Pakkekalender – Find pakkekalenderen til jul hurtigt & nemt

Når tiden er ved at nærme sig december, så er der mange ting som man skal have styr på, og en af de vigtigere i børnenes øjnes er en pakkekalender og måske adventsgaver til de voksne.

Når det bliver 1. december, så er det faktisk for sent, så måske du skulle overveje at finde din pakkekalender færdiglavet eller begynde at finde de enkelte gaver til pakkekalenderen allerede nu, for så sparer du meget stress lige op til deadline.

Der findes mange forskellige slags kalendere til især børnene, men måske du faktisk også vil begave bedstemor, kæresten, manden eller anden med en kalender, og det kan du heldigvis få overblik og inspiration til at finde lige her.

En kalender kan bliver rigtig dyr, men vi dækker hele det økonomiske spektrum her, så der skulle være muligt at finde noget for de fleste budgetter.

=>> Find den hurtige løsning med en færdig pakkekalender her

 

Den færdiglavet pakkekalender med legetøj til børnene

Du kan købe den færdige pakkekalender til børnene, hvor der findes forskellige muligheder, former og prisklasser, hvilket vi vil vise dig her, så du kan bestemme dig for hvilket der er lige dig.

 

find de gode færdiglavet pakkekalender til børnDen færdige og nemme til børn

Hvis du vil have den hurtige løsning til pakkekalenderen, så er den kalender der er inddelt efter 2-3 år, 4-5 år, 6-8 år, 9-11år og 12-14 år. Kalender koster omkring 400 kr og indeholder 24 spændende pakker der er særligt udvalgt ud fra forhandlerens mangeårige indenfor pakkekalendere.

Du finder kalenderen til piger her, og der findes selvfølgelig også den gode kalender til drenge her

 

 

find pakkekalenderen til børn ved sjovhilsenSjovhilsen kalenderen til børnene

Alternativet kunne være en kalender fra Sjovhilsen der også har inddeling i de forskellige aldersgrupper, og hvor indholdet selvfølgelig er målrettet på pågældende alder og køn, så de får de sjove ting til deres alder og køn hvad end de er på 2 år eller over.

Prisklasserne her varierer imellem aldersgruppen som du kan se ved sjovhilsen kalender til drenge her eller kalenderen til pigerne her

 

 

playmobil-advent-calendarPlaymobil brandsluknings julekalender

Du kan også vælge at give den sjove brandmands playmobil kalender til drengen.

Playmobil er sjovt til de små drenge, og denne kalender indeholder forskellige playmobil ting som koster 160,- kr. i alt.

Find playmobil kalenderen her

 

 

Giv Brio julekalender til de helt småBrio julekalender

En sød og sjov julekalender til de små med det sjove brugbare legetøj, kunne helt sikkert være den lækre Brio julekalender.

Togbane kalenderen der er for ca. +3 år kan pakken holdes ud og bruges til den sjove helhed med disse 24 stykker legetøj.

Brio kalenderen til 299,- kan du finde her

 

 

køb barbie julekalenderen til pigenBarbie pakkekalender

Den sjove og faktisk også billige kalender til pigen er denne Barbie julekalender.

Kalender indeholder 24 stykker modetøj til barbie dukken, så det kræver selvfølgelig at pigen har en dukke, men så er det også den sjove anderledes kalender til hende til kun 139,- kr.

Se den sjove barbie kalender til hende her

 

 

giv ham lego star wars kalenderen til julLego Star Wars julekalender til drengen

Til hovedsageligt drengene så kunne denne sjove Lego Star Wars julekalender i aldersgruppen 6-14 år være den gode ide.

Pakkekalenderen til drenge koster 699,- kr. så det er selvfølgelig ikke verdens billigste, men med tanke på den nye Stars Wars film, så vil de fleste drenge nok få en ret stor interesse for kult filmene.

Find denne og andre Star Wars kalendere her

 

 

giv Rasmus Klump julekalenderen til de små drenge og pigerRasmus Klump

Til de små kunne alternativet være Rasmus Klump kalenderen til 299,- kr. Du får 24 små sække der er klar til at hænge på kalenderen, og som indeholder 24 små sjove gaver til drengen eller pigen.

Find Rasmus Klump ideen lige her

 

 

køb den sjove ramasjang kalender til børneneRamasjang

Ramasjang er den gode børnekanal som alle forældre til små børn kender, helt ligesom de små børn selvfølgelig kender til Hr. Skæg, Onkel Reje, Mysterium, Vaskeriet og alle de andre populære figurer på den fede tv kanal. Derfor kunne denne kalender med 24 gaver til 199,- kr. være den sjove julekalender

Find kalenderen ved Eurotoys her

 

 

køb Frost julekalenderen til pigenFrost julekalender

Frost finder man jo stort set på alt, og de små piger er vilde med Anna og Elsa. Derfor kunne en julekalender indeholdende 24 små gaver der består af hårspænder og andet med Anna eller Elsa på, være det sikre hit til især de mindre piger.

