Julegave til ham – 100+ GODE julegaver der kan overraske i 2018

Hvad skal du give i julegave til ham? Når julen nærmer sig, så er det på tide at finde de gode julegaver til ham. Det kan jo være ret svært at købe gaver til andre, hvilket især gælder mænd.

Det at finde julegaver til mænd og drenge kan være ret irriterende, for mange ønsker sig aldrig noget. Derfor har vi her på Juleliv.dk fundet et stort udvalg af gode julegaveidéer til ham. Gaveideerne nedenfor dækker både de ældre og unge indenfor alle slags kategorier, hvilket er lige fra vin entusiasten, den madglade, sports fanatikeren, personlige ting og gode oplevelser til mænd.

Find en julegave til ham med de mange gaveidéer der til fulde dækker alle interesser, hvilket du kan se i indholdsfortegnelsen her eller se hele udvalget af gaver.

 

Indholdsfortegnelse - Det her finder du

Personlige julegaver til ham

Vi starter ud med et udvalg af de mere personlige ting, selvom flere af gaveideerne fra de andre kategorier også kan høre under denne betegnelse. Find din inspiration til de gode julegaveønsker, med udvalget af de gode julegaver fra nedenstående udvalg.

 

find de gode designer solbriller til julegaveSmarte solbriller

De fleste mænd har solbriller, men har han et par gode kvalitets solbriller? Hvis du vil give den gode eksklusive gave, så kan du finde gode designer solbriller i alle prisklasser.

Du finder det gode udvalg af solbriller lige her

 

 

 

køb et designer visitkort etui som hans lækre julegaveVisitkort etui eller pung

Et fed læder etui til visitkort eller som pungt, kunne være den fede personlige gave til morfar, farfar, far og manden. Du kan nemlig finde noget til enhver smag og alle aldersgrupper.

Du finder det store udvalg hos Boozt her

 

 

 

giv ham en fodboldtrøje i julegaveFodboldtrøje med yndlingsholdet

Til ham der har et yndlingshold og samtidig bruger meget af sin fritid på at se, høre og snakke om sit yndlingshold, der kunne årets nye hjemmebane trøje eller måske sidste sæsons kult trøje være den gode gaveide.

Find de bedste priser og udvalg online ved Unisport

 

 

 

En anden sjov ting som kan kombinerer det ultimative mandighed med kærligheden til et yndlings hold, kunne være en af de mange forskellige slags øl glas, mini bar sæt og lignede i julegave til manden. Disse øl glas koster fra 40,- kr. og opefter. Du finder også det store udvalg i øl fodbold glas ved Unisport helt ligesom med fodboldtrøjer.

Se udvalget af glas ved Unisport lige her

 

 

 

giv en god deodorant til ham i søndagsgaveGod herreduft

En god kvalitets deodorant har været en klassisk gaveide til mænd i evigheder, og det er en praktisk gave som han kan bruge hver dag. En praktisk ting han kan bruge, er altid en god gaveide for mænd.

Se det gode udvalg af dufte lige her

 

 

 

giv en eksklusiv mont blanc pen til manden der har altMont Blanc pen

Den eksklusive julegave til ham der har alt, kunne være de eksklusive Mont Blanc penne som du kan se ved firmaet hjemmeside her. En flot og noget dyr ting som måske ligger indenfor dit eller jeres gave budget, og hvis det gør, så er det selvfølgelig en super flot julegaveide.

Du kan finde et udvalg ved en dansk forhandler her

 

 

 

giv ham et lækkert halstørklæde i julegaveHalstørklæde

Et lækkert halstørklæde lyder ikke som den mest personlige ting, men dog er det en ting han kan kommer til at bruge 3 årstider om året. Derfor er det en rigtig god gave, hvor du kan finde finde både de billige og dyre mærker alt efter gavebudget.

Find de lækre mærker til gode priser her

 

 

 

giv et lækkert bælte som hans julegaveLækkert bælte

En praktisk julegaveide der også virker til alle aldersgrupper, kunne være et lækkert Lloyd læderbælte, hvis han vel og mærke går med bælte. En praktisk og lækker ting at få juleaften som mand.

Du finder det lækre udvalg af Lloyd bælter her

 

 

 

køb et flot herreur i julegaveFlot herreur

Et ur har altid været anset som den meget personlige gave til mænd, ligesom smykker er til kvinder. Der er jo stadigvæk mange unge som ældre mænd, der ikke kan leve uden et ur.

Se udvalget af fede ure til gode priser hos DitUr

 

 

 

køb et ur eksklusive design ur i julegave til mandenDaniel Wellington ur

Hvis du vil give ham en af de trendy ure, så er Daniel Wellington ure blevet utrolig populære og også til mænd. Et stilrent ur i tidløst design der emmer af kvalitet og flot design. Du kan finde mange forskellige lækre modeller, hvor design er i højsædet.

Find det store udvalg her

 

 

 

køb den smarte TrackR Bravo i julegaveTrackr Bravo

Er ham du skal finde på en julegave til, typen der ofte leder efter sin nøgler? Det er noget som er ret udbredt ved drenge, og ofte også ved mænd. Det kan du hjælpe ham med at løse, ved hjælp af den smarte key finder – TrackR Bravo til 239 kr.

Læs mere om den smarte gadget ved Coolstuff

 

 

 

køb et lækre læderhandsker í julegave til hamFede læderhandsker

Et par lækre læderhandsker i en af de fede brands, kunne være en anden fed gave under juletræet til ham. Det er jo koldt her til lands, og de fleste af har brug for handsker, så hvorfor ikke i julegave?

Find lækre læderhandsker ved Bootz

 

 

 

giv manden et par flotte manchetter i julegaveManchetknapper

En anden klassisk personlig gaveide til mænd som er fra gammel tid, er et par manchetknapper til jakken. Det er dog ikke gået af mode, for rigtig mange bruger dem også selvom de bliver betragtning som noget eksklusivt. Hvis du mangler en julegave til far, bedstefar eller mand, så kunne det være en god eksklusive gaveide?

