Adventsgaver til ham, hende, voksne, unge og børn, der kan glæde i 2022

Adventsgaver til ham, hende, voksne og unge

Hvis du leder efter gode, søde, eksklusive eller sjove adventsgaver til manden, kvinden, kæresten eller teenageren – Så finder du dem lige her. Du får nemlig et stort udvalg af forskellige adventsgaver til voksne og unge, der dækker alle aldre for både mænd og kvinder.

Udvalget af gode søndagsgaver til ham og hende som vi har fundet her, dækker både over dyre og billige adventsgaver. Derudover, så har fundet et gaveudvalg der både henvender sig til de unge, voksne samt den noget ælzadre generation. Adventsgaverne dækker kort sagt over gode gaveidéer til forældre og børn i alle aldre.

Populære adventsgaveidéer

Adventsgaver til de små

adventgaveidéer til de små

Se gaver til de små →

De sjove adventsgaver

De sjove adventsgaver

Se sjove gaver her →

Adventsgaver til voksne

adventsgaven til voksne

Se gaver til voksne →

Vi har opdelt de forskellige adventsgaver i 4 forskellige kategorier. Der dækker over adventsgaver til teenagere og voksne, der dækker over begge køn. Og så de mere specifikke kategorier, hvor vi har opdelt adventsgaver til mænd samt adventsgaver til hende. Og sidst men ikke mindst en kategori med de mere romantiske ideer, der dækker over adventsgaver til kæresten, manden eller konen.

Hvis du leder efter adventsgaver til børn, så se vores udvalg af julegaver til de små, hvor du finder det store udvalg af legetøj fra 1 til 13 år. Find adventsgaverne til børn her – Se vores indlæg med julegaver til børn her.

Benyt vores indholdsfortegnelse herunder for at springe direkte frem til den eller de personer du leder efter adventsgaver.

Adventsgaver til teenagere

Teenagere er som regel vokset fra pakkekalenderen, og derfor er adventsgaven til teenagedrengen eller pigen selvfølgelig oplagt. Vi har samlet et par ideer, der måske kan være den sjove ting. Du finder mere inspiration ved at se kategorierne til ham og hende længere nede, der også kan dækker over ideer til de 4 søndage. Tag også et kig på vores indlæg om gode gaveideer til teenagere der rummer et kæmpe udvalg af adventsgaver til under 100 kr. og over 100 kr. til aldersgruppen. Men herunder får du først og fremmest 12 adventsgaver til teenager.

God bog

giv en god bog i gave til julen

Bøger har altid været et hit som gave til især voksne, og det er de faktisk endnu. Giv en god krimi eller måske en biografi fra bestseller listen til ham eller hende der elsker at synke hen i bogens verden.

Kan købes her →

Spin the shot

giv teenagedrengen et billigt drikkespil i adventsgave

Til den ældre teenagedreng der hænger ud med venner, hvor det festlige drikkelag også er en del af hans liv, kunne du give det sjove drikkespil i form af denne spin the shot.

Kan købes her →

Smartphone cover

giv et smartphone i adventsgave til de unge

De fleste teenagere ejer en smartphone, og de fleste teenagere er måske også lidt lemfældige med den. Derfor kunne du give et cover til beskyttelse eller look til ham eller i hende som søndagsgave.

Kan købes her →

Neglelak

køb neglelak til teenagepigen i gave

Hvis teenagepigen du skal finde en adventsgave til, er i den alder, hvor neglelak og skønhed er vigtigt, så kunne du give hende en lækker neglelak som en af de 4 gaver.

Kan købes her →

Slik

giv slik i adventsgave til teenagere

Hvilken teenager kan ikke lide noget sødt? Slik har og vil sikkert altid være en god ide til børn og teenagere i adventsgave. En anden god fordel ved slik er, at du kan finde den gode og billige adventsgave til drengen eller pigen, da det jo kommer i alle prisklasser.

Kan købes her →

Sjov basketballbold til teenagedrengen

giv ham den sjove gadget der underholder i adventsgave

Giv teenagedrengen en sjov gadget til advent. Det er en basketball eller kugle, der giver mange timers sjov da det udfordrer ham, hvilket jo er noget der driver de fleste drenge.

Kan købes her →

Tørklæde

giv hende et gavekort til H&M i adventsgave

Giv hende et tørklæde til advent, for vinteren er jo snart over os, og hvem kan ikke bruge et lækkert tørklæde?

Kan købes her →

Rubiks cube

køb en udfordrenge rubiks cube i adventsgave til teenagedrengen

Alle kender rubiks cuben og hvem kan sige sig fra, at man tager den og vil prøve at løse den? Det er nemlig hvad rubiks cuben gør. Den interesser og udfordrer en og her er alderen såmænd ligegyldig. Du finder cuben i mange kvaliteter, og kan købes helt ned til 20 kr. forskellige steder, eller til 100 kr. hvor kvaliteten er det bedre.

Kan købes her →

Adventsgaver til forældre og voksne generelt

Her har vi samlet forskellige adventsgaver til ham eller hende og så selvfølgelig også ideer til par, hvis det nu f.eks. er en gave til begge dine forældre, som du eller i søger efter. Vi starter ud med nogle gode ideer til ganen, men udvalget dækker stort set alle andre ting også.

Advents-te

giv en lækker advents-te i gave

En lækker advents-te der giver den anderledes oplevelse for te drikkeren, er noget der altid duer som adventsgave. At en pose så også kun koster 28 kr. gør jo bare gaveideen endnu bedre.

Kan købes her →

Julekurve

giv en lækker julekurv i gave

Giv en lækker julekurv der kunne dække over noget til ganen i form af sødt, vin, øl og lækre delikatesser. Udvalget af julekurve går fra priser på 350 kr. og opefter alt afhængig af ens budget for denne eksklusive gave til f.eks. dine forældre?

Kan købes her →

Johan Bülow lakrids

John Bülow lakrids er perfekt til alle

Du kender nok det lækre og eksklusive Johna Bülow lakrids, og det er faktisk en lille smule dyrt, men det smager samtidig også super lækkert. Det er noget eksklusivt slik som må siges at stikke Haribo på kvalitet frem for volume.

Kan købes her →

Lækre karameller fra Karamelleriet

KAramelleriet laver lækre og eksklusive karameller til adventsgaver

Hvis du har smagt de udsøgte flødekarameller fra Karamelleriet, så ved du hvorfor de er særdeles gode at give i adventsgave. Hvis du ikke har smagt dem, så skal du overveje, om ikke denne fornøjelse skal prøves.

Kan købes her →

Simply Chocolate

giv det lækre chokolate i søndagsgave

En god søndagsgave til ganen kunne være chokolade i form af det lækre Simply Chokolate til 159 kr. Det er ristet mandler der er betrukket med hvid chokolade , persisk lakrids og hindbær.

Kan købes her →

Kølekrus

køb de smarte kølekrus i gave

Det kunne virke som den smarte gaveide til ham, men disse kølekrus kan dog bruges til andet end øl. Smid dem i fryseren et stykke tid, og så vil hulrum i glasset sørge for at holde krus kold i rigtig lang tid – perfekt til alle kolde drikke.

