Julekort? Inspiration til forskellige muligheder med foto eller ej

Lav dit eget flotte julekort

Til jul er det tradition at sende julekort for mange menneksker, og det er også en hyggelig tradition med et kort i postkassen. Det med at sende et fysisk julekort er heldigvis stadig en tradition for mange, men den nye teknologi har dog også åbnet op for andre muligheder, hvilket vi skal se lidt på her.

Her på Juleliv har vi nemlig samlet noget inspiration indenfor de forskellige muligheder du har, til at sende den varme hilsen i juletiden. Huske altid at hygge i julen, så hensigten i traditionen bliver holdt i hævd også selvom forsendelsen måske bliver anderledes.

Julefotoet til kortet

Der er selvfølgelig den traditionelle julefotografering ved en fotograf, hvor du kan få opstillet det helt perfekte, søde eller smukke julefoto er jer, børnene eller barnet.

Julekort fotografering er en lækker tradition der giver de smukke billeder, hvilket er en løsning, som rigtig mange holder i hævd, for her får du selvfølgelig de perfekte billeder til årets julekort med foto.

Læs også: Inspiration til mandelgaver

Lav selv julekort

Du kan også vælge at lave julekort selv, hvor du kan tage billede julekort med eget foto på mobilen og det er gratis.

Hvis du vælger at bruge mobilen til at tage et foto, så brug ikke zoomfunktionen på kameraet, da du vil få et grovkornet billede, da zoom forstørrer pixels.

Alternativt kan du bruge en af de mange gratis julekort der ligger online, hvor udvalget i design er temmelig omfattende. Hvis du vil have et foto på, så koster en del af disse skabeloner, dog penge.

Bestil julekortet online

Du kan heldigvis også bare bestille det online, og så uploade et foto som du vil bruge. Som regel koster det kun et par kroner pr stk. og så kan du hurtigt og nemt, skabe et sødt kort ud fra de mulige julekort skabeloner der er til rådighed.

Få mere inspiration ved at se denne video hvor du kan finde forskellige kreative ideer til at skabe et smukt kort.

Tekst til julekortet?

Hvis du er i tvivl om, hvad man kan skrive på julekortet, udover de personlige ting, så findes der selvfølgelig også en skabelon til dette.

På Hilsenmig.dk, finder du forskellige korte tekster der passer til os alle, og måske en af disse, er noget du kan bruge?