Kreative julegaver

Kreative julegaver

Når du skal finde den perfekte julegave til dem, der står dig nærrest, er det rart at finde på en gave, som har et personligt præg. På den måde kan modtageren mærke, at du har lagt noget kærlighed i gaven og tænkt nøje over den. Hvis du kaster dig ud i kreative julegaver, er det ikke svært at få gaven til at være personlig. Du kan nemlig tilrettelægge gaven efter lige præcis den person, der skal modtage den.

Med kreative og diy julegaver, kan du også holde gavebudgettet nede, således at de gode gaver ikke kommer til at koste en formue. Her er et par gode idéer til, hvordan du kan lave kreative julegaver til enhver smag.

Kreative julegaver til mor

kreativ gave til morDet er ikke svært at finde på en god kreativ julegave til din mor, hvis du er bare en smule kreativt anlagt. Sandsynligvis er din mor en af de personer, du ved allermest om – dermed kan du gå ud fra, hvad hun kan lide, nu du skal give hende en kreativ gave.

Er du eksempelvis god til at male eller tegne, kan du købe noget papir i god kvalitet, og så ellers bare gå i gang.

Ved du, der er en bestemt blomst hun er helt vild med, eller en bestemt farve, der er hendes yndlings, kan du blive inspireret af disse og inddrage dem, når du går i gang med at udfolde dig kunstnerisk.

Afslutningsvis kan du købe en fin ramme der passer til størrelsen på papiret, så din mor har mulighed for at stille den et sted i stuen eller hænge den op på væggen. Dette er en god idé til en julegave, til moren der gerne vil mindes lidt om hendes børn i hverdagen.

Find DIY udstyret her →

Kreative julegaver til far

Forklæde med personligt billede og tekstEr din far en mand med stort M, der kan lide at have gang i grillen året rundt? Eller måske er han blot vild med at bruge tid på god mad i køkkenet?

Så kan du designe din helt egen grill- eller køkkenpakke til ham. Her kan du både være kreativ i sammensætningen af pakken, men også selv gå i gang med at kreere noget, der brugbart til madlavningen.

På nettet kan du eksempelvis købe alt hvad der skal bruges, hvis du vil lave et personligt forklæde med tryk til din far, han kan benytte, når han kokkererer. Det er vigtigt, at du køber maling, der er beregnet til tekstil, så det ikke begynder at skalle eller går af i vask.

Ydermere kan du selv gå i diverse butikker og købe køkken- eller grillredskaber, så du kan sammensætte din helt egen og personlige kurv, med netop de ting, din far kan have behov for.

Du kan købe forklædet med tryk her →

Kreativ gave til kæresten

Kreativ gave til kærestenSkal du lave en kreativ gave til kæresten, kan du snildt bevæge dig over i det romantiske hjørne. En god idé, hvis du vil give en gave, hvor du selv er en del af den, kan være en oplevelsesgave.

Oplevelsesgaver kan købes på diverse hjemmesider, i alverdens varianter. Vil du være ekstra kreativ, og finder du ikke lige det du leder efter, på hjemmesiderne, kan du gå i gang med at lave dit eget gavekort.

Find et fint stykke papir, hvorpå du skriver præcis, hvad oplevelsen skal gå ud på. Ved selv at lave gavekortet kan du også kombinere forskellige oplevelser. Du behøver altså ikke ”nøjes” med en tur i biffen eller en tur på god restaurant, men kan kombinere flere forskellige oplevelser. Alt efter hvad du tror, din kæreste kan have lyst til. Sæt eventuelt nogle fine klistermærker på og lig det i en lille konvolut – og vupti, så har du en kreativ og superromantisk gave til kæresten.

Vil du i stedet give ham eller hende en genstand, der kan stå i hjemmet, kan du også gå i gang med at kreere. Køb eventuelt en fin porcelænskop og tuscher der er lavet til porcelæn, så det ikke ryger af i vask. Så kan du ellers gå i gang med at tegne noget personligt på en kop eller måske skrive et fint digt, der betyder noget specielt for din kæreste. En top-romantisk julegave.

Du kan købe oplevelsesgaver her →

Kreative DIY julegaver til bedsteforældre

Når man skal i gang med kreative julegaver til bedsteforældre, er der nok at give sig i kast med. Bedsteforælde plejer som regel at være vilde med hjemmelavede julegaver fra børnebørnene. Både ting der kan pynte i hjemmet og ting man benytte i hverdagen, kan være gode gaveidéer. Man behøver ikke være barn, for at ens bedsteforældre bliver glade for en hjemmelavet gave. Som voksen kan du også gå i gang med at lave fine og hjemmelavede kreative gaver.

Har du mod på det, kan du give dig i kast med at lave lysestager af gips. Dette er forholdsvist nemt, og kan gøres på mange forskellige måder. Og som regel ender resultatet med at blive fint og dekorativt, så snart der kommer et lille lys i. På nettet kan du nemt købe gips i mange forskellige afarter, alt efter hvilken opskrift på lysestage, du ender med.

Kreative julegaver fra børn

Julegaver fra børn må altid gerne være hjemmelavede. Disse falder for det meste i god jord selvom arbejdet ikke er gjort til perfektion, så længe der bare er kastet noget kærlighed over gaven. Hold dig derfor ikke tilbage hvad angår kreativitet, hvis dine børn skal lave kreative gaver til eksempelvis bedsteforældrene.

En sikker vinder, når børn skal lave julegaver, er tegninger. Disse kan laves af børn i næsten alle aldre. Hvad end det er den toårige der sætter et par streger på et papir eller den tiårige der går i gang med den gode akvarelmaling, skal det nok blive en fin gave. Put eventuelt tegningen i en fin ramme til slut, for at give gaven et ekstra touch.

En anden god idé, når børn skal lave gaver, er smykker. Her er der også mulighed for at være kreativ, hvad end man er en ferm smykkemager, eller blot skal sætte et par perler på en snor. På nettet findes der smykketilbehør i alverdens farver og former, hvad end man vil lave armbånd, halskæder eller noget helt tredje.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here