Julegaver til hende 2022 – Inspiration og gaveideer

julegaver til hende

Er du på udkig efter den helt rigtige julegave til hende? Dette kan være en julegave til din mor, din søster, din kæreste eller din veninde. Ofte er det sværere, end man først lige havde regnet med at finde den rigtige gave til en, man holder af. Måske er du løbet tør for idéer? Så er der al mulig grund til, at du skal læse med her.

Vi har nemlig forsøgt at samle et bredt udvalg af gaveidéer til hende – uanset om det er din mor, din veninde, din kæreste, din datter eller din søster, som du skal give en gave. Hermed håber vi at kunne hjælpe dig med at finde en julegave, som rammer helt plet. Kort sagt en julegave, som hun vil blive rigtig glad for.

Populære gaver til hende

Hudpleje produkter

hudpleje produkter gave

Se hudplejeprodukter →

Dameure bestsellere

populære dameure

Se dameure →

Oplevelsesgaver

oplevelsesgaver til hende

Se oplevelsesgaver her →

De personlige julegaver til hende

En god personlig gave til hende skal dække hendes interesser, hobbyer, personlighed eller være bestemt til at være tingen der falder lige i hendes smag. Disse ting er netop hvad vi har prøvet at finde her, hvor du får et bredt udvalg af gaveideer der kan være dækkende indenfor personlige ting.

Lingeri i gave til hende

køb lingeri til hende i julegave

Den traditionelle gave fra mænd til kæresten eller konen er noget lækkert lingeri, men dog køber kvinder også undertøj til andre kvinder, så det kunne lige så godt være fra mor, søster eller andet. Lækkert undertøj er noget som alle kvinder vel stort set kan lide, så det er en god personlig gave til hende.

Kan købes her →

En smuk halskæde eller ring til hende

Giv hende en ByBiehl sølv halskæde i julegave

Et smukt smykke i gave til hende er en sikker vinder.
Køb fx et par øreringe, en fingerring eller en smuk halskæde.
Vælger du ting fra butikkens bestseller liste, er du nogenlunde sikker på succes.

Kan købes her →

Romantisk ophold Rudkøbing gods

Giv et romantisk ophold på Rudkøbing gods

Et alternativ kunne være et ophold på Rudkøbing gods med overnatning og middag. En hyggelig stund på Langeland kunne være julegaven der slår benene væk under hende, så måske lige præcis den rigtige ide fra dig?

Kan købes her →

Luksus spa ophold på Skansen

Giv hende et spa ophold på Skansen i gave

Et forkælelses gaveide der er koster lidt mere end de andre, kunne være det lækre luksus ophold på Skansen. Spa opholdet dækker over rendyrket forkælelse for hende, som med garanti vil være noget der glæde hende.

Kan købes her →

Stjernetegns smykke

Køb hende et smukt stjernetegn vedhæng

Et smart og sødt personlig smykke kunne være et smykke med hendes stjernetegn. Det er en ret personlig gave til hende, da stjernetegn er noget både unge som ældre kvinder går op i.

Kan købes her →

God bog

giv en god bog i gave til julen

Hvem elsker ikke at læse en god krimi eller biografi? Det at blive suget ind i et fantastisk og medrivende univers, som jo netop er hvad en god bog gør, er heldigvis noget som de fleste stadig sætter pris på, og det skaber jo basis for den gode gave til hende.

Kan købes her →

Den romantiske gave til hende

Køb de romantiske kærlighedspiller til kæresten i gave

Hvis du vil give hende en super romantiske julegave men samtidig også billig, så er disse kærlighedspiller den helt rigtige ting. Du udfylder hver pille med søde ord, og så kan hun tage en pille hver gang hun føler sig lidt deprimeret – Perfekt kærlighedsgave til hende.

Kan købes her →

Ballonflyvning oplevelse

Giv ballonflyvning oplevelsen til ham eller hende

En eksklusiv gaveide indenfor gode personlige gaver, er den fede ballon flyvning oplevelse. Det er en ubeskrivelig oplevelse for hende, og en ting der ikke kan forklares men skal opleves. En super god gave til hende der har alt som med garanti overrasker.

Kan købes her →

Bridgewalking

giv den fede bridgewalking oplevelsesgave

En anden fed personlig oplevelsesgave til kvinder og piger, er den populære bridewalking ved Lillebælt. En storslået oplevelse der samtidig er lidt grænseoverskridende, og sikkert ikke for folk med højdeskræk.

Kan købes her →

Gavekurv

giv en lækker julekurv i gave

En lækker gavekurv eller julekurv der indeholder lækre søde ting, specialiteter, vin eller andet lækkert til ganen og maven, har altid været en god gave til fødselsdag, værtindegave, venindegave og selvfølgelig også til julegaven.

Kan købes her →

Lækkert ur i gave

køb et elegant Skagen ur i gave

En personlig ting er helt sikkert et smukt ur. Hvis det er gaven til datteren, kæresten eller konen så kunne et smukt og stilrent ur i en af de populære mærker, være den helt perfekte julegave til hende.

Kan købes her →

Lækkert Jelly Belly

jelly belly juleslik er til den søde tand i julen

Det amerikanske slik Jelly Belly er populært især blandt kvinder, og hvis du skal give en lækker gave til ganen, så kunne en Jelly Belly gaveæske måske være det helt rigtige til hende.

