Bacon adventskalender som sikkert mange mænd vil elske?

køb en bacon adventskalender til manden lækre julekalender

Vi elsker bacon i dette land, og det er jo især noget, som mange mænd elsker at forgude.

En god færdig pakkekalender til ham der med garanti er anderledes end noget han har prøvet før, kunne være en lækker bacon adventskalender.

Du kan nemlig nu, købe en pakkekalender der byder på 10 forskellige smage af kvalitetsbacon. Røgeriet Vilstrup Bacon har nemlig lavet den denne bacon advents-/julekalenderm ned et udvalg af sit gourmet-bacon.

Hvad er bacon  jule/adventskalenderen?

Med bacon adventskalederen får du noget lækkert gourmet bacon som Vildstrup Bacon er kendt for at have specialiseret sig i.

Hver søndag i advent og juleaften får du en pakke med udsøgt bacon med 10 forskellige varianter.

Det er en hemmelighed, hvad de specielle stykker bacon er, men der er ca. et kilo bacon til hele december måned.

Ideen bag denne noget specielle julekalender, fik røgeriet via en brainstorm over nye markedstiltag, og som mand skal det da siges, at ideen er ganske tiltalende især nu det kommer i den eksklusive lækre kvalitet.

Kvalitet koster selvfølgelig også noget, for bacon-julekalenderen koster 595 kr. for de 5 pakker. Det er en kalender der kun kommer i begrænset parti, så du skal være hurtig med bestillingen der kan afhentes omkring den 24-26 november.

Meny på Strandvejen og Salling Århus er et par af salgsstederne, helt ligesom du kan bestille den online ved Vilstrup Bacon.

Så hvis du leder efter den unikke julekalender til manden, og ikke er meget for frække adventsgaver eller lignede, så overvej om ikke, han er typen der bare elsker bacon, og vil blive glædelig overrasket over den sjove bacon adventskalender.