Se et udvalget af kvalitets manchetter ved Smykkemester

 

 

 

køb en mobil som den mest personlige ting for menneskerMobilen

Hvad er mere personligt i dagens Danmark, end vores mobiltelefon? Stort set alle mennesker har en, og hvis du har et gavebudget i denne prisklasse, så finder du nærmest ikke en mere personlig julegave til ham. Der findes heldigvis mange forskellige telefoner eller måske en tablet.

Du finder de gode priser og produkter ved Cdon her

 

 

 

køb skærmbeskyttelse til mandens kæreste ejeBeskyttelse til telefon

En god gaveide til rigtig mange af os, kunne være beskyttelse til vores kæreste eje – nemlig mobiltelefon. Hvem har ikke oplevet at tabe sig telefon og smadre glasset? Det er en bekostelig affære i forhold til at købe noget panzerglas eller andet, som du kunne give ham i gave juleaften.

Du finder et stort og godt udvalg ved my-phoneshop.dk her

 

 

 

giv ham en fed computertaske til julComputertaske

Køb en fed computertaske som hans julegave, hvis han studerer eller arbejder hvor computeren skal fragtes med rundt. Det er der nemlig rigtig mange som skal hver dag, og hvorfor ikke så give ham en lækker model.

Se det store udvalg af fede tasker til ham her

 

 

 

giv ham et par eksklusive høretelefoner til julEksklusiv trådløs hovedtelefon

Hvis han elsker lyd og musik, og det er jo noget rigtig mange mænd gør, hvorfor så ikke i den gode eksklusive kvalitet. Det kan du nemlig give ham med denne Marshall Major II bluetooth trådløse hovedtelefon til den kvalitetsbevidste mand.

Du finder den fede hovedtelefon til 941 kr ved Coolshop

 

 

 

køb voksen malebog i adventsgave til bedste eller til forældreVoksen malebøger

Malebøger til voksne er selvfølgelig en niche ting, men det er dog en ting, som flere og flere fatter interese for. En hyggelig og afslappende hobby der kan bruges til ham, som elsker at male.

Se det store udvalg ved Bog & Ide her

 

 

 

Køb de romantiske kærlighedspiller til kæresten i gaveKærlighedspiller

En meget personlig og romantisk julegaveide der virker til både mænd og kvinder, er en krukke med kærlighedspiller. Pillerne i krukken indeholder søde ord fra dig, som han så kan tage de tage hvor humøret er lavt.

Find den billige romantiske gave ved Coolstuff

 

 

 

køb et par smarte snøresko til mænd i julegaveSmarte snøresko

Ligesom mange af de andre ting, så er sko noget enhver mand bruger hver dag. Derfor kan det være en god personlig gave for ham, for ting man bruger dagligt, er noget de fleste mænd elsker at modtage i gave.

Du kan finde det store udvalg af fede sko lige her

 

 

 

Personlig pleje til hans julegave

Skønhedsprodukter i form af barbergrej og parfume, har altid været en oplagt julegave at give en mand. Det er noget han skal bruge dagligt eller ofte, og hvorfor ikke også i år?

 

gode dufte er en af de mange teenage ønsker 2015Cleanclassic gaveæske

En god duft gaveæske til mænd er denne Clean for men classic. En lækker julegave der både er praktisk og en lækker ting at modtage i gave som mand.

Du finder gaveæsken til mænd ved Coop her

 

 

 

giv ham den smarte økonomiske razorpit i gaveRazorpit

En god gave til hans dagligdag, hvis han bruger skraber til barbering, er den smarte razorpit. Razorpit sliber de dyre barberblade og derved sparer ham for rigtig mange penge, og det gør gaven til en perfekt ting.

Du finder den smarte Razorpit ved Coolstuff her

 

 

 

Giv ham det fede Mühle barbersæt i gaveMühle barbersæt

En eksklusiv gaveide til ham der har alt, kunne være det gode Mühle barbersæt. Sættet indeholder kosten og barberkniven til at få den en helt perfekt barbering, og sættet emmer af eksklusiv stil.

Find det gode sæt ved Proshave lige her

 

 

 

køb de gode hudprodukter til hans barberingGavesæt undgå røde knopper

Rigtig mange mænd kender til hvor meget huden kan blive irriteret af barbering, men dette sæt kan de røde knopper afhjælpes. Et lækkert sæt til ham med den lyse hud.

Find sættet til 329 kr. ved Made4men her

 

 

 

giv ham en fed multitrimmer i gaveRemington groomkit

Giv ham et lækkert groomkit der kan klare uønsket hår, og trimme den eksisterende. Mænd fra et bestemt alder, får hår rigtig mange steder, og dette sæt kan klare den personlige pleje for ham.

Du finder det lækre sæt til 449 kr. lige her

 

 

 

giv ham en lækker parfume gaveæske til julPaco Rabanne gaveæske

En af de gode julegave forslag til ham, er en deodorant eller duft gaveæske. Paco Rabanne gaveæsken kunne være sådan en god gaveide, da det er en lækker og trendy duft.

Find det lækre sæt og andre ved Billigparfume

 

 

 

køb en lækker julegave til ham der har altMühle organic gavesæt til barbering

Er du tvivl om hvad du skal give ham i julegave? Det spørgsmål kunne besvares med dette gavesæt der indeholder barbercreme og aftershave balm.

Find det lækre sæt til barbering ved Proshave

 

 

 

giv barbersæt til i julegave til mændPercy Nobleman grooming box

Til den moderne mand der ønsker kvalitet og luksus, her kunne du give ham den lækre Percy Nobleman grooming boks. En eksklusiv gaveboks i de fineste materialer.

Find det lækre sæt 1600 kr. lige her

 

 

 

giv ham en lækker hårvoks i julegaveRenati hårvoks

Mange unge og mere modne mænd bruger hårvoks, og hvorfor ikke forkæle ham med en af de lækre fra Renati. Et populært og eksklusiv mærke indenfor hårvoks til mænd.