Kan købes her →

Biograf billetter

giv biografbilletter som den sjove adventsgave til par

Alle elsker at se en god film, og hvorfor ikke bruge det som ide til adventsgave til et par, forældre eller andet. Det er en oplevelse og hvem vil ikke elske at modtage det på en af de 4 søndage.

Kan købes her →

Extra jomfru olivenolie

køb det eksklusive olivenolie i adventsgave

En god gaveide til dine forældre, par eller andre voksne der sætter pris på de eksklusive ting i livet, kunne være denne extra jomfru olivenolie med krydderier. En sød gave til 45 kr. der ligger indenfor lækre delikatesse ting.

Kan købes her →

Lækkert økologisk cacao

giv det eksklusive cacao nibs i gave

En lækker ting til ganen er dette lækre grofthakkede økologiske cacao nibs. Du kan spise det som den lækre snack, til maden eller bagningen. En lækker eksklusive gaveide til forældre eller måske bedsteforældre.

Kan købes her →

Voksen malebøger

køb voksen malebog i adventsgave til bedste eller til forældre


I USA blev malebøger for voksne super populært for ikke så lang tid siden, og nu er det også på vej frem herhjemme. Hvorfor ikke give det som en af de sjove adventsgaver til bedsteforældre eller måske forældre, der selvfølgelig skal have en interesse i fordybning med dette.

Kan købes her →

Rygestop lydbog

giv en god rygestop lydbog til ham eller hende i gave

En anderledes adventsgave til hende eller ham der er ryger, kunne være en lydbog der hjælper til et rygestop.

Lydbøger er faktisk ret smarte hvis man går ture, cykler, løber eller bare går og sysler med ting hvor en lydbog kan være det tiltrængte eller måske nyskabende fortælling for sindet.

Kan købes her →

Overvind flyskræk lydbog

giv en lydbog i gave til ham der lider af flyskræk

Hvis du kender en mand eller kvinde der lider af flyskræk, så vil denne nok gerne have virkemidler til at overvinde denne frygt. At gå op i flyver og vente på at den skal lette, er temmelig skræmmende og det er noget som de flest gerne vil løsne op for, hvilket du kan hjælpe med via en søndagsgave.

Kan købes her →

Klatring oplevelse ved København

Prøv klatring oplevelsesgave kunne være den fede ting at modtage

Hvis du skal give en søndagsgave til ham, hende, eller dem, der er en fysisk aktiv person eller personer, så kunne du give en klatrings oplevelsesgave. Det at klatre er sjovt og sætter fysikken på prøve, og måske du en eller to der kunne tænke sig dette.

Kan købes her →

Eventyr på Århus bugten

Giv en oplevelsesgave der byder på eventyr på århus bugten

Oplev århus bugten i den hurtige båd med 2 x 300 kh motorer. Her ser, lugter og hører om bugten samtidig med du oplever det finurlige dyreliv og aktivitet der findes her.

Kan købes her →

YoYo hund

køb YoYo pynt som søndagsgave

Noget sødt pynt til hans eller hendes hjem er altid en god søndagsgave.

YoYo laver forskellige smukke ting som f.eks. denne Leika hund figur i træ, der kan pynte i stuen eller andet rum. Prisen ligger på omkring 275 kr. men du kan finde i forskellige størrelser, materialer og priser.

Kan købes her →

Rød pesto

giv lækker pesto delikatesse til advent

Hvis du mangler den lækre delikatesse gave til bedsteforældre, forældre eller andre der sætter pris på de små luksuriøse ting i livet, så er denne røde pesto fra Italien måske den perfekt ting.

Kan købes her →

Donut maker

mini donut maker til børnene

Hvis du mangler en anderledes og sjov gaveide der måske skal være til hjemmet, hvorfor så ikke en sjov ide som du eller i også nyder godt af? Donuts smager jo godt og hvorfor ikke give en maskine til at lave disse, som f.eks. en søndagsgave til dine forældre eller lignede.

Kan købes her →

Ipad holder

giv en praktisk ipad holder som en af de gode adventsgaver

En god gave der kan bruges af alle, kunne være en Ipad holder, hvilket selvfølgelig betyder at modtager ejer sådan en. En holder til at stille i køkkenet når der skal laves mad, så han eller hun kan høre musik, se Netflix eller noget helt andet.

Kan købes her →

Nyttigt avocado multiværktøj

Køb det nyttige avocado multiværktøj i gave

Hvis du mangler en gave til en person eller dem der elsker avocado, så kan man ikke leve uden dette super multiværktøj. Det indeholder skalkniv, udkærner og deler alt sammen i et, og så kun til  89 kr.

Kan købes her →

Italienske specialiteter

køb lækre italienske specialiteter som gave

Hvis du mangler en af de søde adventsgaver der giver gode følelser, så giv en eller flere af de lækre italienske specialiteter til ham, hende eller dem der er forelsket i Italien. Hvis man er skudt i alt italiensk, så er de lækre ting fra støvlelandet altid rare at modtage og også i på en af de 4 søndage i juletiden.

Kan købes her →

En tur i fængslet oplevelse

giv en tur i fængslet oplevelse i gave

Vil du give den interessante og anderledes adventsgave til ham, hende eller dem, så kunne en rundtur bag murene i det gamle Horsens Statsfængsel måske være det helt perfekte? Turen giver et indblik i hvordan livet har været bag murene.

Kan købes her →

Byvandring i indre København

byvandring i København kunne være den interessante oplevelsesgave til jul

En anden oplevelse i samme form er en byvandring i det indre København. En sjov oplevelse der byder på interessante historier, myter, fortæller og anekdoter om vores fælles hovedstad der har eksisteret i efterhånden rigtig mange år.

Kan købes her →

Kaffe, te eller ingefær

giv lækkert kaffe i adventsgave til hende

Giv noget velsmagende kaffe, te eller ingefær i søndagsgave til mor, far, konen, farmor eller anden kvinde der skal forkæles til advent. Du kan vælge mellem de forskellige special kaffe, te eller ingefær i høje kvalitet som gave, hvilket gør søndagen det hyggeligere.

Kan købes her →

Gode adventsgaver til ham

køb de praktiske søndagsgaver til manden

Gode adventsgaver til ham? Hvis du står og mangler den gode adventsgave til ham du elsker eller måske en nær mandlig ven eller familiemedlem, så kender du garanteret også til problemet med at finde på den gode gaveide.

I modsætning til mænd, så er det ikke svært at finde adventsgaven til hende. Mænd derimod, de har som regel ingen ønsker, eller mener de har alt, hvad de har brug for. Derfor kan være ret så irriterende at finde på en god søndagsgave til ham, for slet ikke at snakke om julegaven, men det kan du heldigvis finde hjælp med her på Juleliv.

De gode ideer til hans søndagsgave som vi lister op her, dækker over alverdens kategorier. Det betyder at du burde være i stand til at finde noget imellem de mange forskellige adventsgaver, der passer lige præcist til ham du skal give gaven til.

Julemandsdragt

giv ham en julemandsdragt i adventsgave

Du kunne give ham et hint på den sidste søndag i advent, nemlig at han skal agerer julemand for børnene i år, og her er julemandsdragten der iklæder ham autoriteten som den skæggede mand fra Grønland.

Ved Coolstuff finder du en god og billige dragt der passer stort set alle, og så er det indenfor en overkommelig prisklasse i forhold til så mange andre dragter.

