Køb juletræ online her – Juletræslevering til hjemmet er nemt og hurtigt!

Køb juletræ online og få det leveret

Køb juletræ online? I Danmark har vi mange forskellige traditioner til jul, og her er juletræet jo absolut også en af de traditionelle ting der efterhånden blev indført i Danmark for rigtig lang tid siden.

Traditionen for hvornår man køber, sætter op og pynter juletræet er nok ret forskelligt, men flertallet køber og sætter træet op et lille stykke tid før juleaften.

Det at sætte et juletræ op og pynte kan være lidt af en tidsrøver, og hvis du gruer ved tanken om at skulle ud og hente juletræ, så findes der en rigtig nem måde at købe sit juletræ. Det er at købe det online og få det tilsendt ved hjælp af konceptet juletræslevering.

Køb juletræ online er den nemme og hurtige måde, hvilket vi vil forklare dig mere om hvorfor.

Find dit juletræ ved Plantetorvet her →

Køb dit juletræ på den nemme online måde

brug juletræslevering online for det hurtige køb af juletræ

Det at købe online forekommer stadig at være usikkert og noget pjat for mange, men dog er online handel kommet for at blive, for vi har fået ordnet forhold som forbrugere og ikke mindst, så er det at købe online rigtig nemt og afslappende.

Når du køber juletræ online så vælger du hvilket størrelse du vil have, og så bliver træet leveret til hoveddøren. Det er jo både nemt og hurtigt, da du kan sidde i fred og ro foran fjernsynet og gøre sit køb.

Ulempen er selvfølgelig, at du ikke ser træet rent fysisk men dog slipper du for at stå i eventuelt regnvejr og bakse med et kløende grantræ.

Hvorfor man skal købe juletræet online?

hvorfor du skal bruge juletræslevering

Der er mange ting forbundet med at skulle købe et juletræ, men en af de mere irriterende ulemper at vejret. Derudover skal du eventuel finde en trailer til at køre træet, hvis du vil slippe for at bilens indvendige skal støvsuges for grannåle og harpiks.

Det kan tænkes, at du ikke ejer en bil, så du skal bære et juletræ ret langt? Det slipper du for ved at finde træet online, og ikke mindst, at du sparer rigtig meget tid på et julekøb, som ikke altid er specielt hyggeligt.

Det er selvfølgelig forskelligt fra familie til familie. For nogen bruger en dag på at lave juletræs købet til en hyggedag med fæld selv og andet, men for de fleste af os, så er det med at købe juletræ bare noget der skal overståes, og her kommer den online mulighed absolut til sin ret.

Fordelen ved at finde juletræet online er, at forhandleren er specialiseret i det at sælge juletræer. Og siden det er online, så bliver forhandleren nødt til at give så meget information, vejledning og guide som muligt for at give det bedste produkt for en glad kunde. Det betyder at du som kunde udover at finde og købe juletræet, kan få den gode vejledning som du kan læse og se i ro og mag i din varme stue, hvilket jo absolut er en fordel fremfor en vindblæst eftermiddag i halvmørke udenfor.

Du kan finde et træ online ved denne forhandler:

Fordelen ved juletræslevering udover tid er, at online levering af juletræet også inkluderer fragten.  du får fragtfri levering direkte til hoveddøren, hvilket jo også er en fordel når man nu slipper for at skulle køre og bruge tiden på at hente juletræet.

Hvordan finder du dit juletræ online?

Som sagt, så er den nemme måde at købe det online. Det er selvfølgelig hyggeligere at tage en dag ud med hele familien og fælde træet, men det kræver dog en hel del, og med vores nuværende vejr, så er det ikke super attraktivt at gøre.

Derimod er det nemt at sidde med sin computer eller Tablet hjemme foran fjernsynet, og så gå ind på forhandleren og finde sit træ. Vi anbefaler Plantetorvet her, for her kan du nemlig se video at dit juletræ, hvilket jo er ret praktisk, for at vurderer træet.

Det er ret smart, for ved Plantetorvet som har strategi med at filme deres juletræer og lægge dem online, betyder at du kan se træet fra alle vinkler, som du kan prøve at se lige her. Det er et godt koncept, så man kan se træet inden køb.

Find dit juletræ ved Plantetorvet her →

Hvor kommer vores juletræ egentlig fra?

Vi kender alle til det med at finde et juletræ og pynte det, mere eller mindre, men kender du egentlig til hvor træet kommer fra?

Det almindelig stedsegrønne Nordmannsgrantræ med den brede kegleformet vækst og bløde nåle, er det det fleste af os bruger som juletræ netop fordi det ikke stikker, og nummer to på listen er rødgran.

Oprindeligt kom træet fra Kaukasus og man høster ret ofte frøene i Georgien omkring det store Tluigi område.

Selvom juletræerne og især plantagerne jo er rigtig almindelig i Danmark og især i Jylland, så er træet faktisk oprindeligt fra det fjerne Kaukasus, men i dag er de fleste træer selvfølgelig fældet herhjemme, hvor vi har en kæmpe industri indenfor juletræer.

