Pakkekalender til ham? Inspiration til de gode færdige pakkekalendre her

Hvis du leder efter en god pakkekalender til ham, så findes der mange forskellige muligheder til mænd indenfor de sjove, praktiske og gode kalendere som kan være den gode overraskelse til ham.

De gode ideer til en god pakkekalender er hvad du finder lige her, hvor du kan finde en kalender der passer lige fra den ældre teenagedreng til f.eks. morfar så kalender ideerne rammer bredt.

 

Se de gode ideer til en pakkekalender til ham

De følgende gode færdige kalendere er alle målrettet mod målgruppen fra 16 år og opefter, så du skulle være i stand at finde noget til kæresten, sønnen, manden, bedstefar eller en anden mand, som du vil overraske med den hyggelige kalender, så du slipper for at finde på 24 forskellige kalender gaveideer.

 

find 24 færdige gaveideer i en pakkekalender Den færdige billige pakkekalender

Hvis du ønsker den hurtige løsning hans pakkekalender, så kan du her få 24 forskellige gaver der er håndplukket af firmaet som har mange års erfaring med at sælge pakkekalendere til voksne og børn, så de ved hvad der virker.

Se den færdige pakkekalender her

 

 

køb en pakkekalender til forældre med lækre specialiteterPakkekalender med specialiteter

Hvis du vil give ham den lækre pakkekalender med specialiteter, så kunne du give en af de lækre kalendere fra Maggies. Her får du nemlig et lækkert udvalg af forskellige ting som vin, specialiteter, chokolade og andre ting, som de fleste mænd i bund og grund, sætter stor pris på.

Se udvalget af lækre pakkekalendere ved Maggies

 

 

giv den fede øl kalender til hamØl pakkekalender

De fleste mænd kan jo lide øl, og hvorfor ikke bruge det til hans julekalender, med en øl pakkekalender? Julekalenderen indeholder 24 forskellige øl fra 6 forskellige danske bryghuse. En lækker kalender til 499 kr. som han med garanti vil blive glad for.

Du finder den fede kalender ved Maggies

 

 

giv den lækre kalender fuld af søde tingDen søde kalender til munden

Til ham der elsker noget sødt og velsmagende, så kunne du give ham kalenderen der netop indeholder 24 lækre gaveideer til tanden. Forskellige gaver der alle indeholder noget sødt, er absolut en god ide til en mand der er en slikmund.

Find den søde kalender lige her

 

 

giv ham værktøjskalenderen til julDen sjove værktøjs pakkekalender

Til ham der ikke har meget værktøj eller lige er flyttet hjemmefra, kunne du hjælpe ved at give ham den sjove pakkekalender fyldt med værktøj.

Den færdige værktøjs kalender koster ca. 1000 kr. der måske er særdeles velegnet til din søn eller mand?

Se den sjove kalender ide lige her

 

 

køb kalender med italienske specialiteter til ham eller hendeItalienske lækkerier

Til manden der elsker noget godt til maven, så kunne du give ham den lækre kalender der indeholder 24 forskellige italienske specialiteter. Hvis han elsker Italien og alt hvad det indebærer, så er de gode delikatesser absolut også iblandt hans foretrukne.

Find kalenderen med italienske specialiteter her

 

Var artiklen nyttig for dig?
Sending
User Rating 0 (0 votes)

Skriv en kommentar

Sending