Kan købes her →

Mjød

giv manden en mjød som den lækre adventsgave

Hvis du vil give en lidt anderledes gaveide til livsnyderen, så prøv at forkæle ham med noget lækkert mjød. Der findes forskellige smags varianter hvis du mangler gaveideer til alle 4 søndage.

Kan købes her →

Amorone til vin nyderen

giv en god kvalitets vin til ham i gave

Hvis han er mere til vin eller du måske mangler 4 forskellige søndagsgaver, så går man aldrig fejl af en god Amorone. Den lækre italienske vin er noget de fleste kan lide at drikke.

Fodboldtrøje med yndlingshold

køb de fede fodboldtrøjer i gave til drenge der elsker fodbold

En anden ting til drengen eller manden der er bidt af fodbold, og som er hans store passion, her er en fodboldtrøje med hans engelske, spanske, tyske eller italienske hold det perfekte adventsgave.

Kan købes her →

Fede høretelefoner

giv ham et par lækre bluetooth høretelefoner

Et par lækre bluetooth høretelefoner er noget manden kan bruge hvis han sidder foran computeren eller anlægget, og gerne vil lukke sig inde i fred og ro med sin yndlingsmusik, radio eller måske bare en film. Hvorfor ikke give ham et par kvalitets høretelefoner så?

Kan købes her →

Eksklusive B&O høretelefoner

Eksklusive B&O høretelefoner er en flot gaveide

Et par eksklusive B&O høretelefoner til ham der elsker kvalitet og god stil er måske det helt rigtige du leder efter til ham. Prisen ligger i den dyre ende helt lige stil og design ligger i den gode ende.

Kan købes her →

Oplader

Jump cable iphone oplader er den praktiske gadget

Til manden der altid smider sin oplader væk, kan du give ham den lille eksklusive oplader til hans telefon. De fleste kender jo til problemet, så hvorfor ikke hjælpe ham med en praktisk adventsgave.

Kan købes her →

Satechi fjernbetjening

Satechi bluetooth media button

En smart fjernbetjening på størrelse med en fem krone, er denne Satechi der kan styre lyd og video på computer, tablet m.m. indenfor 20 meters afstand – smart og ret praktisk.

Kan købes her →

Vooni cityrocker

køb den mobile vooni cityrocker som den fede gave

En eksklusiv søndagsgave til den unge mand, kunne være en transportabel bluetooth højtaler der kan skabe den fede mobile lyd for ham. En lækker og eksklusiv ide som den yngre generation sikkert vil elske at få i gave.

Kan købes her →

God biografi eller krimi

giv en god bog i gave til julen

Bøger har altid være et hit indenfor gode gaver til mænd, og det gælder såmænd også for advents gaveideer. Du kan give ham en spændende krimi eller måske en interessant biografi – Alt efter hans præferencer selvfølgelig.

Kan købes her →

Mühle kuglepen

giv en lækker kuglepen i gave til ham der har alt

Til manden der har alt, her kunne du give en eksklusiv Mühle kuglepen i krom. En flot og dyr kuglepen er noget som en del mænd sætter pris på, og hvis han har alt hvad han skal bruge i forvejen, så kunne det jo være en god søndagsgave til den ældre mand.

Kan købes her →

Rygestop lydbog

giv en god rygestop lydbog til ham eller hende i gave

Hvis han er ryger, så kunne du give et vink med en vognstang om at stoppe med en rygestop lydbog. Fordelen ved lydbøger er, at man kan høre dem alle steder, og de er stærkt undervurderet som kreativ læredom mens du løber, arbejder og mange andre tidspunkter.

Kan købes her →

Magnogrip armbånd til handymanden

giv manden det smarte magnogrip i gave

Til ham der fikser hjemmet ret ofte, han vil med garanti kunne bruge denne sjove gaveide til advent. Et magnogrip armbånd er nemlig magnetisk, hvilket betyder, at han ikke skal tygge på skruer og bande over at tabe dem hele tiden – super praktisk.

Kan købes her →

Tøjfolderen

køb den smarte tøjfolder som den billige gaveide til ham

En god og forholdsvis billig adventsgave er tøjfolderen. De fleste drenge og mænd kan ikke lægge tøj sammen, men med den simple og nemme gadget, så kan man hurtigt lægge tøjet sammen som det er i en tøjbutik.

Kan købes her →

Lækker special øl

køb lækker special øl til manden i gave

Noget lækker special øl der forkæler ganen fremfor en ordinær pilsner, er noget som rigtig mange mænd elsker, og en kasse fra Ølgod Bryghus f.eks. ville være en super søndagsgave til far eller anden mand.

Kan købes her →

Iskugler

køb de smarte iskugler til ham i søndagsgave

Skab de perfekte iskugler til den kolde drink fremfor ordinære isposer. Fordelen ved iskuglen du laver via is-formen, er at du kan blande noget smag ind der både kan være planter, flydende eller andet.

Kan købes her →

The Good Book

giv den sjove "the good book" i gave til ham

En sjov adventsgave til mænd kunne være The Good Book. Det forestiller biblen, hvilket jo kan være meget praktisk, men dog er indholdet en lommelærke. Det er lidt plat, men samtidig også ret sjovt, og hvorfor ikke give den sjove gave på en af de 4 advents søndage?

Kan købes her →

Magnogrip

giv manden det smarte magnogrip i gave

Til gør det selv manden, der godt kan lide at ordne ting i hjemmet, eller måske bare er tvunget til det, her vil magnogrip være et hjælpsom værktøj. Når man borer, skruer eller bruger en hammer, så taber man ret ofte skruerne, men det kan man undgå med den smarte gadget.

Kan købes her →

Giv ham de gode oplevelser

Oplevelsesgaver er altid gode gaveideer, for de byder på en oplevelse som navnet siger, hvilket som regel er sjovt. Derudover, så finder man oplevelser indenfor stort set alt, hvad enten det er fart, spænding, sport, udvikling, læring eller slet og ret, rar afslapning og samvær der drejer sig om oplevelsen sammen. Så er gaven til en der intet mangler? Så er disse idéer perfekte adventsgaver til manden, der ejer alt.

Ophold sammen

giv et lækkert hotel ophold i julegave til ham eller hende

Hvis i er i romantisk forhold, så kunne et hotel ophold sammen et sted i Danmark eller f.eks. Tyskland være den hyggelige gave der styrker forholdet. En dag eller to sammen et sted er en romantisk gave som han med garanti vil elske, så du kan med fordel finde en hurtig gaveoplevelse.

Kan købes her →

Eventyr på Århus bugt

Giv en oplevelsesgave der byder på eventyr på århus bugten

En oplevelse der jo primært henvender sig til østjyder, er eventyret på Århus bugt i en hurtig båd. Der bliver budt på historie og flotte betragtninger af bugten der byder på så meget liv, de færreste af os oplever. Hvis han er naturelsker, så kunne dette være sagen.

Kan købes her →

Kør Lamborghini oplevelse til ham

køb kør Lamborghini oplevelsen til bil elskeren

Hvis han elsker biler eller bare drømmer om at køre en super bil, så giv ham oplevelsen med at køre en Lamborghini. Det er en lidt dyr oplevelse, men absolut en uforglemmelig gave for ham.