Kan købes her →

Ny cykel

giv hende en ny cykel til jul eller konfirmation

Det er måske en anderledes gaveide til jul, men hvis hun trænger til en ny cykel, så er det jo både en personlig og ikke mindst, en praktisk gaveide til hendes julegave i år?

Kan købes her →

Gavekort til H&M

køb hende et H&M gavekort i gave

Du kan vælge at give hende tøj, men måske er du usikker på stilen og størrelsen? Hvis du er usikker på dette, så giv hende et gavekort til en butik, og her er H&M jo et sted hvor rigtig mange handler, netop fordi man kan få meget og til billige penge.

Pieces & Sandlau smykke

køb en smuk halskæde til hende

Et smukt smykke duer altid som en kvindes gave, og måske en halskæde skal være det helt rigtige? Denne smukke halskæde fra Pieces & Sandlau serien koster 449 kr. og kunne være smykket hun bliver forelsket i.

Kan købes her →

Clutch taske

giv hende en flot clutch taske til jul

En anden lækker model indenfor tasker, er denne flotte Adax clutch taske. Hvis hun bruger clutch tasker, så kunne Adax eller lignede mærke måske være det helt rigtige.

Kan købes her →

Computertaske

køb en elegant computertaske til konen i julegave

Hvis hun er studerende eller arbejder hvor computeren er et uundværligt arbejdsredskab, så kunne du give hende et lækker computertaske i den gode kvalitet som den personlige julegave.

Kan købes her →

Voksen malebøger

køb voksen malebog i adventsgave til bedste eller til forældre

Indrømmet at det ikke er for alle, men dog er voksen malebøger gået hen og blevet populært blandt mange, og måske din kæreste, kone, søster, svigerinde, mor eller bedstemor elsker disse?

Kan købes her →

Dinner in the dark

oplevelses julegaver til ham og hende

En anderledes men hyggelig oplevelse, er dinner in the dark. 3 retter menu i mørke skærper sanserne, hvilket også gælder smagssansen. Giv hende en ret unik oplevelse som hun med garanti ikke har prøvet før.

Kan købes her →

Veninde gourmet ophold

køb en sød veninde julegave til hende

Hvis du har en super sød veninde eller kæreste, så kunne et eksklusiv veninde wellness ophold i Silkeborg være den lækre gave til at ligge under juletræet.

Kan købes her →

Luksus brunch for 2

giv hende et lækker brunch gavekort til jul

Hvem elsker ikke at komme ud og slappe af i weekenden med brunch? Det er en dejlig afslappende oplevelse, som kan deles med veninde, familie eller kæreste, og derfor er oplevelsen en oplagt ide til julegave.

Kan købes her →

De personlige skønhedsprodukter til hende

Find en af de mange forskellige skønhedsprodukter til julegave som vi har samlet her. Udvalget dækker både over de gode pleje produkter, men også over ting som tøj, accessories og andet som forskønner.

Lækker hudpleje

giv hende en god creme til hudtypen i julegave

En lækker hudpleje creme er noget der en lækker ting at få i gave, og hvorfor ikke også give det i julegave til hende? Du kan finde rigtig mange forskellige, så vælg ud fra hvad der passer til hendes hudtype, da hun jo f.eks. kan have tør hud, og derfor har brug for pleje til denne hudtype.

Kan købes her →

Glattejern i gave til hende

Giv hende et lækkert kvalitets glattejern i gave

Mange kvinder går op i deres hår og har brug for glattejern, så hvorfor ikke give et lækkert kvalitets glattejern der ikke ødelægger håret, som nogen af de billigere udgaver gør? En god skønhedsgave der måske kan glæde hende.

Kan købes her →

Øjne pleje og serum

giv de gode pleje produkter til øjne i gave til hende

Hvis hun er den yngre eller mere modne kvinde der går op i sit udseende, så er øjnene også en vigtig faktor, og her kunne de gode pleje og serums være en oplagt skønhedsgave til hende.

Kan købes her →

Giv hende lækkert modetøj

Kig efter det lækre modetøj til hende i gave

Find det lækre modetøj til hende der passer ind i hendes stil. Det helt store udvalg af lækkert tøj til kvinder i alle aldre finder du helt klart ved Boozt lige her, da de er den største forhandler at tøj i mange mærker, priser og modeller. Hvis du søger efter tøj til de yngre kvinder, så kan du med fordel tjekke Stylepit ud her, da de er målrettet imod de yngre kvinder.

Kan købes her →

Personlig stiltjek oplevelsesgave

giv hende en personlig stiltjek oplevelsesgave

En sjov oplevelsesgave indenfor mode og stil, er oplevelsen der byder på et personligt stiltjek. Den sjove julegave til hende der har alt, og som ønsker at fremstå på den bedst mulige måde.

Kan købes her →

Bodylotion

giv hende en lækker plejede bodylotion i gave

En lækker bodylotion til hende i gave er både dejlig og billig. Du kan nemlig købe den lækre økologiske Urtekram bodylotion til kun 54 kr. De fleste sætter pris på en god bodylotion, og det er netop hvad du får med denne.

