Playmobil julekalender til drenge og piger 2018 – Bedste pris samlet her

playmobil julekalender

Den sjove Playmobil julekalender i 2018? Hvis du er mere til Playmobil end Lego, så er det helt sikkert disse sjove julekalendere du skal vælge til barnet eller børnene i år.

Du kan købe en sjov pakkekalender til barnet fra omkring 3-4 års alderen og op, til de mindre er Pixi julekalender et godt valg. Legetøj om morgenen er den sjove start på dagene i december for børn, og her er en Lego julekalender eller en af de nedenstående julekalendere fra Playmobil, måske den rigtige til den sjove dag.

 

Playmobil julekalender – pirat

Køb den sjove Playmobil pirat kalender til drengeEt klassisk tema indenfor legetøj til drenge, er pirat temaet. Det kan du selvfølgelig også finde indenfor Playmobil julekalendere, hvor denne Piraternes Ø kan give drengen glæde om morgenen i december måned.

Kalenderen indeholder et par figurer og en masse forskellige ting indenfor pirateri på en ø, hvilket dækker over våben, bål, mad og meget andet.

Der medfølger en papskabelon der kan udgøre den sjove ramme for legen med de mange forskellige del. En sjov pakkekalender til drenge på 4 år og opefter.

Adventskalenderen fra Playmobil er set til 179,95 kr. her

 

 

 

Royalt skøjteløb Playmobil julekalender

Gvi den sjove Playmobil julekalender til pigerEn god julekalender der især tiltaler de små piger, er den søde Royalt skøjteløb pakkekalender.

Kalenderen indenholder søde ting som forskellige dyr fra skoven, prinsessen, prinsen, snemand, kælk og mange andre små søde ting, som den lille pige vil elske at lege med.

Lego er det gode legetøj som både stimulerer hjernen og motorikken, og det er vel netop grunden til, at du skulle overveje at give pigen på 4 år og opefter, en sjov julekalender der indeholder 24 låger med legetøj.

Kalenderen er set til bedste pris på 199 kr. ved Legen her

 

 

 

Jul på gården

playmobil jul på gården julekalender til børnEn god julekalender til både piger og drenge er Jul på Gården kalenderen. Denne julekalender har tema af jul og bondegår, hvilket giver nogle sjove figurer og ting bag de 24 låger.

Du får en kalender der indeholder sjove dyr som en ko, hund, ged, kat, høns m.m. Derudover, så kommer der en julemand figurer, børn, bondemand og diverse sjove bondegårdsting.

Ligesom alle de andre kalendere, så kommer denne også med en papfigur der kan danne en ramme om de forskellige bondegårds ting.

Alle børn elsker eller er vild nysgerrige på dyr og bondegård, hvilket jo gør denne ret oplagt at give til den 1 december.

Du finder kalenderen til bedste pris på 179 kr. lige her

 

 

 

Playmobil julestue julekalender til piger

køb den hyggelige Playmobil julestue kalenderDen sjove julestue pakkekalender kommer i den søde lyserøde farve, hvilket jo signaler at den er fordelagtig at give pigerne, men indholdet kunne dog lige så godt være til drenge, nu temaet er jul.

Julekalenderen kan selvfølgelig hænges op på væggen, men den kan dog også bruges som en del af legetøjet, da der medfølger en papkulisse som rammen om det sjove Playmobil legetøj.

Indholdet dækker over forskellige figurer som mor, far og børn samt forskellige dyr m.m. En lille ramme om den søde jul i familien, hvor indholdet den 24 er et juletræ med lys der drives af to AAA batterier.

Julekalenderen er set til 199 kr. ved Eurotoys lige her

 

 

 

Brandslukning julekalender til drenge

køb den sjove Playmobil adventskalenderEn julekalender til drenge fra Playmobil kunne være den populære brandsluknings kalender. En julekalender i populært tema for drenge med sjove brandmænd og motorcykelværksted figurer og dele.

Brandslukning kalenderen kommer selvfølgelig også i den smarte kasse, som kan danne ramme om legen jo flere låger der bliver åbnet.

Alle Playmobil kalendere kommer med en samlevejledning, hvilket jo er smart nok, men den viser desværre også hvad der er i hver låge, så husk at fjerne den inden den 1 december.

Denne kalender er set til 199,95 kr. ved Eurotoys lige her

 

Set en lille præsentation af forskellige julekalendere fra Playmobil i den korte video her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here