100+ Julegaver til hende 2018 – Find den perfekte gave til kvinder her

Leder du efter den helt rigtige julegave til hende ? Fx den gode julegave til kæresten, konen, mor, søster, veninden eller mormor?

Det kan du heldigvis finde her, hvor vi har samlet et stort udpluk af forskellige julegaver til hende, så der er noget indenfor alles smag, stil og personlighed.

Når man skal vælge en julegave til hende, så gælder det jo om at give hende noget, der også signaler at du enten kender hende, eller hvis det er til konen eller kæresten, at du faktisk ser hende og giver ud fra dette.

Derfor skal du give ud fra, hvem hun er og hvad hun kan lide, hvilket netop er hvad vi giver dig inspiration til her med de mange gode gaveideer til julegaven lige her, hvor vi har samlet gaveideerne i forskellige kategorier som du kan se i oversigten.

 

Indholdsfortegnelse - Det her finder du

De personlige julegaver til hende

Vi starter med de mere personlige julegaver, der alle er af den mere personlige grad i forskellige prisklasser. En god personlig gave til hende skal dække hendes interesser, hobbyer, personlighed eller være bestemt til at være tingen der falder lige i hendes smag. Disse ting er netop hvad vi har prøvet at finde her, hvor du får et bredt udvalg af gaveideer der kan være dækkende indenfor personlige ting.

 

køb lingeri til hende i julegaveLingeri i gave til hende

Den traditionelle gave fra mænd til kæresten eller konen er noget lækkert lingeri, men dog køber kvinder også undertøj til andre kvinder, så det kunne lige så godt være fra mor, søster eller andet. Lækkert undertøj er noget som alle kvinder vel stort set kan lide, så det er en god personlig gave til hende.

Se det store udvalg af undertøj til kvinder ved Frandeli her

 

 

 

Giv hende en ByBiehl sølv halskæde i julegaveEn smuk halskæde til hende

Et smukt smykke i gave til hende er noget der er den gode personlige gave, hvis man vel og mærke finder noget hun kan lide selvfølgelig. Det store udvalg af forskellige smukke smykker kan du finde ved smykkemester her, men tjek hendes nuværende stil for at finde noget lignede, da dette vil være den gode ide der virker.

Se udvalget af de mange smukke halskæder her

 

 

 

giv hende et gourment ophold på Dronninglund i gaveGourmet ophold på Dronninglund

En god eksklusiv personlig gaveide kunne være et lækkert romantisk gourmetophold på Dronninglund. Gaveideen inkluderer overnatning for to med 4 retter gourmet middag med mere.

Læs mere om den romantiske gaveide her

 

 

 

Giv et romantisk ophold på Rudkøbing godsRomantisk ophold Rudkøbing gods

Et alternativ kunne være et ophold på Rudkøbing gods med overnatning og middag. En hyggelig stund på Langeland kunne være julegaven der slår benene væk under hende, så måske lige præcis den rigtige ide fra dig?

Se mere om opholdet på Rudkøbing gods her

 

 

 

Giv hende et spa ophold på Skansen i gaveLuksus spa ophold på Skansen

Et forkælelses gaveide der er koster lidt mere end de andre, kunne være det lækre luksus ophold på Skansen. Spa opholdet dækker over rendyrket forkælelse for hende, som med garanti vil være noget der glæde hende.

Læs mere om opholdet på Skansen her

 

 

 

Køb hende et smukt stjernetegn vedhængStjernetegns smykke

Et smart og sødt personlig smykke kunne være et smykke med hendes stjernetegn. Det er en ret personlig gave til hende, da stjernetegn er noget både unge som ældre kvinder går op i.

Du finder smykket ved BM Jewels her

 

 

 

giv en god bog i gave til julenGod bog

Hvem elsker ikke at læse en god krimi eller biografi? Det at blive suget ind i et fantastisk og medrivende univers, som jo netop er hvad en god bog gør, er heldigvis noget som de fleste stadig sætter pris på, og det skaber jo basis for den gode gave til hende.

Find en bog fra bestsellerlisten ved Bog & Ide

 

 

 

køb en lækker Ulrika Holst dametaske til hendeUlrika Lock taske

En god taske er noget alle kvinder bruger, og derfor er en ret personlig ting. Alle kvinder er selvfølgelig forskellige, men denne Ulrika Lock taske kommer dog i det smukke og stilrene design som mange elsker, så måske det er den helt rigtige gaveide til hende.

