Julegaver til bedsteforældre

julegaver til bedsteforældre

Når juletiden nærmer sig, nærmer sig for nogle også stress- og jag. Det er tit et hektisk arbejde at skulle ud og finde julegaver til gud og hver mand, man er i familie med. Til tider kan man også komme lidt sent i gang, og står pludselig dagen før juleaften og mangler gaver til både den ene og den anden. Derfor kan det være en god idé at komme hurtigt i gang med køb eller produktion af gaver, hvis man er gør-det-selv typen.

For mange er julegaver til bedsteforældrene nogle af de vigtigste gaver. Dette, fordi de tit er nære familiemedlemmer, man derfor gerne vil gøre ekstra glade i juletiden. Heldigvis har bedsteforældre ry for at blive glade for næsten hvad som helst, de får overrakt – især fra børnebørnene. Dette hvad enten det er købt dyrt ind eller lavet på fem minutter på fritidshjemmet.

Her får du et par gode idéer til, hvad du kan finde på af julegaver til bedsteforældrene.

Sådan finder du den rette julegave til bedsteforældre

Måske har du fået en ønskeliste af dine bedsteforældre, og så kan det være nemt nok blot at gå ud og finde det, der står øverst på listen. Men er det strikkepinde og uldne sokker, kan det være svært at gøre gaven personlig, og man kan let komme til at synes, at julegaverne til bedsteforældrene bliver lidt halvkedelige.

Heldigvis sætter mange bedsteforældre også stor, hvis ikke større, pris på gaver der ikke nødvendigvis står på ønskelisten, så længe de har fået et personligt præg eller der er lagt lidt kærlighed i dem.

Dette kan både være en fotobog med billeder af børnebørnene eller noget hjemmelavet man har gjort sig umage med. Eller måske vil du bringe bringe lidt ekstra luksus ind i deres tilværelse, med en nøje udvalgt gavekurv med lækkerier som julegave til bedsteforældrene.

Det vigtigste er bare, at du har hjertet og tankerne med – og så kan du næsten være sikker på, at de bliver super glade, uanset hvad du giver dem.

Julegave til mormor eller farmor

Julegave til mormor eller farmorGaven til farmor eller mormor kan være en af de vigtigste. Disse to er måske nogle af dem, der glæder sig mest til at få en julegave fra dig der er barnebarn. Hvis du vil se bort fra eventuelle ønsker de måtte have, og finde på en gaveidé til mormor eller farmor der forkæler dem ud over det sædvanlige, findes der råd for dette.

Hvis de søde kvinder er til lækre produkter, luksus og velpleje, kan en gaveæske være en god gave til mormor eller farmor. I mange butikker, der forhandler skønhedsprodukter, bliver der ved juletid gjort ekstra meget ud af gaveæsker. Her kan du altså spare en del penge på at købe flere produkter af gangen, som tilmed er puttet i en fin jule-gaveæske.

Find skønhedsprodukterne her →

Julegave til morfar eller farfar

Julegave til morfar eller farfarNår de to mænd i bedsteforældrerollen skal forkæles ved juletid, er der også en masse gode sager at vælge imellem.

Hvis disse to skal forkæles med den perfekte gave, kan du altid søge efter lidt godt til ganen eller til den søde tand. En god idé er at købe en gavekurv, med forskellige lækre ting, morfar eller farfar kan hygge sig med i juletiden.

Køber du en gavekurv, kan du eksempelvis vælge én med chokolade og andre søde sager, eller du kan vælge en, der er proppet med gode øl eller vine. Begge varianter plejer at gå i lige i bedstefar-hjertet. Oftest er dette et godt bud på den perfekte gave til morfar eller farfar.

Find gavekurven her →

Julegaver fra børn til bedsteforældre

Julegaver fra børn til bedsteforældreGaven til mormor og morfar kan for mange være en af de helt vigtige gaver. Måske skal der gives en gave til dem hver, eller måske skal de have en fælles gave, de begge kan blive glade for.

Det kan dog være svært at finde en gave, der falder i god jord hos både mormor og morfar, hvis gaven er til deling. Er gaven fra et barn, bliver bedsteforældrene ofte glade for noget, barnet selv har lavet, frem for hvis mor og far bare giver barnet 100 kroner, så de kan købe noget fra bedsteforældrenes ønskeliste. En diy julegave til bedsteforældrene er næsten altid garanti for smeltede julehjerter hos de ældre.

Andre gode ideer kunne være en fotobog med fælles minder, et foto af barnebarnet, et hjemmelavet gavekort til ting de skal lave sammen eller måske en oplevelse, hvor de alle kan tage ud og lave noget sammen en dag.

Find fotobogen her →

DIY julegaver til bedsteforældre

DIY julegaver til bedsteforældreSom nævnt bliver bedsteforældre ofte glade for ting, der er hjemmelavede. På den måde er der sat et ekstra personligt præg på gaven. Det kan være hyggeligt at gå i gang med sit eget lille julegaveværksted derhjemme, hvor man kan hjælpe børnene med at lave nogle fine hjemmelavede julegaver til bedsteforældrene. Mulighederne er mange, og kreativiteten sætter ingen grænser. I mange hobby-butikker kan du billigt købe redskaber, der gør det let og sjovt for dig, at lave DIY-gaver til bedsteforældrene.

Ligger du eksempelvis inde med noget gammelt porcelæn, der skal til at ende i skraldespanden, kan du give det nyt liv, så det bliver en fin gave til bedsteforældrene. Man kan for eksempel købe tuscher der kan tegne på porcelæn, således at barnebarnet kan designe sin egen personlige kop eller tallerken til bedsteforældrene.

Find DIY udstyr her →

Kreative julegaver til farmor, farfar, morfar og mormor

BallonflyvningDer er ingen grænser for, hvor kreativ man har lov at være, når man skal finde julegaver til bedsteforældrene. Dette gælder både hvis man selv går i gang med lim og saks, hvis man har en kreativ idé til noget der skal købes eller noget helt tredje.

Dette kunne for eksempel være en oplevelsesgave. Giver du en oplevelsesgave til bedsteforældrene, sørger du for, de får en hyggelig eller sjov dag, de sent vil glemme.

Om end det skal være en brunch på café eller en tur på racerbanen, er du med til at give dem en god dag.

Skal du være ekstra kreativ, kan du lave dit eget gavekort, hvor du inviterer dine bedsteforældre med ud at spise, afsted til en koncert, eller noget tredje, de vil hygge sig med. Mulighederne for kreative julegaver til bedsteforældrene er derfor rigtig mange – afhængig af hvor kreativ du tillader dig selv at være.

Find oplevelsesgaven her →