Kan købes her →

Gå amok i pølsevognen

Giv den sjove oplevelse i adventsgave til ham

Hvis du leder efter den anderledes og lidt sjove oplevelsesgave, så er denne “gå amok i pølsevognen” en sikker vinder. Gaven dækker over at to personer får lov til at spise alle de pølser de kan på en time, i en af de mange udvalgte steder i Danmark.

Kan købes her →

Ølsmagning Braustein

giv ølsmagning i adventsgave til mænd

Absolut den fede oplevelsesgave der dækker et bredt udsnit af mænd i alle aldre. Ølsmagning for to personer er noget som de fleste unge og ældre mænd kan se det sjove i, og hvorfor ikke glæde ham med noget sjov i adventsgave?

Kan købes her →

Klatring ved København

Prøv klatring oplevelsesgave kunne være den fede ting at modtage

Nordeuropas største klatrehal er hvor han få en fed oplevelse sammen med en anden person. Klatring er super sjovt, og så kan du købe gaven til kun 350 kr. der dækker to personer.

Kan købes her →

Bodyflight

køb den sjove oplevelsesgave i adventsgave til den unge mand

Bodyflight byder på den gode drøm at kunne svæve. Det foregår godt nok “kun” i en vindtunnel, men det er temmelig sjovt og nemt at gå til, og det vil med garanti være noget, der vækker behag ved ham der gerne vil prøve og lære nye ting.

Kan købes her →

Gavekort til biffen

giv biografbilletter som den sjove adventsgave til par

En fed film skal ses i biografen for den fulde oplevelse, og ligegyldigt om du er ung eller gammel, så er biografen noget for alle. Derfor kunne du overraske søn, far, bror, morfar eller manden med den gode oplevelse i form af et gavekort til biffen.

Kan købes her →

Paintball i kampvogn

giv ham den vilde oplevelsesgave i form af kampvogns paintball

En ret syret gaveide til ham kunne være den vilde paintball i kampvogn oplevelse. Helt klart en af de noget vildere adventsgaver til ham i form af den fede oplevelse, som ikke ret mange af har prøvet – En perfekt adventsgave eller som en af de gode fødselsdagsgave ideer.

Kan købes her →

Bliv barberet med stil

giv ham den fede barberingsoplevelse i gave

De fleste skal jo barberes, men de færreste har dog prøvet at blive barberet med stil. Den “gammeldags” barbering er noget som er alle mænd forundt at prøve, og det er noget du kan give ham i adventsgave i form af denne oplevelsesgave.

Kan købes her →

Kør en Lamborghini Gallardo

giv ham en lamborghini tur i oplevelsesgave

Adventsgaven til manden der har alt, kunne være en tur i en Lamborghini. Det er en unik og noget dyrere gave til manden, der kan bruges til at lejligheder, da denne oplevelse også egner sig til f.eks. en gave til student, fødselsdag eller jul.

Kan købes her →

Ølsmagning

giv manden en fed ølsmagnings oplevelse

Ligesom whisky smagning, så er ølsmagning absolut den afslappende og sjove oplevelsesgave der er en perfekt adventsgave til kæresten ham. Øl er noget de fleste kan lide, og hvorfor ikke nyde en ølsmagning sammen med en god ven.

Kan købes her →

Gokart i Århus

giv ham en fed gokart oplevelse i gave

Hvis han stadig ejer den indre drengerøv, så er gokart med garanti noget, som han forbinder med sjov. Gokart er nemlig super sjovt, det er dog også lidt dyrt, så det er ikke noget de fleste prøver for ofte – Måske et alternativ som pakkekalender til kæresten?

Kan købes her →

Bridgewalking

giv den fede bridgewalking oplevelsesgave

Bridgewalking ved Lillebælt er en af de kreative ideer til adventsgaver til ham indenfor oplevelsesgaver. Oplevelsen koster 249 kr. så det ikke er en af de dyre eller billige adventsgaver til ham, men dog en ret unik oplevelse for ham.

Kan købes her →

Virtual Reality

giv ham virtual reality oplevelsesgaven i julegave

En god adventsgave eller måske kæreste gave til ham, er oplevelsen der giver ham chancen for at opleve VR i fuld floar. En fed ting til ham der vil opleve, og du kan sagtens bruge den som julegaven til manden eller sønnen.

Kan købes her →

Adventsgaver til manden der nyder livets glæder

Til den unge mand eller måske det noget mere modne mand, her kunne du give noget indenfor livets glæder for ganen. Hvis han er passioneret omkring mad eller vin, så er der ret gode muligheder for at finde gode gaveideer i form af nyttige eller lækre ting.

Vinkaraffel

Giv vin elskeren den lækre vin karaffel

Til ham der elsker vin og ved at den skal serveres på den rigtige måde, her kunne du give ham en lækker og smuk vinkaraffel, for vin bliver bare bedre når den er hældt over. Giv ham en smuk og samtidig ret nyttig ting med denne gaveide.

Kan købes her →

Vin pumpe

En vinpumpe i gave forlænger hans vins levetid

Helt ligesom en karaffel er en god ting, så skal en vin have luft hvis den skal holde, for hvis han elsker et godt glas vin, så kan han ikke trække en helt flaske op og lade den stå. Den kan en god vin pumpe hjælper med, for det tilføjer og fjerner luft så vinen holder så helt som den skal.

Kan købes her →

Gourmet oplevelse

giv ham den gode oplevelse i adventsgave

En gaveide der dækker jer begge, kunne være en hyggelig gourmet oplevelse enten i form af middag eller måske et madlavningskursus? Mulighederne er mange og er helt sikkert værd at tage et kig på, hvis du mangler den anderledes gaveide.

Kan købes her →

Sansaire Sous Vide

Sansire Sous Vide er den perfekte gaveide til madelskeren

Den eksklusive og lidt dyre gaveide til manden der elsker at stå i køkkenet for at skabe det perfekte mad, kan du give ham denne Sansaire maskine. Den er med at skabe det perfekte kød der holder smagen hele vejen igennem den smarte dampning.

Kan købes her →

Bluetooth stegetermometer

køb et elektronisk stegetermometer i søndagsgave

Et bluetooth stegetermometer der kan kobles op til telefonen, er en anden gave mulighed til manden der elsker at lave mad eller har alt i forvejen. En sjov gadget der samtidig kan være ret praktisk også.

Kan købes her →

Venturi vinilter

Giv ham en Venturi vinilter

En anden super god gadget til vin elskeren, er denne Venturi vinilter. En vin skal iltes, men at ilte en vin korrekt tager evigheder, hvis altså ikke lige man bruger Venturi. Vinen bliver iltet stort set omgående når man hælder op, og skaber den helt rigtige vin smag.

Kan købes her →

Vin gadgets

Aermate vinlufter til vin entusiasten

Der findes mange forskellige gadgets som en vin elsker kan bruge, som f.eks. Venturi vinilter eller vin pumpen. Der findes selvfølgelig også mange andre fede ting, og hvis de nævnte indenfor vin genren ikke er hvad du leder efter, så kunne du tjekke resten af det gode udvalg ud til hans gave.

Kan købes her →

Lekué pizzamåtte

Lékué pizzamåtte giver den rigtige pizaa

En sjov gadget til ham der elsker hjemmelavet pizza, er den smarte Lekué pizzamåtte. Når man laver pizza derhjemme så bliver dejen sjældent bagt helt korrekt, med mindre du bruger denne pizzamåtte der kopierer teknikken fra stenovnen.

