Julekalender i TV 2018

julekalender 2018 - hvilke julekalendere bliver vist i tv i år

Årets julekalender i tv 2018 for DR, DR2, TV2, Ramasjang m.m.

Årets julekalendere byder på julehygge og magi for hele familien. I denne artikel vil der løbende komme mere information omkring julekalenderne i 2018, så snart vi kender til det.

Er I også blandt dem, der samles hver decemberaften, for at se julekalender på DR1 eller TV2, så vil det sandsynligvis glæde jer at høre, at der i år er en helt ny julekalender, men også et gensyn med en seerfavorit. I vil altså kunne samle familien til en helt ny julekalenderoplevelse eller genopleve alle jeres yndlingsafsnit fra en velkendt julekalender. Læs videre nedenunder, for at høre mere om, hvad de danske kanaler kan tilbyde af julekalendere i 2018.

Thannanaya – DR1 Julekalender i 2018

Den julekalender, der vises på DR1 i 2018, er en satsning af de helt store. DR har nemlig lavet en helt ny julekalender til den danske befolkning i år. Julekalenderen hedder Thannanaya. På trods af det anderledes klingende navn, så lader det til, at Thannanaya vil samle familier landet over. Thannanaya handler om drengen Theodor, der rejser til et magisk land i et forsøg på at redde sin morfar fra den visse død. Det virker altså til, at der er tale om en magisk fortælling for børn og voksne, men også en seriøs fortælling om livet. Rollelisten byder også på en række stærke skuespillere. De to hovedrolleindehavere er Kian Khalili, der er kendt for de to internationale film For a Moment, Freedom og Altiplano samt Safina Coster-Waldau, datteren af den danske stjerneskuespiller Nikolaj Coster-Waldau fra serien Game of Thrones. Disse to skuespilstalenter gør sin debut i DRs julekalender i år.

Tvillingerne og Julemanden – Julekalender på TV2 i 2018

Julekalenderen på TV2 i 2018 vil sandsynligvis være et varmt gensyn med Tvillingerne og Julemanden. Tvillingerne og Julemanden gjorde sin debut i 2013 og var efterfølgeren til den lige så populære Ludvig og Julemanden. I vil altså kunne opleve et kærkomment gensyn med mange af jeres yndlingskarakterer fra Ludvig og Julemanden. Tvillingerne og Julemanden handler om Julemanden, der skal forsøge at blive en rigtig magisk julemand ved hjælp af Lysets Sten. Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til endnu en magisk fortælling med den elskelige og klodsede Julemand Nicholas.

En magisk jul med nyt og gammelt

Der er altså ingen tvivl om, at der igen i år vil blive lagt op til en magisk jul med nye, spændende julekalendere og gensyn med allerede velkendte julekalendere. December lader endnu engang til at blive en måned, hvor der er skruet helt op for julehyggen og magien, hver aften rundt omkring i de danske stuer.

Andre julekalendere i 2018

På nuværende tidspunkt kan det ikke siges, hvad de andre tv-kanaler byder på af julekalendere i 2018. Måske får vi et gensyn med de Nattergale i The Julekalender i de sene aftentimer på TV2? Det kunne være, at DR2 vælger at genudsende den noget anderledes, men yderst underholdende parodi på klassikeren Julerup Færgeby, der hedder Yallahrup Færgeby, fra 2007? Mulighederne er mange, men én ting er dog helt sikkert: der vil med garanti blive sørget for masser af julekalenderhygge på de danske tv-kanaler igen i år.

Julekalender år 2018

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here