Hvordan man bliver en god julemand juleaften?

Hvordan man bliver en god julemand juleaften

Hvordan man bliver en god julemand juleaften?

Det er garanti et spørgsmål de fleste som har prøvet, eller måske skal prøve at spille julemand for første gang. Det at være julemand er nemt at bluffe igennem hvis det er en 1 eller 2 årig, her er kunsten så, ikke at skræmme den lille eller de små.

Når børn begynder at blive noget ældre, så er de samtidig sværrere at snyde, så her skal rollen som julemand juleaften virkelig tages alvorligt, for ellers falder man nemt igennem.

 

Hvordan gør man det som julemand?

sådan bluffer du børn som julemandHelt lavpraktisk betyder det, at du skal passe på tonelejet og have tålmodighed. Ikke noget med at komme stormede ind og kaste om sig med gaver og kram, for hurtigt at komme ud igen.

Derimod skal du have tålmodighed, for hvis du skal overbevise f.eks. dine egne børn om at du er julemanden, så er du et fremmed menneske, der vel i bund og grund godt kan se lidt skræmmede ud, især hvis de aldrig før har set sådan en stor hvidhåret og skægget mand i en stor rød dragt.

Du skal selvfølgelig også være overbevisende som en fremmed person, for ellers vil børnene der jo kan være dine egne, måske kunne genkende nogle træk. Det burde dog være muligt, hvis man køber en ordentlig julemandsdragt, og samtidig mestrer at ændre sin stemme, for også de størrere børn tror du er en fremmed som udgangspunkt.

Det med stemmen kan vi ikke rigtig give gode råd om, men du finder en god julemandsdragt ved Coolstuff her til 249 kr. som dækker over støvleovertræk, handsker, jakke, bukser og nissehue, hvor skægget dog skal tilkøbes til 49 kr.

Dragten ved Coolstuff kan du se lige her

Denne julemandsdragt burde give dig det overbevisende look, og du kan gå all-in, og tilkøbe en stor mave til at have indenunder julemandsjakken for at være en helt rigtig julemand.

Held og lykke med at spille julemand og husk tålmodigheden for de små.