Pynt til jul med dette smukke julepynt til hjemmet

Pynt til jul - køb det her

Når julen så småt begynder at indfinde sig, så skal du jo i gang med at pynte op til jul med noget smukt julepynt.

Selvom de fleste af os har masser af pynt til jul, så ønsker vi alle fornyelse til at pynte hjemmet op både indvendigt og udvendigt. Her kan du finde noget af det smukke pynt til hjemmet indendørs iblandt det lækre brugskunst fra forskellige gode forhandlere.

Smukt pynt til jul der hygger i hjemmet

Disse smukke ting til dit hjem er alle i forskellige prisklasser og forskellige stilarter, så der skulle være noget også for din smag og stil. Pynt op til jul udendørs og indendørs, hvilket jo skaber den hyggelige stemning som julen er, hvad julen drejer sig om.

Filigrantræ sortFiligrantræ sort til den elegante julepynt

Den anderledes og stilfulde slags pynt til julen er dette sorte Filigrantræ, der er det smukke bord juletræ som du kan bruge hver eneste år fremover. Træet i den smukke stil koster 649,- kr. ved Cahetu og vil passe ind i det moderne hjem.

Find det smarte bord juletræ lige her

 

 

 


køb et smukt kalenderlys til julenFerm Living kalenderlys

Kalenderlys hører sig jo til i julen, og hvis du er typen der vil have kvalitet i boligen, så kunne en af de smukke Ferm Living kalenderlys være det helt rigtige valg.

Find det flotte kalenderlys ved Coolshop lige her

 

 

 


køb det smukke julepynt til vinduetNobili vinduesophæng pynt

Hvis du gerne vil have noget smukt og unikt til vinduet gennem julen, så kunne de nye julekugler til vinduet fra Kähler Nobili serien måske være sagen for dig. Du får noget flot pynt til 249 kr. der virkelig tager sig godt ud.

 

 

 


køb en elegant George Jensen adventsstage som julepyntGeorg Jensen lysestage

En utrolig smuk ting der kan pynte stuen i december måned, er den elegante og smukke Georg Jensen lysestage. En lækker pynteting du også kan bruge resten af året.

Find lysestagen ved Royaldesign lige her

 

 

 


køb de flotte Kähler dekorationskugler til juletræetNobili dekorationskugler til træet

Nobili serien dækker også over de elegante dekorationskugler til juletræet, hvor du kan købe sættet med tre forskellige størrelser. Smukt og elegant pynt til juletræet hvis man ønsker den eksklusive stil.

 

 

 


Brug det flotte H.C. Andersen ophæng til at pynte stuenDen Grimme Ælling ophæng

H.C. Andersen julepynt er utroligt smuk i sin enkelthed og stil, og dette ophæng til at pryde i stuen, gangen eller måske på juletræet er ingen undtagelse. Et smukt stykke pynt der viser god stil.

Find det smukke ophæng ved Smykkemester

 

 


køb den flotte Avvento lysestage til pyntHvid Avvento lysestage

Den stilrene og enkle Kähler Avvento lysestage i hvid, er smuk julepynt fra Kähler. pynteting der ud fra sin hvide farve, er en oplagt pynteting til hjemmet i julen.

Du finder lysestagen ved Coolshop lige her

 

 

 


Stilfuld trip trap træ julepyntTrip Trap spruce træ

Det stilfulde Trip Trap træ kommer mange andre farver udover den viste rødmalet eg. Derudover kan du også få det smukke træ i forskellige former.

Se det smukke træ ved Trendyliving lige her

 

 

 


brug den lækre julerose i sølv til juletræetRosendahl julerose

Denne julerose der er inspireret af Karen Blixen er et smukt stykke kunstnerisk håndværk med blomstermotiv. Rosendahl julepynt der skaber det eksklusive og hyggelige hjem.

 

 

 

 


køb det søde love jule lyshusLyshus i kobber

Dette smukke lyshus i kobber med hjerter og love, er den søde pynteting som varmer i juletiden. Et fint og enkelt hus der spreder lys og kærlighed og faktisk er ret kreativ julepynt.

Find det søde keramik lyshus ved Maggies

 

 

 


køb en flot sølv stjerne til toppen af juletræetH.C. Andersen top stjerne

Med denne top stjerne fra HC Andersen får du et smukt pynt til pryde toppen af juletræet. En af de smukkeste stjerne med elegante dyre motiver til at skabe det unikke look.

Find den lækre julestjerne til 849 kr. her

 

 

 


brug de søde Trip Trap julebukke som pyntTrip Trap julebukke

Der skal næsten en julebuk til i december måned, og disse 2 Trip Trap julebukke vil sprede det søde fornemmelse af jul, som jo er hvad en julebuk har gjort i årtier.

Find de søde Trip Trap julebukke ved Kopk

 

 

 


Oisoioi juletræ storOiSoiOi stor juletræ

Det smukke håndlavet juletræ fra Oi Soi Oi er håndskåren.