Se her hvad du får med Frost julekalenderen til 200 kr.

 

 

køb den gode hot wheels julekalender til drengenHot Wheels til drenge

De fleste mænd over en bestemt alder kan sikkert huske Hot Wheels, og hvorfor ikke bringe denne nostalgi tilbage til sønnen eller sønnerne med en julekalender indeholdende 8 biler og 16 låger med tilbehør? Hot Wheels pakkekalenderen koster 249 kr.

Du finder den gode kalender til drenge her

 

 

Brandmand Sam er populær blandt små børnBrandmand Sam kalender

Hvis dit barn eller børn ser Ramasjang, så kender du med garanti til Brandmand Sam (Ham der klarer alt, og håret sidder perfekt imens). Børnene elsker den engelske serie, og mon ikke de fleste vil elske en julekalender med den perfekte brandmand?

Find kalenderen der bygger på Brandmand Sam her

 

 

giv play doh kalenderen til julPlay Doh

Play Dog er det sjove modellervoks som børn fra 2 år og til en hvis alder, elsker at lege med. Derfor kunne en Play Doh julekalender til 200 kr. som indeholder forskellige farver og værktøjer, være den perfekte ting til ham eller hende.

Du finder julekalenderen til 200 kr. lige her

 

 

Pakkekalender ideer til teenageren

Når børnene bliver lidt ældre, så gider de jo ikke have legetøj men dog vil mange da gerne have en hyggelig pakkekalender også selvom man er teenager og lidt voksen i egen sind. Det kan du heldigvis opfylde med udvalget af disse kalendere til respektive målgruppen.

 

giv den sjove gadget pakkekalender til teenagedrengeSjov gadget ide

Til især teenagedrenge kan du give den sjove kalender der indeholder 24 sjove ideer med forskellige gadgets.

Til teenageren der elsker sjov og fest, så kunne denne ide være den fede og sjove overraskelse for ham

Se udvalget ved Pakkekalender.dk her

 

 

pakkekalender gaven til teenage drengeDen gode kalender til teenage drenge

Den komplette pakkekalender til teenagedrenge kan du finde ved Nemmegaver, hvor du får 24 pakker der passer til aldersgruppen, og prisen ligger på lige omkring 500 kr. Find teenage kalenderen her

 

 

Giv pakkekalenderen til teenagepigerPakkekalenderen til teenagepiger

Der findes selvfølgelig også en god pakkekalender der er målrettet mod teenagepiger, hvor indholdet er 24 forskellige ting til piger i teenagealderen såsom lommespejl, nøglering, touch screen pen, neglefil sæt, skrabelod m.m.

Se kalenderen til 499,- ved Nemmegaver her

 

 

giv trænings pakkekalenderen til teenageren der trænerTrænings pakkekalender

Til ham eller hende der træner meget, her kunne du give den sunde kalender indeholdende ting til optimering af kroppen og træningen. 24 forskellige sunde ting som der kan bruges sammen med den fysiske træning af kroppen.

Du finder den gode kalender ved Bodylab lige her

 

 

giv en færdig pakkekalender med alkohol til ungePakkekalender med alkohol til unge

En pakkekalender med forskellige ting der indeholder alt muligt lækker til ganen, hvilket også inkluderer lidt ting med alkohol i. Chokolade og andet lækkert er ikke kun forbeholdt voksne, så måske dette er den lækre kalenderen til pigen eller drengen.

Du finder kalenderen ved Maggies lige her

 

 

De færdige ideer til de voksne

Der skal selvfølgelig også være mulighed for at finde en færdig kalender til de voksne hvad enten der er konen, farmor, far, kæresten eller anden person.

Udvalget af pakkekalendere til de modne er ret stort, så der er mulighed for at finde noget for alle i smag og temperament både til kvinder og mænd.

 

giv te kalender til hendeTe julekalender til hende

Den gode gave til hende hvad enten det er konen, kæresten, mor, mormor eller anden kvinde der elsker te, kunne være denne sjove te julekalender.

Kalender indeholder 24 unikke te, der vil være den gode overraskelse for hende hver dag til den gode nydelse.

Find den sjove te pakkekalender til hende her hvor alternativet med er denne tea taste julekalender

 

 

giv den gode overraskelses gave kalender til hendeOverraskelseskalender med forskelligt til hende

Den sjove overraskelses gave kalender til hende kunne være den fra Nemmegaver.

Kalenderen indeholder 24 forskellige ting jordbær marmelade, hovedmassage, skrabelod, makeup sæt, karamel chokolade, rødvin og meget mere.

Kalender med de 24 forskellige ting til hende koster 649,- kr.

