Oplevelsesgaver til hende

Oplevelsesgaver til hende

Kunne du tænke dig at købe den perfekte fødselsdagsgave til kvinden i dit liv? Eller fortjener din mor at blive overrasket ud over det sædvanlige på mors dag? Måske du blot står og mangler en julegave der siger spar fem? Så er oplevelsesgaver til hende der skal forkæles, vejen frem.

Med en oplevelsesgave til hende, sørger du for at give en gave, som hun sent vil glemme. Du kan tilmed rette den efter lige præcis den type af kvinde, du kunne tænke dig at overraske. Dette gælder hvad end hun er til fart over feltet, hun har en sød tand, eller hun skal tilbringe nogle gode og romantiske stunder sammen med kæresten. Mulighederne er mange.

Herunder får du nogle gode gaveideer til hende, som du holder allermest af.

Flødebollekursus

Flødebollekursus

Vil du forkæle en kvinde, der har en svaghed for søde sager? Så få hende afsted på et kursus, hvor hun selv kan udfolde sig i køkkenet. På nettet udbyder Social Foodies et flødebollekursus til hende, der kan lide flødeboller i luksusklasse.

På kurset vil hun over 1,5 time lære, hvordan man laver lækre og hjemmelavede flødeboller. Hun vil både få teori og praksis med under kurset, og ender afslutningsvis med at få sine nylavede flødeboller med hjem. Hun går dermed derfra med ny viden, nogle delikate flødeboller, og muligheden for selv at gå i gang med at kreere den lækre snack i eget hjem.

Køb oplevelsen her →

Lækkert spaophold til hende der elsker afslapning

spaophold

Skal du forkæle en kvinde der fortjener den ultimative gave? Så går man aldrig galt i byen med et spaophold. Slet ikke et luksuriøst et af slagsen. På nettet kan du booke et lækkert ophold på det populære spahotel Ystad Saltsjöbad.

Hotellet er kendt for sine luksuriøse omgivelser og en afslappende atmosfære, hvor der er dømt luksus og spa i verdensklasse. Med denne oplevelse kan du enten vælge at sende hende afsted på en afslappende tur selv, men en veninde, eller selv snige dig med på opholdet. Det vil du ikke fortryde.

Køb oplevelsen her →

Tempelmassage

Tempelmassage

Leder du efter en gave i den luksuriøse ende, uden man behøver at krydse landegrænser, findes der heldigvis en eksotisk perle midt i det københavnske. Hos Ni’mat kan du få en lækker og afslappende tempelmassage i rolige og eksotiske spaoplevelser. Her vil man blive serviceret med frisk frugt og lækre bobler og gennem 1,5 time få en luksuriøs behandling af krop samt en grundig behandling af fødder med massage, peeling og hvad der eller hører til. Dette er den perfekte oplevelsesgave til hende, der har brug for et lille afbræk i hverdagens travle stress og jag.

Køb oplevelsen her →

Romantisk ophold

Romantisk ophold

Kunne du tænke dig at invitere kæresten eller konen afsted på et romantisk ophold i Danmark? Bare Jer to? Så tag en lækker overnatning på Skrøbelev Gods i Rudkøbing. Godset ligger i skønne omgivelser på den hyggelige ø Langeland. Dette er den perfekte oplevelsesgave, hvis du vil give kvinden i dit liv en gave i dit eget gode selskab. Her kan den stå på lækker mad, romantiske gåture og ikke mindst hyggelige stunder i hinandens selskab.

Da fokus her ligger på hyggelige oplevelser i hinandens selskab, og ikke spabade eller massage, bliver oplevelsesgaven også væsentligt billigere, end et ophold på et lækkert spahotel. Hop ind på nettet og book det eventyrlige og romantiske ophold til dig og din partner.

Køb oplevelsen her →

Kør djævleræs

Kør djævleræs

Skal du give en oplevelsesgave til hende, der kan lide god energi og vildskab, kan du kaste dig ud i den mere ekstreme og måske utraditionelle oplevelsesgave. På nettet kan du købe en tur på racerbanen med djævleræs.

Om end hun skal sendes afsted alene, i selskab med dig eller måske kan hive et par adrenalinopsøgende veninder med, er dette den rette gave. Her er der fart over feltet og mulighed for at dyste i et par omgange på racerbanen på både Sjælland og i det jyske. Med denne oplevelsesgave er det en garanti, at hun ikke kommer til at kede sig.

Køb oplevelsen her →

Bageskole

Bageskole oplevelse

Er du placeret i Aarhus eller omegn – eller er du villig til at komme ud på en køretur, kan du sende en bagelystig kvinde afsted på bageskole i den hyggelige by Aarhus. Med denne oplevelsesgave får hun mulighed for at udfolde sine kreative evner med mel mellem hænderne. På nettet kan du købe et gavekort til Birks Køkken, og give en kvinde en uforglemmelig oplevelse på bagekursus.

Her vil hun over fem timer blive skolet i, hvordan man laver det perfekte brød, de lækreste croissanter og den bedste surdej. Dette er både for kvinden der har lyst til at vide endnu mere om bagekundskaber, end hun allerede har, eller for hende der starter helt fra begyndelsen.

Køb oplevelsen her →

Klatring-oplevelsesgave til hende der elsker at være aktiv

Klatring-oplevelsesgave til hende

Skal du give en oplevelsesgave til en kvinde, der har brug for at bevæge sig, findes der også noget for hende. Har hun svært ved at sidde stille derhjemme og kan lide at få udfordret sin sportslige og aktive side, kan du på nettet købe et gavekort til Urban High Roping.

Her vil hun få udfordret sine klatreegenskaber, og måske også sit mod og sin højdestræk. Urban High Roping har placeret en klatrebane i København højt oppe under loftet. Her vil hun over 3-4 timer, fastspændt naturligvis, komme gennem en klatrebane med både forhindringer og svævebaner. Der er lovet sjov og ballade – måske en smule nervøsitet – for alle pengene.

Køb oplevelsen her →

Derfor er en oplevelsesgave til hende en god gaveidé

Man hører det tit; kvinder er svære at finde gaver til. Måske passer den nyindkøbte vase ikke til hjemmet. Måske var det alligevel ikke den størrelse bluse, hun ønskede sig, til trods for, det stod på ønskesedlen. Ja måske ønskede hun sig den slet ikke alligevel.  Det kan være et gedemarked at rode sig ud i at vælge den perfekte gave. Til tider er det også meget tidskrævende.

På nettet kan du med et par hurtige klik, nemt og hurtigt købe en gave hjemmefra. En oplevelsesgave er den perfekte gaveidé til hende, der kan være svær at finde gaver til. Her der ikke klages over, at farve eller størrelse er forkert. Du er derfor sikret en god og opfindsom gave til hende, du vil forkæle, hvis du vælger oplevelsesgaven!