Du finder udvalget af hårvoks lige her

 

 

 

giv den lækre moisturiser i gave til hamNjord moisturiser

Njord er det lækre danske hudpleje brand, hvor du finder denne moisturiser til at fugte huden med. Vintertiden kan være hård ved huden, og det gælder også for mænd, så derfor kunne du hjæpe ved at give et lækkert hudpleje produkt som denne.

Find den lækre moisturiser ved Made4men her

 

 

 

Giv ham gode oplevelsesgaver til jul

Oplevelsesgaver er altid en god ting til fødselsdag, konfirmation, bryllup, studentergilde og selvfølgelig også til jul. Du kan finde oplevelser der duer som gave til en teenager eller manden på 70 år, helt ligesom du finder de vilde rally oplevelser eller de rolige og lærerige kurser. Ligegyldigt om han er til golf eller klatring, så finder du noget til alle interesser indenfor oplevelser.

 

giv et lækkert hotel ophold i julegave til ham eller hendeHotel ophold

En romantisk julegave til ham fra dig kunne være et hotel ophold, som også kan bruges som gaveide til mænd man ikke er i romantisk forhold med, for det kunne være en julegave til bror, far eller anden. Send gave til ham online ved en af de gode forhandlere, for med oplevelsesgaver kan du faktisk give gaven omgående via telefonen.

Læs mere om hotel mulighederne hos Go Dream

 

 

 

Giv ballonflyvning oplevelsen til ham eller hendeBallonflyvning

En dyr og ubeskrivelig fed oplevelsesgave er ballonflyvning. Det er svært at forklare, men det at svæve i en luftballon henover landskabet, er en både skræmmende og vild oplevelse som man aldrig glemmer.

Du kan læse mere om oplevelsen ved Duglemmerdetaldrig

 

 

 

giv den fede bridgewalking oplevelsesgaveBridgewalking Lillebælt

Bridgewalking ved Lillebæltsbroen er en af de nyere og meget populære oplevelser som man kan prøve. Dette kan være den bedste gave til ham hvis han vel og mærke ikke lider af højdeskræk. En uforglemmelig og fed oplevelse at prøve.

Du finder den fede oplevelsesgave lige her

 

 

 

køb F16 simulator oplevelsen til hamF16 simulator

Hvis hans indre drengerøv stadig er intakt, eller han stadig er ung så kunne leg i en F16 simulator være den helt fede gaveide til ham. Der findes mange gode julegavetips, men sjove gaver vinder altid.

Du finder den sjove oplevelse lige her

 

 

 

køb kør Lamborghini oplevelsen til bil elskerenKør Lamborghini

Denne oplevelse er ikke en billig julegave til ham, men det er til gengæld en ret fed oplevelse. De fleste drenge og mænd drømmer om at køre en super bil, og denne oplevelse kan du give ham.

Læs mere om Lamborghini oplevelsen her

 

 

 

giv manden en fed ølsmagnings oplevelseØlsmagning

Ølsmagning er vel oplevelsen der dækker flest mænd, for de fleste kan jo godt lide en god kvalitets øl. Hvorfor ikke give ham en oplevelse sammen med en kammerat, hvor de får smagt god øl og hygge sammen?

Du finder den gode oplevelse til 300 kr. her

 

 

 

Prøv klatring oplevelsesgave kunne være den fede ting at modtageKlatring København

Hvis han godt kan lide at røre sig, og blive udfordret fysisk, så giv ham den gode indendørs klatring. En fed oplevelsesgave der dækker to personer, så måske du personen der skal være med?

Find den sjove oplevelse i København lige her

 

 

 

giv ham den fede barberingsoplevelse i gaveKvalitets barbering

Hvor mange kan sige at de har fået en rigtig barbering, og ikke syntes det var fedt? En barbering med kost er en god oplevelse, og det er en nydelsesgave til ham der måske har alt.

Læs mere om barberings oplevelsen lige her

 

 

 

giv ham gå amok i pølsevognen oplevelsesgaveGå amok i pølsevogn for 2 personer

En af de sjove oplevelsesgaver til en teenager eller ung mand, kunne være et gavekort til at spise alle de pølser man kan på en time – for to personer. En sjov gaveide til jul eller anden lejlighed.

Du kan læse mere om oplevelsen ved Go Dream

 

 

 

giv ham den vilde oplevelsesgave i form af kampvogns paintballPaintball kampvogn

Der findes mange forskellige julegaver til ham men en af de mere unikke, er oplevelsesgaven hvor man prøver paintball med kampvogn. En noget anderledes og med garanti fed oplevelse til ham.

Du kan læse mere om oplevelsen lige her

 

 

 

giv den gode madoplevelse på Glenholm vingård i gaveBarBaku på Glenholm vingård

Giv ham et lækkert gavekort til middag for to på Glenholm vingård. En god gave til din far, mand, kæreste eller anden der skal forkæles med lidt luksus.

Læs mere om oplevelsen ved DGDA her

 

 

 

køb en oplevelse i julegave til ham eller hendeHelikoptertur

En lækker og eksklusiv gaveide indenfor fede oplevelser, kunne være en fed helikoptertur. Ikke noget for folk der lider af højdeskræk, men en super fed oplevelse for alle andre unge som ældre mænd. Så sig ikke at der mangler julegaveideer til ham der elsker en fed oplevelse!

Du finder den lækre oplevelse lige her

 

 

 

Køb et gavekort til billetlugen som den fede søndagsgaveKoncert oplevelse

En anden fed oplevelse som rigtig mange elsker, er en fed koncert med deres yndlingsband eller musik.

Den fede musik oplevelse kan du overraske ham med juleaften, ved f.eks. at give et gavekort til billetlugen her.

 

 

 

 

køb ham et lækkert weekendophold i julegaveRomantisk weekendophold for 2

Hvis det er din kæreste eller mand du skal finde på en gave til, så kunne du give et lækkert weekendophold til ham og dig. Der findes flere forskellige muligheder for steder.

