Te pakkekalender med forskelligt te er måske den søde ide til hende?

køb en sød te pakkekalender til konen, mor eller kæresten

Vil du overraske konen, mor, kæreste eller en anden kvinde med en sød overraskelse op til jul?

Hvis hun er kvinden der elsker te, så er det oplagt at overraske hende med en pakkekalender der indeholder forskellige te.

Ved Teacup kan du finde en te pakkekalender der netop indeholder lækker te, og samtidig er en pakkekalender til julen den søde overraskelsesgave der vil glæde hende.

Giv hende en te julekalender som den gode gaveide

Når man skal finde på en pakkekalender til konen, kæresten, mor, farmor eller anden kvinde, så kan man finde 24 forskellige gaver, men dette er en ret tidskrævende opgave, som mange udskifter med “kun” 4 adventsgaver i stedet. Derudover kan det også være dyrt, men hvorfor gøre det på den besværlige måde, når man kan glæde hende med den færdige pakkekalender, og i dette tilfælde fuld med lækkert te?

giv den gode te julekalender til kvinden som du vil overraske

Denne lækre tea taste kalender indeholder 24 individuelle pakker med forskellige te.

Det giver en dejlig ny smag hver eneste dag for hende, som hvis man er te elsker, jo må være den lækre daglige overraskelse der skaber en dejlig hyggestund hver eneste af juledagene, hvilket julen jo netop drejer sig om.

De 24 små individuelt pakket ind gaver er alle overraskelsen, der indeholder omkring 20 gram spændende te, som samtidig også indeholder individuelle vejledning om temperatur og trækketid, så hun oplever te på en ny måde hver eneste dag.

Så hvis du vil overraske hende med den anderledes julekalender end f.eks. chokolade, så skulle du tage et kig på de forskellige te julekalendere der kommer i tre forskellige størrelser ved Teacup, som du kan se lige her.