Kan købes her →

Hårolie

køb olie til håret til hendes julegave

Noget lækkert hårolie er en anden lækker skønhedsting for unge som gamle kvinder. Håret skal jo plejes, og her er en god olie det lækre tilsæt. En af den mange lækre skønhedsprodukter som de fleste kvinder bruger i hverdagen.

Kan købes her →

Makeup kursus

giv hende et makeup kursus i gave

Giv hende en sjov skønhedsgave hvor hun lærer om at lægge den helt rigtige makeup. En sjov og fed julegaveide til både unge som ældre kvinder der gerne vil fremstå bedst muligt.

Kan købes her →

HH Simonsen styling box

køb den lækre styling box til hende i gave

En eksklusiv skønhedsgave til hende kunne være denne speciel edition styling box. Kassen indeholder 3 af de bedste el artikler fra det populære danske brand, og det perfekte værktøj til håret for kvinder i alle aldre.

Kan købes her →

Makeup by Christiane bog

køb makeup by Christiane bog som årets julegave til hende

Det er ikke en skønhedsting, men dog en ting der omhandler skønhed. Makeup by Christiane er en populær bog, som hende du skal finde på en julegave til, måske ville elske at få juleaften.

Kan købes her →

Marc Jacobs Daisy Eau

giv en lækker marc jacobs parfume i gave til jul

Giv hende en lækker parfume i gave, hvor denne March Jacobs Daisy er en dejlig duft til kvinder.
Parfumer til hende er generelt et sikkert julegavehit.

Kan købes her →

Neglelak

giv hende lækker neglelak i julegave

Køb noget lækkert neglelak til hende der elsker sine flotte negle og ikke mindst, at pynte dem med forskellige designs og nuancer. Det kan være en god billig julegave til den unge dame eller modne kvinde.

Kan købes her →

Lækker ansigtsmaske

køb en ansigtsmaske i julegave til kæresten

Der findes mange gode ideer indenfor skønhedsting, og ansigtsmasker er absolut indenfor disse ideer. Giv hende et lækkert gavesæt som sæbeværkstedet, eller en af de andre lækre masker der kommer i alle prisklasser.

Kan købes her →

M2 activation serum

køb det smarte M2 eyelash serum til hende i julegave

Hvis du mangler en ting til din kæreste, kone, veninde eller anden af kvindelig køn, så kunne det smarte serum til at skabe længere og flotte øjenvipper, være den lækre eksklusive skønhedsgave.

Kan købes her →

Lash lift oplevelse

giv hende en lækker lash lift oplevelsesgave til jul

Hvis hun skal have en lidt anderledes skønhedsgave, så kan du give hende Lash Lift. En oplevelse der giver hende udseendet af flotte vipper.

Kan købes her →

Neglelak

køb neglelak til teenagepigen i gave

Hvis hun er til skønhed og flotte negle, så er neglelak jo absolut en nødvendighed. Neglelak er noget som især yngre kvinder og piger går op i, og hvorfor ikke bruge det til julegaven?

Kan købes her →

Makeover julegave

giv hende en makeover oplevelsesgave

Hvis du leder efter en unik og eksklusive julegaveide, så kunne en dejlig makeover oplevelse være det helt rigtige. En sjov, dejlig og fede oplevelsesgave til kvinder i alle aldre.

Kan købes her →

De afslappende julegaveideer til hende

Afslapning og forkælelse er noget kvinder i alle aldre elsker, så hvorfor ikke bruge dette til den gode julegave som vil vække lykke? Se udvalget af forskellige forkælelses muligheder lige her.

Wellness og forkælelse julegaver

Giv den gode wellness i gave til hende

En god gaveide til kvinder er absolut wellness og forkælelse, hvilket kan være ting som den blide fod behandling, velvære og andet lækkert der giver sanselig afslapning i krop og sind.

Se udvalget hos GoDream lige her ligesom du kan finde et lækkert udvalg ved Duglemmerdetaldrig her

Kan købes her →

Ansigtsbehandling til hende

giv hende en lækker ansigtsbehandling i gave

Et lækkert alternativ til en god wellness gave kunne være ansigtsbehandling, som jo både er afstressende, afslappende og forfriskende, hvilket er noget som de fleste kvinder vil sætte pris på.

Du kan finde den gode ansigtsbehandling i København her, og du kan finde selvfølgelig også finde ansigtsbehandling i Århus her.

Kan købes her →

Brunch for to

Giv den lækre brunch for to oplevelsesgave

En dejlig afslappende og lækker ting at nyde er en dejlig brunch med kæresten eller en veninde. Du kan give hende sådan en oplevelse med en brunch for to oplevelsesgave.

Kan købes her →

Vinsmagning til kvinder

vinsmagning kun for kvinder er en oplagt julegaveide til hende

En lækker vinsmagning kun for kvinder, kunne være den hyggelige oplevelsesgave som hun kan nyde i selskab med ligesindede kvinder. En anderledes og kreativ gaveide til fødselsdag, jul eller anden lejlighed.

Kan købes her →

Massage for en

giv en god massage for 1 som julegave ide

Hvem elsker ikke at få en god gang massage? Det gør de fleste vist, og det gør sig med garanti også gældende til hende du skal finde på en god gave til. En sød og personlig gave der kan få hende til at slappe helt af for en stund.