Du kan læse mere hos Go Dream lige her

 

 

 

Teknik & gadgets julegaveideer

Alle mænd elsker teknik, for med teknik får man legetøj der både er spændende, underholdende og udfordrende. Derfor starter vi ud med at vise forskellige tekniske gadgets der både kan være sjove, praktiske og udfordrende. Se vores mange julegaveideer til ham der elsker teknik og gadgets herunder.

 

Jump cable iphone oplader er den praktiske gadgetJump cable IPhone oplader

En praktisk gadget er denne IPhone oplader der booster telefonen med op til 30 % øjeblikkelig. En praktisk gadget til ham for kun 399,- kr.

Læs mere om denne gadget her

 

 

 

Bluetooth højtaler

En trådløs højtaler er et kæmpe hit, hvis man ønsker at afspille musik fra fx mobiltelefon eller tablet. Køber du en batteridrevet højtaler kan du desuden tage den med på farten og benytte den uden brug af et trådløst Wi-Fi netværk.

Bluetooth højtaler

 

 

 

Satechi bluetooth media buttonSatechi bluetooth media button

En smart, praktisk og sjov gadget er denne mini fjernbetjening der kan styre din telefon. Perfekt til f.eks. at afspille musik mens man kører bil, fest eller anden lejlighed, og prisen for denne gadget er 239,- kr.

Du finder den smarte gadget her

 

 

 

parrot-bebop-droneParrot bebop drone

Droner er det nye hit, og mon ikke det er noget de fleste mænd af både den unge og ældre generation vil elske at modtage i julegave. Du kan finde droner i alle slags prisklasser, hvor denne Parrot bebop drone ligger i 2000,- kr. klassen.

Se mere om dronen lige her

 

 

 

til ham der elsker naturen så giv ham en smart teknisk kikkertKikkert

Til ham der elsker naturen og opleve, der er en fed kikkert i moderne snit absolut den gode gave. Hvis han kan lide at jage, sejle eller bare opholde sig i skoven, så vil en kikkert absolut give ham en udsøgt oplevelse.

Køb en kikkert?

 

 

 

giv ham det eksklusive gamerheadet i gaveAstro gamingsæt

Til ham der spiller computer rigtig meget, her er udstyr jo en uundværlig del af legen. Et rigtig gamerheadset i den dyre ende, det vil være den eksklusive game til drengen eller manden der elsker at game, hvilket rigtig mange jo gør.

Du finder det dyre gaming headset ved Coolshop her

 

 

 

giv drengen den nyeste playstation i gave til julNy Playstation

Playstation er en integreret del af livet for mange drenge, unge mænd og såmænd og så ældre, for rigtig mange er vokset op med konsoller, og de holder jo ikke op med at være sjove fordi man bliver ældre.

Du finder det gode udvalg og priser ved Coolshop

 

 

 

VR briller er årets julegave til teenagerenVR box

Årets julegave til ham der er vild med teknologi, må helt klart være VR Box. Giv ham muligheden for at opleve virtual reality med den gode VR box headset og controller, for det er en fed og sjov ting for mænd og drenge i alle aldre, og VR bliver bare mere og mere populært.

Du finder de fede briller til 319 kr. ved Coolstuff

 

 

 

køb den mobile vooni cityrocker som den fede gaveVooni Cityrocker

Et mobil diskotek eller lydanlæg er hvad du/i kan give ham i gave med den fede Vooni Cityrocker. En trådløs højtaler og forstærker som kan give musik både i haven, ved stranden og alle andre steder, hvor der skal laves hygge med musik.

Du finder Vooni Cityrocker ved Coolstuff her

 

 

 

giv et fed segboard til drengen på 10 år i gaveSegboard

Et segboard blev virkelig populær sidste jul efter det har været fremme i lang tid på det amerikanske marked. Der har været lidt op og ned i forhold til trafikregler og nogen der brændte, men Segboards er kommet for at blive, for det er et sjovt “køretøj” samtidig med at de er nogen mere praktiske end f.eks. løbehjul.

 

 

 

køb et gavekort i Elgiganten til hamElgiganten

Til manden der bare elsker tekniske ting, men du aner ikke hvad han ønsker sig, så kunne et gavekort til Elgiganten måske være det gode kompromis. Elgiganten er jo stedet som vi først tænker på, når man skal finde elektroniske ting hvad end det er gadgets, computer, hifi eller andet.

Giv ham gave til Elgiganten via et gavekort her

 

 

 

VR er årets gaveide til teenagedrengeSamsung VR gear

En anden fed VR gadget er den smarte model fra Samsung. Man tilkobler telefonen og indlæser spil eller film, og så er der ellers fri leg med 360 graders virkelighed. Hvis du mangler den gode gave til manden der har alt, så er VR absolut et must at eje for det er fantastisk sjovt.

Du finder det smarte Samsung Gear ved Coop lige her

 

 

 

Sport & fitness gaveideer til jul

Til ham der elsker at spille fodbold, se fodbold og bare føle fodbold helt ind i sjælen, så vil han med garanti føle glæde ved at modtage f.eks. noget med hans engelske yndlingshold eller lignede i gave. Derfor har vi har samlet et par gode ideer til fodboldnørdens gave.

 

giv noget fodboldgear i gave til den unge eller ældre mandFodbold gear

Hvis han er manden eller drengen der elsker at spille fodbold, så kunne noget af det store udvalg indenfor fodboldgear såsom benskinner, støvler, shorts, trøjer, handsker, hatte osv. være den gode gaveide. Hvad enten han spiller oldboys 1 gang om ugen eller spiller serie 2 4 gange om ugen, så er fodbold udstyr altid en god ide.

Find ideerne i fodbold udstyr her ved Unisport

 

 

 

køb de smarte Nike fodboldstøvler i gave til fodboldmandenFodboldstøvler

En julegave til unge mænd eller måske de noget ældre oldboys spillere eller en teenager, kunne være et par fede fodboldstøvler. Man kan finde et par støvler til omkring 500 kr. men de fleste nyere modeller som Nike Neymar støvler koster væsentlig mere.