Du finder den gode taske ved Carriealong her

 

 

 

Køb de romantiske kærlighedspiller til kæresten i gaveDen romantiske gave til hende

Hvis du vil give hende en super romantiske julegave men samtidig også billig, så er disse kærlighedspiller den helt rigtige ting. Du udfylder hver pille med søde ord, og så kan hun tage en pille hver gang hun føler sig lidt deprimeret – Perfekt kærlighedsgave til hende.

Du finder den søde og billige gave ved Coolstuff

 

 

 

Giv ballonflyvning oplevelsen til ham eller hendeBallonflyvning oplevelse

En eksklusiv gaveide indenfor gode personlige gaver, er den fede ballon flyvning oplevelse. Det er en ubeskrivelig oplevelse for hende, og en ting der ikke kan forklares men skal opleves. En super god gave til hende der har alt som med garanti overrasker.

Du kan læse mere om oplevelsen lige her

 

 

 

giv den fede bridgewalking oplevelsesgaveBridgewalking

En anden fed personlig oplevelsesgave til kvinder og piger, er den populære bridewalking ved Lillebælt. En storslået oplevelse der samtidig er lidt grænseoverskridende, og sikkert ikke for folk med højdeskræk.

Du kan læse mere om Bridgewalking ved Dgda

 

 

 

Giv et gavekort til det kongelige teater i gaveGavekort til Det Kongelige Teater

Hvis hun elsker kultur og teater, kunne du give hende et gavekort til Det Kongelige Teater i julegave. En dejlig personlig oplevelsesgave som sikkert vil glæde, hvis det er noget der interesserer hende.

 

 

 

giv en lækker julekurv i gaveGavekurv

En lækker gavekurv eller julekurv der indeholder lækre søde ting, specialiteter, vin eller andet lækkert til ganen og maven, har altid været en god gave til fødselsdag, værtindegave, venindegave og selvfølgelig også til julegaven.

Se udvalget af lækre kurve ved Maggies

 

 

 

køb et elegant Skagen ur i gaveLækkert ur i gave

En personlig ting er helt sikkert et smukt ur. Hvis det er gaven til datteren, kæresten eller konen så kunne et smukt og stilrent ur i en af de populære mærker, være den helt perfekte julegave til hende.

Du finder det store udvalg hos DitUr her

 

 

 

jelly belly juleslik er til den søde tand i julenLækkert Jelly Belly

Det amerikanske slik Jelly Belly er populært især blandt kvinder, og hvis du skal give en lækker gave til ganen, så kunne en Jelly Belly gaveæske måske være det helt rigtige til hende.

Du finder forskellige Jelly Belly ideer her

 

 

 

giv hende en ny cykel til jul eller konfirmationNy cykel

Det er måske en anderledes gaveide til jul, men hvis hun trænger til en ny cykel, så er det jo både en personlig og ikke mindst, en praktisk gaveide til hendes julegave i år?

Du finder det gode billige udvalg ved Coop

 

 

 

køb hende et H&M gavekort i gaveGavekort til H&M

Du kan vælge at give hende tøj, men måske er du usikker på stilen og størrelsen? Hvis du er usikker på dette, så giv hende et gavekort til en butik, og her er H&M jo et sted hvor rigtig mange handler, netop fordi man kan få meget og til billige penge.

Find et godt udvalg af gavekort her

 

 

 

køb en smuk halskæde til hendePieces & Sandlau smykke

Et smukt smykke duer altid som en kvindes gave, og måske en halskæde skal være det helt rigtige? Denne smukke halskæde fra Pieces & Sandlau serien koster 449 kr. og kunne være smykket hun bliver forelsket i.

Du finder det smukke smykke lige her

 

 

 

giv hende en elegant Unity håndtaske i gaveUnity taske

Måske hun er vild med tasker, og har snakket om at få sig en håndtaske. Hvis hun har, så køb hende en lækker taske som f.eks. Stolbjerg Copenhagen der dog koster ca. 2000 kr. En super elegant taske i absolut top kvalitet.

 

 

 

giv hende en flot clutch taske til julClutch taske

En anden lækker model indenfor tasker, er denne flotte Adax clutch taske. Hvis hun bruger clutch tasker, så kunne Adax eller lignede mærke måske være det helt rigtige.

