Kähler julepynt – Smukke og hyggelige ting der pynter hjemmet

Kähler julepynt

Nu det er blevet december, så skal der selvfølgelig også noget pynt til jul op i hjemmet. Du har sikkert masser af julepynt allerede, men der skal fornys engang imellem og hvorfor ikke med det smukke Kähler julepynt?

Det danske brand der har har været familiedrevet i over 130 år, men har skiftet kaptajn, er blevet særdeles populært rundt omkring i det danske land for det æstetiske og smukke keramik.

Køb det smukke keramik Kähler julepynt til at forskønne hjemmet, hvilket kun er med til at gøre julen ekstra hyggelig. Denne hygge og den gode inspiration til de lækre ting, er hvad du finder her, så du kan få pyntet op på den flotte måde.

Køb den søde Nobili lysestage som julepynt til boligenKähler Nobili Lysestage

Nobili serien byder på de smukke og æstetiske ting og denne grantræ lysestage er iblandt de hyggelige ting til julepynten. Du finder lysestage i forskellige farver og størrelser, så der er noget for for de fleste budgetter, hvis du vil gøre et smukt og godt køb til julepynten.

Du finder de flotte Nobili lysestager ved Coolshop her

køb den smukke Kähler Omaggio skål til boligenGuld Omaggio skål

Omaggio serien byder på lysestager, julekugler og også den flotte skål til pynte på bordet igennem hele november og december måned. Det er en utrolig smuk skål der stråler i alt sin enkelthed. Den kommer i forskellige farver og kunne pynte bordet sammen den flotte Georg Jensen juledug.

Du finder den flotte Omaggio skål lige her

køb de smukke Kähler Omaggio julekuglerSølv Kähler Omaggio julekugler

Den populære serie Omaggio har også lavet julekugler med de velkendte brede horisontale striber. De flotte håndmalet keramik kugler er her vist i sølv, og kommer i en 3-pak der, som du kan se, er i 3 forskellige størrelser på 4, 5 og 6 cm.

Find de smukke sølv julekugler lige her

køb det smukke julepynt til vinduetNobili vinduesophæng snehvid

En sød ting i Nobili serien, er den snehvide vinduesophæng kugle der kan pynte igennem hele december måned. En utrolig flot ting hvor lyset kan skinne ud igennem de håndskårne huller, og skabe det smukke, stemningfyldte og hyggelig lys i hele julen.

sølv julekugler fra KählerOmaggio julekugler i guld

Du finder selvfølgelig også de smukke julekugler fra Omaggio serien i guld.

De flotte guld kugler vil pynte på træet, og give det varme og eksklusive look.

Du finder de lækre guldkugler her

Illumina adventsstage fra KählerIllumina adventsstage

En sød keramik adventsstage er den enkle Illumina model der kommer i hvid. Et klassisk Kähler design der passer både til spisebordet, sofabordet eller en reol, og vil skabe den hyggelige varme og pynt. Illumina stagen er lavet i glaseret fajance og måler 23 x 5 cm.

Find advent modellen ved Royaldesign lige her

Globo lysestage der er velegnet til advent og julGlobo stage

En smuk lysestage med plads til 4 lys som symbol på de fire adventssøndage, kunne være det smukke keramik der pynter din stue til jul. Denne stage er særdeles velegnet til gulvet som den flotte og hyggelige skulptur. Du finder den unikke stage i 4 forskellige størrelser.

Find den smukke stage ved Cahetu her

Køb de lækre Kähler lyshuse til julepyntKähler lyshuse

Du kender sikkert allerede de søde lyshuse fra Kähler, hvor du finder ret mange forskellige modeller. Fælles for de keramiske lyshuse er, at de pynter og jo flere sammen, jo flottere og mere hyggelig ser det faktisk ud. De kommer i forskellige former, størrelser og priser, hvilket betyder at du kan udvide sortimentet over tid uden at sprænge banken.

Find det store udvalg ved Trendyliving lige her

køb den flotte guld lysestage som smuk julepyntOmaggio lysestage guld

Den populære Omaggio serie byder på mange smukke ting, og en af de flotte ting der virkelig pynter, er den elegante guld/hvide lysestage. En flot lysestage der virkelig giver det stilfulde look i stuen eller andet rum.

Du finder den flotte lysestage ved Coolshop lige her

køb de flotte Kähler dekorationskugler til juletræetKähler julepynt – nobili kugler

Den nye flotte Nobili serien byder på forskelligt julepynt i den smukke og lækre stil. De enkle runde dekorationskugler er noget der virkelig giver den elegante stil på juletræet, og du finder de flotte kugler i mange flotte farvekombinationer.

Køb den røde Kähler Avvento stage til julRød Avvento stage

Til omkring 100 kr. kan du købe den røde Avvento stage fra Kähler. Den kommer i den velkendte enkle stil, men samtidig også den elegante og stilfulde måde som det danske firma laver sin keramik.

Find den røde Avvento lysestage ved kopk her

køb det hyggelige Stella julepynt Stella julepynt fra Kähler

Den søde og enkle julepynt i Stellas kan købes både som ophæng i vinduet og som stage på bordet. thora finsdottir har designet det flotte kähler julepynt, og måske dette er lige hvad du mangler til din bolig?

Køb den flotte hvide Nobili store lysestageHvid Nobili jule lysestage

De flotte lysestager eller lys grantræer i Nobili kan virkelig skabe den hyggelige julestemning i din bolig. Den store hvide model koster 300 kr. men du finder også en mellem og en lille model, som jo koster noget mindre.

Find de flotte lysgrantræer til julen ved Coolshop her

Vi håber du fandt den Kähler julepynt du søgte efter! Held og lykke med at få pyntet dit hjem med hyggeligt Kähler julepynt!