Du finder det gode kvalitets udvalg lige her

 

 

 

køb det gode cykeltøj i julegaveCykeltøj

Der findes rigtig meget cykeltøj som f.eks. en overtræksjakke eller måske en vinterjakke til ham der cykler i de kolde vintermåneder. Derudover kan du også finde alt det andet cykeltøj som de mange fede cykeltrøjer, bukser, handsker og andet som han vil elske at få i gave.

Se udvalget af cykeltøj ved Cykelpartner

 

 

 

Køb den eksklusive hometrainer til manden i gaveWahoo hometrainer

Til manden der sukker igennem vintermåneder, hvor han ikke kan komme ud på landevejen med sit elsket ryttercykel, der er den indendørs hometrainer som man spænder cyklen på, en god og eksklusiv substitut til at holde formen ved lige.

Find den lækre hometrainer ved Coolstuff

 

 

 

giv cykel entusiasten et værktøjssæt til cyklen i gaveCykel værktøjssæt

Til den pro cykel entusiast der virkelig går op i at tingene skal være i orden, der kan du give ham et lækkert værktøjssæt. Ved Cykelpartner finder du alle prisklasser, men fælles er dog at de alle er i den gode kvalitet.

Se udvalget af de forskellig værktøjssæt ved Cykelpartner

 

 

 

giv den trådløse cykelcomputer til manden der elsker sin cykelCykelcomputer

En ny fed og måske trådløs cykelcomputer er måske lige præcis det han ønsker sig? Hvis man cykler meget og elsker det, så er computeren jo obligatorisk, og hvorfor ikke forny hans eksisterende med en smartere model?

Du finder det store udvalg i forskellige prisklasser her

 

 

 

køb det gode kvalitets Craft cykeltøj til ham i gaveCraft cykeltøj

En julegave til manden der har alt og som cykler meget, kunne være noget af det gode kvalitets Craft cykeltøj. Du finder forskellige gode ting, som han med garanti får brug for, når han er på landevejen eller skoven.

Find det gode kvalitets Craft tøj til ham her

 

 

 

køb ham en fed cykeltaske i julegave Cykeltaske til manden

Til ham der cykler meget i skoven eller de mere konkurrencepræget løb, her er en god cykeltaske nødvendigt, da man ofte skal udstyres med 15-30 kg. på ryggen. Derfor skal du give ham en kvalitets taske, der kan indeholde mere end bare vand.

Du finder det gode udvalg i tasker ved Coolshop

 

 

 

køb ham et par moderne cykel solbriller i gaveCykel solbriller

Det er nok ikke en julegave til gammel mand på 80 år, men det kan dog være den bedste julegave til ham der elsker at cykle. Et par fede solbriller er nødvendigt for både sol og insekter, og hvorfor ikke give ham et par eksklusive briller?

Du finder det fede udvalg af cykel solbriller her

 

 

 

giv ham et par fede cykelhandsker i julegaveCykelhandsker

Cykelhandsker er nødvendigt når man cykler på landevejen eller skoven, og her kan du give ham et par neutrale eller måske et par mere farvestrålende alt efter hans smag og temperament.

Du finder det gode udvalg af cykelhandsker her

 

 

 

find de gode ideer til adventsgaver voksneBokseudstyr

Til ham der træner i klubben eller hellere vil træne alene derhjemme, her kunne du give noget udstyr. Handsker, sække, tøj og meget andet er alt sammen nødvendigt, og hvis du giver det i julegave, så kan han faktisk komme i gang inden 1 januar.

Find det bedste udstyr ved Abilicaonline her

 

 

 

køb gode håndvægte til mandens adventsgaveHåndvægte til hjemmetræningen

Til ham der gerne vil strammes op og holde kroppen ved lige, her er håndvægte universal udstyret der både booster forbrændingen til at tage sig, og selvfølgelig styrker musklerne.

Giv ham et startersæt fra Abilicaonline

 

 

 

køb gode kettlebells til ham der trænerKettlebells i gave

Kettlebells er det gode alternativ til håndvægte, og faktisk nok et bedre alternativ til træningen derhjemme. Du kan nemlig træne mere eksplosionstræning med kettlebells og du behøver knap så mange forskellige vægtklasser.

 

 

 

køb et par gode træningshandsker i gaveTræningshandsker

Når man træner vægte, kettlebells eller andet udstyr, så er det en god ide at bruge handsker. Hvis han ikke har nogen, så overrask ham med et par fede træningshandsker, for han vil blive glad for dem i længden.

Find et par fede handsker i dette udvalg

 

 

 

giv fitbit charge som den gode gave til julFitbit Charge

Hvis han dyrker løb eller lignede, så er et ur til at måle puls m.m. det gode værktøj. Når man træner fysisk, så skal man jo presse sig selv fremefter nogle mål, og dette kræver at man har statistik på tingene, hvilket det eksklusive ur hjælper med.

Læs mere om Fitbit Charge ved Coolstuff her

 

 

 

køb et par gode træningstights til manden der trænerTights

Et par gode kvalitets tights til vinter eller sommer brug, det er noget alle mænd der løber, får brug for. En god gave er noget indenfor ens interesser, og hvis løb er hans passion, så er tights et godt gave valg.

Du finder det gode udvalg ved Sportsmaster her

 

 

 

Julegave til ham der er bil entusiast

Hvis manden er typen der går op i sin bil, så er de sjove, praktiske og smarte gadgets til bilen måske den helt rigtige julegave som han vil sætte pris på.

 

Witness bilkamera er den gode julegaveide til hamSmart witness HD bilkamera

Den gode gave til ham der elsker sin bil, kunne være denne moderne witness hd bilkamera der er ved at blive mere og mere udbredt på vores breddegrader, og med tiden vil det være hvermandseje, så du kan være foregangsmand.

Læs mere om den smarte kamera her

 

 

 

giv bil entusiasten en automatisk p-skiveAutomatisk Parkeringsskive

Hvis han ikke har en automatisk parkeringsskive, så er det den perfekte gaveide i dagens pengemaskine af et parkeringshelvede.