Kan købes her →

Smukke negle velvære

køb en lækker oplevelse der byder på smukke negle

Giv hende den lækre oplevelsen gave der byder på den dejlige manicure. Hvem vil ikke gerne have smukke negle, og for 300 kr. kan du give hende en lækker julegave der forkæler og pynter.

Kan købes her →

Yoga søndag med brunch

giv en oplevelse der byder på yoga søndag for hende

Giv hende en dejlig søndag i Nordsjælland med smukke omgivelser, hvor hun kan slappe af med med yoga og brunch. En dejlig velvære oplevelse for krop og sind.

Kan købes her →

Julegaverne til køkkenet

Du skal selvfølgelig ikke snydes for nogle af de lækre og praktiske køkkenting i form af redskaber, pynteting, opbevaring og andet af alle de lækre gaveideer til køkkenet.

Sansaire Sous Vide-Maskine

Sansire Sous Vide er den perfekte gaveide til madelskeren

Vi lægger ud med at nævne tilberedningen af mad “sous vide” som giver den utrolig lækre velsmagende smag. Desværre har denne metode været en lidt eksklusiv luksus at kunne og forbeholdt de få, men med denne køkkenmaskine til omkring 1700,- kr. er det nu muligt at skabe det velsmagende mad i derhjemme.

Kan købes her →

Kitchpro veggie chopper

den billige gaveide til hende er denne kitchpro veggie chopper

Hvis du leder efter en billig og særdeles praktisk gaveide indenfor køkken udstyr, så kunne den smarte Kitchpro veggie chopper være den oplagte gave. Til kun 69,- kr. kan du skabe de lækre grøntsagsstænger som bare gør dem meget mere indbydende og faktisk også velsmagende.

Kan købes her →

Lækre pander eller gryder

giv en lækker eva solo gryde i gave til hende

Det er måske ikke den personlige gaveide, men det er dog den praktiske og faktisk også gode gave at få, for hvor mange vil ikke gerne have kvalitets ting i køkkenet? Det vil vi alle, og derfor er f.eks. en lækker Eva Solo gryde absolut en god julegave.

Kan købes her →

Lækre køkkenredskaber

Eva Solo morter er både praktisk og pynter

De mange forskellige køkkenredskaber som f.eks. en Eva Solo morter, fiskars knive, Eva Trio skeer og alt det andet som man har brug for i et køkken, er også den gode gaveide, for ligesom med kvalitets gryder så ønsker man også alle andre redskaber i den gode kvalitet.

Kan købes her →

Nicolas Vahé skærebræt

giv hende det eksklusive skærebræt i gave

En anderledes ting til gaven kunne være det stilfulde Nicolas Vahé skærebræt med pizzahjul. En lækker ting til køkken hvor stilen og kvaliteten er i top.

Kan købes her →

Bluetooth stegetermometer

køb et elektronisk stegetermometer i søndagsgave

En anden eksklusiv gaveide der samtidig er ret praktisk at eje, er et elektrisk bluetooth stegetermometer. Perfekt ting hvis man gerne vil bruge teknologien i madlavningen.

Kan købes her →

Avocado multiværktøj

Køb det nyttige avocado multiværktøj i gave

Avocado er noget rigtig mange kvinder elsker, for det er rig på så mange gode ting. Problemet er at åbne avocadoen, og her kommer det smarte multiværktøj ind i billedet, for dette enkle værktøj åbner og skræller avocadoen lynhurtigt og nemt.

Kan købes her →

Holm Slowjuicer

køb den eksklusive slowjuicer i gave

Juicing er blevet populært i sundhedens tegn, og rigtig mange drømmer om at få en juicer, men prisen på 1400 kr. afholder sikkert mange. Hvis hun har alt, så kunne den lækre slowjuicer måske være den ting hun ikke har, og virkelig ønsker sig i gave.

Kan købes her →

De smukke pynteting til hjemmet

Smukke ting til hjemmet som både er praktisk og der pynter, har altid været en af favoritter indenfor gaver og vil altid være det, så derfor har vi fundet et par gode populære og lækre ting lige her.

Kubus stage

den elegante Kubus stage er noget kvinder elsker

Mange kvinder elsker den kvadratiske Kubus stage, som arkikten Mogens Lassen designede tilbage i 1962. En stage i et rent design der kan passe ind i stort set alle hjem. Den velkendte stage koster omkring 900 kr. er som sagt, en pynteting som rigtig mange er vilde med at få.

Kan købes her →

Mega Dot sengetæppe

smukt sengetæppe er den dejlige bløde gave til jul

En blød pakke kunne være et lækkert sengetæppe til soveværelset. Mega Dot fra Hay er et af de populære sengetæpper som falder i rigtig manges smag. Du kan finde tæppet til omkring 1000 kr. og det kommer selvfølgelig i flere forskellige farver der passer til hendes smag og indretning.

Kan købes her →

Nomess magasinholder

køb Nomess klar magasinholder til julen

Til hjemmet der har magasiner liggende kunne en lækker magasinholder være oplagt som ide, og Nomess er det velkendte og populære mærke der gør sig i de smarte akryl ting. Du kan finde denne holder der både er praktisk og æstetisk til 229,- kr. hvilket jo er et meget godt prisleje.

