DR julekalender 2016 – Den Anden Verden

dr julekalender 2016 løfter det magiske slør

Selvom årets jul og julekalender slet ikke er skudt i gang, så er det i tro med traditionen imellem DR og TV2 om at skifte til at præsenterer året julekalender, DR tur til at præsenteret næste års julekalender, hvor årets tv julekalender for 2015 jo på TV2 bliver “Juleønsket”.

Opdatering: Læs om julekalenderne i 2018 i artiklen her.

DR julekalender 2016 bliver “Den Anden Verden” og optagelserne til denne går i gang i november.

Produktionen af julekalenderen på DR for 2016 kommer til at løbe over 100 dage og location bliver de tre gamle tv studier i TV-Byen og København.

Julekalenderen 2016 på DR

Næste års julekalender hvor titlen jo er blevet kendt, kommer til handle om Brødrene Grimms eventyr.

Forfatterne bagved julekalenderen er Bo Hr. Hansen og Nikolaj Scherfig som også har stået bag “Mikkel og Guldkortet og “Jesus og Josefine.

Selve historien handler om to teenagesøstre Anna og Sara og disse skridt ind i den store vokseverden. Det er dog ikke så enkelt, for de er samtidig blevet skilt fra hinanden, så de må også kæmpe for at finde sammen igen.

Dette er startskuddet til det store eventyr som strækker sig over de 24 afsnit, der byder på den magiske verden med skikkelser fra Brødrene Grimms eventyr, og hvad der dertil følger af alverdens farer, mystisk og eventyr.

Du kan læse meget mere om plottet her på Dr, hvor manuskript forfatterne løfter lidt af sløret for hvad der er i vente, og det eneste negative som der kan siges er, at der er forfærdeligt lang tid til december 2016, men så har vi heldigvis en julekalender og hyggelig jul i 2015 at godte os på.

Det bliver en god oplevelse for børnene, som forhåbentlig kan tage lidt af forventningerne om årets julegaver til børnene, selvom 24 dage er lang tid at vente på disse.

29 KOMMENTARER

 1. De søger stortset alle aldre. Optagelserne forgår i København.
  Du kan læse mere om det her: onlinecasting.dk/visaudition.asp?id=12357

 2. Hej jeg er en pige på 11 år, jeg er blondine og kunne rigtig godt tænke mig at komme til en casting/audition. er det forsent nu? Jeg er en meget seriøs pige! óg jeg er god til roller, siger min familie og venner så. 🙂

 3. Hej jeg er 11 år brunt hår brune øjne cirka 1.47 højde
  Kan jeg blive meldt til audition i julekalenderen,har altid drømt om at være med til en julekalender, har prøvet noget med skuespil at gøre:)

 4. Hej jeg vil rigtig gerne være med i en film.
  Har i nogle andre film der snart er casting til.

 5. Hej. Jeg er en pige på 13 år. Jeg kunne godt tænke mig og komme til casting til julekalenderen 2017. Ved du/i hvor/hvornår man kan komme til casting henne? MVH Chrstine

 6. Hej vil i kunne bruge nogle ponyer til en af jeres julekalendere i fremtiden?
  De kan desværre ikke gå for vogn, men de kan meget andet.
  Skriver meget gerne mere om dem hvis det kunne have interesse. 🙂

  • Hej Mie

   Det er nok DR eller produktionsselskabet som du skal have fat i, men mon ikke brugen af ponyer er lidt mere kompleks end sådan i forhold til sikkerhed og forsikringer.

 7. I forhold til musik i julekalenderen er det så artister/musikere der er forudbestemt, eller kan man komme med forslag til sange? Dette er ikke kun i forhold til denne julekalender men mere generelt, jeg ved ikke helt hvor jeg ellers kan finde svar henne. Så nu spørger jeg bare.. 🙂

 8. Hej jeg hedder Yasmin og er 13 år. Jeg vil rigtig gerne være med i den her julekalender og har lyst hår med krøller og er ca. 170cm høj og er en pige xD Jeg er livlig og elsker at være sammen med andre og håber også bar epå at jeg kommer med for at få en god oplevelse.

 9. Hej Hej.
  Jeg har en søn på 6 år, hvad er målgruppen/alders grænsen for DR’s Julekalender, er han for lille til at se den?
  Har ikke boet i dk i 13 år, så har ikke rigtig en ide om hvordan julekalenderen har udviklet sig.
  Men tænkte at det kunne være noget for min søn i år, og hvis det er så skal jeg jo have farmor til at tage en kalender med til ham, så han kan åbne og følge med hver dag 😉
  Tak for hjælpen, mvh Helene

Comments are closed.