10 bolig adventsgaver der pynter og glæder i 2018

Køb de flotte bolig adventsgaver til bedsteforældre

Hvis du leder efter ideer til gode adventsgaver, så finder du her 10 lækre bolig adventsgaver der vil pynte i hjemmet og sikkert også glæde hende en advents søndag.

De ti ting vi har fundet her, dækker bredt indenfor stil, priser og smag, så du burde finde den inspiration du søger, så du finder den gode adventsgave indenfor smuk pynt til boligen.

 

giv hende en sød OyOy hund i træOyoy hund

En sød pynteting i adventsgave kunne være den søde OyOy hund i træ. Det kan være en smuk pynteting til stuen der symboliser husets hund, eller måske bare som ganske almindelig pynteting.

Du finder den søde hund ved Trendyliving her

 

 

 

køb den smukke Kubus lysestage som den dyre bolig adventsgaveDen eksklusive adventsgave

Kubus lysestagen er den flotte og eksklusive bolig adventsgave ide til hjemmet. Kubus stagen er særdeles populær men i den dyre ende, så det er gaveideen der ligger i det høje gavebudget for gaver til hende.

Du finder den bedste pris på Kubus lige her

 

 

 

køb den elegante uge kalender i gave til julElegant uge kalender

Til hende der gerne vil have styr på ugens løb kunne du give hende den elegante Design Letters uge kalender. En smart, smuk og billig adventsgave der koster omkring 100 kr.

 

 

 

 

giv hende den flotte Bjørn Wiinblad bakke i adventsgaveBjørn Wiinblad bakke

De fleste kender Bjørn Wiinblad og du finder smukke ting som den blå ovale bakke. Det er selvfølgelig ikke en gaveide til alle, da stilen ikke er for alle, men måske den gode adventsgave til mor, mormor, bedstemor hvis hun er til porcelænet.

 

 

 

Ferm Living laver de lækre advents pynt som den søde String lysestageFerm Living String

En anderledes og stilfuld adventskrans kunne være den flotte Ferm Living String. En smuk ting til hjemmet der er perfekt at give på den 1 advents søndag til hende i gave.

Du finder Ferm Living String ved Livingshop

 

 

 

sølv julekugler fra KählerOmaggio julekugler

Lækkert julepynt hører sig næsten til i udvalget af bolig adventsgave ideer. Ud af de mange smukke og lækre ting man kan finde, her er Omaggio julekuglerne blandt de populære ting. Kuglerne er smukke og vil virkelig pynte juletræet gevaldigt op.

Du finder den gode pris på Omaggio ved Cahetu

 

 

 

Køb den lækre Watt og Veke julestjerne til vinduetJulestjerne til vinduet

Den store hvide julestjerne med lys i som hænger i et vindue, er virkelig en hyggelig ting at have op igennem julen. Hvis hun eller han ikke ejer sådan en, hvorfor så ikke give den 1 eller 2 advent i gave?

Du finder den lækre julestjerne lige her

 

 

 

Filigrantræ sort til den elegante julepyntFiligrantræ bolig adventsgave

En sødt og stilrent pynteting under julen, er det sorte filigrantræ der kan pynte på bordet eller en skænk. En eksklusiv pynteting til hjemmet der ønsker den stilrene og moderne stil, som du kan købe til omkring 650 kr.

Du finder det sorte pyntejuletræ ved Cahetu her

 

 

 

Nordstjerne hjerte i horn julepyntNordstjerne til juletræet

En anden moderne pynteting til juletræet er det smukke Nordstjerne julehjerte der er lavet i horn. Du kan købe det smukke julehjerte i horn til 75 kr. hvilket jo gør det til en ganske god pris for adventsgaven.

Find det smukke julehjerte ved Trendyliving

 

 

 

Nordahl Andersen christmas dreamsChristmas dreams pynt

Nordahl Andersen har fremstillet det smukke og enkle Christmas Dreams julepynt. Du finder flere forskellige modeller i det blankpoleret sølv, som virkelig giver det elegante og eksklusive look på juletræet.

Giv hende en af de smukke ting ved Smykkemester