Rom julekalender – Overrask med den lækre ide til ham

rom julekalender til manden

En rom julekalender er et godt bud på årets fede pakkekalender til ham.
Rom er en eksklusiv nydelse der virkelig er blevet populært, og hvorfor ikke give ham denne forkælelse de 24 dage i december. Alternativt er en adventskalender måske et mere ædrueligt valg.

Kan købes her →

Hvad og hvorfor rom til julekalender?

giv ham den fede rom pakkekalender i december

Før i tiden forbandt de fleste af os, rom med noget man blandede op med cola, og derefter kastede i halsen, hvilket også smager ganske godt. Det havde dog slet ikke det æstetiske og eksklusive over sig, som whisky og cognac altid har haft.

Denne forståelse af rom er dog heldigvis ved at være aflivet, for flere og flere har fået åbnet øjnene op for det store udvalg af kvalitets rom, der forkæler ganen og sanserne.

Rom og gin er den nye trend indenfor “on the rocks” i forhold til whisky, og udvalget af gode kvalitets produkter der er brygget på sukkerrør, er virkelig eksploderet de senere år. Hele historien om rommen er en spændende fortælling, som du kan læse om på romhatten.dk, hvis du gerne vil fordybe dig mere i emnet.
Julekalenderen med de 24 forskellige varianter kan være en udsøgt fornøjelse, for her er flere af de forskellige smage faktisk importeret til det danske marked som en lancering af et nyt lækkert produkt.

Kan købes her →

Forkæl manden med rom kalenderen

Hvis du ikke ved hvad du skal forkæle manden med den 1 december, så er denne rom julekalender absolut et godt valg som alternativet til f.eks. øl pakkekalenderen, især hvis det er til en mand, der sætter pris på de eksklusive ting i livet.

En perfekt gave til den garvet nyder af rom helt ligesom det er den sjove ide til ham der lige er startet på at nyde rom – Og så sparer du heldigvis også masser af tid, for du slipper for at skulle lede efter gaveideen, helt ligesom du slipper for at besøge gågaden eller centret ved at få den tilsendt hjem til dig.Gem