Find udvalget af flotte clutch tasker ved Carriealong

 

 

 

køb en elegant computertaske til konen i julegaveComputertaske

Hvis hun er studerende eller arbejder hvor computeren er et uundværligt arbejdsredskab, så kunne du give hende et lækker computertaske i den gode kvalitet som den personlige julegave.

Se udvalget af lækre computertasker ved Ellos

 

 

 

køb voksen malebog i adventsgave til bedste eller til forældreVoksen malebøger

Indrømmet at det ikke er for alle, men dog er voksen malebøger gået hen og blevet populært blandt mange, og måske din kæreste, kone, søster, svigerinde, mor eller bedstemor elsker disse?

Du finder det gode udvalg ved Bog & Ide her

 

 

 

oplevelses julegaver til ham og hende Dinner in the dark

En anderledes men hyggelig oplevelse, er dinner in the dark. 3 retter menu i mørke skærper sanserne, hvilket også gælder smagssansen. Giv hende en ret unik oplevelse som hun med garanti ikke har prøvet før.

Læs mere om den sjove oplevelse lige her

 

 

 

køb en sød veninde julegave til hendeVeninde gourmet ophold

Hvis du har en super sød veninde eller kæreste, så kunne et eksklusiv veninde wellness ophold i Silkeborg være den lækre gave til at ligge under juletræet.

Læs mere om hvad opholdet byder på her

 

 

 

giv hende et lækker brunch gavekort til julLuksus brunch for 2

Hvem elsker ikke at komme ud og slappe af i weekenden med brunch? Det er en dejlig afslappende oplevelse, som kan deles med veninde, familie eller kæreste, og derfor er oplevelsen en oplagt ide til julegave.

Læs mere om Luksusbrunch for 2 her

 

 

 

køb den eksklusive oplevelse til hende i julegaveVinterophold på Fjällnäs

En af de dyre julegaver indenfor oplevelser, kunne være dette lækre og romantiske vinterophold i de svenske fjelde. En dyr gave der byder på utrolige smukke omgivelser, som kæresten eller konen måske skal forkæles med?

Du kan læse mere om gaveideen ved DGDA her

 

 

 

De personlige skønhedsprodukter til hende

Find en af de mange forskellige skønhedsprodukter til julegave som vi har samlet her. Udvalget dækker både over de gode pleje produkter, men også over ting som tøj, accessories og andet som forskønner.

 

giv hende en god creme til hudtypen i julegaveLækker hudpleje

En lækker hudpleje creme er noget der en lækker ting at få i gave, og hvorfor ikke også give det i julegave til hende? Du kan finde rigtig mange forskellige, så vælg ud fra hvad der passer til hendes hudtype, da hun jo f.eks. kan have tør hud, og derfor har brug for pleje til denne hudtype.

Se udvalget af hudpleje til alle hudtyper her

 

 

 

Giv hende et lækkert kvalitets glattejern i gaveGlattejern i gave til hende

Mange kvinder går op i deres hår og har brug for glattejern, så hvorfor ikke give et lækkert kvalitets glattejern der ikke ødelægger håret, som nogen af de billigere udgaver gør? En god skønhedsgave der måske kan glæde hende.

Find et lækkert kvalitets glattejern ved Nicehair

 

 

 

giv de gode pleje produkter til øjne i gave til hendeØjne pleje og serum

Hvis hun er den yngre eller mere modne kvinde der går op i sit udseende, så er øjnene også en vigtig faktor, og her kunne de gode pleje og serums være en oplagt skønhedsgave til hende.

Se udvalget af de forskellige produkter her

 

 

 

Kig efter det lækre modetøj til hende i gaveGiv hende lækkert modetøj

Find det lækre modetøj til hende der passer ind i hendes stil. Det helt store udvalg af lækkert tøj til kvinder i alle aldre finder du helt klart ved Boozt lige her, da de er den største forhandler at tøj i mange mærker, priser og modeller. Hvis du søger efter tøj til de yngre kvinder, så kan du med fordel tjekke Stylepit ud her, da de er målrettet imod de yngre kvinder.

 

 

 

giv hende en personlig stiltjek oplevelsesgavePersonlig stiltjek oplevelsesgave

En sjov oplevelsesgave indenfor mode og stil, er oplevelsen der byder på et personligt stiltjek. Den sjove julegave til hende der har alt, og som ønsker at fremstå på den bedst mulige måde.

