Årets julekalender på tv 2016 for DR, DR2, TV2, Ramasjang

se årets julekalender 2016 på tv

Et nyt år en ny omgang julekalendere – Læst alt om årets julekalendere i TV her.

Nu vi er i 2016, så er det selvfølgelig også på tide at kigge på hvad der bliver årets julekalender på tv i 2016. Her på Juleliv.dk finder du selvfølgelig oversigten og information om hvilket julekalender der bliver vist på de respektive danske tv kanaler.

I 2016 er det DR som laver en helt ny julekalender, og hvor TV2 genudsender en af de populære klassiske kalendere som de fleste børn jo elsker.

Årets julekalender i tv 2016

ved du hvad der bliver årets julekalender på tv i 2016?

De forskellige julekalendere for dette års visning på tv, kan du se det hurtige overblik over lige her. Læs mere indgående om de respektive kanaler længere nede, hvor du får opdatering af, hvilket kalendere der bliver vist, hvad tidspunkt julekalendere bliver vist på tv og selvfølgelig også et kort referat af handling.

  • DR Den Anden Verden (kl 19:30)
  • TV2Ludvig og julemanden (kl 20:00)
  • DR2Rytteriets Jul (kl 21:00)
  • RamasjangNissebanden i Grønland (kl 17:00)
  • DR UltraHotel Krølle på Halen (kl. 17:25)

Læs også: Deltag i casting til TV2’s julekalender i 2017 produceret af Cosmo film (deadline 20 november)

Julekalender på DR i 2016

Den anden verden bliver årets julekalender på DR i 2016. Læs mere om det i vores artikel : DR julekalender 2016 her, hvor optagelserne til den nye og forhåbentlig spændende tv julekalender jo så småt er gået i gang(edit: skrevet januar 2016).

Den nye spændende DR julekalender handler om søskende pigerne Sara og Anna, der i teenagealderen så småt er ved at nærme sig voksen alderen.

Julekalenderen drejer rundt om Brødrene Grimms eventyr, hvor Sara bliver sendt til en helt specielt verden med disse eventyrs figurer, og Anna bokser med sine egne problemer, da hun skal optræde i et teaterstykke omhandlende Brødrene Grimms eventyr. Herfra tager historien sin både sjove, skræmmende, søde og meget interessante drejning over de 24 spændende af snit i december.

Den nye julekalender på DR i 2016 vil med garanti være noget der bliver set frem til, jo tættere vi kommer på den 1 december og det første afsnit kører over skærmen.

Hvis du vil vide mere om den nye julekalender, så læg vejen forbi, for vi opdaterer løbende med alt det nye som kommer ud, helt ligesom du finder alt andet omkring jul såsom adventsgaver, historier, opskrifter m.m.

Det er snart tid til gavekøbet til de små: Gode julegaver til børn

TV2 julekalender 2016

Ludvig og julemanden bliver årets julekalender kl 20:00på Tv2 (bliver også vist på TV2-play), som du kan læse på Tv2 siden her.

Den populære julekalender der jo har masser af kendte mennesker med, som Andreas Bo, Julie Zangenberg, Camilla Bendix og andre, bliver kalenderen som børnene har at se frem til på det lidt mærkelige tidspunkt – kl 20:00.

Første gang kalenderen blev vist på tv var i 2011, og nu her 5 år efter, er serien der er produceret af Deluca Film genvalgt.

Andre julekalendere på TV2

Du kan dog finde andre julekalendere på TV2, for om eftermiddagen har TV2 valgt at vise Alletiders jul som jo er Pyrus. Derudover kommer der også noget til de voksne, for Andersens Julehemmelighed fra 1993 er årets voksen julekalender som bliver vist på TV2 Charlie i 2016.

En af de meget populære julekalendere gennem tiden hvis seertal nåede op på 1.6 mio. mennesker i gennemsnit, hvilket jo må siges at være meget. Julekalenderen kun været genudsendt en gang, nemlig tilbage 1998, så det er da på tide at der kom styr på rettighederne til fremvisning, så vi kan blive underholdt i 24 dage med en voksenjulekalender der falder i både de små og stores smag.

Så du kan begynde at glæde dig til den 1 december, hvor du igen/eller for første gang kan følge med i Puttes vilde forelskede i gas- og varmemesteren, samtidig med at hendes forældre hader julen mere eller mindre.

DR2 julekalender

I år er det blevet bestemt, at Rytteriet med de to snobber, bliver årets julekalender.

Rytteriets Jul er nemlig året kalender for de voksne, som ruller over skærmen kl 21:00 hver søndag i julen, som en adventsjulekalender helt ligesom sidste år.

Husk nu: Find din julegave til ham og hende i god tid!

Ramasjangs julekalender

På Ramasjang i 2016 bliver det et gensyn med Nissebanden i Grønland fra 1989. De populære figurer Hr. Mortensen, Skipper og Gemyse i den anden julekalender fra serien er udvalgt til at glæde de små på den populære børnekanal.

Sidst Nissebanden og deres mission på Grønland blev vist på fjernsynet, var tilbage i 2011 og i år bliver det femte gange at vi får glæde af banden i Julemandens land.

Hvis du ikke kan huske hvad den handler om, så handler den kort om to magiske ønskesten der er faldet ned på den grønlandske is. Det magiske ved disse to sten er, at man får alt opfyldt hvis man slår de to sten sammen. Det kan dog gå galt i de forkerte hænder, og derfor er julemanden nødt til at tage ud og lede, og her kommer Nissebanden ind i billedet. Julemanden beder nemlig vores elsket bande om at passe værkstedet imens.

Desværre finder sognerådsmedlemmet Fiffig Jørgensen fra Holme Olstrup de to sten før julemanden, og så sker der ting og sager.

DR Ultra

I år på DR Ultra finder du den svenske julekalender “Hotel Krølle på Halen”, som dog kommer med danske stemmer.

Julekalender byder på en tur på landet i Sverige, hvor handlingen udspiller sig, som kan se på kanalen kl 6:45 og 17:25.

Den Anden Verden bliver også vist på Ultra kl 19:00.