Gaver der virkelig imponerer hende? Overrask med det uventet

Gaver der virkelig imponerer hende

Nogle gange skal du bare flotte dig lidt mere når du skal glæde hende du holder af, med de gode gaver der virkelig imponerer hende.

Det behøver som sådan ikke koste kassen med den gode ide til julegaven. Vælg f.eks. en stor ting, der er svær at skjule for hende og en lille, mere personlig – så skal du se hendes overraskelse når hun opdager den lille pakke inden i den store. Det kan virkelig redde den gode julestemning.

Vil du have et mere konkret bud på, hvad vi egentlig mener her, så prøv for eksempel at forestille dig at du køber en ny seng til jer – Det er et eksempel som ikke ligger i den billige ende men dog et eksempel.

En seng er nok lidt svær at få pakket ind og gemt under juletræet. Vær lidt kreativ og lad sengen dukke op lille juleaften og så kan der gemme sig en anden mindre gave i sengen næste morgen, når I vågner i den nye seng. Den lille gave kan så være af mere personlig karakter, f.eks. et smykke eller lignende.

Sådan finder du en god seng på nettet

find den gode seng online til hendes gave

Skal sengen være en overraskelse, skal hun jo helst ikke opdage, at du er i markedet for en ny seng. Selvfølgelig kan du besøge et møbelhus på vej hjem fra arbejde, men det nemmeste er at finde sengen på nettet. Så bliver den også leveret direkte til døren – og det kan jo blive en overraskelse i sig selv. Men tjek lige jeres juleplaner med hende, så sengen ikke dukker op, når I står midt i den værste julestress eller slet ikke er hjemme.

Et smart sted at købe f.eks. boksmadrasser er hos Bedre nætter, hvor der også er en smart guide til valg af boksmadrasser, der kan hjælpe dig igennem de valgmuligheder, der er i den forbindelse. De har også gratis fragt – både når sengen skal hjem og hvis I fortryder købet efter de første 14 dage.

Den personlige gave julemorgen

giv den gode overraskende gave til hende julemorgen

Når sengen er vel installeret, skal den personlige gave være klar til f.eks. julemorgen eller morgenen efter juleaften. Den vil virkelig komme som en overraskelse for hende, nu hvor du lige har foræret jer en ny seng.

Et populært valg er et det flotte armbånd Story fra Kranz og Zieglers. Det fås i mange forskellige designs og du kan købe hundredvis af forskellige charms til armbåndet – så det er en gave, hvor du altid kan give noget nyt, der kan sættes på.

Et andet lækkert valg, kunne være et populært Megir eller Sekonda ur eller de super elegante Michael Kors ure, som du kan finde her hos DitUr, der alt efter hendes smag, vil være en rigtig lækker gave at få.

Så skal hun virkelig imponeres til jul, så prøv denne utraditionelle kombination af den gode julegave til hende der med garanti vil overraske.

Gem