Klarborg nisser 2021 og tidligere – Også kendt som Trip Trap nisser.

klarborg nisser

De fleste kender nok de søde Klarborg nisser – tidligere kendt som Trip Trap-nisser – som hvert år fylder alverdens stuer med hygge og kærlighed! Hvert år kommer der et nyt, skønt nissepar på gaden, og den danske designer Etly Klarborg kreerer generelt massevis af søde nisser, som spreder den helt rette julestemning år efter år! Læs mere om de skønne Klarborg nisser lige her!

De dejlige årsnisser

Klarborg årsnissepar 2012

Siden Klarborg nisserne først kom på markedet er der hvert år blevet designet et nyt, dejligt nissepar. Det betyder, at mange juleglade sjæle i alle aldre samler på de søde nisser og hvert år udvider familien med et nyt nissepar. Nisserne har hvert sit navn, så man altid ved, hvilken Klarborg nisse der er snak om, hvis man omtaler en af de glade julenisser.

Årsnissepar 2019 – Rosa & Aske

Køb Rosa & Aske her

Årsnissepar 2018 – Magne & Victoria

Årets nissepar 2017 hedder Viggo og Laurine og er et skønt par! Viggo er en dejlig, rund nisse, der sidder med en tromme. Laurine er glad for dyr og sidder derfor sammen med en sød, lille kanin.

Årets nisseparret fra 2008 hedder Niels og Anja, og de er vilde med sne – så snart jorden er hvid, er de klar med deres kælk og ski, og så er det ellers bare afsted!

Parret fra år 2012 er et rigtig naturligt par, der sætter pris på at være i skoven. Ludvig og Karla hedder de, og de har været ude og samle brænde, så der kan blive varmt og trygt derhjemme. Der er altså masser af skønne nissepar at vælge imellem, og de har alle en fin, lille baggrundshistorie med sig, så man kan sætte sig ind i nissernes forunderlige verden år efter år!

Klarborg nisser til juletræet

klarborg nisserikker til juletræet

Ud over at du kan samle de fine årsnissepar, som kan sprede god stemning derhjemme i stuerne, kan du også pynte juletræet med smukke nisser fra Klarborg!

De såkaldte ”nisserikker” er mindre udgaver af Klarborg nisserne, som passer perfekt til at hænge på juletræet! De kommer med en snor i, så de er lige til at hænge på grenene.

  • Du kan for eksempel få to søde nisser fra år 2009, hvor den ene sidder i en træsko og den anden i en tromme.
  • Dem fra år 2007 sidder i henholdsvis en julegave og et kornneg.
  • Du kan også få et sæt med 4 fra år 2011, hvor en af dem for eksempel sidder i et kræmmerhus.

Der er altså masser af valgmuligheder med Klarborg nisserne, og man kan umuligt undgå at holde af dem! Med deres små, glade ansigter og buttede kroppe, som vidner om at de lever godt og får masser af lækker julemad i deres små maver, spreder de hygge i uanede mængder!

Nisserne sørger for nedtællingen til jul

klarborg stage

Ud over at nisserne fås som herlige pyntegenstande, kan de også fås som forskellige former for lysestager. Klarborg nisserne elsker – som alle julenisser nu gør – julen over alt på jorden, og derfor holder de også nøje øje med hvornår det endelig bliver tid til at danse om træet. De følger nedtællingen til jul med ekstrem interesse, og derfor kan du naturligvis få en fin kalenderstage, hvor nissen Paw sidder og følger med i nedbrændingen af kalenderlyset og dermed hver dag kan glæde sig over, at vi er kommet en dag nærmere året hyggeligste aften! Også stager til adventslyst kan du naturligvis få med de søde Klarborg nisser!

Der er for eksempel en fin stage i træ med plads til 4 lys. Den kan selvfølgelig bruges som en helt almindelig stage, men med sine 4 lysholdere er den altså også oplagt som adventsstage. Her sidder nissen Birk og følger med og er med til at skabe lys og varme derhjemme i stuen. En anden kalenderstage med plads til et større kalenderlys findes også i sortimentet. Denne er ligeledes lavet i træ og her er det nisserne Tue og Trille, der sidder og følger med i nedtællingen til juleaften.

Klarborg nisser til et hvert formål

Klarborg nisser adventslys

Som nævnt er der flere forskellige pragtfulde lysestager med nisser, der spændt følger nedtællingen til deres yndlingsaften på hele året!

Derudover kan du imidlertid også få lys med print af Klarborg nisserne på. For eksempel kan du købe smukke adventslys med en sød nisse på, som ønsker glædelig jul. Lysene brænder hver i cirka 14 timer, så der er tid nok til at jule derud af hver eneste søndag op til jul!

Hvis slet ikke du kan få nok af de skønne nisser designet af Etly Klarborg, kan du også købe fine servietter med nisserne på! Så kan de tilmed få lov til at pynte på julebordet, og de er med, når I går i gang med at mæske jer i lækker flæskesteg, and og ris a la mande i lange baner!

”Nisser” til enhver højtid

Finni og fry

Etly Klarborg har ret godt styr på at designe julenisser, som pynter i mange danskeres hjem hele december måned. Det er imidlertid ikke blot nisser, der indgår i hendes repertoire, men også masser af andre fine pyntegenstande!

For eksempel er der også masser af skønne snemænd og –koner, som kan pynte til jul, hvis du skal have noget lidt andet end blot nisser ind i det lille hjem! Elfi og Eluf fra år 2015 er mere end klar på at komme ind i varmen og skabe god stemning, og det samme gælder Finni og Fry fra år 2014! Ud over julepynt kan du tilmed få pynt til andre højtider, hvis du simpelthen bare er helt vild med Klarborgs design!

Du kan for eksempel få masser af pynt til at skabe glæde henover påsken. Hvad med den søde harekilling Nøk? Eller måske lammet Lammi, som med sine store ører og nuttede ansigt er med til at skabe den helt rette stemning til påske, hvor solen så småt er begyndt at titte frem igen. Også søde påskekyllinger kan du få, og de støtter endda et godt formål! Der er tre af slagsen – Snulle, Rylle og Snip – og for hver solgte påskekylling går der en tier til Kræftens Bekæmpelse! Det er altså ikke blot godt design men også i en god sags tjeneste!

Læs også om pynt til jul, hvis mangler mere inspiration.