassen
 • Find de små ting i Tiger og bland op med små ting slik

 

Ideer til kalendergaver til børn

Hvis du vil lave din pakkekalender selv, så skal du selvfølgelig have ideer til sjove kalendergaver indenfor et normalt prisniveau. Det finder du heldigvis her, hvor du f.eks. kan finde små gaver i forskellige prisklasser her:

Hvis du laver en pakkekalender der hænger i loft, væg eller lignede, så husk ikke at friste sarte sjæle eller nysgerrigheden. Hæng gaverne så han eller hun ikke falder for fristelsen og åbner flere på samme dag.

Gode kalendergave ideer til børn fra 2 år og op, kunne være som disse ting du finder i Bilka, Netto, Tiger, BR, Toys R Us og selvfølgelig også på den nemme måde, ved de mange online forhandlere:

 • De små Lego kasser til omkring 30- 40 kr. kunne være et hit til både drenge og piger
 • Små bamser er noget især piger elsker og kan ofte findes fra ca. 20 kr.
 • Dukkehus tilbehør til piger
 • Bondegårdsdyr
 • Billige bøger fra biblioteket
 • Wallstickers eller andet til værelset
 • Puslespil
 • Slik er et hit til børn i alle aldre
 • Legemad til de mindre børn
 • Små biler til drenge
 • En sej nøglering til de større børn
 • Neglelak til pigen
 • Badedyr til de små piger og drenge
 • Klistermærker
 • Pixibøger

 

Kalendergaver til voksne

Vil du lave din egen kalender til kæresten, konen, manden, mor eller anden person, så har du jo nok en ide til, hvad der skal være ud fra personens smag.

Det nemmeste vil selvfølgelig være at købe en færdig kalender som de viste, men ellers kan du overveje gaveideerne her nedenfor. Disse ideer er velegnet til enten unge som mere modne voksne menesker.

 • Ting fra Tiger til hende eller ham
 • Slik i alle sine afskygninger er noget mange voksne elsker
 • Te og kaffe noget de fleste voksne sætter pris på
 • Chokolade kan forsøde december
 • Gadgets der både kan være billige og sjove
 • Oplevelser der kan være ganske gratis som cykeltur, gåtur og andet
 • Delikatesser du kan finde alle steder og i alle priser
 • Gå på opdagelse i genbrugsbutikker, røde kors, loppemarkeder m.m.
 • Søde nisser til bedsteforældre eller forældre
 • Varm kakao til at varme sig på i julen
 • Sød eller salt lakrids
 • Plejeprodukter til både mænd og kvinder
 • Julegløgg hører sig til i julen så hvorfor ikke også som kalendergave

 

Ideer til kalendergaver til hende

Hvis det er kalendergaver til kvinder hvad end det er til din mor, kæreste, svigerinde eller måske en meget god veninde, så kunne de nedenstående ideer måske give dig den gode inspiration.

 • Billige skønhedsting som her ved Fashiongirl
 • Itunes gavekort hvis hun har Iphone
 • Godt te
 • Velsmagende kaffe
 • Delikatesser indenfor hendes smag
 • Neglelak
 • Makeup
 • Hudpleje
 • Benvarmere til de kolde december dage
 • Tykke sokker til at holde varmen
 • Futsko
 • Legging
 • Chokolade
 • Vin
 • Musik

 

Kalendergaver til ham

Leder du efter kalendergaver til manden, så kan du finde lidt inspiration til forskellige ideer der kan fylde op de 24 juledage.

 • Gadgets er det sjove legetøj for mænd
 • Personlig pleje produkter
 • Oplevelser
 • Accessories
 • Strømper
 • Underbukser
 • Barbergrej
 • Hårvoks
 • Nøglebundt/ring
 • De frække billeder af dig til ham hvis i er i forhold
 • Slik
 • Chokolade
 • Specialøl
 • Vin
 • Spiritus i små flasker
 • Næsetrimmer
 • Film
 • Musik
 • Værktøj
 • Hobbyting

 

Kalendergaver til kæresten

Vil du overraske din kæreste med 24 kalendergaver du selv finder frem for den færdige kalender, så kan du overveje om udvalget nedenfor indenfor praktiske, romantiske og lidt frække ideer måske er det helt perfekte.

