10 adventsgaver til under 100 kr. der virker fra teenager og op

adventsgaver til under 100 kr.

Leder du efter adventsgaver til under 100 kr.?

Nu julen står for døren, så skal der selvfølgelig findes på den gode adventsgave til teenageren eller det unge menneske, og samtidig noget der ikke bliver for dyrt.

Julen er dyr, for der skal både købes gaver, pynt, mad og så valget imellem en pakkekalender eller adventsgaver. Adventsgaver er den hurtigste løsning, og ofte også billigste for her skal du kun finde på 4 søndagsgaver fremfor 24 forskellige.

Inspirationen til at finde gode adventsgaver kan du dog heldigvis finde her på Juleliv. Vi har fundet 10 forskellige søndagsgaver til under 100 kr. som kan give det gode grin.

en sjov gave til teenager der har altBeer tracker adventsgave

En af de sjove ideer til teenagedrenge eller unge mænd, kunne være denne beer tracker oplukker. Den holder styr på antallet af øl som der bliver drukket, hvilket jo er en ret sjov gimmick.

Du finder den til 49 kr. lige her

Køb de romantiske kærlighedspiller til kæresten i gaveDen romantiske adventsgave

Disse kærlighedspiller til 52 kr. er årets romantiske ide til hende. Glasset indeholder små “piller” som hun kan tage for at blive kvikket op – De indeholder nemlig søde ord fra dig.

Læs mere om kærlighedspillerne ved Coolstuff

Giv den sjove gave til under 100 kr.Den sjove rengøring

Til ham eller hende der lige er flyttet hjemmefra, her kan du give den perfekte ting til at rengøre mikrobølgeovnen. Hæld vand og eddike i holderen og efter et par minutter kan du tørre skidtet væk.

Læs her hvorfor det er perfekt gaveide

find de sjove billig søndagsgaverStar Wars farveskiftende krus

Til ham der er total Star Wars nørd, kan du give ham et krus der skifter farve når der bliver hældt kaffe eller andet i. En sjov gaveide som en Star Wars fan ikke kan leve uden.

Du finder de sjove krus ved Coolstuff her

Giv den lækre jelly belly til under 100 kr i adventsgave til hendeJelly Belly Classic

Til hende eller ham der elsker noget sødt, her er det amerikanske Jelly Belly absolut en lækker nydelse. Mange piger og kvinder er helt skudt i dette, så måske den perfekte adventsgave til 69 kr.

Du finder den lækre gaveæske lige her

køb den smarte tøjfolder som den billige gaveide til hamTøjfolderen

En sjov gaveide til 79 kr. er tøjfolderen. Det ligner nogle ligegyldigt plastic, men faktisk er det et genialt værktøj til at lægge tøj sammen, vel og mærke som de gør i butikken, bare på den nemme måde alle kan finde ud af.

Du finder tøjfolderen ved forhandler her

sjove forspilsterninger som den frække adventsgaveDen frække gaveide

Hvis du leder efter den billige og frække adventsgave til kæresten, så er disse forspilsterninger til 25 kr. den sjove gave. Hvordan og hvad de gør, kan du sikkert regne ud.

Du finder de sjove terninger til forholdet her

køb den hyggelige adventsgaveHyggelig isstjernelys

Hvis du vil give en af de smukke eller hyggelige bolig adventsgaver, så er isstjernelys absolut en smuk tanke. Lys af is til at brænde udenfor i mørket er perfekt i december.

Du finder lyset til 79 kr. lige her

køb drukspillet til ham i søndagsgaveDrikkespil

En af de sjove adventsgaver til under 100 kr. som især de store teenagere vil finde sjov, er dette simple drukspil til 59 kr. En sjov ide som han eller hun kan imponerer kammeraterne med.

Du finder det sjove Spin the Shot her

Køb de seje shotglas i gave til teenagerenDødningehoved shotglas

Igen en af de sjove gaveideer som nok mest henvender sig til drenge og unge mænd. Et fedt shotglas af dødningehoved til kun 89 kr. er noget han med garanti vil blive imponeret over.

Du finder det sjove shotglas lige her