Gode ideer til kærestens pakkekalender -> Nemt, hurtigt og måske billigt

bog

Gode ideer til kærestens pakkekalender? Selv om der er lidt tid endnu, så vil 1. december dog indfinde sig og det sker som regel før du opdager det i den travle og ofte stressende hverdag.

Det er nemt at sige, at man skal huske det med at få pakkekalenderen til børnene og kæresten færdig i god tid, men dog er det noget som de færreste af os får klaret i september eller oktober. Det er først i midten eller sidst i november vi begynder at søge inspiration til at lave den gode pakkekalender.

For at gøre arbejdet nemmere for dig, har vi fundet lidt forskellige inspiration til din kæreste, kone eller mands pakkekalender, der både kan fikses hurtigt men også ret nemt og billigt ikke mindst.

De gratis tjenester til pakkekalenderen

Den billige og faktisk gratis kalender som du kan give ham eller hende, er en hjemmelavet pakkekalender med 24 tjenester fra dig.

Du kan lave 24 små søde breve der hver især indeholder en tjeneste fra dig til hende (eller ham). Her kan de varierer i ydelse alt afhængig af hvad i ugen det er.

Det kan være ting som:

  • Opvask i weekenden
  • Støvsugning af bilen
  • Fod massage fredag aften
  • Ryg massage efter hendes/hans træningsdag
  • Seksuelle ydelser hvor hendes eller hans behov bliver dækket (perfekt til weekenden)
  • Lave de ting der mangler at blive lavet i hjemmet
  • Passe børnene så han kan gå til fodbold
  • Og lignede ting

Du kan spice det op med at give et gavekort om torsdagen til ansigtsbehandling lørdag formiddag, og så giver du hende gaven “pasning af børnene lørdag formiddag” om fredagen. Det er selvfølgelig ikke gratis, men dog er det billigere end at skulle købe 24 ting og pakke disse ind. Du kan med fordel finde inspiration til indpakning og udformning ved CChobby her, der giver mange flotte eksempler.

Den gratis, romantiske og ikke mindst søde ide

Den gratis romantiske og ikke mindst søde ideSelvom vi skriver det 20 århundrede så er romantik slet ikke så dårligt endda. Det kan du nemlig udnytte til at lave den gratis og søde kalender til kæresten.

Giv ham eller hende 24 kærlighedserklæringer som du kan hænge op som 24 indbunde pergament ruller eller måske et nyt brev i julesokken hver dag.

Det kræver selvfølgelig lidt at skulle skrive 24 breve med hvorfor du elsker ham eller hende, men lidt kreativitet og masser brug af Google, så er det faktisk forholdsvis nemt.

Den nemme men ikke gratis ide til kæresten

Du kan også bare købe dig fra det med kalenderen. For ved Pakkekalender lige her, finder du nemlig et udvalg af forskellige ideer til voksne. Disse dækker over den færdige pakkekalender til ham, hende, voksne, den søde tand, luksus kalenderen eller måske den frække kalender?

Hvad end du er til, så er du dækket ind med disse færdiglavet julekalendre. Det betyder nemlig, at du ikke skal stå 2 dage før 1 december og skulle bruge en kalender til konen eller manden, for ellers må du i gang med den romantiske hjemmelavede eller den med tjenester.

Hvad end du vælger, så er det tanken der tæller og netop det, er hvad julen handler om.