Læs om oplevelsesgaven ved Go Dream her

 

 

 

køb et gavekort til Magasin i julegaveLækre ting fra Magasin

Magasin byder på det store udvalg af lækre ting indenfor skønhed, og hvis du er tvivl om en specifik gave, hvorfor så ikke gavekortet til Magasin? Absolut en julegave som mange piger og  kvinder vil sætte pris

Find de lækre ting eller gavekort i Magasin

 

 

 

giv hende en lækker plejede bodylotion i gaveBodylotion

En lækker bodylotion til hende i gave er både dejlig og billig. Du kan nemlig købe den lækre økologiske Urtekram bodylotion til kun 54 kr. De fleste sætter pris på en god bodylotion, og det er netop hvad du får med denne.

Du finder den lækre bodylotion ved Helsehelse

 

 

 

køb olie til håret til hendes julegaveHårolie

Noget lækkert hårolie er en anden lækker skønhedsting for unge som gamle kvinder. Håret skal jo plejes, og her er en god olie det lækre tilsæt. En af den mange lækre skønhedsprodukter som de fleste kvinder bruger i hverdagen.

Du finder det lækre olier til gode priser her

 

 

 

giv hende et smart negle kit som gaveNeglekit

Negle er en anden ting som der skal plejes, og dette kræver de gode produkter. Hvorfor ikke give hende et lækkert sæt? Du kunne købe det som adventsgave til hende eller måske til julegaven?

 

 

 

giv hende et makeup kursus i gaveMakeup kursus

Giv hende en sjov skønhedsgave hvor hun lærer om at lægge den helt rigtige makeup. En sjov og fed julegaveide til både unge som ældre kvinder der gerne vil fremstå bedst muligt.

Find den gode gaveide ved Oplevelser.dk her

 

 

 

køb den lækre styling box til hende i gaveHH Simonsen styling box

En eksklusiv skønhedsgave til hende kunne være denne speciel edition styling box. Kassen indeholder 3 af de bedste el artikler fra det populære danske brand, og det perfekte værktøj til håret for kvinder i alle aldre.

Du finder boksen ved Coolshop lige her

 

 

 

køb det lækre skønhedsgavesæt som hendes gaveChristian Dior gavesæt til kvinder

Et lækkert gavesæt til hende er dette Christian Dior Jadore der udtrykker både elegance, luksus og kvindelighed. Sættet der hører under den klassiske gave til kvinder, kan du finde til omkring 650 kr.

Du finder gavesættet ved Coolshop her

 

 

 

køb makeup by Christiane bog som årets julegave til hendeMakeup by Christiane bog

Det er ikke en skønhedsting, men dog en ting der omhandler skønhed. Makeup by Christiane er en populær bog, som hende du skal finde på en julegave til, måske ville elske at få juleaften.

Du finder bogen ved Bog & Ide lige her

 

 

 

giv en et lækker scrub kit i gaveMeraki scrub kit

En af de nødvendige skønhedsting der er lidt mere unik, kunne være det dejlige Meraki scrub kit til hende. Du får en gaveide til 260 kr. som kan bruges til kvinden der har alt.

 

 

 

giv en lækker marc jacobs parfume i gave til julMarc Jacobs Daisy Eau

Giv hende en lækker parfume i gave, hvor denne March Jacobs Daisy er en dejlig duft til kvinder.
Parfumer til hende er generelt et sikkert julegavehit.

Du finder den lækre parfume hos Coop her

 

 

 

giv hende lækker neglelak i julegaveNeglelak

Køb noget lækkert neglelak til hende der elsker sine flotte negle og ikke mindst, at pynte dem med forskellige designs og nuancer. Det kan være en god billig julegave til den unge dame eller modne kvinde.

Se udvalget af kvalitets neglelak ved Billigvoks.dk

 

 

 

køb en ansigtsmaske i julegave til kærestenLækker ansigtsmaske

Der findes mange gode ideer indenfor skønhedsting, og ansigtsmasker er absolut indenfor disse ideer. Giv hende et lækkert gavesæt som sæbeværkstedet, eller en af de andre lækre masker der kommer i alle prisklasser.

Du finder det lækre udvalg ved Helebixen

 

 

 

køb det smarte M2 eyelash serum til hende i julegaveM2 activation serum

Hvis du mangler en ting til din kæreste, kone, veninde eller anden af kvindelig køn, så kunne det smarte serum til at skabe længere og flotte øjenvipper, være den lækre eksklusive skønhedsgave.

