Pynt altanen op med det hyggelige og smukke julepynt

Pynt altanen op med det hyggelige og smukke julepynt

Når tiden begynder at sige november så står julen snart for døren, og det betyder for mange, at en hyggelig og afslappende tid starter.

Julen er nemlig hygge og slappe af, hvilket vi jo fejrer hvert år med at bande en stor del af tiden, for der skal både findes gaver til ham, hende, dem og børnene samtidig med, at der måske også skal findes julekalender, pakkekalender, mandelgaver og selvfølgelig pyntes op.

Pynt altanen op med det hyggelige og smukke julepynt, for hvor stressende gavekøb og andet kan være, så er julepyntet dog det der kan fjerne alle irriterende elementer.

Pynt altanen op rigtigt med julepynt

November og december betyder masser af mørke, og hvis du ejer en lækker altan, så skal du huske at finde den rigtige stil i farver og lys til krukker m.m.

Hvilket flotte udendørs lyskæder vil give det rigtige skær, for er hvid eller den gule det rigtige valg.

Skal julepynten have et moderne eller mere klassisk look hvor rød, hvid og grøn farverne er de traditionelle der også er forbundet med jul om 100 år. Guld, sølv eller rosa kunne også være forfriskende farver til altankasse eller kurkkerne.

Gør dig nogle overvejelser om hvordan og hvad altanen skal være, og ikke mindst hvad stil det skal være, helt ligesom hvor meget der er plads til. Alle disse ting er nødvendige for at pynte rigtigt op, og selvfølgelig købe det rigtige.

Hvilken pynt?

Det store udvalg af julepynt indenfor lys giver dig rigtig mange muligheder. Lanterne er søde og giver et romantisk hyggeligt lys, hvor især kombineret med sne gør det eventyrligt. Levende lys er dog ret irriterende, for de går ret ofte ud, og de kan være potentielle farlige nu det er åben ild. LED er heldigvis den gode løsning, hvilket klart kan anbefales til alt udendørs lys på en altan.

Lyskæder udendørs er en anden mulighed hvor du kan vælge istapper, hvis det skal se kreativt ud udefra, og med det rette skær, er det et perfekt valg til julelys. De almindelige lyskæder er dog mere almindelige at bruge til at vikle omkring gelænderet eller hænge som guirlande.

Husk med udendørs lys på din altan, at det ikke chikanerer naboerne, for sådan en række levende lys med 200 pærer kan lyse ret kraftigt op.

En anden vigtigt ting er sikkerheden, for en altan i højderne og ledninger man kan snuble i, er en meget dårlig kombination. Så husk sikkerhed frem for alt, så der aldrig ligger en ledning på jorden når man træder ud. I forhold til storme, så sørg for at tingene sidder fast nu der trods alt er strøm i ledningerne.

Hvis altanen er stor nok, så kunne du overveje den ultimative udsmykning i form af et juletræ med lys. Her er et uægte træ nok at foretrække, dels fordi det vejer mindre og det fælder ikke, hvilket et ægte juletræ vil gøre. Fordelen ved det uægte træ er, at du kan have det stående fra første advent og helt til påske.