Kan købes her →

Brændekurv

giv en smart brændekurv i gave

Giv en lækker brændekurv der er lavet ud af bildæk gummi, hvilket er perfekt til opbevaring af brænde. Kurven er stilfuld og kan købes for 279 kr. hvilket er en ganske god pris.

Kan købes her →

Lækkert lammeskind

giv hende et lækkert lammeskind i gave

En lækker gave der kommer i mange former, er noget lækkert lammeskind til f.eks. sofaen eller en lænestol. Lammeskind er dejligt og virkelig en lækker ting til varmen og hyggen.

Kan købes her →

Gavekort til Bahne/Inspiration

giv hende et bahne gavekort

Hvis du er tvivl om hvad pynteting der passer ind ved hende, eller måske du bare er usikker på hvilket ting du skal give i gave, så giv et gavekort til Bahne eller Inspiration så hun selv kan vælge.

Fritids gaveideerne til hende

Gaveideerne til fritiden skal du selvfølgelig ikke snydes for da disse absolut også er med i indholdet af fede ting som man kan give til jul.

Te smagningsoplevelse

giv hende den lækre te smagnings oplevelse

En lækker fritids eller måske nydelsesgave, kunne være tesmagning der foregår ved Simpley Tea i Århus. Oplevelsen er for to personer, så hun kan have en sjov og anderledes fritids dag med en veninde eller lignede, hvor de samtidig oplever nye smage indenfor te. Perfekt for en te elsker der bare nyder livets forkælelser i fritiden.

Kan købes her →

Vinsmagning kun for kvinder

vinsmagning kun for kvinder er en oplagt julegaveide til hende

Ligesom med te, så kan mange kvinder jo også godt lide en anden af livets nydelser, nemlig de fine druers velsmag. En vinsmagning hvor der kun er kvinder, er samtidig den sjove ide hvor kvinderne kan slappe af uden mænd. Du finder fritids oplevelse i Københavns området og den koster omkring 600 kr.

Kan købes her →

Bokseudstyr

giv bokseudstyr til hende der træner derhjemme

Til hende der elsker at træne, men måske er knap for tid, her kunne bokseudstyr til derhjemme hjælpe. Hvis hun træner i klub så er udstyr jo altid nødvendigt, og derfor er bokseudstyr til hende en god gaveide.

Kan købes her →

Gode løbesko

Køb fede Nike løbesko til hendes gave

Til hende der elsker at løbe, her er gode løbesko jo absolut en nødvendighed. Derfor kunne du overraske hende med et par gode sko, som f.eks. de yderst populære Nike modeller indenfor løbesko.

Kan købes her →

Kettlebells til hjemmetræning

køb gode kettlebells til ham der træner

Hvis hun træner derhjemme, så er kettlebells det gode udstyr som kan træne hele kroppen. Du kunne eventuelt kombinerer det med første udgave af Bogdanova’s glimrende træningsprogram for kvinder.

Kan købes her →

Lækre tights

køb et par fede træningstights til teenageren i gave

Et par lækre tights til træningen i motionscentret eller derhjemme er noget hun helt sikkert kan bruge. Der findes mange forskellige slags tights, men hitlisten ved forhandleren viser de populære modeller.

Kan købes her →

Fede løbesko

Køb fede Nike løbesko til hendes gave

Hvis hun elsker at løbe, så er et par nye Nike løbesko eller andet mærke, det perfekte for hende til juleaften. Der findes heldigvis mange forskellige, hvor bestseller listen byder på de mest populære sko til hende.

Kan købes her →

Klatring oplevelse

Prøv klatring oplevelsesgave kunne være den fede ting at modtage

Hvis hun elsker at røre sig og samtidig gerne vil opleve nye ting, så kunne du give hende en indendørs klatringsoplevelse, der foregår i København. Fede fysiske oplevelser er perfekte julegaver til hende og denne klatrings oplevelse er med garanti også en perfekt julegave til ham der elsker at røre sig.

Kan købes her →

Andre gaveidéer til hende

Gourmet ophold på Dronninglund

giv hende et gourment ophold på Dronninglund i gave

En god eksklusiv personlig gaveide kunne være et lækkert romantisk gourmetophold på Dronninglund. Gaveideen inkluderer overnatning for to med 4 retter gourmet middag med mere.

Ulrika Lock taske

køb en lækker Ulrika Holst dametaske til hende

En god taske er noget alle kvinder bruger, og derfor er en ret personlig ting. Alle kvinder er selvfølgelig forskellige, men denne Ulrika Lock taske kommer dog i det smukke og stilrene design som mange elsker, så måske det er den helt rigtige gaveide til hende.

Gavekort til Det Kongelige Teater

Giv et gavekort til det kongelige teater i gave

Hvis hun elsker kultur og teater, kunne du give hende et gavekort til Det Kongelige Teater i julegave. En dejlig personlig oplevelsesgave som sikkert vil glæde, hvis det er noget der interesserer hende.

Unity taske

giv hende en elegant Unity håndtaske i gave

Måske hun er vild med tasker, og har snakket om at få sig en håndtaske. Hvis hun har, så køb hende en lækker taske som f.eks. Stolbjerg Copenhagen der dog koster ca. 2000 kr. En super elegant taske i absolut top kvalitet.

