Ferm Living juletræstæppe til hygge i det moderne hjem

Find et lækkert Ferm Living juletræstæppe til det moderne hjem

Et nyt Ferm Living juletræstæppe?

Når man skal have et juletræ, så kender du vel til problemet med at nålene kan fælde noget så stygt? Det kan du undgå lidt længere tid med den rette juletræsvanding, men helt undgå at nålene falder af træet kan man dog ikke. Her er det godt at have et juletræstæppe under træet og hvorfor ikke et moderne, stilfuldt og hyggeligt tæppe til det moderne hjem.

Et Ferm Living juletræstæppe i den lækre moderne kollektion er netop, hvad vi har samlet et lille udvalg af her. Inspiration her giver dig måske det helt rigtige som du bliver forelsket i, da det lækre danske mærke laver elegante, enkle og meget stilfulde kollektioner.

Forskellige lækre Ferm Living juletræstæpper

køb det lækre Splash juletræstæppe i sort/hvidSplash Ferm Living juletræstæppe i sort/hvid

Et af de lækre tæpper der med snilde kan kombineres med en Ferm Living juletræsfod i hvid, er det sort/hvid plettet tæppe der kan skabe den friske og moderne stil i hjemmet.

Tæppet med en diameter på 120 cm. har som du kan se, en grafisk plet print i sort samt sort kant og kan købes til 300 kr. Et tæppe der både er neutralt og fanger, som netop er hvad der skaber det smukke helhedsindtryk ved træet og stuen.

Find dette tæppe ved hos Superlove

køb det elegante star ferm living juletræstæppe til den elegante stilStar grafiske juletræstæppe

Et andet tæppe du kan skabe det moderne og friske udtryk med, er det smarte juletræstæppe med grafisk trekantsprint i sort, oliven og med rosa kant, der måske passer ind i jeres stil.

Star tæppet finder du også til 300,- kr. ved Superlove, som er en forhandler der specialiserer sig i designer brands – Her er danske Ferm Living bare ikke i prisen men med design.

Find Star tæppet ved Superlove

Octagon juletræstæppe skaber den friske stil i hjemmetOctagon tæppe i sort/hvid

I den lækre kollektion finder man også det populære Octagon tæppe som findes i sort/hvid som du kan se på billedet.

Det smukke ottekantet juletræstæppe fra Ferm Living i creme med sort stjerne print til den moderne jul, som måske engang med tiden får en passage i juletræets historie.

Se det ved forhandleren her

oktagon tæppe i grå skaber den moderne julOktagon tæppet i grå

Det smarte tæppe kommer også i grå farve, som kan skabe en anderledes moderne stil der måske passer lige til dit hjem? Tæppet der kommer i samme mål og pris som resten i serien, kommer også med den smarte stjerne der kan pryde under juletræet.

Du finder også dette ved Superlove