Kan købes her →

Personlig pleje advents ideer til ham

De forskellige gaveideer indenfor personlig pleje til mænd, har altid stået på tapetet når der skulle findes en gave til ham, hvad end det har været bryllupsgave, studentergave, konfirmationsgave og selvfølgelig julegave. Hvorfor ikke også bruge disse skønheds ideer til advent?

Barberingsæt til røde knopper

køb de gode hudprodukter til hans barbering

Mange mænd med især lys hud oplever ret ofte irriteret hud og røde knopper ved barbering med skraber. Det kan du hjælpe ham med, hvis han tilhører denne kategori, men dette gode barberingssæt der henvender sig netop til dette problem.

Kan købes her →

Razorpit

giv ham den smarte økonomiske razorpit i gave

Hvis han bruger skraber til barbering, så har han med garanti brokket sig over de dyre Gillette barberblade, der både koster en formue og ikke holder ret længe. Razorpit som det eneste, kan faktisk slibe disse blade og forlænge levetiden.

Kan købes her →

Remington groomkit

giv ham en fed multitrimmer i gave

Et Remington groomkit er til ham der ikke vil bruge skraber men derimod maskine. Sættet er dog ikke kun til den normale barbering, for det indeholder værktøjet til at klare hår på hele kroppen.

Kan købes her →

Seiben gaveæske

giv ham det lækre barbersæt som gaveide

Giv ham et lækkert barbersæt indeholdende sæbe til mænd, barbersæbe og aftershave i den gode eksklusive kvalitet. En lækker gaveide der byder på stil og klasse til enhver mand.

Kan købes her →

Hårvoks

køb noget voks til håret i gave

Voks til håret er noget som især mange unge mænd bruger, og hvorfor ikke give dette til en af de 4 advents søndage? Der findes mange forskellige mærker, så der er muligt at finde den billige og noget dyrere gaveide indenfor voks.

Kan købes her →

God parfume

giv en god deodorant til ham i søndagsgave

En god edt eller deodorant er noget som alle mænd har brug for, og hvorfor ikke give den praktiske adventsgave til ham i form af en god kvalitets herreduft?

Kan købes her →

Mühle barbersæt

Giv ham det fede Mühle barbersæt i gave

Det eksklusive barbersæt der koster 1000 kr. er det her elegante Mühle sæt. En eksklusiv gave til manden der ønsker stil og top kvalitet, for det er netop hvad man får med Mühle.

Kan købes her →

Proraso barbersæt

køb det billige barbersæt til ham i adventsgave

Et andet barbersæt der dog koster under der halve, nemlig 399 kr. er det trendy Proraso sæt. Sættet er komplet med kost, skål, skum m.m. og er endnu en elegant gaveide til den unge eller ældre mand.

Kan købes her →

Gaveideer til den fysisk aktive mand

Er han den motionsglade mand der cykler, løber, spiller fodbold, løfter vægte eller bare generelt dyrker sport for krop og sind? Så giv ham noget motionsrelateret i gave på de 4 advent søndage.

Cykel udstyr

køb det gode cykeltøj i julegave

Til ham der elsker at cykle landevejene tyndt, kunne du give noget lækkert cykeltøj eller andet indenfor hans store cykel passion. Her byder udvalget jo på alt, lige fra cykelbukser, handsker, værktøj, flasker og meget andet som der skal bruges når man henter kilometre på landevejen.

Kan købes her →

Den dyre hometrainer

Wahoo hometrainer er det perfekte værktøj til ham der cykler

Det er en meget dyr gaveide, men hvis budgettet er ubegrænset, så er dette en af de bedste hjemmetrænere til ham der gerne vil holde cykelformen ved lige om vinteren. Det er svært at komme på asfalten om vinteren, og her er en hometrainer den perfekte substitut til at optimerer formen.

Kan købes her →

Cykelcomputer

giv den trådløse cykelcomputer til manden der elsker sin cykel

En anden fed adventsgave til manden der er passioneret omkring sin cykel, kunne være en ny cykelcomputer. Du kan finde forskellige modeller der afviger i teknik og priser, og her skal du så selvfølgelig vælge ud fra pris, men også hvad du tror der er hans ønske.

Kan købes her →

Bokseudstyr

find de gode ideer til adventsgaver voksne

Mænd i ung eller gammel alder har godt af at træne, og boksetræning er noget af det bedste både for helbredet men også for den stærke krop. Giv ham noget bokseudstyr, hvor du kan finde alverdens ting som kan give den gode træning for ham derhjemme.

Kan købes her →

Kettlebells

køb gode kettlebells til ham der træner

Til ham der kan lide at træne musklerne, her er kettlebell et super godt værktøj til at styrke kroppen og musklerne. Fordelen ved kettlebells er, at man kan starte med meget få kugler der træner rigtig mange forskellige øvelser.

Kan købes her →

Gode træningshandsker

køb et par gode træningshandsker i gave

Et par gode handsker træning hvad enten det er vægte, kettlebells er cykling, er altid rare at bruge. Uden handsker opnår man hurtigt hård hud hvilket ikke er specielt rart, heller ikke for en mand.

Kan købes her →

Håndvægte

køb gode håndvægte til mandens adventsgave

At træne vægte er godt til at tabe sig og opbygge muskler. Når man træner sine muskler forøger man sin forbrænding hvilket sætter fedt forbrændingen i vejret, og derfor er det godt at træne derhjemme med vægte – også i juletiden.

Kan købes her →

De frække adventsgaver til mænd

Hvis du skal finde noget frækt til kæresten eller manden, så skal du selvfølgelig også have noget inspiration indenfor disse gaveideer i den frækkere kategori.

Naughty knot

køb naughty knot som hans frække gave

En stor rød sløjfe der indeholder dig, det billede er vist rammende nok for at gætte, hvad adventsgaven til ham fra dig er. En sød lille gaveide der med garanti er hans favorit søndagsgave.

Kan købes her →

Bedroom Battle spil

køb det frække bedroom battle i gave

Et frækt erotisk spil for par kunne være din frække adventsgave til manden, og måske noget der vil sætte fut i forholdet, nu spillet inkluderer belønninger, tjenester og lignede.

Kan købes her →

Disse ting er noget som, hvis indenfor hans interesse felt selvfølgelig, er noget som han kan bruge i dagligdagen, og det er netop hvad man skal finde til mænd der aldrig ønsker sig noget. Hvis du vil tage lidt grin på ham, så kunne du også altid give ham det grinede julerensdyr, men de praktiske gaveideer til de fire søndage, vil han nok sætte mere pris på.

find de gode søndagsgaver til kvinder

Sjove, lækre eller gode adventsgaver til hende? Hvis du mangler de gode ideer til kærestens pakkekalender, eller måske bare ikke vil give hende en pakkekalender, men derimod overvejer at give hende adventsgaver i stedet, så kan du med sindsro læse videre her. For det med at finde på gode søndagsgaver til hende der både glæder og overrasker, er stort set lige så svært som at finde på hendes julegaver.

