Gavekurve

Julegave til morfar eller farfar

Gavekurve er elegante og personlige gaver. Alt efter gavens omfang er det nemt både at finde dyre og billige gavekurve, og da indholdet kan variere bredt, er det også nemt at gøre gavekassen personlig ved at fylde den op med produkter, modtageren virkelig holder af. En vedlagt personlig hilsen sætter prikken over i’et.

Udover gavekurvens primære indhold er der ofte vedlagt små, lækre snacks og specialiteter. Afslutningsvis pyntes kurven typisk med cellofan og gavebånd, hvilket får den til at se indbydende og overdådig ud, inden den afleveres til modtageren.

Gavekurven er en genial julegaveide

En gavekurv er oplagte julegaveidéer til ham eller hende, der allerede har alt — forkælelse kan man nemlig aldrig få for meget af. Køb for eksempel en gavekurv til ham, der har en forkærlighed for italienske rødvine, eller sammensæt en gavekurv til hende, der ikke kan få nok af rosévin og fyldte chokolader.

En gavekurv kan også fungere som en skøn værts- eller værtindegave til julens mange sammenkomster. Og så kan den foræres uden nogen særlig anledning, udover blot at ville vise nogen, at man tænker på dem.

Gavekurve kan fyldes op med alt fra italienske specialiteter, øl og spiritus til chokolade, mousserende vine og wellnessprodukter. Kurvens størrelse bestemmer du selv, og kun fantasien sætter grænserne for, hvordan indholdet kombineres. Én ting er i hvert fald sikker: Der findes en perfekt gavekasse til enhver modtager!

Gavekurve med vin

Gavekurve med vinEn gavekurv fyldt med lækker vin er den perfekte gave til ham eller hende, der ved meget om vin og som sætter pris på en god årgang. Gavekurve med vin kan fås i forskellige prisklasser og kan gøres endnu mere personlige, hvis du ved, hvad modtageren sætter pris på.

Er det hvidvin, kan du vælge at give en gavekurv med en hvid Chardonnay og lækre forfriskninger som chokolade eller nødder. Er rødvin derimod et hit, kan du forære modtageren en kurv med en, to, tre eller fire lækre, franske Côtes du Rhône rødvine. Eller hvad med italienske Valpolicella Classico rødvine, toppet op med små lækkerier til den italienske gavekurv.

Du kan også vælge at kombinere rød- og hvidvin eller måske endda overraske med et par mousserende vine som Asti eller Cava. En oplagt gaveæske til hende der elsker noget lidt sødere.

Se udvalget her →

Gavekurve med øl

Gavekurve med ølEn gavekurv med specialøl vil med sikkerhed falde i god jord hos øl-entusiasten. Glæd for eksempel ham eller hende med lækre, danske øl fra microbryggerier eller med udenlandske øl fra lande som Østrig, Belgien, Tjekkiet, England, Tyskland og Skotland.

Du kan selv sammensætte en kurv med specialøl fra forskellige lande, eller du kan vælge en gavekurv, der på forhånd er sammensat med øl og forskellige lækkerier, der passer godt sammen, så kurvens indhold går op i en højere enhed.

Der kan være stor forskel på øl. Kender du modtagerens smag i øl, kan du derfor være endnu mere specifik, når du vælger mærker og typer. Er dette ikke tilfældet, eller er du ikke selv øl-entusiast, kan du vælge en gaveæske med lidt af hvert. Uanset hvad, vil sådan en gavekurv med sikkerhed blive modtaget med stor glæde af enhver øl-elsker. Denne type gaveboks er stort set altid et hit, når du skal finde en gavekurv til ham som du holder af.

Se udvalget her →

Gavekurve med chokolade

Gavekurve med chokoladeDe fleste mennesker har en sød tand og sætter pris på at få en kurv fyldt med lækre chokolader foræret. Derfor vil en gavekurv med luksuschokolade altid være en sikker vinder. Udover at være en skøn julegave, så kan gavekurve med chokolade også fungere som delekurve, der kan stå på kontoret julen over og sprede god stemning. Her kan størrelsen på kurven variere alt efter hvor mange mennesker, der skal deles om indholdet.

Gavekurve med luksuschokolade fra mærker som Summerbird, PR Chokolade og Weibel er mere udsøgte end det fredagsslik, man køber i supermarkedet, og kan derfor sagtens fungere som en eksklusiv og elegant gave. Som tilbehør til chokoladen kan kurven fyldes op med snacks fra eksklusive mærker som Karamelleriet og Lakridseriet. Leder du efter gavekurv til hende du har kær, så er chokolade altid en sikker vinder.

Gavekurve med chokolade kan fås i mange kombinationer og ikke mindst størrelser alt efter, hvor sød en tand, modtageren har. Uanset hvor lang tid, der går, før kurvens indhold er væk, vil den med sikkerhed få en varm modtagelse.

Se udvalget her →

Romantiske gavekurve

Romantiske gavekurveEn romantisk gavekurv er en sød og personlig måde at fortælle din partner, at du elsker dem på. En romantisk gaveboks kan indeholde alt fra vin, øl og kaffe til søde sager som chokolade og rosévin. Wellnessprodukter er også et hit, hvis man synes, at modtageren trænger til lidt ekstra forkælelse — det vigtigste er blot, at du ved, at indholdet falder i god jord.

