Populær Lego julekalender til drenge og piger

Køb en Lego julekalender til drenge og piger

Når julen nærmer sig, hvilket det jo gør tidligere og tidligere, så skal der selvfølgelig også findes den gode julekalender eller pakkekalender til børn, hvis du ikke satser på at give adventsgaver.

Før i tiden var en julekalender ofte den velkendte DR tv-julekalender, som går til gode formål ude i verden. Disse havde og har, 24 låger med motiver indvendigt, men det er jo ikke verdens sjoveste ting. Det er derimod julekalendere der indeholder legetøj, hvilket julekalendere fra Lego og Playmobil jo absolut gør.

Du kan give dit barn eller børn en af disse populære Lego adventskalendere, og vi har fundet de 3 bedste til 2018 her på Juleliv. Disse julekalendere har den fordel, at du ret hurtigt kan få overstået købet online. Den ekstra bonus er, at du får et barn der tripper for at stå op om morgenen, og se hvad dagens låge byder på.

Lego Friends julekalender til piger

Lego Friends julekalender er hit til pigerI lego kalenderen til pigerne, får du en kalenderen med 24 forskellige stykker Lego, hvor de to Friends piger, Mia og Ewa, kommer imellem de første par låger. Udvalget af ting i kalenderen dækker over forskellige ting som komfur, gryder, mad, borde, stole, møbler og andet, som den 24 bliver samlet til den store sjove leg.

Selve kalenderen er konstrueret på den måde, at en papplade foldes ud så kalenderen kan virke som ramme om de forskellige Lego konstruktioner. På indersiden af lågerne, finder du samlevejledningen til dagens julegave, hvilket selvfølgelig ikke kommer i den velkendte samlevejledningen der er ret udførlig.

Hvis pigen elsker at lege med Lego, som mange piger jo gør ved 3 års alderen og op, så er denne kalender måske lige sagen til hendes julekalender i år.

Du finder kalenderen til billigste pris 159 kr. ved Legen.dk lige her

Lego Star Wars julekalender til drenge

køb den sjove Star Wars kalender til hamStar Wars har været et sikker hit blandt drenge i alle aldre i næsten 30 år. Derfor kan det også være den perfekte julekalender til drengen på 3 år og opefter, hvor han kan stå op om morgenen og få en ny fed ting til samlingen.

Star Wars julekalenderen byder på 24 stykker Lego, hvor halvdelen er de fede minifigurer som jo er hvad de fleste drenge elsker mest ved Lego. Figurerer dækker over nogle af de forskellige Jedi, robotter, stormtroppers med mere, som kombineret med de forskellige våben og andet, skaber 24 fede Lego ting for ham.

Ligesom de andre Lego kalendere kommer også denne med pappladen på forsiden der kan foldes ud, og fungerer som udstillingsplatform for det forskellige indhold. Desværre er det umuligt ikke at vælte det hele, når drengen skal åbne en ny låge, men sjov tanke dog.

Lego kalenderen finder du ved Coop lige her

Lego City julekalender

Køb Lego City adventskalender til børnDen klassiske Lego julekalender til børn er nok denne med navnet City. Her får drengen eller pigen en kalender der indeholder forskellige ting som brandmand, julemand, ladvogn, snemand, hunde og meget andet indenfor sjove ting der kan være i en by.

En sjov kalender hvor en brandmand faktisk har en guitar, der adskiller sig de forrige modeller med politimanden der drikker kaffe og lignede. En sjov kalender der ligesom de to andre, også kommer i samme kasse der kan bruges som udstilling og kan være en del af legen for barnet.

Du finder Lego City kalenderen lige her

Der findes selvfølgelig også andre muligheder indenfor Lego, hvor du også kan finde de forskellige modeller fra f.eks. 2014 og 2015, som jo faktisk er helt lige så gode julekalendere som årets 2016 udgave. Ved Lego.com her, kan du finde samlevejledninger til adventskalendere, og faktisk også alt andet Lego.

Du kan se en engelsk anmeldelse af Lego Stars Wars julekalenderen, som to drenge har anmeldt lige her:

Anmeldelse af LEGO julekalender på engelsk