Den 1 søndag i advent kommer snart, så selvom du ikke behøver komme op med 4 gaveideer lige nu, så skal den første gave dog være på plads, men det skal dog ikke være hvad som helst. Der findes rigtig mange ting som man kan give, og det kommer selvfølgelig an på om det er til din kæreste, kone, mor eller veninde du søger gaver til, men ideerne som vi har listet op her nedenfor, skulle give din en god inspiration til at finde gaverne til hende.

Jelly Belly

giv den søde Jelly Belly gaveæske til jul

Jelly Belly er det lækre amerikanske slik som især kvinder er helt forgabt i. Hvis du aldrig har smagt Jelly Belly før, så må du forkæle hende med det, og måske der falder en smagsprøve af så.

Kan købes her →

Johan Bülow lakrids

John Bülow lakrids er perfekt til alle

En lækker gaveide til ganen kunne være noget af det lækre Johan Bülow lakrids. Hvis hun elsker lakrids så er dette absolut det gode valg, og selvom det ikke er billigt, så er det både udsøgt og lækkert.

Kan købes her →

Chai te

giv lækker Chai te i adventsgave til hende

Chai te er noget som rigtig mange te elskende kvinder sætter pris på. Hvorfor ikke give hende denne forkælelse til en af de 4 advents søndage, eller måske en til hver søndag?

Kan købes her →

Gavekurve

giv kvinden en lækker gavekurv i gave

En lækker gavekurv der indeholder forskellige te varianter, chokolade, vin, øl eller andet lækkert til ganen, er altid en god gaveide til kvinder i alle aldre. Hvis du er i tvivl om adventsgaverne, så kunne en lækker gavekurv være det der overrasker på den gode måde.

Kan købes her →

Udsøgt kakao pulver

giv hende noget eksklusiv kakao pulver som kalendergave

En anderledes og ganske lækker gaveide til ganen, er noget eksklusivt og smagfuldt kakao pulver. De fleste elsker varm kakao og hvorfor ikke i den helt gode kvalitet?

Kan købes her →

Krimi

giv en god bog i gave til julen

Hvis hun elsker at læse og blive suget ind i en god histories mystik, så findes der ikke noget bedre end en fængende krimi der byder på det hele. Du kan tjekke listen her, og gå efter krimierne på bestseller listen.

Kan købes her →

Summerbird chokolade

giv det lækre Summerbird chokolade i adventsgave til hende


Alle kvinder elsker chokolade, og finder stort set ikke bedre kvalitets chokolade end det lækre økologiske Summerbird. Du kan finde det ved firmaets egen webshop, Magasin, Salling og stort set alle andre special forretninger i det danske land, så det skulle være muligt at forkæle hende den velsmagende adventsgave.

Kan købes her →

Modetøj

giv kvinden noget lækkert modetøj i gave

Tøj er alting noget kvinder både elsker og også har brug for. Problemet med at finde en lækker bluse, top, sweater eller andet, er at størrelsen jo skal passe. Det kan du dog heldigvis omgå ved at give hende et gavekort til f.eks. Boozt, der har et kæmpe udvalg.

Kan købes her →

Undertøj

køb noget lækkert undertøj i adventsgave

Hvis i er i romantisk forhold, så er et lækkert sæt lingerie absolut en god og sød gaveide til hende, og samtidig kunne det være at søndag blev meget mere interessant for jeres forhold.

Kan købes her →

Snug Rug

Køb det smarte Snug Rug tæppe til ham

Et super lækkert tæppe der samtidig er det mest brugbare til sofaen, er dette Snug Rug. Tæppet til sofaen kommer med ærmer i, så du kan have tæppet op over til at holde varmen, og samtidig kan du læse en bog, drikke te og alt andet der kræver hænderne fri.

Kan købes her →

Fed IPhone cover

Køb et flot og stilfuldt IPhone cover til hende i gave

En lækker gaveide til hende der har alt kunne være det smarte Richmond IPhone cover. Coveret vil skabe den helt unikke telefon der samtidig får et eksklusivt skær over sig.

Kan købes her →

Garn til hende der elsker at strikke

Køb garn i gave til hende

Hvis det er til kæresten, mor, mormor, bedstemor eller anden kvinde der elsker at sysle med at strikke, hvorfor så ikke forkæle hende med lækkert garn en eller alle af de 4 advents søndage?

Kan købes her →

Tantra for livet

giv den sjove tantramassage video i adventsgave

Til kæresten eller konen kunne du give en gave der forbedrer jeres forhold på alle måder. Tantra massage er noget der forbedrer livskvaliteten og forholdet, og ikke kun i soveværelset, så hvorfor ikke give denne særlige søndagsgave til konen eller kæresten?

Kan købes her →

Giv oplevelser til hende i søndagsgave

Hvis du er i vildrede om hvad den gode gave til hende skal være, så overvej om ikke en af de mange muligheder indenfor oplevelsesgaver er det helt rigtige. Her på Juleliv har vi fundet forskellige oplevelsesgaver der passer til alle aldre, temperamenter og interesser.

Velvære oplevelse

Populære julegaver til det nybagte forældrepar

En lækker nydelsesgave i form af ansigtsbehandling, fodmassage, ryg massage, spa ophold eller andet lækkert wellness der sætter hendes nydelse i højsædet, er noget alle mennesker vil elske, for hvem kan ikke lide at blive forkælet?

Kan købes her →

Massage til hende

Giv den gode wellness i gave til hende

En lækker og forholdsvis billig gaveide er en lækker massage oplevelse til hende. Du kan finde forskellige varianter, men massage hvad end afskygning er altid en lækker forkælelse for krop og sind.

Kan købes her →

Ansigtsbehandling

giv hende en lækker ansigtsbehandling i gave

En anden lækker forkælelsesgave til en kvinde er en lækker ansigtsbehandling. Du kan finde ansigtsbehandling i Århus her, eller ved Nimat i København her. Overrask hende med en god gave der forkæler kroppen og giver fornyet energi.

Kan købes her →

Eventyr på Århus bugt

Giv en oplevelsesgave der byder på eventyr på århus bugten

Ude på havet i Århus bugten summer det af oplevelser som man ikke oplever fra landsiden, og hvis kvinden er klar på nye oplevelser og natur, så er dette absolut en gaveide der er værd at prøve for hende.

Kan købes her →

Brunch for to

Giv den lækre brunch for to oplevelsesgave

Overrask hende til advent med en lækker brunch for to oplevelse. Hvis det er til kæresten, så kan du give hende den om morgenen, og hende kan bruge gavekortet til brunch om formiddagen sammen i den hyggelige juletid.

Kan købes her →

Tesmagning i Århus

te er lækre adventsgaver til kvinder

Hvis hende du leder efter en god søndagsgave til, bor i Østjylland så kunne du overraske hende med Simpley Tea oplevelsen. Tesmagning i Århus til piger eller kvinder er noget som te elskere må blive glad for.

Kan købes her →

Romantisk ophold på gods ved Rudkøbing

Giv et romantisk ophold på Rudkøbing gods

En lækker gave der byder på hold i romantiske omgivelser er opholdet på Skrøbelev Gods på Langeland. Hvis du vil overraske konen eller kæresten med den romantiske adventsgave, så kunne dette eksklusive ophold være det helt rigtige.

Kan købes her →

Klatring i København

Prøv klatring oplevelsesgave kunne være den fede ting at modtage

Til hende der gerne vil røre sig og prøve noget sjovt, her kunne du overraske hende med klatring i Nordeuropas største indendørs klatrehal. En anderledes fysisk oplevelsesgave der byder på sjov, for det at klatre er faktisk super fedt.

