Pakkekalender til ham? Inspiration til de gode færdige pakkekalendre her

pakkekalender til ham

Hvis du leder efter en god pakkekalender til ham, så findes der mange forskellige muligheder til mænd indenfor de sjove, praktiske og gode kalendere som kan være den gode overraskelse til ham. De gode ideer til en god pakkekalender er hvad du finder lige her.

Se de gode ideer til en pakkekalender til ham

De følgende gode færdige kalendere er alle målrettet mod målgruppen fra 16 år og opefter, så du skulle være i stand at finde noget til kæresten, sønnen, manden, bedstefar eller en anden mand, som du vil overraske med den hyggelige kalender, så du slipper for at finde på 24 forskellige kalender gaveideer.

Den færdige billige pakkekalender

find 24 færdige gaveideer i en pakkekalender

Hvis du ønsker den hurtige løsning hans pakkekalender, så kan du her få 24 forskellige gaver der er håndplukket af firmaet som har mange års erfaring med at sælge pakkekalendere til voksne og børn, så de ved hvad der virker.

Kan købes her →

Pakkekalender med specialiteter

køb en pakkekalender til forældre med lækre specialiteter

Hvis du vil give ham den lækre pakkekalender med specialiteter, så kunne du give en af de lækre kalendere fra Maggies. Her får du nemlig et lækkert udvalg af forskellige ting som vin, specialiteter, chokolade og andre ting, som de fleste mænd i bund og grund, sætter stor pris på.

Kan købes her →

Øl pakkekalender

giv den fede øl kalender til ham

De fleste mænd kan jo lide øl, og hvorfor ikke bruge det til hans julekalender, med en øl pakkekalender? Julekalenderen indeholder 24 forskellige øl fra 6 forskellige danske bryghuse. En lækker kalender til 499 kr. som han med garanti vil blive glad for.

Kan købes her →

Den søde kalender til munden

giv den lækre kalender fuld af søde ting

Til ham der elsker noget sødt og velsmagende, så kunne du give ham kalenderen der netop indeholder 24 lækre gaveideer til tanden. Forskellige gaver der alle indeholder noget sødt, er absolut en god ide til en mand der er en slikmund.

Kan købes her →

Den sjove værktøjs pakkekalender

giv ham værktøjskalenderen til jul

Til ham der ikke har meget værktøj eller lige er flyttet hjemmefra, kunne du hjælpe ved at give ham den sjove pakkekalender fyldt med værktøj.

Den færdige værktøjs kalender koster ca. 1000 kr. der måske er særdeles velegnet til din søn eller mand?

Kan købes her →

Italienske lækkerier

køb kalender med italienske specialiteter til ham eller hende

Til manden der elsker noget godt til maven, så kunne du give ham den lækre kalender der indeholder 24 forskellige italienske specialiteter. Hvis han elsker Italien og alt hvad det indebærer, så er de gode delikatesser absolut også iblandt hans foretrukne.

Kan købes her →