Frække adventsgaver til ham, hende og par der hitter til jul

frække adventsgaver til ham eller hende

Hvis du leder efter de frække adventsgaver til kæresten, konen eller manden, så skal du selvfølgelig ikke snydes for den gode inspiration indenfor gaveideer til soveværelset.

Vi har nemlig fundet de frække adventsgaver til ham og hende indenfor voksenlegetøj, som du kan bruge til årets 4 gode adventsgaver der sparker ekstra liv i soveværelset og forholdet.

De frække adventsgaver til ham

Mænd er noget hurtigere varmet op, og der skal faktisk ikke så meget til så en sjov og fræk søndagsgave kan tænde ham lynhurtigt. Derfor er det jo oplagt at give en gave der giver den absolutte nydelse, i form af noget erotisk legetøj til voksne. Se de frække adventsgaver herunder!

køb ham den gode autoblow 2 til adventAutoblow 2

Det siger næsten sig selv, hvad dette stykke legetøj gør og er. Et godt kvalitets legetøj der kan være med til at pirre forspillet for begge, og samtidig en julegaveide til ham der med garanti kan give ham mange sjove “oplevelser”.

Læs mere om Autoblow 2 lige her

køb det sjove par spil i gaveMonogamy spil

Et brætspil der kan give det gode lange forspil, for dette spil er bygget over udfordringer ud i de mere sjove og ikke mindst, frække ting som man skal gøre. En sjov adventsgave der med garanti giver den frække søndag sammen.

Du finder spillet til 249 kr. her

giv ham den frække tenga egg i adventTenga Egg Click

Det bedste sælgende legetøj i Japan er Tenga ægget til mænd. Det er en vibrator ting der stimulerer manden, hvor det kan være alene eller sammen med sin partner. En god billig adventsgave ide til under 100 kr. der kunne være det perfekte til manden.

Du finder Tenga Egg Click til kun 69 kr. her

Køb det populære lelo legetøj i adventsgave til parLelo Smart Wand

Et anerkendt og prisvindende stykke legetøj er denne Lelo Smart Wand. Du får en vibrator med intense vibrationer, som med garanti kan sætte fart i soveværelset for begge parter. Den koster næsten 1200 kr. så det er ikke voksenlegetøj i den billige ende, men gode.

Find det gode legetøj ved Sinful

De frække adventsgaver til hende

Hvis du vil overraske konen eller kæresten med noget lidt anderledes, så er den frække søndagsgave til kvinden jo absolut den gode ide. Du kan med fordel også overveje disse som de mere private julegaver til hende, der dog nok ikke skal lægges under juletræet til forevisning for resten af familien.

køb det gode startersæt i adventsgave til parStarter sæt

Hvis du vil peppe jeres samliv lidt op, og måske ride med på Fifty Shade bølgen, så er Lovetoy parsættet det perfekte at starte med. Du får 10 forskellige stykker legetøj der kan bruges til at udforske og nyde hinanden gennem hele december og fremefter.

Find det gode sæt til 300 kr. lige her

giv det gode stimular legetøj til hende i adventsgaveRock offs

Til kun 129 kr. kan du give hende dette gode voksenlegetøj der samtidig er testvinder ved adskillige. En god vibrator der stimulerer hende på ydersiden, og perfekt at bruge i forspillet sammen som kærester eller par.

Du finder det gode legetøj til 129 kr. her

køb en god vibrator til hendes frække søndagsgaveWe Vibe touch

Et andet stykke legetøj der stimulerer hende udvendigt som Rock Offs, er denne We Vibe touch til 539 kr. Hvis du vil overraske hende med en fræk søndagsgave, så kunne denne populære vibrator være det gode valg.

Du finder We Vibe Touch lige her

køb den gode intime massage olie til hende i adventsgaveJoan Ørting glide olie

Hvis du vil forkæle hende, kunne du give hende denne intime olie sammen med et gavekort til massage, udført af dig. Olien er specielt fremtstillet til massage af kønsdele, hvilket er stedet du kan bevæge dig henad, når resten af kroppen har fået en tur.

Du finder den gode olie til 139 kr. her

Køb den gode vibrator til hende i gaveFun Factory Delight

Verdens mest populære g-punkt vibrator er denne Delight model til 739 kr. Et perfekt stykke legetøj til kvinder der kan blive tilfredsstillet på den helt rigtige måde om og om…

Du finder bedste pris ved Sinful her