Vinterophold på Fjällnäs

køb den eksklusive oplevelse til hende i julegave

En af de dyre julegaver indenfor oplevelser, kunne være dette lækre og romantiske vinterophold i de svenske fjelde. En dyr gave der byder på utrolige smukke omgivelser, som kæresten eller konen måske skal forkæles med?

Lækre ting fra Magasin

køb et gavekort til Magasin i julegave

Magasin byder på det store udvalg af lækre ting indenfor skønhed, og hvis du er tvivl om en specifik gave, hvorfor så ikke gavekortet til Magasin? Absolut en julegave som mange piger og  kvinder vil sætte pris

Neglekit

giv hende et smart negle kit som gave

Negle er en anden ting som der skal plejes, og dette kræver de gode produkter. Hvorfor ikke give hende et lækkert sæt? Du kunne købe det som adventsgave til hende eller måske til julegaven?

Christian Dior gavesæt til kvinder

køb det lækre skønhedsgavesæt som hendes gave

Et lækkert gavesæt til hende er dette Christian Dior Jadore der udtrykker både elegance, luksus og kvindelighed. Sættet der hører under den klassiske gave til kvinder, kan du finde til omkring 650 kr.

Meraki scrub kit

giv en et lækker scrub kit i gave

En af de nødvendige skønhedsting der er lidt mere unik, kunne være det dejlige Meraki scrub kit til hende. Du får en gaveide til 260 kr. som kan bruges til kvinden der har alt.

WheeMe massagerobot julegave

giv den lækre WheeMe massagerobot i gave

Den billige og sjove forkælelses julegave kunne være denne lille massagerobot. Den ser måske sælsom og ubrugelig ud, men det er den blide og nænsomme robot der kører op og ned af ryggen ved hjælp af sensorer, imens den masserer blidt med hjulene og “fingrene”.

Ikettle app styret elkedel

Køb ikettle app styret elkedel i julegave til kvinder

En sjov og samtidig praktisk gaveide kunne være den smarte Ikettle elkedel der styres via din telefon. Hav varmt vand til teen når du kommer hjem, eller hvis du ikke gider stå op før teen er klar, så er denne elkedel absolut i den eksklusive ende af elkedler.

Ravi vinkøler

Brug Revi vinkøler til de varme aftener

Hvis hun elsker de gode eksklusive ting i livet, så er vin med garanti også en nydelse for hende. Køb den smarte Ravi vinkøler til de varme tidspunkter hvor kold vin er en dejlig nydelse.

Nomess makeup opbevaring

køb den gode makeup opevaring til hende

En lækker ting til opbevaring af skønhedsprodukterne, er den super populære Nomess klar makeup boks der er en oplagt gave til teenager. Her kan man holde styr på alle sine forskellige ting som læbestift med mere – En god gaveide til hende der roder lidt for meget.

En smuk vase i gave

køb hende en smuk vase i gave

En smuk pynteting til hendes bolig kunne være en smuk vase. Der findes mange lækre vaser, som f.eks. den populære Lyngby vase, som kan glæde og pynte på samme tid.

Kähler Ombria lysestage

køb den søde Kähler lysestage i gave til kæresten

En lækker pynteting og samtidig ret billig da den koster 129 kr. er den skiffergrå Kähler Ombria lysestage. En sød pynteting i det populære danske mærke.

Rimm urtepotte

køb den flotte Rimm urtepotte til hende

Den hvide Rimm urtepotte er en stilren og smuk pynteting til hendes hjem. En lækker ting der både skjuler og pynter på samme tid, og en yderst flot ting der pynter i de fleste hjem.

Fitbit Charge HR træningsarmbånd

til kvinden der løber skal du give fitbit charge løbearmbåndet

Til hende der elsker at træne i fritiden, skal kan Fitbit træningsarmbåndet hjælpe med at optimerer træningen. Armbåndet måler nemlig forbrændingen, tæller skridt og selvfølgelig også pulsen både i aktivitet og hvile. Disse data kan man så bruge til at sætte sig nye mål og derved gøre træningen så meget bedre.

Udlev modeldrømmen for en dag

giv den sjove modedrøm oplevelsesgave

Til hende der gerne vil udleve drømmen om at være fotomodel, der kan du give hende oplevelsesgaven der netop gør det – for en dag dog. Hun kommer til professionel fotograf med studie og får en dag med lækre billeder, som hun så kan stolt gemme til evigt minde.

Gaver til kæresten

Hvis du leder efter en julegave til din kæreste, så læs med her! Her finder du nemlig 5 forslag til en julegave til kæresten, som du kan bruge som inspiration.

Calvin Klein – Eternity Eau Fresh Eau De Parfum

En parfume kan være en rigtig god idé til en julegave til kæresten. At give en parfume i gave er en romantisk gave, og du viser hende, at du har valgt en gave med omhu.

Derudover er hun sikker på, at du synes, at hun dufter helt fantastisk, når hun har parfumen på. En parfume er en sensuel gave at give, og denne parfume fra Calvin Klein er et glimrende bud på en parfume!

Kan købes her →

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Dette er en gave i den lidt dyre ende, men til gengæld er det med al sandsynlighed en gave, som hun aldrig vil glemme!