Du finder det smarte serum ved Billigparfume.dk her

 

 

 

giv hende en lækker lash lift oplevelsesgave til julLash lift oplevelse

Hvis hun skal have en lidt anderledes skønhedsgave, så kan du give hende Lash Lift. En oplevelse der giver hende udseendet af flotte vipper.

Læs mere om oplevelsen ved Go Dream her

 

 

 

køb neglelak til teenagepigen i gaveNeglelak

Hvis hun er til skønhed og flotte negle, så er neglelak jo absolut en nødvendighed. Neglelak er noget som især yngre kvinder og piger går op i, og hvorfor ikke bruge det til julegaven?

Se udvalget af neglelak ved Nicehair lige her

 

 

 

giv hende en makeover oplevelsesgaveMakeover julegave

Hvis du leder efter en unik og eksklusive julegaveide, så kunne en dejlig makeover oplevelse være det helt rigtige. En sjov, dejlig og fede oplevelsesgave til kvinder i alle aldre.

Læs mere om oplevelsesgaven ved Go Dream

 

 

 

giv hende et lækkert gavekort til matas i julegaveGavekort til Matas

Hvis du er tvivl om hvilket skønhedsprodukt du skal give i julegave til hende, så kunne du give et gavekort til Matas. Gavekort til Matas er populært især blandt de yngre.

Du kan finde gaveideen ved Sendentanke her

 

 

 

De afslappende julegaveideer til hende

Afslapning og forkælelse er noget kvinder i alle aldre elsker, så hvorfor ikke bruge dette til den gode julegave som vil vække lykke? Se udvalget af forskellige forkælelses muligheder lige her.

 

giv den lækre WheeMe massagerobot i gaveWheeMe massagerobot julegave

Den billige og sjove forkælelses julegave kunne være denne lille massagerobot. Den ser måske sælsom og ubrugelig ud, men det er den blide og nænsomme robot der kører op og ned af ryggen ved hjælp af sensorer, imens den masserer blidt med hjulene og “fingrene”.

Find den sjove massage robot her

 

 

 

Giv den gode wellness i gave til hendeWellness og forkælelse julegaver

En god gaveide til kvinder er absolut wellness og forkælelse, hvilket kan være ting som den blide fod behandling, velvære og andet lækkert der giver sanselig afslapning i krop og sind.

Se udvalget hos GoDream lige her ligesom du kan finde et lækkert udvalg ved Duglemmerdetaldrig her

 

 

 

giv hende en lækker ansigtsbehandling i gaveAnsigtsbehandling til hende

Et lækkert alternativ til en god wellness gave kunne være ansigtsbehandling, som jo både er afstressende, afslappende og forfriskende, hvilket er noget som de fleste kvinder vil sætte pris på.

Du kan finde den gode ansigtsbehandling i København her, og du kan finde selvfølgelig også finde ansigtsbehandling i Århus her.

 

 

 

Giv den lækre brunch for to oplevelsesgaveBrunch for to

En dejlig afslappende og lækker ting at nyde er en dejlig brunch med kæresten eller en veninde. Du kan give hende sådan en oplevelse med en brunch for to oplevelsesgave.

Læs mere om brunch gaveideen lige her

 

 

 

vinsmagning kun for kvinder er en oplagt julegaveide til hendeVinsmagning til kvinder

En lækker vinsmagning kun for kvinder, kunne være den hyggelige oplevelsesgave som hun kan nyde i selskab med ligesindede kvinder. En anderledes og kreativ gaveide til fødselsdag, jul eller anden lejlighed.

Du kan læse mere om oplevelsen lige her

 

 

 

giv en god massage for 1 som julegave ideMassage for en

Hvem elsker ikke at få en god gang massage? Det gør de fleste vist, og det gør sig med garanti også gældende til hende du skal finde på en god gave til. En sød og personlig gave der kan få hende til at slappe helt af for en stund.

Læs mere om massage gaven lige her

 

 

 

køb en lækker oplevelse der byder på smukke negleSmukke negle velvære

Giv hende den lækre oplevelsen gave der byder på den dejlige manicure. Hvem vil ikke gerne have smukke negle, og for 300 kr. kan du give hende en lækker julegave der forkæler og pynter.