 

 

 

giv bilpleje gavepakke til ham der elsker sin bilSonax deep gloss bilpleje

En mand der virkelig elsker sin bil, vil også bruge rigtig meget tid på at pleje den korrekt.

Der findes rigtig meget forskelligt indenfor bilpleje, men den lækre gaveæske indeholder både den gode fiberklud, shampoo og polish.

Det er den perfekte gaveide til omkring 250,- kr. som han vil elske, hvis han går op meget op i sin bil.

 

 

 

en navigation er den gode gave til bilejereGiv ham en navigation i julegave

Alle bilejere i dagens Danmark har brug for en navigation, for de gamle kortbøger hører fortiden til. Så hvis han ikke er ejer af en navigation, så er den helt perfekte julegaveide til ham.

Find det store udvalg af navigationer ved Wupti

 

 

 

køb Soundracer X i gave til manden der elsker bilerSoundracer X

Alle vil gerne have en bil der brøler lidt som en amerikaner, og denne Soundracer X giver netop de sjove motorlyde. Man stikker den i cigarettænderen og så via FM radio genkender den bilen og giver de mange fede lyde som du kan vælge.

Giv en sjov gaveide til ham der elsker sin bil

 

 

 

giv ham den sjove solskærm i gaveSjov solskærm til forruden

En god solskærm til forruden kan være ret nyttig om sommeren og sydpå. Du kan give ham en sjov solskærm med et skørt motiv som den sjove gave til mænd, og du kan faktisk købe den til kun 59 kr.

Du finder den sjove solskærm lige her

 

 

 

køb en ham en smart lommelygte til bilen i gavepraktisk 12v lommelygte til bilen

Hvem har ikke prøvet at stå en mørk aften og mangle en lommelygte i bilen? Måske ham du mangler en god og billig gaveide til, netop mangler sådan til bilen? Denne er perfekt til bilen, da den ikke fylder ret meget.

Du finder lommelygten til 65 kr. lige her

 

 

 

giv bilejeren drop stop opsamleren i gaveDropstop – Den perfekte gave til bilejeren

Mellem sædet og gearstangen, her ryger der alverdens skidt og ting ned, som er meget besværligt at rengøre. Det hjælper drop stop med at klare, og derfor er den en perfekt gaveide til alle bilejere.

Læs mere om Drop Stop til 159 kr. lige her

 

 

 

giv en usb oplader til bilen som den billige gave til bilelskerenLille usb oplader til bilen

En anden forholdsvis billig og god gaveide til ham der elsker sin bil, er en lille kompakt usb oplader. En oplader til bilen er næsten uundværlig og hvorfor ikke give ham den smarte ting i julegave.

Du finder den lille usb oplader ved Coolstuff

 

 

 

giv bilejeren den smarte doggy bagDoggy Bag

Til ham der har hund, der kunne du hjælpe ham med at holde bilen på den gode måde. Hunden kan tørres med dette superabsorberende mikrofiber tæppe, og derved undgå at bilen bliver nusset og lugter.

Du finder det smarte tæppe lige her

 

 

 

giv ham den praktiske gaveide til bilenAnti-slip pad

Alle kender vist til det med at tingene ligger lidt løst på instrumentbræt eller sædet, og til kun 39 kr. kan du give ham den smarte anti-slip pad til instrumentbrættet, så tingene hænger fast.

Du kan læse mere om Anti-slip pad lige her

 

 

 

giv ham en smart mobilholder til bilen i julegaveGripGo mobilholderen

En anden smart gave til bilen og mobilen, er den praktiske GripGo mobilholderen lige til sætte fast i forruden.

Du finder den smarte mobilholder her

 

 

 

Gaveideer til vin elskeren

Det kan selvfølgelig være at bilen ikke er hans store passion men derimod er vin elsker eller entusiast. Her kan du finde et kæmpe udvalg af ting som enhver vin entusiast absolut må eje for at dyrke sin passion.

 

Giv ham en Venturi vinilterVenturi vinilter

Vin skal have luft og iltes for at være god, og netop derfor er denne Venturi vinilter den gode gaveide til en mand der elsker en god rødvin.

Venturi vinilteren ilter en vin helt rigtigt, så den bliver bragt op på den højde som vin skal have for at nydes rigtigt.

Find den gode vinilter ved Coolstuff her

 

 

 

Aermate vinlufter til vin entusiastenAermate vinlufter

Et alternativ til vinilteren kunne være denne Aermate vinlufter, der kan sikre at vin bliver luftet rigtigt i løbet af et par sekunder i stedet for at trække i op til 12 timer i en karaffel, som er alternativet for at lufte en vin korrekt.

Vinlufteren fra Aermate koster kun 174,- kr.

Find vinlufteren ved Coolstuff her

 

 

 

En vinpumpe i gave forlænger hans vins levetidKitchpro helautomatisk vinpumpe

En mand der elsker vin, vil selvfølgelig også gerne drikke et glas, men når man åbner en flaske, så kan den ikke holde sig – Det problemer løser denne smarte Kitchpro vinpumpe der holder vinen god, og det gode køb koster kun 295,- kr. Den perfekte gaveide til enhver vin elsker.

Se mere om vinpumpe lige her

 

 

 

Giv vin elskeren den lækre vin karaffelVin karaffel i gave til vin elskeren

En lækker vin karaffel er også altid en lækker gaveide.

Du kan finde mange forskellige eksklusive karafler som f.eks. Spiegelau der både er elegante og samtidig den gode opbevaring af vin, som jo skal nydes fra en karaffel.

Se det lille lækre udvalg ved Barlife lige her

 

 

 

Brug Revi vinkøler til de varme aftenerRavi vinkøler

En dejlig kølig vin er lækkert igennem de varme årstider, og her kunne den smarte Ravi vinkøler være det perfekte værktøj for ham.