 • Oplevelser du enten køber eller skaber selv med romantisk gåtur, massage eller andet hyggeligt samvær
 • Skab den romantiske stemning med at give kæresten et hjemmelavet middag om aftenen efter arbejde
 • Nyt undertøj
 • Mørk chokolade der forkæler
 • Søde citater/digte/ord på papir fra dig
 • Små ting der minder om jeres forelskelse
 • Vanter der holder kæresten varm
 • Frækt voksenlegetøj
 • Vin til en romantisk aften
 • En fjer til at sætte fantasien fri
 • Massageolie
 • Kærlighedsbrev
 • Biograftur
 • En romantisk film
 • Din kærestes ynglingsslik
 • Klippekort til frække tjenester fra dig
 • Lav selv kalendergaver med ting i kan gøre for hinanden

 

Lav din egen pakkekalender med gaver

Hvis du vælger at finde de 24 kalendergaver selv, så kunne det være at du også vil skabe den gode indpakning. Her findes der forskellige kreative indpakningsideer, som vi fundet lidt inspiration til dig fra de forskellige forhandlere.

lav din egen pakkekalender med bland selv kalenderenBland selv kalender

Den nemme indpakning til din hjemmelavet julekalender, er denne bland selv kalender som du kan finde rigtig mange steder efterhånden. Her får du en julekalender med 24 låger, som du selv finder indhold til. En smart og nem måde at skabe den fede pakkekalender til både børn og voksne.

Find den til 59 kr ved Trendyliving

 

 

brug den til en hjemmelavet pakkekalender til hamSort 24 låge julekalender

Du finder også modellen i en lidt anden form men dog er det samme type. Denne julekalender med 24 låger kommer i sort, og er ligesom bland selv, den hurtige måde at lave den flotte indpakning.

Du finder den sorte kalender til 69 kr. her

 

 

brug den sjove indpakning til børnenes kalenderPakkekalender tog

En anderledes og flot indpakning til små sjove ting, er dette tog fremstillet i træ. Du får et lokomotiv med 24 vogne som samlet, er 3 meter i længden. En eksklusiv indpakning som giver det esktra pift.

Find det sjove tog til børnene ved Sjovhilsen

 

 

find den sjove julesok til kalendergaverJulesok

Hvis du vælger at bruge en julesok, hvilket jo er tradition rigtig mange steder, så findes de både i Kvickly, Føtex, Menu og online ved både bolig og børne webshops. En sød model er disse to julesokker til omkring 100 kr.

Se den røde julesok lige her

 

 

maileg pakkekalender nisse House Doctor pakkekalender

Den traditionelle opbevaring af 24 kalendergaver er den hængende som denne House Doctor. En flot og dekorativ kalender til både børneværelset, teenager eller den voksne hvis du f.eks. vil overraske din partner.

Find kalenderen til 109 kr. ved Coolshop

 

 

brug der gode ideer til kalendergaver og indpakningFerm Living pakkekalender

Ligesom House Doctor så finder du selvfølgelig også en flot og dekorativ kalender fra Ferm Living. En lækker eksklusiv måde at dekorerer hjemmet med kalendergaverne til ham eller hende.

Du finder den elegante kalender til 279 kr. her

 

 

Du finder selvfølgelig mange flere gode ideer af både købte og hjemmelavet slags, hvor Femina her giver dig forskellige flotte indpakningsideer. Det mere kreative krea ideer kan du finde ved f.eks. Countryliving lige her, eller bruge lidt tid på at se de flotte ting som du kan lave selv, i denne video:

Gem

Gem

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Rating 5 (2 votes)

Skriv en kommentar

Sending