Et smukt og anderledes stykke julepynt som du kan finde i forskellige størrelser, så du kan pynte op i den smukke stil.

Find det håndlavet julepynt her

 

 

 


køb den flotte guld lysestage som smuk julepyntGuld Omaggio lysestage

Omaggio serien er super populært i Danmark, og den flotte guld lysestage er især velegnet som den smukke udsmykning i hjemmet omkring juletid. Lysestagen er enkel og elegant, og kan købes til kun 249 kr.

Du finder den flotte lysestage ved Coolshop her

 

 


køb den smukke Kähler Omaggio skål til boligenOmaggio skål i guld

Omaggio serien byder ikke på lysestagen i den flotte guld/hvid farve. Du kan nemlig også købe en flot skål til bordet, som kan være praktisk opbevaring og frem for alt, pynte på en stilfulde og smukke måde i hele december.

Du finder skålen til 199 kr. ved Coolshop lige her

 

 


stelton christmas tangle lysestage viser stilfuld hjemStelton Christmas Tangle lysestage

Hvis du godt kan lide det enkle og elegante i Stelton, så er disse to stjerne lysestager måske lige dig. Enkelt og glans af god kvalitet er hvad du får med de flotte jule stjerne lysestager.

Du finder de to lysestager til 249 kr. ved Kopk

 

 

 


 

brug de søde jule duftlys for hyggenSkandinavisk jule duftlys

Jul er som regel en ret hyggelig tid, og den bliver endnu hyggeligere med duften af jul, hvilket udover ting til maven også gælder duften af jul. Det kan du skabe med dette Skandinavisk jule duftlys.

 

 

 


 

køb den søde Klarborg adventsstage til søndageKlarborg adventsstage

Hvis du mangler en adventsstage, hvorfor så ikke denne søde og særdeles hyggelige adventsstage der emmer af jul? Klarborg laver de sjove ting med nisser, hvilket jo bare gør julepynten endnu hyggeligere.

 

 

 


brug Bjørn Wiinblad julekuglen i rødRød Bjørn Wiinblad julekugle

Bjørn Wiinblad er populær i Danmark og måske er denne julekugle i rød lige præcist den inspiration, som du søger? En lækker julekugle med de flotte motiver til at pynte op.

 

 

 

 


Nordstjerne hjerte i horn julepyntNordstjerne hjerte i horn

Det smukke julepynt til træet kunne være dette anderledes hjerte i horn fra Nordstjerne. Hvis du mangler noget stilfuldt julepynt til træet, så har Nordstjerne et lækkert og stort udvalg af forskellige stilarter i alle slags prisklasser også.

Find dette hjerte og andre her

 

 

 


Ferm Living circle lysestage giver et enkelt og æstetisk advent udtrykCircle Ferm Living lysestage

En lækker, elegant og stilfuld adventsstage til det moderne hjem, kunne være denne lækre Ferm Living Circle lysestage der kan rumme 4 lys, hvilket kan symboliser de 4 advents søndage.

Find den stilrene Lysestage lige her

 

 

 


køb det flotte dotted juletræstæppeFerm Living juletræstæppe

Til jul skal man jo have et juletræ, og selvom de fleste af os har forskellige traditioner for tidspunktet til træet, så er tæppet under træet dog noget, som vi alle har. Hvis du vil et flot juletræstæppe, så kunne det stilfulde Dotted Ferm Living juletræstæppe være det helt rigtige valg.

Du finder det flotte tæppe til juletræet lige her

 

 


Køb den søde Nobili lysestage som julepynt til boligenNobili lysestage pynt til julen

Kähler laver rigtig mange flotte ting, og en af de flotte ting til julepynten, kan være Nobili lysestagen der har snert af juletræ over sig. En elegant og stilfuld lysestage der kan pynte i hele boligen.

Find den lækre lysestage fra Kähler lige her

 

 


OiSoiOi kanel snefnugOiSoiOi juletræs pynt

Et elegant pynt er det smukke snefnug fra OiSoiOi der kan pryde både træet, vindue eller andet sted i hjemmet, og signalerer både hygge, varme og ikke mindst smuk stil.

Find det lækre pynt ved Trendyliving

 

 

 

 


H.C.Andersen stort forgyldt julehjerteH.C. Andersen julepynt

Det lækre og elegante H.C. Andersen pynt byder på mange lækre ting, blandt andet de smukke hjerter til f.eks. juletræet, men det er dog ikke alt, for du finder også pynt til at hænge i vinduet og andre steder.

Super elegant pynt til den eksklusive stil her

 

 


Køb den elegante Ferm Living julestræs stjerneFerm Living juletræs stjerne

Hvis du mangler en ny stjerne til juletræet, så er den elegante Ferm Living stjerne i guld det gode valg. Stjernen er en lækker mode i det lækre Ferm Living pynt, og hvis stjernen passer ind i din stil, så er det en rigtig lækker ting der pynter på toppen af træet.

