Julepynt i sølv? Find det lækre udvalg til det smukke pynt her

Køb det flotte julepynt i sølv

Pynt op med smukt julepynt i sølv til december, for sølv farven kan skabe det smukke hjem.

Du heldigvis finde meget lækker pynt til vinduet, bordet med en flot juledug eller måske til juletræet. Vi har her på Juleliv fundet et varieret udvalg indenfor sølv julepynt, så der burde være inspiration til de flestes smag og budget.

Køb det flotte Rosendahl julepynt til boligenRosendahl sølv juleophæng

Flot julepynt til hjemmet eller juletræet er det Sølv farvet Rosendahl Karen Blixen med hjerte og engel. Designet af Ole Kortzau er utrolig smukt i den enkle stil og vil virkelig pynte.

 

 

køb det smukke bladhjerte i sølv til juletræetRosendahl bladhjerte sølv

Et andet lækker stykke pynt fra Rosendahl i Karen Blixen jule serien, er dette smukke sølv bladhjerte. Et smuk stykke pynt til vinduet eller til at hænge på juletræet hvor sølv skaber den smukke kontrast i et trendy look.

 

 

køb det flotte sølv julestjerne til vinduetMerry Christmas julestjerne

En  flot julestjerne i sølv til vinduet kunne være denne Merry Christmas stjerne hvor du hænger op ved hjælp af dem medfølgende snor. En sød, smuk og billig julestjerne spreder hygge i juletiden.

 

 

køb det smukke H.C. Andersen forsølvet juletræ pyntForsølvet HC Andersen grantræ

Der findes meget smukt HC Andersen julepynt og dette grantræ i forsølvet messing er ingen undtagelse. En lækker pynteting i den eksklusive klasse til hjemmet.

Find det lækre forsølvet grantræ til 660 kr.

 

 

køb det flotte sølv juletræ i Merry Christmas mærkeSølv Merry Christmas juletræ

En sød ting til reolen, hylden, bordet eller andet sted i boligen, kunne være dette sølv juletræ i Merry Christmas. et flot og antikt look der kommer i glas materiale og måler 36 cm i højden.

 

 

brug et flot pynte juletræ i sølv til julenSølv juletræ

Et andet sødt stykke julepynt i juletræs form, er denne model fra Merry Christmas. En stykke pynt der måler ca. 20 cm. i højden som kan stå i vindueskarmen eller kaminen måske?

 

 

køb en flot sølv stjerne til toppen af juletræetTop stjerne til juletræ i sølv

En æstestisk smuk stjerne til toppen af juletræet i sølv, er denne fra H.C. Andersens julepynt kollektionen. En flot tilføjelse til hjemmet i forsølvet messing der skaber flot stil.

Find den flotte stjerne til 849 kr. ved Smykkemester

 

køb de flotte sølv snemænd fra Villa CollectionSølv snemænd fra Villa Collection

En sød ting i sølv der pynter til jul kunne være disse små snemænd fra Villa Collection. Et par sjove og søde figurer der måler 8,5 cm. i højden, og som kan pynte på en hylde eller lignede.

 

køb det flotte kæmpe julehjerte i sølvKæmpe sølv julehjerte

Et smukt stykke H.C. Andersen pynt til juletræet eller måske vinduet, kunne være det kæmpe julehjerte i sølv. Et lækkert stykke pynt i den eksklusive stil til det moderne hjem.

Find det lækre kæmpe hjerte til ca. 1600 kr. her

 

 

brug den lækre julerose i sølv til juletræetJulerose fra Rosendahl

Køb en flot Karen Blixen inspireret julerose i sølv der i alt sit enkelthed, emmer af smuk elegance og stil. En lækker forsølvet ting der vil se sig godt ud som pynt på træet ved siden af matchende julekugler med mere.

 

 

brug det flotte sølv lysfad på spisebordetLysfad i sølv

Flot pynt i sølv til f.eks. spisebordet kunne være dette sølv Merry Christmas lysfad. Det kan være en flot og dekorativ måde at pynte op med sølv.

 

køb den søde merry christmas kagestander i sølv

Sølv kagestander

Der findes rigtig meget lækkert julepynt i sølv og en af disse ting kunne være den dekorative kagestander. En flot tilføjelse til julepynten og samtidig også ret praktisk.

Gem