Adventsstage – Køb det smukke advents pynt med disse lysestager

Køb den smukke adventsstage til at skabe det smukke hjem

Nu ringer julen snart ind, for den første søndag i advent står for døren, og her kan skal man jo have en flot adventskrads som kunne være i form af en adventsstage, hvis du ikke vil lave din egen adventskrads eller købe de mere traditionelle med pyntegrønt.

Du kan skabe den hyggelige og varme julestemning med en lysestage der indeholder de 4 lys som symboliser de 4 adventssøndage. For at finde det helt rigtige advents pynt har vi her samlet et udvalg af de lækre advents stager der både kommer i den billige og dyre pris.

 

køb den flotte stage i rustfrit stålGeorg Jensen Season lysestage

Georg Jensen har lavet en del af de velkendte og æstetiske stager der emmer af topkvalitet, og Season modellen i mat rustfrit stål, er ingen undtagelse. En utrolig flot lysestage der både skaber varme og stil på en og samme tid.

Du finder den flotte stage til 649 kr. ved Kopk lige her

 

 

 

køb den rustikke adventstage til stuenHousedoctor The Ring lysestage

En rustik adventsstage til stuen, udestuen, sommerhuset eller andet sted, er den enkle Housedoctor The Ring lysestage. Den giver et flot look hvis man pynter med grene eller grønt.

Find Housedoctor stagen ved Coolshop her

 

 

 

køb den søde Klarborg adventsstage til søndageKlarborg adventsstage

En sød adventsstage der emmer af jul er Klarborg Birk stagen. En enkel og sjov nisse på træ der kan rumme 4 lys. Klarborg har 30 års erfaring på bagen, og er blevet utrolig populær på grund af jule looket.

 

 

 

Kubus lysestagen med 4 lys er den eksklusive og elegante advent pyntKubus 4 lysestage

Den klassiske og elegante kvadratiske Kubus stage af Mogens Lassen, er den rene og stilfulde ting der kan symboliser advents, da den jo netop indeholder de 4 lys som kan dække hver søndag. Du kan finde den lysestagen i lakeret stål, i to farver hvilket er sort og hvid.

Lysestagen kan findes her ved Livingshop

 

 

 

Ferm Living circle lysestage giver et enkelt og æstetisk advent udtrykFerm Living Circle lysestage

En anden variant i elegant stil som symboliser advent, er den lækre Circle lysestage fra Ferm Living der giver det flotte udtryk i din stue, ligesom resten af det lækre Ferm Living julepynt. En enkelt men samtidig super elegant advents pynteting, der vil pryde de fleste hjem.

Du kan finde den enkle og elegante stage her

 

 

 

køb en sød hvid stage til adventssøndageMerry Christmas adventsstage

Søndage skal være den hyggelige tid i juletiden, og her er der rigtig mange søde modeller, og måske er denne hvide Merry Christmas stage den helt rigtige i din stil?

Du finder stagen til 119 kr. ved Imerco

 

 

 

Køb den unikke Finsdottir stageFinsdottir Four Elemenst stage

En lidt unik lysestage til advents er den sammensatte Finsdottir Four elements lysestage. En enkel men samtidig også så varierende i udtryk, der samtidig kan bruges både til advent i julen og til hverdag.

 

 

 

Køb den smukke Karen Blixen stage til adventKaren Blixen stage til advent

Hvis du er på udkig efter den stilfulde stage til advent, så kunne denne forsølvet Karen Blixen model måske være hvad der pynter jeres stue op på den flotte og hyggelige måde. Flot tilføjelse til dit eksisterende julepynt i sølv der giver den helt særlige elegance.

Du finder stagen til 499 kr. ved Kopk lige her

 

 

 

Køb den enkle og elegante Nordal Adventsstage til stuenNordal adventsstage

Hvis du vil have en enkelt, elegant og samtidig billige adventsstage til stuen, så er denne Nordal lysestage absolut et godt køb. Du kan finde den sorte lysestage med kobber til kun 199,- kr. hvilket må siges at være et godt billig køb.

Find den ved Mostersskur.dk her

 

 

 

Ferm Living laver de lækre advents pynt som den søde String lysestageFerm Living String

Et alternativ er den søde Ferm Living String lysestage i grå, som måske passer perfekt ind i hjemmets stil. En trendy advents stage med trækugler der snor sig rundt som kunne være dit smukke pynt til jul.

Du finder den ved Livingshop her

 

 

 

Brug den lækre og billige sorte Nordal adventsstage i metalNordal metal adventsstage

En lækker og billig stage er den sorte metal stage i Nordal mærket. Den kommer i sort med kobber farve til de 4 lyseholdere, og den er en elegante stage der faktisk kan bruges udover julen også. Prisen for den lækre stage er kun 150,- kr. hvilket må siges at være en god pris.

Find den billige metal stage her

 

 

 

køb den stilfulde og billige the glasscube lysestage til hjemmetThe Glasscube guld

En billig lysestage der også er æstetisk enkel, er den lækre The Glasscube der kommer i forskellige farver som guld der er afbilledet. Lysestagen med de 4 lysholdere koster kun 179,- kr.

