Fotogaver

Fotogaver

Vil du give en personlig gave til bedsteforældrene fra barnebarnet? Eller måske fra datter til far?

Så er et hit på gavefronten at få lavet en personlig fotogave. Med en personlig fotogave kan du bringe glæde og minder ind i hjemmet til modtageren.

Hvad end du vil forevige et rejseminde fra en tur du og din veninde var på, eller du blot vil minde bedsteforældrene om hvor herligt et barnebarn de har, så er der mulighed for dette med en fotogave. Her har du mulighed for at få trykt netop det eller de fotos du ønsker at forevige, på nærmest hvilken som helst genstand eller tekstil.

Personlige fotogaver til jul

Generelt er det godt med personlige gaver, hvis de skal gives til nogen, som står dig nært. Det kan give en vis betydning, at de har et minde eller en gave stående, som hver dag kan minde dem om noget positivt.

Eksempelvis bedsteforældrene, der har fået en kop hvor på der er trykt et billede af barnebarnet. Eller veninden der har fået et mobilcover med et billede af dig og hende fra jeres ferie.

Fotogaver er en god og nem måde at give personlige gaver på, som samtidig kan være brugbare i hverdagen.

Kop med billede

Kop med billedeMed en fotogave kan du sørge for at give en gave, som kan blive brugt dagligt i hverdagslivet. Kender du eksempelvis én, der aldrig undværer en stop kop kaffe om morgenen, er et populært valg et krus med fotoprint. På den måde kan det billede, du får printet på koppen, være noget af det første der bliver kigget på, når modtageren skal have sin daglige morgenkaffe. Dette kan bringe smil på læben, hvis fotoet vækker glæde eller gode minder.

Se udvalget her →

Bamse med billede

Bamse med billedeDet er ikke kun den ældre generation, der kan blive glad for fotogaver, hvad end det er til jul, fødselsdag eller noget tredje. Der fås også fotogaver, som kan være til glæde for de mindste i hverdagen.

Eksempelvis kan der købes en blød og lodden bamse, der på sin T-shirt har printet et personligt billede. Sådan en bamse kan være god til børn, der har brug for at blive mindet om nogle bestemte mennesker. Måske har du et barn, der let for hjemve, når han eller hun sover ude.

I kan som forældre give en bamse med billede af jer selv. Således kan barnet have bamsen med sig, når han eller hun skal sove ude, og billedet kan måske mindske savnet en smule og føre til en god nats søvn.

Se udvalget her →

Fotobog

FotobogHvis du har nogle bestemte minder, du gerne vil have foreviget og dele med en nær, kan en fotobog være en god idé. Måske vil du lave en bog, der dækker over jeres barns liv og opvækst, som kan gives til jeres barn en dag. Ellers måske har du været på en fantastisk rejse ud i den store verden med en god veninde, som fortjener en minderig bog med billeder af jer to fra jeres rejse.

En fotobog kan være en god idé til nærmest hvem som helst, alt efter hvad du vælger at putte i den.

Se udvalget her →

Puslespillet med foto

Puslespillet med fotoVil du give en sjov og anderledes gave, som samtidig er personlig, kan du vælge at få printet et foto på et puslespil. Denne gaveidé er både sjov for børn og voksne, og kan tilmed være noget, familien kan samles om. Du kan øge spændingen ved gaven, ved ikke at afsløre hvilket billede du har valgt at få printet på puslespillet. På den måde kommer den egentlige overraskelse først til syne, når modtageren har taget sig tid til at samle det.

Se udvalget her →

Kærlighedslås – den romantiske fotogave

Kærlighedslås – den romantiske fotogaveVil du gerne give en personlig fotogave, som samtidig også er romantisk, kan du vælge at give en kærlighedslås til manden, konen eller kæresten. Dette er en lille fin lås, hvori du kan få sat et billede i, hvor I to sammen er på. Modtageren kan vælge at sætte den på tasken eller i nøgleringen, så han eller hun altid har den med sig.

Skal den ikke hænge på taske eller i nøgler, kan I også vælge sammen at sætte den et sted, som betyder noget for jer. Populært er at sætte låse fast på diverse broer i storbyer. Dette ritual bliver ekstra romantisk, når der ovenikøbet er et billede af jer i låsen.

Find en personlig fotogave til mor og far

Har du svært ved at finde ud af, hvad du skal give dine forældre i julegave?

Måske skal de ovenikøbet have en fælles gave, hvilket kan gøre det ekstra svært, da man så ikke kan gå ud fra, hvad den enkelte forælder er til.

Her kan en fotogave være en god løsning, så længe der er tale om et foto, der betyder noget for dem. Du kan eventuelt vælge at få printet et portræt af jer fra familien, som kan komme op at hænge på væggen. På den måde kan de hver dage blive mindet om noget, de sætter pris på at have i deres hverdag.

Dine bedsteforældre vil blive glade for en fotogave

Et sikkert hit, når man skal give en gave til sine bedsteforældre, er at finde på noget personligt. Dermed er en fotogave det optimale valg at give som barnebarn. Næsten hvad som helst med tryk af børnebørn, går rent ind i bedsteforældres hjerter. Vil du give dem en gave, som de kan nyde godt af hele året, kan du bestille en fotokalender til dem. På den måde får de et nyt billede at kigge på hver måned i løbet af året.

Find en forhandler der tilbyder hurtig levering af fotogaver

Der er mange forskellige forhandlere af fotogaver at finde på nettet. Nogle dyrere end andre og nogle med hurtigere levering. Dog er det nogle steder muligt at få levering inden for 24 timer, hvilket gør gaveprocessen lettere for dig, hvis det skulle hænde, du var sent ude med gaven. Mange steder får du kun gratis levering, hvis du køber for over et vist beløb. Her kan du slå to – eller tre, fluer med et smæk, købe flere fotogaver samme sted, og på den måde sikre dig gratis levering.