Se denne kalender til hende lige her

 

 

giv den lækre kalender fuld af søde tingDen søde tand kalender

En anden mulighed er en samling af søde sager, hvor du finder lakridskonfekt, marcipanbrød, økologisk vingummi, chokolade og meget mere af alt det lækre til at forsøde december morgenerne med.

Se udvalget ved Pakkekalender.dk

 

 

forskelligt-vaerktoejVærktøjskalenderen til mænd

En anden slags sjov kalender til mænd i alle aldre, kunne være denne sjove værktøjside.

Perfekt gaveide for konen hvis hun vil give et hint til manden, men også den sjove pakkekalender til sønnen der lige er flyttet hjemmefra eller lignende tilfælde.

Find den sjove værktøjs ide lige her

 

 

giv den gode pakkekalender til bedsteforældre som den herPakkekalender til bedsteforældre

Det kan være, at du mangler en god pakkekalender til dine bedsteforældre? Her er muligheden for den samlet løsning med 24 pakker.

Du finder indhold af sød smag til halsen og til julesmagen.

Se gaven til bedsteforældrene her

 

 

køb kalender med italienske specialiteter til ham eller hendeItalienske specialiteter

Der findes også en sjov ide til gaverne, for hvorfor ikke vælge at give ham eller hende en kalender med italienske specialiteter?

Kalenderen indeholder 24 forskellige ting med italienske lækkerier som marmelade, kiks, frolletti, minestrone, scrocchietti og meget andet.

Du kan se udvalget ved Pakkekalender her

 

 

køb en pakkekalender til forældre med lækre specialiteterPakkekalender med lækre specialiteter

En anden kalender der indeholder lækre specialiteter er dette udvalg fra Maggies der kommer i forskellige prisklasser. Du finder forskellige muligheder, for der findes både de helt blandet og de mere specialiseret indenfor lækre ting.

Se det forskellige udvalg ved Maggies lige her

 

 

køb en færdig pakkekalender med forskelligt chokoladeFærdig pakkekalender med chokolade

En pakkekalender der indeholder 24 forskellige pakker med lækkert chokolade er et hit ved de fleste. Chokolade er noget alle kan lide, men især kvinder og piger i alle aldre er skudt i det, og hvorfor ikke forkæle hende med sådan en kalender?

Du finder det gode udvalg af kalendere lige her

 

 

køb den lækre Johan Bülow lakridskalenderJohan Bülow lakrids kalenderen

Køb den super lækre og populære kalenderen med 24 delikate lakrids overraskelser.

Skynd dig at købe den, da den normalt bliver udsolgt ret hurtigt, og til 249,- kr. så er den faktisk også rimelig billig.

Find den lækre lakrids kalender lige her

 

 

køb den lækre julekalender til ham eller hendeKaramelleriet julekalender

En anden eksklusive julekalender ide er den lækre Karamelleriets julekalender med håndlavet karameller af den finde lækre kvalitet, der dækker både over de bløde og hårde.

Find den super lækre julekalender her

 

 

den lækre chokolade julekalender Simply er en eksklusiv gaveide til dem du elskerSimply chokolate julekalender

En anden lækker og fin julekalender til den søde gaveide, er den lækre kvalitets kalender med 30 låger af fint håndlavet kvalitets chokolade.

Du kan finde den til 229,- kr. her

 

 

køb rom julekalender til mændRom julekalender til mænd

Til ham der har alt eller bare elsker rom, her kunne du glæde ham i julen, men den fede 24 days of rum julekalender. En god pakkekalender til mænd med 24 forskellige lækre smage.

Find kalenderen til 598 kr. ved Coolshop her

 

 

Den frække kalender til kæresten

Hvis du leder efter den lidt frække gaveform til kæresten, konen eller manden, så skulle du overveje at overraske ham eller hende med de 24 frække kalender ideer til jul, og hvorfor ikke vælge den færdiglavet løsning?

 

giv den frække pakkekalender til hende eller ham i julenDen frække løsning til par

Den frække overraskelse for voksne par der kan sparke lidt sjov ind i forholdet i december måned, kunne være denne frække pakkekalender til par.

Indholdet i de 24 gaver er med til at sætte fut i soveværelset, og kan bruges som gave både til ham og hende, hvilket jo er oplagt som den sjove ide til kæresten, konen eller manden.

Den samlet løsning til jul med de 24 pakker som du kan finde her, koster 649,- kr.

Se den frække pakkekalender her

 

 

find den frække pakkekalender til ham, hende eller par for det gode samlivDet store udvalg i den frække pakkekalender

Hvis du er på udkig efter eb anden af de frække kalendere til både ham og hende, så finder du det her. Her får du nemlig det kæmpe udvalg af både de lidt frække, store frække og ekstravagante til både par og enkeltpersoner, men fælles for dem alle er, at hyggen i soveværelset med garanti bliver forøget gevaldigt.

Find det store udvalg ved sinful her

 

Gem

Gem

Skriv en kommentar