Kan købes her →

Skønheds adventsgaver til damer og unge kvinder

Skønhedstings som makeup, cremer, elektriske apparater og alle de andre ting som kvinder bruger til skønheden, har altid været gode gaveideer. Derfor kan du bruge de nedenstående ideer til den gode inspiration hvor du kan vælge at give makeup den første advent, og så give noget andet de efterfølgende søndage.

Lækre cremer

giv hende en god creme til hudtypen i julegave

En god dag- eller natcreme er noget stort set alle kvinder fra tyverne og opefter vil elske at få i gave. Clinique, Biotherm, Decléor eller lignede lækre mærker, er alle super cremer der emmer af kvalitet og eksklusiv stil, hvilket hun med garanti vil sætte pris på.

Kan købes her →

M2 activating serum

køb det smarte M2 eyelash serum til hende i julegave

Hvis hun drømmer om at få længere øjenvipper, så kan du hjælpe hende med M2 activating serum, som faktisk er med at skabe de længere vipper. Det er ikke billigt, men dog en gave som vil glæde da ikke mange vil købe det til sig selv.

Kan købes her →

Parfume

giv hende en velduftende parfume i gave ved julen

En lækker parfume i hendes yndlingsmærke eller måske en ny spændende kunne være gaveideen der vækker glæde en søndag morgen i december. Hvis du er i tvivl om mærke, så tag et kig på bestseller listen ved forhandleren.

Kan købes her →

Lækker olie til håret

køb olie til håret til hendes julegave

De fleste kvinder bruger meget tid på at pleje deres hår, og udover shampoo og conditioner så er olie til håret absolut noget der bruges også.

Kan købes her →

Ansigtsmaske

Køb en lækker ansigtsmaske til kvinden

Huden har brug for nærig og her er ansigtsmasker absolut noget der giver den tiltrængte fugt og næring. Derfor er ansigtsmasker en god ting som adventsgave, og du kan heldigvis også finde dem i alle slags prisklasser, hvor de starter fra 20 kr. og opefter.

Kan købes her →

Bodylotion

giv hende en lækker plejede bodylotion i gave

En anden lækker ting indenfor skønhedsprodukter er bodylotion. En rigtig lækker en af slagsen, er denne Rose fra Urtekram der er økologisk og er let og plejede. Du kan købe den til kun 54 kr. hvilket må siges at være en god billig adventsgave til hende.

Kan købes her →

H&M gavekort

køb hende et H&M gavekort i gave

Et andet lækkert gavekort at modtage i gave om søndagen kunne være ved H&M, hvis hun plejer at handle her. Det betyder at hun selv kan vælge det perfekte, og det er jo lidt af en win win for begge.

Søde og lækre bolig ting til hendes gave

Du kunne vælge at give en af de mange søde, smukke og praktiske ting til boligen. Her dækker udvalget jo over ting til alle hjemmets værelser, hvor man både kan give de praktiske ting til køkken eller badeværelse, helt ligesom de smukke pynte ting til gang og stue måske også er noget der vækker glæde en smuk og måske kold november eller december søndag.

Guld Omaggio kugler

sølv julekugler fra Kähler

En anden lækker pynteting til hjemmet og især velegnet til både første, anden og tredje advent, er de smukke Omaggio julekugler i guld. Du finder sættet med kuglerne til omkring 179 kr.

Kan købes her →

Veggie chopper

den billige gaveide til hende er denne kitchpro veggie chopper

En praktisk gave til køkkenet som du finder til 89 kr. er denne smarte Kitchpro veggie chopper. Et enkelt tryk og så har du skåret selleri, gulerødder og andet ud, hvilket jo faktisk er ret dejligt.

Kan købes her →

Lyshuse

de-smukke-keramik-lyshuse-fra-Kähler

De hvide Kähler lyshuse har været ret populære det seneste eller to år, og grunden er jo at de er super søde at have stående. Hvis du er i tvivl om adventsgave så kunne en af de forskellige lyshuse være gaveideen.

Kan købes her →

Kubus stagen

den elegante Kubus stage er noget kvinder elsker

Den lækre Kubus lysestage der kommer i forskellige størrelser, er den lækre lysestagen som rigtig mange kvinder elsker. Den er ikke billig, men kan dog købes i forskellige prisklasser, der har det til fælles, at de vil pynte ethvert hjem.

Kan købes her →

Juletræsfod

hvid-ferm-living-juletraesfod

Hvis i ikke har en juletræsfod, eller den måske er gammel, så giv hende en Ferm Living fod til på 4 advent.

Kan købes her →

Lækker magasinholder

køb Nomess klar magasinholder til julen

Nomess der laver lækre ting i akryl, er blevet rigtig populært i Danmark for der enkle, elegante og samtidig praktiske former indenfor opbevaring. En enkel og smuk magasinholder er måske lige det hun mangler til stuen?

Kan købes her →

Avocado multiværktøjet

Køb det nyttige avocado multiværktøj i gave

Elsker hun at spise avocado for sundheden og vægten, så har hun helt sikkert brug for dette gode avocado multiværktøj. Værktøjet klarer alle faserne som man skal igennem før avocadoen kan spises.

Kan købes her →

Flot juledug til 1 advent

giv hende en flot juledug til 1 advent

Det smukke julepynt er perfekt som den 1 første adventsgave. Advent er lig med at julen starter, og gaven i form til at fejre julen er den perfekte kombination. Her kunne en juledug være det helt rigtige. Du kan finde den dyre Georg Jensen juledug lige her, eller vælge at give hende en af de andre noget billigere men super lækre duge.

Kan købes her →

De romantiske og frække adventsgaver til hende

Hvis du leder efter den romantiske adventsgave til kæresten eller konen, så har vi fundet et par frække gaveideer til advent lige her, der måske kan sætte lidt kolorit på forholdet fremefter.

Årets romantiske adventsgave til hende

Køb de romantiske kærlighedspiller til kæresten i gave

Dette er årets romantiske gaveide der med garanti vil glæde hende. Et glas fuld af piller, hvor der er en lille seddel indeni. Disse sedler skal du udfylde, som tager lang tid. Så kan hun tage en pille hver gang hun føler sig nede, hvor der står søde ting fra dig til hende – Hun smelter!

Kan købes her →

Giv hende ophold på slotshotel

Giv konen et gavekort til slotshotel som den romantiske gaveide

Indrømmet, det ligger udenfor de flestes gavebudget til advent, men hvis man har råd, så vil hun vel blive gladelig overrasket over et romantisk gavekort til ophold på et slotshotel? En romantisk gaveide der burde vække glæde en december morgen.

Kan købes her →

Sød isstjerne

køb en isstjerne til at skabe romantiske lamper udendørs

Det kræver selvfølgelig vintertid, men med koldt vejr kan du skabe smukke og romantiske islamper, der kan bruges til at skabe den romantiske aften med kæresten. Du køber en form og laver lamperne ved at fylde formen og putter i fryseren.