Du finder den lækre oplevelse ved Go Dream

 

 

 

giv en oplevelse der byder på yoga søndag for hendeYoga søndag med brunch

Giv hende en dejlig søndag i Nordsjælland med smukke omgivelser, hvor hun kan slappe af med med yoga og brunch. En dejlig velvære oplevelse for krop og sind.

Læs mere om oplevelsen til hende her

 

 

 

Julegaverne til køkkenet

Du skal selvfølgelig ikke snydes for nogle af de lækre og praktiske køkkenting i form af redskaber, pynteting, opbevaring og andet af alle de lækre gaveideer til køkkenet.

 

Sansire Sous Vide er den perfekte gaveide til madelskerenSansaire Sous Vide-Maskine

Vi lægger ud med at nævne tilberedningen af mad “sous vide” som giver den utrolig lækre velsmagende smag. Desværre har denne metode været en lidt eksklusiv luksus at kunne og forbeholdt de få, men med denne køkkenmaskine til omkring 1700,- kr. er det nu muligt at skabe det velsmagende mad i derhjemme.

Du finder den lækre maskine ved Coolstuff

 

 

 

den billige gaveide til hende er denne kitchpro veggie chopperKitchpro veggie chopper

Hvis du leder efter en billig og særdeles praktisk gaveide indenfor køkken udstyr, så kunne den smarte Kitchpro veggie chopper være den oplagte gave. Til kun 69,- kr. kan du skabe de lækre grøntsagsstænger som bare gør dem meget mere indbydende og faktisk også velsmagende.

Du finder den billigt ved Coolstuff her

 

 

 

Køb ikettle app styret elkedel i julegave til kvinderIkettle app styret elkedel

En sjov og samtidig praktisk gaveide kunne være den smarte Ikettle elkedel der styres via din telefon. Hav varmt vand til teen når du kommer hjem, eller hvis du ikke gider stå op før teen er klar, så er denne elkedel absolut i den eksklusive ende af elkedler.

Læs mere om den her ved Coolstuff her

 

 

 

giv en lækker eva solo gryde i gave til hendeLækre pander eller gryder

Det er måske ikke den personlige gaveide, men det er dog den praktiske og faktisk også gode gave at få, for hvor mange vil ikke gerne have kvalitets ting i køkkenet? Det vil vi alle, og derfor er f.eks. en lækker Eva Solo gryde absolut en god julegave.

Du finder det gode kvalitetsudvalg ved Roomsa

 

 

 

Eva Solo morter er både praktisk og pynterLækre køkkenredskaber

De mange forskellige køkkenredskaber som f.eks. en Eva Solo morter, fiskars knive, Eva Trio skeer og alt det andet som man har brug for i et køkken, er også den gode gaveide, for ligesom med kvalitets gryder så ønsker man også alle andre redskaber i den gode kvalitet.

Roomsa byder også på alt de gode kvalitet køkkenredskaber

 

 

 

giv hende det eksklusive skærebræt i gaveNicolas Vahé skærebræt

En anderledes ting til gaven kunne være det stilfulde Nicolas Vahé skærebræt med pizzahjul. En lækker ting til køkken hvor stilen og kvaliteten er i top.

 

 

 

køb et elektronisk stegetermometer i søndagsgaveBluetooth stegetermometer

En anden eksklusiv gaveide der samtidig er ret praktisk at eje, er et elektrisk bluetooth stegetermometer. Perfekt ting hvis man gerne vil bruge teknologien i madlavningen.

Læs mere om det smarte stegetermometer her

 

 

 

Køb det nyttige avocado multiværktøj i gaveAvocado multiværktøj

Avocado er noget rigtig mange kvinder elsker, for det er rig på så mange gode ting. Problemet er at åbne avocadoen, og her kommer det smarte multiværktøj ind i billedet, for dette enkle værktøj åbner og skræller avocadoen lynhurtigt og nemt.

Find det gode multiværktøj ved Coolstuff her

 

 

 

Brug Revi vinkøler til de varme aftenerRavi vinkøler

Hvis hun elsker de gode eksklusive ting i livet, så er vin med garanti også en nydelse for hende. Køb den smarte Ravi vinkøler til de varme tidspunkter hvor kold vin er en dejlig nydelse.

