Det grinede julerensdyr som den sjove adventsgave eller mandelgave?

det grinede julerensdyr er den sjove adventsgave til barnet

Hvis du står og mangler en sjov adventsgave til dit barn, så er det netop hvad du finder her.

Det grinede julerensdyr der lige nu koster 99,- kr. er måske en skør ting, hvilket skal være op til dig at vurderer, men det er dog også en sjov ting der giver et godt grin for en stund.

Advent er den første søndag af fire inden juleaften, og måske du ikke giver en pakkekalender med derimod en adventsgave til drengen eller pigen, så skal der dog stadig findes på 4 forskellige gode og sjove gaver.

 

Rensdyret der griner julen ind

Et flyvende rensdyr der servicerer julemanden med julegave leveringen kan vi ikke hjælpe med, men vi kan guide dig til at finde et rensdyr der skaber det gode grin for barnet.

Det elektroniske rensdyr med nissehat har en bevægelsessensor i sig, som gør, at rensdyret begynder at grine når man kommer indenfor sensor feltet. Dette sker samtidig med, at rensdyr ruller rundt i latterkrampe også. Lyden kommer fra den indbygget transistor og snurrende pinde sørger for bevægelserne.

Det latterfulde julerensdyr er fra serien The Roffle mates hvor også den grinede hund indgår, og kommer i en størrelse af 34 x 10 x 10 cm. så det kan med lidt god vilje, passe ned i julesokken til adventsgaven.

 

Hvorfor du skal give dette sjove rensdyr?

køb det sjove rensdyr i kalendergaveDet er jo selvfølgelig smag og behag, for der findes rigtig mange andre sjove gaveideer til advent. Rensdyret kunne være noget, som især de helt små finder sjovt, og samtidig er prisen på 99,- kr. også ganske acceptabel, så man kan sige at det er et forholdsvis billigt køb også.

Der er andre som har købt rensdyret ved forhandleren Coolstuff, som du kan se i anmeldelserne her:

Supercharmerende. Overraskende livlig. Både børn og voksne drages af det stærke, på en sjov måde, sprældende rensdyr.

Vi bestilte 2 “Grinende rensdyr” – der var lynhurtig levering. Den ene var desværre defekt – da vi skriver ind for at ville returnere den og få en ny, får vi at vide, vi ikke skal bøvle med at sende det defekte rensdyr retur, men at vi blot får et nyt. Det kom også med meget hurtig levering. Super service!

Så hvis du mangler den gode gaveide til drengen eller pigen, så er dette rensdyr absolut et godt emne.

Du finder rensdyret til 99,- kr. ved Coolstuff lige her