Find den lækre lysestage lige her

 

 

 

brug den lækre bloomingville bakke som advents stageBakke fra Bloomingville

En lækker enkel bakke som denne sorte metal bakke fra Bloomingville, kan bruges som den elegante advents lysestage i stuen eller andet sted.

Du finder den lækre bakke til 229,- kr.

 

 

 

Køb den flotte Stelton adventsstage i børstet stålStelton i børstet stål

En smuk stage i den nye serie The Stelton Christmas Collection der er baseret på den elegante Tangle design. Hvis du ønsker kvalitet i flot design, så er det jo netop hvad du får med denne Stelton stage der vil tage sig godt ud ovenpå den smukke juledug i stuen.

Find den flotte Stelton i børstet stål og messing ved Coop

 

 

 

Køb den lækre Hübsch advenstage til julHübsch adventsstage

En lækker stage i den lækre kobber farve, må helt klart være denne metal stage fra Hübsch. En simpel og moderne tilføjelse til hjemmets stil, der symboliser nytidens trend.

Se den lækre metal stage ved Boxdelux

 

 

 

Brug en elegant stage til blokhus for den hyggelig stemningStage til bloklys

En simpel og elegant stage der kan rumme 4 bloklys, er denne stage i jern og aluminium med kobber holdere til lysene.

Du kan finde bloklys stagen her

 

 

 

køb en stilfulde The Oakman i egetræThe Oakmen

En super elegant og lidt anderledes lysholder bakke, er denne i natur egetræ, som kan skabe den stilrene og moderne stil i dit hjem. En simpel men samtidig så lækker elegant detalje til stuen.

Find den elegante candle tray ved Boxdelux

 

 

 

køb en sort House Doctor Triangle lysestageHouse Doctor Triangle

Til 200 kr. kan du købe den flotte sorte House Doctor Triangle lysestage til hylden, vinduet eller bordet. Et enkel og flot alternativ til en adventskrands i gran, hvis du ikke ønsker dette.

 

 

 

køb en elegant George Jensen adventsstage som julepyntGeorg Jensen adventsstage

I 2003 blev den populære Georg Jensen stage designet. Det er en utrolig smuk og elegant adventsstage der vil pynte stuen op på den stilfulde måde og ikke kun på adventsdagene i november og december.

Du finder den ved Royaldesign her

 

 

 

brug den hyggelige adventstage i stuenApplicata lysestage

Applicata Luna adventsstagen der kan skabe hygge i stuen, kommer i det flotte design. Du får en bakke i eg med 4 holdere. Fordelen ved denne stage er, at holderene faktisk kan flyttes eller tages helt af, hvis du ikke ønsker 4 lys.

Du finder den flotte Luna stage ved Trendyliving her

 

 

 

køb den billige adventsstage til de hyggelige søndageBloomingville adventsstage

En billig stage til advent kunne være denne bakke fra Bloomingville. En stilren og rå bakke der kommer i beton, hvilket giver det rustikke og rå look, som måske passer lige ind i din stil.

Bloomingville stagen kan købes til 79 kr. ved Boxdelux

 

 

 

køb den flotte House Doctor stage til julepyntenHouse Doctor Square lysestage

Til kun 289 kr. kan du købe den flotte House Doctor Square, og det må siges at være et godt køb, da den faktisk ligner noget der koster meget mere. En elegant og stilren firkant der giver det unikke look.

 

 

 

køb en lækker billig adventsstageStjerne stage

En enkel og billig adventsstage i guld farve er denne stjerne stage der kun koster 39,95 kr. En lækker og enkel stage til den minimalistiske stil, hvilket måske er hvad du foretrækker?

 

 

 

køb den flotte stage der både pynter og hyggerBloomingville adventsstage

En anden flot lysestage der kommer i fad form er denne Bloomingville lysestage med plads til lys og pynt. Hvis du er til guldfarven kunne denne lysestage pynte godt på spisebordet med lyset tændt de på de forskellige adventssøndage.

Du finder den til 199 kr. ved Trendyliving her

 

 

 

køb det flotte motiv adventsstage til billig prisBloomingville Motiv adventsstage i sort

En anden sød lysestage i Bloomingville der kommer i det flotte design der samtidig skaber den hyggelige stemning, er denne Motiv stage der findes både i sort, guld og kobber farve.

Find den til 151 kr. ved Royaldesign her

 

 

 

Køb en flot rød lysestage til adventslysIllumina adventsstage i rød

Hvis du elsker den røde farve til jul, hvor den ligesom symboliser alt omkring jul, så finder du den yderst enkle og røde adventsstage med denne Illumina stage.

Du kan finde den og flere her

 

 

 

køb den smarte el adventsstage til hyggenAlex Advent lysestage

En adventsstage uden levende lys er denne Alex Advent lysestage der kommer både i klar, mat og det indkapslet lys. Lysestagen kommer med LED lys, hvor ideen er at fange hyggen og glæden via lyset, og her denne det perfekte valg til at pynte i stuen.

Find de forskellige ved Scandinaviadesigncenter her

 

 

Hvis du vil give dig i kast med at lave en adventskrans i stedet for, så kan du se denne korte video hvor Charlot viser hvordan man ret enkelt og billigt kan skabe en adventskrans.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here