Du finder den smarte vinkøler lige her

 

 

 

køb den eksklusive slowjuicer i gaveHolm Slowjuicer

Juicing er blevet populært i sundhedens tegn, og rigtig mange drømmer om at få en juicer, men prisen på 1400 kr. afholder sikkert mange. Hvis hun har alt, så kunne den lækre slowjuicer måske være den ting hun ikke har, og virkelig ønsker sig i gave.

Du finder den gode slowjuicer ved Coolshop her

 

 

 

De smukke pynteting til hjemmet

Smukke ting til hjemmet som både er praktisk og der pynter, har altid været en af favoritter indenfor gaver og vil altid være det, så derfor har vi fundet et par gode populære og lækre ting lige her.

 

køb den gode makeup opevaring til hendeNomess makeup opbevaring

En lækker ting til opbevaring af skønhedsprodukterne, er den super populære Nomess klar makeup boks der er en oplagt gave til teenager. Her kan man holde styr på alle sine forskellige ting som læbestift med mere – En god gaveide til hende der roder lidt for meget.

Find den ved Trendyliving.dk her

 

 

 

den elegante Kubus stage er noget kvinder elskerKubus stage

Mange kvinder elsker den kvadratiske Kubus stage, som arkikten Mogens Lassen designede tilbage i 1962. En stage i et rent design der kan passe ind i stort set alle hjem. Den velkendte stage koster omkring 900 kr. er som sagt, en pynteting som rigtig mange er vilde med at få.

Du kan finde den ved Livingshop.dk lige her

 

 

 

smukt sengetæppe er den dejlige bløde gave til julMega Dot sengetæppe

En blød pakke kunne være et lækkert sengetæppe til soveværelset. Mega Dot fra Hay er et af de populære sengetæpper som falder i rigtig manges smag. Du kan finde tæppet til omkring 1000 kr. og det kommer selvfølgelig i flere forskellige farver der passer til hendes smag og indretning.

Bedste priser finder du ved Livingshop her

 

 

 

køb Nomess klar magasinholder til julenNomess magasinholder

Til hjemmet der har magasiner liggende kunne en lækker magasinholder være oplagt som ide, og Nomess er det velkendte og populære mærke der gør sig i de smarte akryl ting. Du kan finde denne holder der både er praktisk og æstetisk til 229,- kr. hvilket jo er et meget godt prisleje.

Find ved ved Livingshop.dk lige her

 

 

 

køb hende en smuk vase i gaveEn smuk vase i gave

En smuk pynteting til hendes bolig kunne være en smuk vase. Der findes mange lækre vaser, som f.eks. den populære Lyngby vase, som kan glæde og pynte på samme tid.

Du finder det flotte udvalg ved Coop her

 

 

 

giv en smart brændekurv i gave Brændekurv

Giv en lækker brændekurv der er lavet ud af bildæk gummi, hvilket er perfekt til opbevaring af brænde. Kurven er stilfuld og kan købes for 279 kr. hvilket er en ganske god pris.

Du finder den sorte brændekurv ved Dubuy

 

 

 

giv hende et lækkert lammeskind i gaveLækkert lammeskind

En lækker gave der kommer i mange former, er noget lækkert lammeskind til f.eks. sofaen eller en lænestol. Lammeskind er dejligt og virkelig en lækker ting til varmen og hyggen.

Du finder det gode udvalg ved Lammeskindet.dk

 

 

 

køb den søde Kähler lysestage i gave til kærestenKähler Ombria lysestage

En lækker pynteting og samtidig ret billig da den koster 129 kr. er den skiffergrå Kähler Ombria lysestage. En sød pynteting i det populære danske mærke.

 

 

 

køb den flotte Rimm urtepotte til hendeRimm urtepotte

Den hvide Rimm urtepotte er en stilren og smuk pynteting til hendes hjem. En lækker ting der både skjuler og pynter på samme tid, og en yderst flot ting der pynter i de fleste hjem.

 

 

 

giv hende et bahne gavekortGavekort til Bahne/Inspiration

Hvis du er tvivl om hvad pynteting der passer ind ved hende, eller måske du bare er usikker på hvilket ting du skal give i gave, så giv et gavekort til Bahne eller Inspiration så hun selv kan vælge.

Du finder gavekortet lige her

 

 

 

Fritids gaveideerne til hende

Gaveideerne til fritiden skal du selvfølgelig ikke snydes for da disse absolut også er med i indholdet af fede ting som man kan give til jul.