Kan købes her →

Jelly Belly Cocktail Classic

køb den lækre jelly belly cocktail classic æske til hende

Giv konen, manden eller kæresten denne lækre Jelly Belly Cocktail Classic æske der indeholder 5 forskellige cocktail smage uden alkohol. Jelly Belly er ret lækkert slik, og måske denne æske er perfekt som søndagsgave?

Fifty Shades of Play

køb den frække søndagsgave til kæresten

En af de frækkere adventsgaver til kæresten er spillet der er inspireret af Fifty Shades of Grey. Det er et spil der kan udvide forholdet i soveværelset, og også en ret sjov gimmick.

Kan købes her →

Andre adventsgaveidéer

Sjov nøglering

giv teenagedrenge en pussy wagon i adventskalender

En sjov ting til ham der gerne vil være en cool teenager, her kunne du give denne sjove nøglering, der faktisk kommer fra Kill Bill filmen. En sjov ting til 79 kr. han kan blære sig med over for vennerne.

Skrabekalender

giv den klassiske skrabekalender til teenageren på første adventssøndag

En klassisk gaveide til den 1 første advent, er skrabekalenderen fra Danske Spil. En god ide, for han eller hun har så både fået en adventsgave og en julekalender til alle 24 dage i december. Du finder kalenderen ved alle salgssteder, så køb en næste gang du er ude og handle.

Sprut

giv den unge mand sprut til advent

Nogle teenagere drikker og andre gør ikke, men hvis din dreng eller pige er begyndt at drikke, så kunne en flaske sprut, øl, brizzers eller andet være den fede søndagsgave for ham eller hende. Du kan heldigvis finde billige, små, store, knap så stærke og andre muligheder indenfor gaveideen stort set alle steder, så en hurtig og nemlig adventsgave der kan klares sammen med de daglige indkøb.

Gavekort til Burger King

giv et sjovt burger king gavekort i adventsgave til drengen

Er det til en “rigtig” teenager, så er gavekort altid en god ide. Hvis det så samtidig er til et junk sted hvor Burger King kunne være noget han foretrækker, så er gavekortet hertil den oplagte søndagsgave til ham eller hende.

Gavekort til billetlugen

Køb et gavekort til billetlugen som den fede søndagsgave

En anden fed gaveide der byder på den oplevelse, kunne være et gavekort til billetlugen så han, hun eller de selv kan vælge f.eks. en koncert. En perfekt gave til voksne der ønsker at opleve noget i hverdagen.

Den perfekte lomme-rygsæk

køb den store rygsæk som kan foldes sammen til at have i lommen

Hvis du leder efter en god søndagsgave til f.eks. far der elsker at komme ud i naturen, cykle, motion og andet der kræver lidt oppakning eller udstyr, så er denne rygsæk stor ved brug, og lige til at have i lommen når den er tom.

Fodbold øl glas

giv fodbold elskeren et øl glas med hans klub på

Til ham der elsker sit engelske yndlingshold, kan du give ham et smart øl glas med klublogo på, og du kan være ganske sikker på, at han vil passe bedre på dette glas end alt andet her her i livet.

Smart Witness bilkamera

skoda-med-smarty-hd-kamera-monteret

En dyr advent gaveide til manden der elsker sin bil, kunne være et smart bilkamera. Det er efterhånden blevet ret udbredt med kameraet i forruden, og hvis du vil overraske ham med en dyr gave, så kunne kameraet være det perfekte valg.

Gavekort Elgiganten

køb et gavekort i Elgiganten til ham

De fleste mænd kan lide tekniske ting som gadget, anlæg, tv, computer med mere, og hvis du er tvivl om hvilket adventsgave der er god, så kunne du overveje et gavekort til Elgiganten så han kan vælge noget godt selv.

Bauhaus gavekort

giv ham et gavekort til Bauhaus i adventsgave


En anden god gaveide til ham der skal lave ting i hjemmet, kunne være et gavekort til byggemarked. Bauhaus, Xl byg, Silvan eller andre steder, hvor han kan købe materialer eller det værktøj som han går og mangler.

Det kongelige teater

Giv et gavekort til det kongelige teater i gave

Hvis han er til det mere fin kulturelle, så giv ham et gavekort til det kongelige teater. Hvis han er til dette, så er det helt sikkert en gaveide der vækker glæde ved ham.

Fitbit charge

giv fitbit charge som den gode gave til jul

Til manden der elsker at motionerer i form af løb eller gå, kunne den trendy og praktiske Fitbit Charge være en dyr adventsgave til ham. Der er skridt, forbrænding og pulsmåler som kan hjælpe ham til at optimerer træningen og nå nye mål med motionen.

Strip or tease kortspil

strip or tease er den frække gaveide til kærester

Det er ikke helt striptease for imellem tøjet tages af, og det man kan tabe på, er ud i det mere erotiske som navnet siger – strip or tease. Et andet erotisk sjovt spil til spice forholdet lidt op i soveværelset.

BarBaku ved Glenholm vingård

giv den gode madoplevelse på Glenholm vingård i gave

Overrask hende med en lækker oplevelse indenfor BarBaku mad og vinoplevelser på Glenholm vingård ved Limfjorden. Det kan være en udsøgt gaveide til både veninde, mor, kone eller anden kvinde.

Gourmetophold på Dronninglund Slot

giv hende et gourment ophold på Dronninglund i gave

En anden lækker oplevelses adventgave til veninden, bedstemor, konen eller kæresten er det lækre gourmetophold på Dronninglund Slot der også ligger nord for Limfjorden. Et lækkert ophold der måske skulle være en romantisk ide?

Vinsmagning for kvinder i Storkøbenhavn

vinsmagning kun for kvinder er en oplagt julegaveide til hende

Hvis hun bor omkring hovedstadsområdet, og er klar på møde andre mennesker og oplevelser, så kunne vinsmagning kun for kvinder være den helt rigtige adventsgave til kvinden du skal finde en god gave til.

Udlev modeldrømmen

giv den sjove modedrøm oplevelsesgave

Til hende der gerne vil udleve sin modeldrøm, så kan du opfylde dette, dog kun for en dag. En dag med at føle sig som stjerne der får taget billeder ved fotografen, og selvfølgelig har billederne til evigt minde, er noget som mange især yngre kvinder og piger vil elske.

Meraki scrup kit

giv en et lækker scrub kit i gave

En lækker skønhedsgave til hende kunne være dette Meraki scrub kit der består af 100 ml. Meraki Pure oil, Havsalt og skrubbehandske. Det giver den bløde og lækre hud, og er en dejlig oplevelse igennem det måske kolde og mørke december.

Ikettle elkedel

Køb ikettle app styret elkedel i julegave til kvinder

Det ligner en standard elkedel, men denne Ikettle elkedel er dog noget mere eksklusiv og anderledes, for den kan betjenes via app på din telefon. Det er en praktisk ting der kommer i den dyre prisklasse til advent.

Gavekort til Bahne/Inspiration

giv hende et bahne gavekort

Hvis du ikke lige hvilket lækker ting til hjemmet der egner sig som adventsgave til hende, så kunne du give hende et gavekort til f.eks. Bahne, så hun selv kan finde noget praktisk eller smukt?

Lyskæde til julen

køb den smukke bling lyskugler i kædeæde

Advent er jo julen, og som sådan kunne du give noget der hører sig julen til. En sød og varm lyskæde som f.eks. denne Bling lyskæde kunne sætte præg på hjemmet igennem julen.