Julelys til flagstangen? Lyskæde til flagstang er smukt -> Se her

julelys til flagstangen

Julelys til flagstang? Til jul skal der være hygge og varme i form at smuk udsmykning, og der findes vel ikke noget smukkere, end nogle af de mange forskellige lyskæder der lyser op en mørk december aften?

Der findes meget forskelligt udendørs julelys i form af LED lyskæder, og en af de sjovere og smukkere ting, er julelys til flagstangen. En 10 meter lang lyskæde gange ti fra jorden og op til toppen af flagstangen, skaber det visuelle syn af et juletræ i form af lys.

Hvis du er ejer af en flagstang, så læs videre og måske du vil blive overbevist om hvorfor netop denne form for julelys kan skabe den gode julestemning omkring dit hus og have.

Hvorfor og hvad er julelys til flagstangen?

køb de smarte lyskæder til flagstangen for smukke julestemning

Flagstangs julelys i form af LED lyskæder, kommer med 400 varme hvide LED lys.

Selve kæden der kommer med 10 strenge som du kan se på billedet, er ca. 11 meter lang og kommer med 10 meter fra stikkontakten til første LED lampe, der kommer med 23 cm. afstand imellem hver pære.

Når man skal sætte lyskæderne op, så er der en del ledninger at holde styr på, men det er ret overkommeligt og tager vel ca. 20 minutter alt i alt, dog kan det anbefales at opsætningen gøres i dagslys.

For 20 minutters arbejde så skaber du det flotte pynt til julen udendørs. Du finder flere forskellige modeller, hvor Plantetorvet er lidt mindre lige her. Ved Elvvs får du en lidt mere eksklusiv model men den koster også det dobbelte cirka – Du kan læse mere om denne ved Elvvs her.

Hvis du ikke kender din flagstangs højde

Hvis du ikke helt ved hvor højt din flagstang er, så findes der en lille sjov måde at finde ud af det på.

Først skal du bruge en blyant og så ud i haven hvor flagstangen er lokaliseret eller på vejen.

Hold blyanten op foran dig, så blyanten dækker flagstangen foran dit ansigt. Det kræver at du finder den rigtige afstand til flagstangen indtil denne er dækket totalt.

Dernæst holder du bunden af blyanten fikseret og ligger den vandret, imens du holder øje hvor spidsen af din blyant peger.

Mål stedet hvor blyanten peger hen til foden af din flagstang, og så skulle du have målet på din flagstang.