Deltag i casting til TV2’s julekalender i 2017 fra Cosmo Film?

casting til TV2's julekalender i 2017

Årets julekalender på TV2 i 2017 skal produceres af Cosmo Film, og du kan måske være med i den.

Udtagelse til casting er nemlig i gang for den nye julekalender, hvor optagelserne starter omkring marts 2017.

Casting til TV2's julekalender i 2017 står Another Casting Company for, der skal kaste hovedrollerne til den nye film, efterspørger drenge og piger på ca. 13-15 år og en pige på 5-7 år.

Hvis du gerne vil deltage i casting ved Another Casting Compay, så kan du tilmelde dig til casting hos Dask Online, eller ved at sende en mail til: casting@cosmo.dk med mærket “julekalender”.

Din mail skal indeholde navn, alder, telefonnummer, eventuel erfaring indenfor musik og skuespil samt vellignede billeder uden snapchat filtre.

=> Deadline for din ansøgning er den 20 november 2016.

Da de selvfølgelig får rigtig mange ansøgningerne, så sender de kun svar ud, hvis du passer til en af rollerne – Du kan se opslaget på Cosmo Film facebook side.

Den nye julekalender som Cosmo Film skal producerer, er ikke noget selskabet er ukendt med, for de har også produceret Jul i Valhal, Jesus og Josefine og Juleønsket. Temaet for den nye julekalender er ikke offentliggjort, så vi må vente i spænding, men måske en opfølgning på Juleønsket?

22 KOMMENTARER

 1. Hejsa
  Jeg vil virkelig gerne være med i årets julekalender, men jeg er 12 år, så jeg kan nok ikke være med i julekalderen. Håber det kan lade sig gøre, for det kunne være virkelig fedt!
  Hilsen hende der elsker at se julekalender

 2. Det lyder lige som noget for mig! Jeg er en pige på 12 år, som rigtig gerne vil spille med i en julekalender. Jeg er en sjov udadvendt person, som godt kan være lidt genert nogen gange. Jeg håber rollen er noget for mig Det kunne være perfekt hvis jeg måtte komme til casting! Kærlig hilsen: Pigen på 12

 3. Jeg ved godt at jeg ikke er 13 men jeg har en ven som er 11 og bliver snart 12 og jeg er 12 år håber at det er ok vi vil helt vildt gerne være det kunne være det bedste der kunne ske i bores liv vi er de bedste veninder i hele verden ❤️️??

 4. Jeg hedder Naja jeg er lige fyldt 8 år men håber at jeg aligevel lige kan nå at være med. Jeg er meget smilende og tør godt stå foran kamera og gøre det der bliver sagt. Det er intet problem at komme til København for har meget familie derover

 5. Hej
  Jeg hedder Amin og kunde mega godt tænge at være med men jeg er 13-15 jeg er 12 år 1 tan mindre håber ikke at det gøre noget

  Kh Amin

 6. Hej jeg hedder Maja jeg er 13 år og vil vildt gerne med i julelakeneren 2017 mine veninder syntes jeg burde blive skurespiller så vil prøve det håber i vil overeje og tage mig til Casting veneter spændt

 7. Hej jeg hedder Thilde jeg er 12 år og ELSKER jul jeg ser julekalender året rundt. Jeg er sikker på at rollen er noget for mig mit største ønske er og har altid været at være med i en julekalender jeg går til skuespil og dans og håber i tager mig ind til en casting i vil ikke fortryde det??✨

 8. Hej jeg er en pige på 12 år, jeg er sjov jeg kan få folk til at grine men jeg kan også være alvorlig. Jeg syntes at det kunne være sjovt at være med i en julekalender. Jeg har gået til teater men gør ikke mere. Jeg kan godt stå overfor et kamera og snakke. Jeg kan godt leve mig ind i en rolle og bliver ikke så let forstyrret. Håber at jeg kan komme til casting, og at jeg er noget i kunne bruge.

 9. Hej Jeg hedder maya. Jeg vil virkelig gerne være med og spille pigen på 5-7 år men er desvære 9 år men jeg er meget lille. Jeg håper i vil overveje det. Jeg ved ikke helt hvordan det der casting funger.

 10. Det her er min drøm jeg er 12 år og har drømt om at komme i tv siden jeg var lille jeg er god til skuespil og teater jeg ville rigtig gerne være med

 11. Hej jeg hedder nikolaj ,og jeg er 12 år gammel. Jeg elsker teater og har spille teater i snart 5 år. Jeg spiller også guitar som jeg har gjort i over 1 år. Jeg spillede mange forestillinger og elsker følsen når alle der på en. Jeg elsker også Matematik og Natuer og Tegnologi. Jeg elsker også at få mine venner til at grine. Jeg håber i vælger mig.

 12. hej jeg kunne godt tænke mig at deltage i 2017 julekalender
  jeg er en dreng på 12 år
  og jeg er youtuber
  elsker skuespil

 13. Hej jeg hedder Toby jeg er brun jeg vil rigtigt gerne være med i julekalenderen i år hvis jeg kommer med skal det nok bliver fedt jeg håber jeg kommer med til at hjælpe jer med en god julekalender i år hilsen Toby Madsen ☺️??

Comments are closed.