Find den gode vinkøler til hans gave lige her

 

 

 

giv en god kvalitets vin til ham i gaveEn god Amorone

En vinelsker kan selvfølgelig også få vin i gave. Amorone er nok en god kvalitets vin som vi alle kender, og samtidig ligger den i et prisleje hvor de fleste kan være, men samtidig være særdeles eksklusiv i kvalitet.

Ved Jyskvin finder du et stort vin udvalg

 

 

 

køb det elegante vinsæt til manden i gaveVacu vin vinsæt

Et lækkert vinsæt til alle vinelskere. Sættet indeholder 7 dele hvor han får vinpumpe, køler, 2 propper, 2 tude og og selvfølgelig den smarte og praktiske vinåbner.

Find det lækre sæt 399 kr. ved Coop her

 

 

 

giv manden en eksklusiv og stilfuld proptrækker i gaveLegnoart Ghemme proptrækker

Giv manden en stilfuld og elegant proptrækker der kommer i den flotte indpakning. En elegant gaveide til manden der har alt og nyder stil og kvalitet.

Du finder den lækre proptrækker til 500 kr. her

 

 

 

giv manden et flot vinkøleskab til julEksklusivt vinkøleskab

Til den vin entusiasten der vil have absolut top kvalitet og styring af sit lager, her kunne du give et eksklusivt vin køleskab, der dog koster en hel del kroner.

Se udvalget af kvalitets skabe ved Coop her

 

 

 

giv den elegante gaveæske til vinelskeren i gaveScrewpull prop- & folietrækker gaveæske

En anden lækker gaveæske til manden der er passioneret omkring vin, kunne være den lækre Screwpull prop- og folietrækker gaveæske. En lækker og elegante gaveide til manden.

Du finder det lækre gaveæske sæt lige her

 

 

 

køb en flot krystalglas karaffel til hamSpiegelau decanter

Et godt julegave forslag til ham der ønsker kvalitet, kunne være den lækre krystalglas Spiegelau decanter. En god kvalitets ting der kunne være julegave til kæreste ham eller måske gaven til far?

Du finder de lækre karaffel lige her

 

 

 

køb den smarte vinlufter som speciel gaveRabbit Super Aerator vinlufter

En god kvalitets gadget til ham der går op i vin, det kan faktisk være den bedste julegave til ham. Denne Rabbit Aerator vinlufter ilter vin helt perfekt på vej ned i glasset.

Læs mere om den gode gadget lige her

 

 

 

Julegave ideer til gourmet manden

Mad og drikke ting indenfor gaver er noget som især den moderne mand elsker, for det med at stå for maden er stort set blevet mandens domæne, da rigtig mange mænd har den finere madlavning som deres absolutte hobby. Blandt disse ting kan du finde mange gode ting der ophøjer maden, og nogle af disse ting er dette udvalg. Herunder de bedste julegaver til ham der går op i sin madlavning.

 

Kitchpro marinadesprøjte til madelskerenKitchpro marinadesprøjte

Man kan smøre marinade udenpå kød, men hvis det skal smage rigtig godt, så skal marinaden indeni kødet og her er Kitchpro marinadesprøjten ideel blandt mad og drikke julegaveideer til mænd., og så koster den faktisk kun 74,- kr.

Find marinadesprøjten ved Coolstuff her

 

 

 

Sansire Sous Vide er den perfekte gaveide til madelskerenSansaire Sous Vide

Tilberedning af mad “sous vide” gør maden til så meget bedre, og derfor er Sansaire Sous Vide blevet super populære blandt mad entusiaster. Hvis manden har madlavning som hobby, så er dette absolut en maskine han ikke kan leve uden. Den koster 1700,- kr. hvilket selvfølgelig er en slags penge, men absolut givet godt ud for den gode mad.

Find og læs mere om maskinen her

 

 

 

Kitchpro tallerken varmer gør serveringen bedreKitchpro tallerken varmer

Den ekstra detalje ved maden er serveringen, og for at gøre denne perfekt så skal der serveres på en varm tallerken, for varm mad på en kold tallerken er ikke helt fuldendt? Gaveideen til manden der går op i detaljen.

Find tallerken varmer fra Kitchpro her

 

 

 

Giv manden de gode bevægelse Kitchpro grill handskerKitchpro grill handsker til mænd

Når man er mand og mad entusiast, så har man brug for et par smarte grill handsker, og hvorfor ikke vælge de gode bevægelige Kitchpro handsker? Et par smarte grill handsker der giver det gode greb samtidig med at beskytte mod varmen.

Læs mere om de smarte handsker lige her

 

 

 

Lékué pizzamåtte giver den rigtige pizaaPizzamåtte fra Lékué

Hvis man laver hjemmelavet pizza, så har bunden det ofte med at blive alt for dej agtigt, men dette ændrer pizzamåtten da den varmer bunden på helt samme måde som ved pizzariet, så den er dejlig sprød. En rigtig fin julegave til ham, der elsker at lave pizza!

Se mere om den smarte måtte her

 

 

 

køb et elektronisk stegetermometer i søndagsgaveBluetooth stegetermometer

Hvis kødet i ovnen skal være perfekt, så er et stegetermometer jo et ret nyttigt værktøj. Hvorfor ikke et smart stegetermometer som sender signalerne til telefonen?

Du kan læse mere stegetermometeret her

 

 

 

giv ham den smarte steam roasterLekué steam roaster

En lidt fed julegave til ham der elsker at stå i køkkenet, kunne være den smarte Lekué steam roaster. For kun 219 kr. kan du skabe den lækre mad ved hjælp af dampkogning og stegning i et.

En unik køkken gaveide til ham finder du her

 

 

 

køb den smarte hamburgerpresser til unikke hans julegaveHamburgerpresser

En måske anderledes julegave til ham som har alt, kunne være den smarte og billige hamburgerpresser. Du får en unik julegave til under 100 kr. da du får dem til 79 kr.

