Julegaver til veninden

Julegaver til veninden

Julen er hjerternes fest, hvor man er sammen med dem, man elsker. Det gælder både familier og gode venner. Og hvis der er nogen, som står fast ved ens side i tykt og tyndt, så er det som regel veninden. Så hvorfor ikke give din bedste veninde en julegave og vise, hvor meget du sætter pris på hende og hendes kærlighed.

Her følger nogle ideer til julegaver til veninden, som med garanti vil skabe juleglæde hos hende.

Gode gaveideer der kan forkæle bedsteveninden

Din veninde trænger helt sikkert til noget forkælelse. Derfor kan du oplagt købe nogle plejeprodukter i form af nogle lækre cremer, hårprodukter eller badesalt.

Du kan evt. lave en spakurv til hende med de forskellige produkter og supplere med duftlys eller andre hyggeligt elementer, så hun får den fulde oplevelse, selvom hun befinder sig på sit eget badeværelse.

Du kan også forære hende en rigtig wellnessoplevelse i form af en professional behandling, f.eks. massage. Hvis det skal være rigtig fint, kan du endda købe et ophold på et lækkert spa- eller badehotel. Så kan du jo også selv tage med, så i kan få en fælles venindetur ud af det.

Køb lækre items til hendes garderobe

Køb lækre items til hendes garderobe

En din veninde glad for tøj, så kan du jo, som en personlig gave til hende, finde noget smart til hendes garderobe. Ofte er det en julegave, som overrasker, da ikke mange forventer man køber dem tøj da det kan være svært at finde tøj til en anden end sig selv.

Du kender sikkert hendes stil, så tag hen til hendes yndlingsbutikker og snus rundt, indtil det rigtige springer i øjnene. Du kan f.eks. købe nogle fede bukser, en fin kjole, nogle lækre sko eller et smart halstørklæde. Enhver kvinde elsker bløde pakker, især hvis hun ved, at personen bag gaven har lagt mange tanker og kræfter bag. Så tøj er bestemt oplagt som en personlig gave til veninden.

Se udvalget her →

Den kreative venindegave

Den kreative venindegave

Det kan godt være, at en venindegave lyder som noget man gjorde i 1. klasse, men det gør ikke gestussen mindre sød.

Eksempelvis kan du finde to ens smykker, f.eks. en halskæde, og forær din veninde den ene af dem. På den måde har i hver jeres smykke, som symboliserer jeres ubrydelige venskab.

Lyder det lidt for pladderromantisk for dig, så kan du også vælge at få indgraveret et smykke med en sød hilsen, jeres navne eller jeres forbogstaver. Det vækker ikke lige så meget opsigt, men det er stadigvæk en personlig gave, og tanken er den samme.

Se udvalget her →

Giv hende noget i kan gøre sammen

Giv hende noget i kan gøre sammen

Som veninder ynder man at bruge tid med hinanden. Det er dog ikke altid så nemt i en travl hverdag, hvor der er mange andre ting, som også skal nås.

Synes du, det er lang tid siden, i har haft lidt venindekvalitetstid, så kan du give hende en oplevelse som gave. I kan tage i biografen og se en god film, udfordre jeres kulinariske evner på et madlavningskursus, afprøve jeres grænser med faldskærmsudspring eller hygge jer over en lækker brunch.

Uanset hvilken oplevelse du vælger, skal i nok få det sjovt, og det er altid rart at kunne se frem til en gave og noget, som man skal opleve sammen.

Se udvalget her →

Giv hende noget til boligen

Giv hende noget til boligen

Kvinder elsker som regel at dekorere og indrette. Så hvorfor ikke give din veninde noget til hendes bolig?

Køb et flot billede hun kan hænge på væggen, en flot vase med dertilhørende blomster eller en lysestage, så hun kan tænde op for de levende lys i den mørke december-tid. Det er altid hyggeligt at have ting stående i ens hjem, som man har fået foræret i gave af andre. På den måde er der nemlig gode minder forbundet med hjemmets ting, og det giver anledning til mange sjove historier.

Se udvalget her →

En spændende bog til læsehesten

bog

Er din veninde en læsehest, så er det oplagt at finde en god bog til hende i julegave. Find ud af hvilken genre, hun bedst kan lide og gå på jagt i en boghandler.

Du kan også forære hende en biografi med en person, som du ved hun finder inspirerende. Ligesom du også kan købe et gavekort til en boghandler, så hun helt selv kan bestemme, hvilke bøger, der skal fortæres i juleferien.

Se udvalget her →

Hjemmelavet gave

Hjemmelavede julegaver til veninden skaber ofte stor glæde, hvorfor noget hjemmelavet også kunne fungere som en god julegave til veninden.

  • Du kan lave et fotoalbum med billeder af alle jeres oplevelser sammen. Din veninde vil elske det, og i vil kunne sidde flere timer over det, mens i gennemgår alle de nostalgiske minder.
  • Du kan også lave nogle hjemmelavede godter til hende i den søde juletid.
  • Eller hvad med at dekorere nogle kaffekopper med fine mønstre, så har i altid noget at drikke af, når en af jer kommer forbi til en kop kaffe.

Glæd hende med en julegave, der varer ved

Er din veninde mere til magasiner end bøger, så kan du også forære hende et abonnement som julegave. Synes hun ugeblade som Se & Hør og Ude & Hjemme er toppen, elsker hun modemagasiner såsom Elle og Eurowoman, eller ligger der altid dameblade som f.eks. Alt for Damerne og Femina på hendes sofabord, så vil hun elske at få et bladabonnement.

En julegave til din veninde behøver jo ikke kun glæde her og nu. Det er da endnu federe at få en julegave, som varer ved. Typisk kan man købe abonnementer, som varer 3, 6 eller 12 måneder. Så kan du selv vælge, hvor lang en periode abonnementet skal gælde, og så kan du jo altid foreslå, at hun giver bladene videre til dig, når hun selv har læst dem. På den måde er det en win-win-situation for jer begge to.

Vi håber at vi med denne artikel har givet dig nogle gode gaveideer til din veninde, så du kan glæde og overraske din bedsteveninde til julen.