Med et romantisk ophold på Kragerup Gods kan I få en romantisk tur sammen, hvor I virkelig kan nyde livet og hinandens nærvær.

Kan købes her →

ID Fine Rose Ring

Hvis din kæreste går med ringe, så bør du overveje at forære hende denne fine ring fra ID Fine. Det er en yderst smuk ring, som er lavet i et elegant design.

Af en eller anden årsag er smykker en særligt personlig gave. Det er også en gave, som modtageren bærer med sig videre i mange år. Derfor er smykker også et godt bud på en kærestegave.

Kan købes her →

Øreringe fra Pilgrim

Et andet godt bud på et smykke, som du kan forære din kæreste, er disse guldbelagte Tahoe øreringe fra Pilgrim. Det er et par supe rfine øreringe, som din kæreste med garanti vil blive glad for.

Udover, at smykker er en særligt personlig gave, er det også en romantisk gave. Derfor er det en god idé som kæreste at give et smykke i julegave.

Kan købes her →

Bogklassikere

Hvis din kæreste kan lide at læse, er det en oplagt idé at give hende en bog i gave. Når du giver nogle en bog i gave, har du mulighed for virkelig at lægge noget omtanke bag. Vis at du kender din kæreste godt og overrask hende med en bog, som du ved, hun kommer til at kunne lide!

Kan købes her →

Gaver til veninden eller søsteren

Her finder du 6 gode gaveidéer, som forhåbentlig kan være en inspiration for dig, når du skal finde den perfekte gave til din veninde eller søster!

Flødebollekursus hos Social Foodies

Kan din veninde lide at bage og lave mad? Eller har hun måske bare en ekstra sød tand? Så kan du overveje at give hende et flødebollekursus hos Social Foodies i gave. Du kan evt. give hende i gave, at I tager kurset sammen – på denne måde får I garanteret også nogle super hyggelige timer sammen!

Kan købes her →

Bøger: Moderne dansk litteratur

Hvis din veninde kan lide at læse, så kan en bog helt sikkert være en oplagt gave at give hende! Der er mange bøger at vælge mellem, og du bør tænke dig grundigt om, når du skal vælge. Tænk over, hvad din veninde kan lide og interesserer sig for, når du skal finde den rette bog til hende. Hos saxo.com finder du et bredt udvalg af bl.a. moderne, dansk litteratur.

Kan købes her →

Duftlys – LavenDemon

De fleste sætter pris på et dejligt duftlys. Et duftlys kan sprede en helt særlig stemning i et rum, og det er især en god gave til din veninde.

Med et duftlys i gave kan du vise din veninde, at du synes, hun fortjener og forkæle sig selv med noget ekstra lækkert. Dette duftlys med lavendel- og citronduft er en sikker vinder.

Kan købes her →

Byg-selv-gavekurv

Hvis du ønsker at forkæle din gode veninde lidt ekstra her til jul, så kan du overveje at forære hende en gavekurv, som du selv har sammensat. Dette er en særligt populær gave at give, fordi det giver en hel del frihed selv at kunne designe gavekurven.

På denne måde kan du særligt udvælge alle de ting til gavekurven, som du ved, din veninde elsker.

Kan købes her →

Vivie Kjole

Det er næsten altid en god idé at give din veninde et stykke tøj i julegave. Denne Vivie-kjole er et glimrende bud. Det er en superfin kjole med et flot mønster, og kjolen er bæredygtigt produceret. Det er altså også en god gave til din veninde, hvis I begge går op i at forsøge at være mere skånsomme overfor miljøet.

Kan købes her →

Plakater

En super gave til din veninde kunne også være en fin plakat. Dette er også en god gave til hende, som går op i indretning og i at køre en bestemt stil.

Plakater fås i mange varianter, og de er gode til at give et rum et mere personligt præg. For tiden er det især plakater med et bestemt bynavn på, som hitter. 

Kan købes her →

Gaver til den kreative kvinde

Her har vi samlet 4 gaveidéer, som særligt egner sig som gaver til den kreative kvinde. Overrask hende med et af disse forslag!

Selvhærdende ler i lys grå

Hvis den kvinde, som du skal give en gave, kan lide at være kreativ, kan det være, at selvhærdende ler er den helt perfekte gave til hende!

Med selvhærdende ler kan hun eksperimentere og finde sine kunstneriske sider frem. Det kræver lidt finesse og teknik at arbejde i ler, men med tiden skal hun nok lære det, hvis hun synes, at det er sjovt!

Kan købes her →

Spansk guitar

Det kan også være, at hende, som du skal finde en julegave til, er musikalsk? Eller at du tilfældigvis ved, at hun drømmer om at lære at spille guitar?

Da kan du overveje at give hende en spansk guitar i julegave. At spille musik er noget, som mange mennesker finder en enorm glæde i. Dette er en glæde, som kan vare hele livet.

Kan købes her →

Garn – BC Garn Semilla Pura

Kan hende, som du leder efter den helt rette julegave til, lide at strikke? Så er det en oplagt mulighed at forære hende noget luksusgarn af en høj kvalitet til jul.

Dette garn er lavet af 100 % uld, og det er en type garn, som enhver strikkeentusiast vil synes er lækkert.