Find hamburgerpresser ved Coolstuff her

 

 

 

kitchpro julegave til min mandKitchpro grillspyd express

Du elsker med garanti grillspyd korrekt? De er bare lidt tidskrævende at lave, med mindre man bruger den smarte grillspyd express. Maden kommer i kassen, putter pinde i og skærer – færdig og klar til stegning.

Find den smarte grillspyd til omkring 200 kr. her

 

 

 

sorbetmaskine julegaven til ham der har altSorbetmaskine

En lækker julegave til kæresten der har alt, og som i begge kan få fornøjelse af, er den smarte sorbetmaskine til 319 kr. Put friske frugter og bær i maskinen og få din egen kølende og lækre sorbet.

Find den lækre sorbetmaskine lige her

 

 

 

Sjove, skøre og praktiske julegaver til mænd

 

køb de smarte kølekrus i gaveKølekruset

En billig gave til manden er det smarte kølekrus til 39 kr. En sjov gave der samtidig er praktisk, for en kølig øl, sodavand eller andet gør bare fornøjelse så mange bedre.

Du finder det sjove og praktisk krus her

 

 

 

giv ham det sjove hjemmebryggeri i julegaveBryg din egen øl

Overrask teenageren, din bror, kæreste, far eller bedstefar med dette lille øl bryggeri. Hans han egen lille sjov med at brygge en tønde øl som tager ca. 7 dages tid. Perfekt som det nye års første øl af egen avl.

Læs mere om den sjove gaveide lige her

 

 

 

sjov gave til ham der har altDarth Vader morgenkåbe

Hvis han er drengenrøven der elsker Star Wars mere end noget andet, så er dette årets perfekte julegave til ham. En Darth Vader morgenkåbe er den ting, som han aldrig vil kunne leve uden igen.

Du finder morgenkåben lige her

 

 

 

gadgets er fede gaveideer til teenagedrengeSolbriller med kamera

Et par solbriller der kan optage kan bruges både som sjov, eller som den fede gadget til cykel eller løbeturen. En sjov gadget som alle drenge og mænd med nysgerrighed vil finde interessant.

Du finder solbrillerne ved Nemmegaver her

 

 

 

Køb de seje shotglas i gave til teenagerenDødningehoved shotsglas

En noget anderledes gaveide til de unge herrer er shotsglasset med dødningehoved. Et sjovt glas når der drikkes igennem med vennerne, som nok er noget de fleste med den indre drengerøv vil finde cool.

Du finder det sjove shotsglas ved Coolstuff

 

 

 

find de sjove billig søndagsgaverStar Wars krus med farveskift

En anden gaveide til Star Wars entusiasten er disse Star Wars krus der skifter. De farveskiftende kopper skifter nemlig farve når der bliver hældt noget varmt i kruset. En sjov ide til hans julegave i år.

Du finder de sjove krus til Star Wars fans her

 

 

 

køb drukspillet til ham i søndagsgaveSpin the Shot

En sjov lille gaveide til den unge mand der lige som mange andre, nyder livet og drikker alkohol med sine venner i weekenden. Spin the shot er et drukspil der har en meget enkel funktion – Du sætter et shotglas op og spinner den. Der hvor pilen stopper, skal pågældende person drikke.

Find den sjove druk gadget til ham lige her

 

 

 

køb det sjove klodsmajor spil i julegave til hamStor klodsmajor spil

Klodsmajor er super sjovt at spille for alle aldersgrupper, og hvorfor ikke give ham spillet i julegave? Her kan du double lidt op ved at give ham spillet i den store version, hvilket gør det nemmere for alle at være med.

Find spillet ved Coolstuff lige her

 

 

 

Frække og romantiske gaveideer til ham

Står du og mangler frække og romantiske julegaver til mænd. Så giver vi dig herunder et par gode julegaveidéer til ham, der skal personlig eller fræk oplevelse.

 

giv de romantiske kopper med billeder i julegaveKærestekoppen med billede

En anden sød gave til kæresten eller manden er de romantiske kopper med personlige billeder. Upload to billeder der bliver printet på de to kopper, og en fin måde at vise sin forelskelse eller kærlighed på.

Du finder kopperne ved Gaveideer.dk her

 

 

 

giv ham et romantisk ophold i julegaveGiv et romantisk ophold til ham

Den klassiske romantiske gave til kæresten er et ophold sammen. Det at komme væk fra stress og jag i hverdagen er himmelsk, og hvorfor ikke give ham en oplevelse i julegave i form af et ophold i kan tage sammen i januar, som kan være årets længste måned rent mentalt.

Se udvalget af fede ophold ved DGDA her

 

 

giv ham den romantiske kærestegave til julRomantisk sparebøsse med indgravering

Giv din kæreste/partner den romantiske sparebøsse med indgravering. Her kunne det være en gave til opsparing af et fremtidige fælles minde i jeres forhold, og det gør måske ideen til den gode personlige julegave til kæresten.

Du finder den hjerteformet sparebøsse her

 

 

 

køb det romantiske naughty knot i julegave til hamNaughty Knot

Hvis du vil overraske ham med en af de mere frække ting, som nok egner sig til under juletræet juleaften men mere i privat regi, er naughty knot sløjfen. En stor rød sløjfe der er bundet om pakken – nemlig dig.

Find mere om sløjfen ved Gaveideer.dk her

 

 

 

køb det sjove par spil i gaveDet frække Monogamy brætspil

En anden julegave til ham i de mere frække af slagsen, kunne være Monogamy testvindende erotiske brætspil. Spillet går ud på af udfordrede hinanden indenfor de mere frække ting, hvor man kan sige det ingen taber er.

Læs mere om spillet lige her

 

 

 

køb et sødt dogtag som hans julegaveDogtag med indgravering

Køb et sødt dogtag med indgravering hvor jeres navne er det logiske valg. En god kærestegave indenfor personlige ting, der helt sikkert egner sig til at ligge under juletræet juleaften, valentinsdag eller som årsgave til ham.

Find det søde smykke til ham lige her

 

Hvad synes du om artiklen ?
5.0

Kommentar 1

  1. Thomas December 15, 2017

Skriv en kommentar