Oplevelsesgaver til ham

oplevelsesgaver til ham

Vi kender det allesammen. Vi skal ud og finde gaven til manden, der ikke ønsker sig andet end sokker og underbukser. På den måde er det bare svært, at få gaven til at fremstå lækker og personlig. Hvad end det er din mand der skal forkæles til jul eller din far der har fødselsdag, kan det være svært at finde ud af, hvad de lige står og mangler. Måske mangler de absolut ingenting.

Men hjælpen er kommet. Skal du købe en gave til manden der har alt, er en oplevelsesgave til ham det perfekte valg. Oplevelsesgaver findes i alverdens afskygninger, alt efter hvem der skal have gaven.

Er det stadig svært at vælge mellem de mange muligheder, har vi her et par forskellige julegaveideer til ham der har alt herunder.

Ballonflyvning for manden der har alt

Ballonflyvning

Skal du finde en oplevelsesgave til ham der ikke mangler noget – og skal den være mere unik end nogen anden gave på gavebordet? Så er en tur i en luftballon gaven over dem alle. Ballonflyvning som gave er til den eventyrlystne mand, der ikke er bange for at mærke adrenalinen pumpe rundt i årene.

Tænker du alligevel, at din mand har brug for en hånd at holde i, når ballonen letter fra landjorden, har du mulighed for selv at tage med op at flyve.

På nettet kan du hurtigt bestille en ballonflyvning til ham alene, eller til to personer, så du selv kan ledsage.

Køb oplevelsen her →

Kør Lamborghini eller Ferrari

Kør Lamborghini eller Ferrari

Måske er der alligevel en enkelt ting, som ”manden der har alt” ikke har. Det kunne være en lækker Ferrari eller Lamborghini. Måske synes du, at det bliver lige dyrt nok at gå ud og investere i en racerbil, men heldigvis kan du give en oplevelsesgave til ham, hvor der bliver lovet fart over feltet. Bestemt en fed gave til ham der har alt.

På nettet er der både mulighed for at købe køreture på vej eller bane, og i Lamborghini eller Ferrari. Hvis du slet ikke kan bestemme dig, kan du tilmed vælge en løsning, hvor han får lov at prøve begge biler af.

Køb oplevelsen her →

Vinsmagning

Vinsmagning

Skal du finde en oplevelsesgave til ham der sætter pris på det sofistikerede, og sætter en ære i kulinariske oplevelser og luksus, så er en vinsmagning den rette gave til ham. Hos nettet tilbyder de både vinsmagninger i København og i Aarhus. Lad en ekspert guide din mand gennem vinens historie, og lad ham blive klog på de mange smage og nuancer der findes i alverdens former for vin. Her vil han blive præsenteret for 6-7 forskellige vine. Måske han finder sin nye favorit der i blandt.

Køb oplevelsen her →

Ølsmagning

Ølsmagning

Er manden der skal have en gave, mere til anden form for alkohol end vin, kan du forsøde hans tilværelse med et gavekort til ølsmagning. Det er den perfekte oplevelsesgave til ham, der nyder at gå ned i det lokale supermarked og købe en god specialøl til middagen, men desværre ikke kan prale af, at han ved noget om den.

Til en ølsmagning vil han blive guidet gennem baggrunden for diverse øl, deres nuancer og deres bryggeproces. Naturligvis får han også lov at smage på de forskellige øl, han bliver præsenteret for. På nettet er der et væld af muligheder for diverse ølsmagninger, alt efter hvor i landet det skal finde sted, hvor dyrt det skal være og hvor formel en ølsmagning han skal beriges med.

Køb oplevelsen her →

Kør djævleræs

Kør djævleræs

Skal din oplevelsesgave gå til en mand, der brug for en rigtig drengerøvstur med gutterne, så er der også råd for det. Send ham afsted til djævleræs med et par venner. Her kan de få udlevet deres konkurrencegen og finde ud af hvem der ville gene sig bedst som den nye Kevin Magnussen. På nettet er der både mulighed for en omgang racerkørsel på bane i Jylland og København. Tøv derfor ikke med at få sendt manden og vennerne afsted på racerbanen.

Køb oplevelsen her →

Gourmetophold (fælles oplevelse for dig og kæresten)

Gourmetophold

Kunne du tænke dig at give din kæreste en mere personlig gave, som du selv tager del i? Så er en oplevelse for 2, fx et gourmetophold, den perfekte oplevelsesgave til ham og dig sammen. Hiv eksempelvis din kæreste med på det luksuriøse hotel The Thief placeret i skønne Oslo. Her vil I blive præsenteret for en 5-retters gourmetmenu med dertilhørende vinmenu. Ydermere vil i både få champagne og chokolade, så jeres gourmetophold kan blive piftet op med lidt ekstra romantik. Mere romantisk hyggeligt bliver det ikke, hvis man gerne vil købe en oplevelsesgave til to personer. Oplevelsen kan findes på nettet.

Køb oplevelsen her →

Romantisk ophold (Fælles oplevelse for dig og kæresten)

Romantisk ophold

Hvis du ønsker at give din partner et romantisk ophold sammen med dig, behøver det ikke at være i gourmetretternes tegn. Der hører meget andet til, når man skal have en romantisk weekend med kæresten. På nettet finder du et væld af oplevelsesgaver til manden og dig, på forskellige hoteller og kroer rundt omkring i Danmark. Hvad end I er til lange gåture på stranden, god mad eller et lækkert spaophold, er der noget for jer.

Tager I et romantisk ophold, hvor fokus ikke ligger på gourmetretterne, bliver gaven også ofte markant billigere, end hvis fokus lå på maden. Hav i stedet fokus på de romantiske stunder I to kan have sammen og nyd dem i stille, rolige og luksuriøse omgivelser.

Køb oplevelsen her →

Derfor er en oplevelsesgave til manden der har alt en god julegaveidé

Oplevelsesgaver til ham du gerne vil forkæle, er et sikkert hit til enhver lejlighed. Hvad end han har fødselsdag, I skal fejre en bryllupsdag, eller han blot skal forkæles en smule, er en oplevelsesgave en fremragende idé. Men specielt ved juletid, kan oplevelsesgaver være vejen frem.

Mange mennesker ender tit ud i at stresse rund i indkøbscentre to dage før juleaften, for at finde de perfekte gaver til dem, der skal holdes jul med. Måske til tider uden man har fået en ønskeliste i hånden. Dette kan være både tidskrævende, besværligt og ikke mindst stressende. Bibehold derfor den rolige julestemning og undgå stress, ved blot at klikke ind på duglememrdetaldrig.dk hjemme fra sofaen. På den måde kan du let finde den perfekte julegave til manden, uden du fylder hovedet med for meget stress. Så bliver det ikke nemmere.