I princippet er en gavekurv romantisk, så længe den indeholder produkter, modtageren elsker og samtidigt oser af kærlighed. Er din kone eller kæreste til bobler og søde sager, kan du forære hende en kurv med mousserende vin og fyldte chokolader, der er hjerteformede, eller indpakket i en hjerteformet æske. En romantisk gavekurv til manden eller kæresten kan indeholde øl, vin, spiritus eller kaffe og små, hjerteformede chokolader som en sød og kærlig indikator. En vedlagt personlig hilsen er den ultimative romantiske gestus, som fuldender gaven.

Perfekt som gavekurv til ham eller hende, som du elsker.

Se udvalget her →

Blandet gavekurve

Blandet gavekurveNår man kender modtageren rigtig godt, og ved præcis, hvad de holder af, kan man med fordel forære dem en blandet gavekurv og virkelig ramme plet.

Ved du for eksempel, at modtageren har en svaghed for en god rom og lækker kaffe, kan du vælge en gavekurv, der indeholder begge dele.

Vælg for eksempel en ”gavepose” med en udsøgt rom og en lækker kaffe med tilbehør i form af chokolade. Vin, øl og spiritus kan også blandes på kryds og tværs alt efter modtagerens smag. Er han eller hun ikke glad for alkohol, er der mange andre muligheder. Bland for eksempel en gavekurv med kaffe og chokolade for en velsmagende gave, som især er god at få varmen på i det mørke og kolde vinterhalvår.

Skal den blandede gavekurv foræres til en familie, kan den fyldes op med slik, chokolade og nødder til hele familien, vin til forældrene og saft til børnene.

Se udvalget her →

Gavekurve med kaffe eller te

Gavekurve med kaffe eller teVil du købe en personlig gave til en te- eller kaffeelsker, så er en gavekurv en oplagt mulighed. Vælg for eksempel en kurv fyldt med friskristet kaffe og tilføj lakrids, chokoladetrøfler eller småkager som snacks, der kan nydes sammen med den varme drik. Du kan også vælge en lækker og velsmagende mellem- eller sydamerikansk kaffe kombineret med hvid chokolade eller rom som en perfekt gave til livsnyderen, der sætter pris på den gode smag og aroma.

Til ham eller hende, der værdsætter en god kop te, er der forskellige te-sorter at vælge imellem. Er en stærk te lige sagen, så kan du vælge en gavekurv med sort te. For en mildere te kan du vælge grøn te, som ovenikøbet er godt for helbredet.

Er modtageren både til kaffe og te, kan du kombinere begge dele i en personlig gaveæske og tilsætte nogle lækre, små delikatesser.

Se udvalget her →

Find den rette gavekurv til ham

Til ham, der værdsætter sine mandeaftener med vennerne, kan du forære en kurv med mini-spiritusflasker, så han og vennerne kan afholde deres egen spiritussmagning. Nok er flaskerne små, men dråberne er eksklusive, og der er flere smagsoplevelser at hente med flere forskellige slags gin, rom og whisky. Sammen med de dyre dråber følger der altid noget lækkert til den søde tand.

Er han mere til det sidstnævnte, kan du også forære ham en gavekurv til ham fyldt med søde sager som chokolade, vingummier, mandler og lakrids.

Hvis han er vild med øl, kan du med fordel glæde ham med en gavekurv med lækre specialøl fra danske bryggerier eller fra udlandet — for eksempel Belgien, der er kendt for at fremstille velsmagende specialøl. En gavekurv fyldt med stærke øl kan med fordel kombineres med lækre lakridser eller en flaske snaps. Ved du, om han foretrækker lyse eller mørke øl, kan du sammensætte kurven efter hans smag.

Uanset hvad han foretrækker, vil du med sikkerhed kunne sammensætte forskellige produkter og ende med en gavekurv, der går lige i hjertet på ham og fortæller ham, at han kun fortjener det bedste af det bedste.

Find den rette gavekurv til hende

Er der en kvinde i dit liv, som du gerne vil glæde med en personlig gave, så findes der mange muligheder med gavebokse. Jo bedre, du kender hende, jo mere personlig kan du gøre gavekurven ved at fylde den med ting, hun holder af.

Kan hun lide at nyde en let og forfriskende drik i solen på terrassen eller til aftensmaden, kan du forære hende en kurv med mousserende hvid- eller rosévine og lækre chokolader.

Til hende, der nyder at sidde i sofaen med en varm kop te eller kaffe, kan du kombinere en gavekurv med te og kaffe og chokolade, karameller eller andet tilbehør.

Sætter hun pris på velvære, selvforkælelse og alenetid, så er en wellnesskurv det oplagte valg. En wellnessgavekurv giver modtageren en anledning til at tage en pause fra hverdagen. Kurven kan indeholde alt fra ansigtsmasker og cremer til sæbe, vaskeklude og shampoo — og selvfølgelig delikate lækkerier, som kan nydes i badet eller mens ansigtsmasken virker. En wellnesskurv er en gave, der fortæller modtageren, at hun fortjener at blive forkælet. Den kan passende foræres til ens kæreste såvel som ens veninde eller mor.