Find den flotte juletræs stjerne ved Coolshop her

 

 


køb den sjove hoptimist som pynt til hjemmetNosy Santa hoptimist

Hoptimist er blevet rigtig populære igen, efter de var stort set afskrevet. Hoptimist til julen findes selvfølgelig også, for du kan købe den sjove Nosy Santa pakke med 2 hoptimister der er klædt ud som nisse.

find den sjove hoptimist julepynt til hjemmet lige her

 

 


Køb det flotte Rosendahl julepynt til boligenRosendahl Hjerte & Engel ophæng

Den lækre Rosendahl Karen Blixen serie er ret omfattende, og indeholder disse to smukke juleophæng der kan pynte i som ophæng i stuen eller måske på juletræet.

 

 

 

 


brug et flot pynte juletræ i sølv til julenMerry Christmas sølv juletræ

Der findes meget lækkert sølv julepynt der kan pryde hjemmet til jul, og dette juletræ til kun 49,95 kr. er noget lækkert og billig pynt til jul, der kan bruges i vindueskarmen, hylde eller andet sted.

 

 

 


the lækre design kalender kan skabe det smukke hjemChristmas calendar

En lækker ophæng til kalenderen i det smarte danske mærke Ferm Living, er til det moderne hjem der både vil have tradition men også nyskabelse i form af god stil.

Du kan finde den lækre calendar her

 

 

 


køb den smukke bling lyskugler i kædeædeBling lyskæde pynt

En elegant og simpel indendørs lyskæde kan være med til at skabe det hyggelige og enkle liv der skaber jul hele aftenen og natten.

 

 

 

 


Ferm Living laver de lækre advents pynt som den søde String lysestageFerm Living String

En adventskæde af malet træ er den anderledes adventshygge i det moderne hjem som både vil have hygge og moderne stil.

Du finder adventstagen lige her

 

 

 


køb de flotte sølv snemænd fra Villa CollectionVilla Collection snemænd

Et par søde snemænd i sølv fra Villa Collection, er måske det lækre julepynt til boligen for dig? Et par sjove figurer der kan pynte på kaminen, hylden, vindueskarmen eller lignede.

 

 

 

 


 

køb den smukke forgyldte HC Andersen lysholder til juletræetHC Andersen lysholder

Hvis du leder efter det smukke juletræspynt, så er H.C. Andersen julelysholdere absolut i det lækre og elegante stil. Lysholderen i Den Grimme Ælling serien kan du købe for 12o kr. og ser godt ud på træet.

Find den lækre lysholder fra HC Andersen her

 

 

 


køb det flotte juletræs pynt til bordet i egetræThe Oak Men X-Mas tree

En flot dekorations ting til bordet, reolen eller andet sted, er det flotte røget eg juletræ i dansk design. The Oak Men tree kommer i forskellige udgaver, men dette i røget eg der ligner et juletræ, er super elegant i alt sin enkelthed.

 

 

 


køb et flot julefad til hjemmetSusan Liebe julefad

Hvis du leder efter et trendy julefad til boligen, så er det søde "spis min gris" fad fra Susan Liebe perfekt. ET sød julefad der kan pynte og samtidig være opbevaring for julegodter eller andet.

 

 

 


brug den søde jule uro i vinduetFlensted julekor uro

Vinduet skal selvfølgelig også have pynt for at det er rigtig hyggelig jul, og her kunne du pynte med den enkle og smukke jule uro fra Flensted. Uroen med et julekor giver et hyggelig skær af jul.

Du finder den søde uro ved Trendyliving her

 

 


køb den elegante Stelton engel til julStelton juleengel

Stelton laver det klassiske pynt i den elegante stil, og det gør sig selvfølgelig også gældende indenfor det smukke julepynt. Denne juleengel emmer af Stelton kvalitet og vil med garanti bringe juletræet til hele sit pragt.

Du finder den smukke Stelton engel ved Kopk her

 

 


køb den søde Trip Trap nisse til udsmykningen i hjemmetTrip Trap nisse

En sød nisse til den hyggelige stemning kunne være den eksklusive Trip Trap Simone julenisse med lygte. Pynt hjemmet til jul med en smuk og samtidig ret sød og hyggelig pynteting i form af denne nisse.

Du finder den søde nisse til hjemmet lige her

 

 


 

køb det flotte sølv julestjerne til vinduetMerry Christmas julestjerne

En flot og billige julestjerne til f.eks. at hænge i vinduet, kunne være denne Merry Christmas model der kommer i sølv nuancer. En flot og simpel stjerne til den enkle stil.

 

 

 

 


pynt med det flotte julekugle med lys iLED julekugle

Til kun 50 kr. kan du købe den lækre LED julekugle til at pynte i stuen til jul, og såmænd også når julen er slut. En lækker lyskugle der indeholder 10 varme LED lys.