DR julekalender 2016 – Den Anden Verden

dr julekalender 2016 løfter det magiske slør

Selvom årets jul og julekalender slet ikke er skudt i gang, så er det i tro med traditionen imellem DR og TV2 om at skifte til at præsenterer året julekalender, DR tur til at præsenteret næste års julekalender, hvor årets tv julekalender for 2015 jo på TV2 bliver “Juleønsket”.

Opdatering: Læs om julekalenderne i 2018 i artiklen her.

DR julekalender 2016 bliver “Den Anden Verden” og optagelserne til denne går i gang i november.

Produktionen af julekalenderen på DR for 2016 kommer til at løbe over 100 dage og location bliver de tre gamle tv studier i TV-Byen og København.

Julekalenderen 2016 på DR

Næste års julekalender hvor titlen jo er blevet kendt, kommer til handle om Brødrene Grimms eventyr.

Forfatterne bagved julekalenderen er Bo Hr. Hansen og Nikolaj Scherfig som også har stået bag “Mikkel og Guldkortet og “Jesus og Josefine.

Selve historien handler om to teenagesøstre Anna og Sara og disse skridt ind i den store vokseverden. Det er dog ikke så enkelt, for de er samtidig blevet skilt fra hinanden, så de må også kæmpe for at finde sammen igen.

Dette er startskuddet til det store eventyr som strækker sig over de 24 afsnit, der byder på den magiske verden med skikkelser fra Brødrene Grimms eventyr, og hvad der dertil følger af alverdens farer, mystisk og eventyr.

Du kan læse meget mere om plottet her på Dr, hvor manuskript forfatterne løfter lidt af sløret for hvad der er i vente, og det eneste negative som der kan siges er, at der er forfærdeligt lang tid til december 2016, men så har vi heldigvis en julekalender og hyggelig jul i 2015 at godte os på.

Det bliver en god oplevelse for børnene, som forhåbentlig kan tage lidt af forventningerne om årets julegaver til børnene, selvom 24 dage er lang tid at vente på disse.