 

giv hende den lækre te smagnings oplevelseTe smagningsoplevelse

En lækker fritids eller måske nydelsesgave, kunne være tesmagning der foregår ved Simpley Tea i Århus. Oplevelsen er for to personer, så hun kan have en sjov og anderledes fritids dag med en veninde eller lignede, hvor de samtidig oplever nye smage indenfor te. Perfekt for en te elsker der bare nyder livets forkælelser i fritiden.

Læs mere om tesmagningen lige her

 

 

 

vinsmagning kun for kvinder er en oplagt julegaveide til hendeVinsmagning kun for kvinder

Ligesom med te, så kan mange kvinder jo også godt lide en anden af livets nydelser, nemlig de fine druers velsmag. En vinsmagning hvor der kun er kvinder, er samtidig den sjove ide hvor kvinderne kan slappe af uden mænd. Du finder fritids oplevelse i Københavns området og den koster omkring 600 kr.

Se oplevelsen ved Duglemmerdetaldrig.dk

 

 

 

til kvinden der løber skal du give fitbit charge løbearmbåndetFitbit Charge HR træningsarmbånd

Til hende der elsker at træne i fritiden, skal kan Fitbit træningsarmbåndet hjælpe med at optimerer træningen. Armbåndet måler nemlig forbrændingen, tæller skridt og selvfølgelig også pulsen både i aktivitet og hvile. Disse data kan man så bruge til at sætte sig nye mål og derved gøre træningen så meget bedre.

Læs mere om armbåndet ved Coolstuff.dk

 

 

 

giv den sjove modedrøm oplevelsesgaveUdlev modeldrømmen for en dag

Til hende der gerne vil udleve drømmen om at være fotomodel, der kan du give hende oplevelsesgaven der netop gør det – for en dag dog. Hun kommer til professionel fotograf med studie og får en dag med lækre billeder, som hun så kan stolt gemme til evigt minde.

Læs mere om den sjove oplevelse lige her

 

 

 

giv bokseudstyr til hende der træner derhjemmeBokseudstyr

Til hende der elsker at træne, men måske er knap for tid, her kunne bokseudstyr til derhjemme hjælpe. Hvis hun træner i klub så er udstyr jo altid nødvendigt, og derfor er bokseudstyr til hende en god gaveide.

Du finder det bedste udstyr ved Abilicaonline

 

 

 

Køb fede Nike løbesko til hendes gaveGode løbesko

Til hende der elsker at løbe, her er gode løbesko jo absolut en nødvendighed. Derfor kunne du overraske hende med et par gode sko, som f.eks. de yderst populære Nike modeller indenfor løbesko.

Du finder det gode udvalg ved Sportsmaster her

 

 

 

køb gode kettlebells til ham der trænerKettlebells til hjemmetræning

Hvis hun træner derhjemme, så er kettlebells det gode udstyr som kan træne hele kroppen. Du kunne eventuelt kombinerer det med første udgave af Bogdanova's glimrende træningsprogram for kvinder.

Se et stort udvalg af kettlebells hos her

 

 

køb et par fede træningstights til teenageren i gaveLækre tights

Et par lækre tights til træningen i motionscentret eller derhjemme er noget hun helt sikkert kan bruge. Der findes mange forskellige slags tights, men hitlisten ved forhandleren viser de populære modeller.

Se udvalget ved Sportsmaster lige her

 

 

 

Køb fede Nike løbesko til hendes gaveFede løbesko

Hvis hun elsker at løbe, så er et par nye Nike løbesko eller andet mærke, det perfekte for hende til juleaften. Der findes heldigvis mange forskellige, hvor bestseller listen byder på de mest populære sko til hende.

Find det store udvalg af løbesko ved Sportsmaster

 

 

 

Prøv klatring oplevelsesgave kunne være den fede ting at modtageKlatring oplevelse

Hvis hun elsker at røre sig og samtidig gerne vil opleve nye ting, så kunne du give hende en indendørs klatringsoplevelse, der foregår i København. Fede fysiske oplevelser er perfekte julegaver til hende og denne klatrings oplevelse er med garanti også en perfekt julegave til ham der elsker at røre sig.

Læs mere om den sjove klatre oplevelse her

 

Gem

  • Hvad synes du om artiklen ?
5.0

Kommentarer 2

  1. Peter December 5, 2017
  2. Sofie bekker jensen December 11, 2017

Skriv en kommentar

Sending