Lyskæder indendørs – Skab den hyggelige julestemning med julelys

smukke lyskæder indendørs

Lyskæder Indendørs? Til jul fyldes mange haver og hjem med det hyggelige udendørs julelys, men lyskæder pynter også op og varmer indendørs for det skaber nemlig den hyggelig varme med belysningen.

Hygge og “varme” er jo netop hvad julen drejer sig om. Her er udvalget af forskellige lyskæder som Sirius, bolde, hvid eller gulligt lys og alle de andre forskellige slags julelys, perfekt til at skabe det hyggelig juleliv. Julelys skaber nemlig hygge, og det gør sig gældende både udendørs med f.eks. julelys til flagstangen, som de forskellige lys , som vi jo gerne vil have, at der netop er i december måned.

Derfor får du her inspiration til at finde det rette indenfor lyskæder og lys til at pynte dit hjem op indvendigt, for hyggeligt lys hører jo sig til fra advent og frem.

Inspiration: 10 SMUKKE lyskæder indendørs

find den gode led lyskæde til indendørs brugLED lyskæde

Den mere almindelig kendte lyskæde med LED pærer, hvor der både kan købes den hvide eller mere gullige pære, kan du ikke bare få i forskellige farver med også i forskellig længde. Perfekt til det hyggelige lys på f.eks. træet og som sagt, så kan mange kæder bruges udendørs også.
Du finder gode lyskæder her

køb din lyskæde med det gullige lys til den hyggelige stemningLyskæder med batteri

De gode LED der kommer i både 5, 8, 10 o0g 20 meter længde, kommer også med batteri, så du slipper for at føre ledning til stikkontakt. Så du kan sagtens finde den gode belysning uden at skulle bøvle med at finde en stikkontakt i nærheden, hvilket også er bedre, hvis man har små børn.

find den smukke lyskæde fra House Doctor til hjemmetHouse Doctor lyskæde

En anden slags lyskæde er den fra House Doctor med 10 klare pærer. Lyskæden kommer med forseglet gummi og er beregnet til både indendørs og udendørs brug.

House Doctor laver nogle elegante indendørs ledninger med julelysHouse Doctor Globe

Globe lyskæden med 30 pærer med 10 cm. mellemrum, er beregnet til indendørs brug hvor du kan pynte værelset med det hyggelige lys forholdsvis nemt.

Kæden koster 150,- kr. ved Livingshop.dk

Køb den søde frozen Decor lyskæde til stuenLED Decor lyskæde

En fed batteri drevet lyskæde med timer er hvad du får med denne dekoration til at pynte hjemmet. Lyskæden kommer med 4.2 meter ledning og 40 runde LED pærer formet som runde bolde eller kugler.

Du kan købe kæden til 149 kr. ved Boxdelux

køb den lange ledning til indendørs brugLED lyskæde med 240 dioder

Lyskæden med 240 dioder kan bruges både indendørs og udendørs. Ledningen kommer i grøn og lyset kommer i den varme hvide farve eller skær.

Du finder lyskæden her

køb den populære House Doctor lyskæde til boligenHouse Doctor kæde med lange pærer

Den populære House Doctor kæde med lys til julen kommer i forskellige farver, former og størrelser. Den enkle kæde med de lange pærer giver et andet smukt lys til at pynte dit hjem.

Find den populære kæde ved Mostersskur her

brug den søde lyskæde med klokker som pyntLisbeth Dahl lyskæde m. klokker

En anden sød ting der kan pynte op i hjemmet med det hyggelige julelys fra en kæde, er denne Lisbeth Dahl lyskæde til 149 kr. som jo må siges, at komme til en overkommelig billig pris.

Du finder lyskæden ved Nemmegaver her

køb den smukke bling lyskugler i kædeædeBling lyskugler

Den flotte Bling lyskæde formet som kugler, er perfekt til at hænge omkring spejle, vinduet eller pynte i fade. Den skaber den neddæmpet men hyggelig julestemning med sine pærer der afgiver det varme lys.

de almindelige farvet lyskæder kan man bruge indendørs ogsåSirius farvet lyskæde

De mere almindelig kendte lyskæder med runde farvet pærer, kan man bruge både indendørs og udendørs. En lyskæde med 10 runde farvet pærer kan du finde til  249,- kr. ved Lampeexperten.

Hvorfor det indendørs stemningsfyldte lys og forholdsregler?

Lyskæder til indendørs og udendørs brug er med til at skabe den gode stemning i form af den hyggelige belysning. Lyskæden er nok det, som du ser mest brugt netop fordi det kan skabe en magisk julestemning lidt ligesom H.C. Andersen julepynt, også fordi de kan bruges alle steder i vinduer, planter, juletræet, dekorationer og andet.

Selvom de hyggelige LED lyskæder giver den gode hygge, så skal man dog tage visse forholdsregler omkring brugen af disse. Små børn vil nemlig finde disse lys meget interessante, så du altid huske at hænge dem udenfor børnenes rækkevidde. Ledninger giver risiko for kvælning og så har små børn også tendensen med at vil smage på alting. Disse to ting siger jo logisk nok alt om, hvorfor netop lyskæderne ikke skal være indenfor de smås rækkevidde, så husk altid dette.

Derudover skal dine lyskæder der kommer med ledning være forsynet med en transformer, så stød kan undgås. Husk at lysene er smukke men sikkerheden skal der tages hånd om.

Gem