10 sjove legetøjs julekalendere til børn der glæder og underholder

legetøjs julekalender til børn

Giv en af de sjove legetøjs julekalendere til børn den 1 december, der er med til at glæde drenge og piger.

Udvalget indenfor julekalendere og pakkekalendere der indeholder 24 forskellige stykker legetøj er stort. Det har vi her på Juleliv.dk lavet en samling over, så du kan overskue udvalget og selvfølgelig finde den bedste pris også.

Køb en fed legetøj julekalender til børn som din dreng eller pige vil elske at modtage den 1 december og de efterfølgende morgener.

 

køb den sjove Frozen julekalender til den lille pigeNy Frost legetøjs julekalender 2018

Piger i en alder af 2 år og op, er blevet hooked på Frozen, og hvis hende du skal finde en julekalender til, også er vil med Frozen, så kunne denne kalender til 149 kr. måske være det helt rigtige.

Du finder kalenderen til 149 kr. ved Eurotoys

 

 

køb den billige Frozen julekalender til pigerFrozen kalender skoletilbehør

En billig julekalender til piger er denne Frozen kalender med 24 ting som viskelæder, pen med mere. En billig kalender, da du kan finde den til kun 79 kr. hvilket må siges at være et godt køb.

Find kalenderen til kun 79 kr. ved Cdon.dk her

 

 

giv drengen en sjov cars julekalender Cars skoletilbehør legetøjs julekalender

En pendant til drenge er Disney Cars kalenderen med skoletilbehør. Indhold er stort set det samme som Frost udgaven, men med Cars mærkerne i stedet for.

Du finder Cars kalenderen til 79 kr. ved Lekmer

 

 

giv den sjove legetøjs Frozen julekalender til decemberFrozen med spænder m.m

Til pigen på ca. 3 år og op, her kunne du overraske hende med en kalender der består af hårspænder, kvaste, smykker og andre lignede små ting med frozen mærke på.

Bedste pris på 149 kr. på kalenderen lige her

 

 

giv barnet den sjove Ramasjang julekalenderRamasjang julekalender 2018

En utrolig populær julekalender til børn i de mindre årgange, er den runde kalender med populære Ramasjang ting i. Både forældre og børn elsker Ramasjang, og det gør sig også gældende med denne julekalender.

Du finder den til 149 kr. ved Eurotoys her

 

 

giv den lille pige en Frost julekalenderFrost skønhed & sminke kalender

En Disney Frost julekalender til piger der indeholder små skønhedsting, er denne version med forskellige sminke, hår og andre små ting hun kan bruge til at lege prinsesse med.

Kalenderen koster 149 som du finder ved Lekmer her

 

 

køb den sjove Star Wars kalender til hamLego Star Wars legetøjs julekalender

Til drenge på 5 år og opefter kunne du give den sjove Lego Star Wars. Endnu en populær julekalender blandt drenge der giver den sjove daglige gave igennem december måned.

Find den sjove kalender til 249 kr. lige her

 

 

Lego Friends julekalender er hit til pigerLego Friends til pigerne

Lego julekalenderen til pigerne kunne være denne Lego Friends kalender. Friends kollektion er noget der hitter blandt piger, og mon ikke hun vil elske et sjovt Lego legetøj hver morgen?

Find den sjove Lego Friends kalender her

 

 

giv pigen på 6 år den sjove skønheds julekalenderTCW skønhedsjulekalender til piger

Til piger der begynder at gå op i skønhed, kunne du give den søde og sjove julekalender der indeholder skønhedsting som makeup, farver og andet i genren.

Du finder den til 149 kr. ved Cdon her

 

 

giv drenge den sjove hot wheels legetøjs kalender til julHot Wheels kalender til drenge

Til drenge kunne du vælge at give en kalender med de sjove Hot Wheels biler. Biler har altid og vil langt ud i fremtiden være sjovt legetøj, og hvorfor ikke også på de 24 dage i december.

Se her hvad kalenderen til 249 kr. byder på

 

Der findes selvfølgelig mange andre populære kalendere, som en Playmobil julekalender eller måske denne sjove samtale julekalender som man kan vinde.

Vi holder løbende denne side opdateret, så kig forbi og se de nye muligheder så du kan finde den sjove legetøjs julekalender til drengen eller pigen.

Gem