Kan købes her →

Glas- og porcelænstuscher

Disse glas- og porcelænstuscher er en sjov gave til hende, som kan lide at eksperimentere og være kreativ. Med disse tuscher er det muligt at give sig i kast med alle mulige slags nye projekter.

Med disse tuscher kan man fx male på glas eller krus. Hermed er det muligt at designe sine egne kopper og krus.

Kan købes her →

Gaver til din mor

Er du på udkig efter den helt rigtige gave til din mor? Her har vi samlet 5 alternative gaveidéer, hvis du synes, det er svært at finde noget, som du ved, hun vil blive glad for.

Sort top i bambus til damer

Denne sorte top i bambus er den ideelle gave til den kvalitets- og miljøbevidste kvinde. Det er derudover også en god gave til hende, som sætter pris på, at tøjet er behageligt og rart for kroppen at have på.
Hvis denne beskrivelse passer på din mor, kan det være, at denne bambus-dametop er den helt rette gave til hende!

Kan købes her →

Kufferter

Elsker din mor også at rejse? Så kan det være, at det er en ny kuffert, du skal forære hende i julegave. Sørg for at købe en kuffert, som er i en ordentlig kvalitet. Kufferter skal nemlig kunne holde til lidt af hvert, og derudover er det også en genstand, som man ofte beholder i mange år.

En kuffert er den perfekte gave til den rejselystne kvinde!

Kan købes her →

Bridgewalking Lillebælt

Hvis din mor holder af gode og spændende oplevelser, kan du overveje at give hende et gavekort på en tur Bridgewalking på Lillebælt.

Du kan evt. give hende i gave, at I sammen kan tage op at gå på Lillebælt. Denne gave vil din mor helt sikkert sætte pris på, fordi hun også får noget hyggelig tid sammen med dig.

Kan købes her →

Skrivebordslampe i metal

Hvis din mor går op i indretning og møbler, kan du med fordel give hende en gave, som hører til i denne genre. Et oplagt bud er denne skrivebordslampe i friske farver, som er lavet i metal.

Med en sådan skrivebordslampe har din mor helt sikker lyst til at sætte sig ned og få noget arbejde fra hånden.

Kan købes her →

Ansigtscreme: Weleda Skin Food

Mange kvinder holder af at bruge en god ansigtscreme. Er din mor typen, som går op i, at denne type produkter skal være i en høj kvalitet og uden diverse unødige kemikalier? Så kan det være, at Weleda Skin Food er noget for hende.

Denne ansigtscreme er økologisk, og den er velegnet til tør og irriteret hud.

Kan købes her →

Gaver til den aktive kvinde

Elsker hende, som du leder efter en julegave til, at være aktiv? Vi har samlet 6 gaveidéer, som er specielt målrettet den aktive kvinde.

Endurance Dumbbell Håndvægt

Elsker hende, som du skal finde en julegave til, at være aktiv og træne? Da kan det være, at et sæt håndvægte ligesom disse fra Endurance er den helt rette gave.

Med en håndvægt som denne kan hun træne bestemte muskelgrupper lige præcis, som hun har lyst til. Du giver hende altså en gave, som giver hende mulighed for at udfolde sig og gøre noget, som hun interesserer sig for.

Kan købes her →

Cross Træningselastikker – Pull Up elastikker

Disse træningselastikker kan bruges til et væld af forskellige ting. De er kort sagt et must-have for den kvinde, som dyrker meget sport.

Træningselastikkerne kan bruges som et redskab, når man skal strække ud. De kan også bruges i forbindelse med styrketræning – fx er de gode, når du skal tage pull-ups, men endnu ikke er stærk nok til at løfte din egen vægt uden hjælp.

Kan købes her →

RAVPower Basis Powerbank

Er kvinden, som du er på udkig efter en gave til, altid på farten? Så kan det være, at den helt rigtige gave til hende ville være denne RAVPower Basis Powerbank, som er en meget populær powerbank.

Med en powerbank er din aktive kvinde altid sikker på at kunne få strøm på mobilen, selvom hun har en travl dag, hvor mobilen måske er svær at få opladet.

Kan købes her →

Løbebukser fra Nike

Hvis man løber meget, er det essentielt at have sig de rigtige løbebukser. Disse løbebukser fra Nike er den perfekte gave til den kvinde, som elsker at løbe. Det vil også være en god gave til hende, som sætter pris på, når udstyret er i orden. Disse løbebukser er nemlig lavet i en utroligt god kvalitet.

Kan købes her →

Arena badedragt: Arena Solid Lightech

Denne badedragt fra Arena er en helt basis badedragt i en super høj kvalitet. Dette er en god julegave til hende, der elsker at svømme og gør det ofte. Arena Solid Lightech er lavet i et solidt og holdbart materiale, som er vandafvisende, så du får minimal vandmodstand. Badedragten sidder tæt ind til kroppen.

Kan købes her →

Sportsur – Sportsbuddy Veryfit V1

Et sportsur er den perfekte gave til den aktive kvinde. Uanset hvilken typer sport hun dyrker, vil hun helt sikkert blive glad for dette ur, som kan bruges til et væld af forskellige ting.

Med dette aktivitetsur kan man lave målinger på sin puls, søvn og generelle aktivitet. Det er et populært ur, som bl.a. er blevet kåret som favoritten af IFORM.

Kan købes her →