Det gode ved Nordmannsgran er at det ikke smider nålene så hurtigt som de andre sorter, hvilket er ret belejligt fordi man skal jo faktisk ifølge traditionen lade træet stå indtil helligtrekroner. Det kan være problematisk hvis man ikke har købt og pyntet træet lige inden juleaften, for så vil nålene med garanti ikke kunne holde, og så er sorten såmænd ret ligegyldigt, men hvis du have et træ der kan holde sig længst tid, så er Nordmannsgran absolut det bedste valg.

Hvilket juletræ skal man vælge?

Der findes forskellige træsorter, men her i Danmark er det nordmannsgran og rødgran der er mest udbredt.

Dog er Nordmannsgran det mest brugte både her til lands og Europa, da den er nemmest at dyrke for forhandlere. Rødgran er træet der er mest udbredt i vores skove, men du skal dog vælge Nordmannsgran, for det er nemlig træet der holder sig længst.

Du vil have et juletræ der kan holde sig længst muligt, for ellers vil træets nåle begynde at falde af hurtigt, og her kan man med fordel vande træet for at forlænge levetiden.

Så find et lækkert Nordmannsgran ved f.eks. Plantetorvet hvor du kan se det inden køb, og find en lækker fod der kan rumme vand, og husk at pynte med et lækket tæppe som f.eks. Ferm Living juletræstæppe, der vil pynte hjemmet. Så er i klar til at hygge igennem julen.

Hvis du vil vide mere om alle juletræs sorterne i Danmark, kan du læse videre i næste afsnit.

De forskellige juletræs sorter vi bruger i Danmark

De fire mest gængse eller populære juletræs sorter som vi bruger her til lands som juletræ skal du selvfølgelig ikke snydes for at kende til heller, hvor du her ved fulgognatur kan se liste over arter i grantræ familien.

  • Nordmannsgran – Det latinske ord er Abies nordmanniana og kaldes også ædelgran. Træet har lange, bløde og blanke nåle i en stærk grøn farve. Dette træ holder længst tid af de fem typer, og er derfor også den foretrukne til danskernes valg af juletræ
  • Rødgran – Picea abies er betegnelse på latin og dette tætte grantræ med opadgående grene kommer med korte nåle der har stikkende spidser. Det træ der også bliver brugt mest hyppigt som juletræ men holder ikke ret længe indendørs.
  • Blågran – Dette træ der næsten ligner en lille pyramide hedder Picea pungens på latin. Træet er ikke særligt udbredt i Danmark som juletræ, men er hyppigt brugt i Tyskland særdeles i små potter.
  • Nobillis – Det dyre valg af juletræ der sikker kunne holde meget længere end Normanns gran, men på grund af prisen er træet ikke så populært som juletræ. Abies procera der er den latinske betegnelse kommer med lange tætsiddende nåle og er ikke udbredt hverken i Danmark eller Tyskland.

Find et billig juletræ til den smukke juletid

Det at finde et billigt juletræ kan være ret svært, fordi hvad er billigt? Derudover så er billigt også ret afhængig af hvilken landsdel som man bor i, fordi prisen faktisk ligger omkring de 300,- kr. de fleste steder, og så er det ligegyldigt om man fælder selv eller køber i et byggemarked eller lignede steder.

Man kan faktisk finde noget af det billigste ved de forskellige byggemarkeder eller supermarkedskæder, fordi de netop kan købe ind i store partier og derved presse prisen i forhold til mange mindre steder. Desværre så er udvalget og kvaliteten af træet også ret ofte derefter, hvilket selvfølgelig ikke behøver at være gældende alle steder men det forekommer dog at være sådan ret ofte. Grunden til det kan skyldes at de store kæder får overskudsvarerne fra juletræs producenterne, hvilket dog skal siges at kun være gisninger.

Hvis du virkelig vil gøre en indsats for at finde et juletræ til den gode pris, uden at du ligefrem tager i skoven og fælder et helt uden pris(det er ikke tilladt), så kan du spare penge ved fælde juletræ selv stederne eller stadepladser. Det bedste er faktisk så langt væk fra byerne som muligt for at få de gode priser, der samtidig kan være unddraget visse offentlige regler for fakturering mange steder.

Det at komme så “langt vestpå” som muligt og væk fra byerne med de mere opskruet priser, er absolut den bedste måde at spare penge på et juletræ, men så skal man dog til at tælle benzin og tid brugt på projektet også, hvilket jo kan ende ud i at man intet sparer overhovedet.

Oversigt over steder der sælger juletræer online

Du kunne faktisk også vælge at overveje om ikke du vinder mere ved at købe juletræet f.eks. online, hvor du kan finde okay priser ved disse steder som vi har fundet frem ved hjælp af at søge:

  • Plantetorvet.dk – Gode priser og med levering lige til døren. Du kan også se deres videoen på deres side, hvor du kan se, hvad du kan forvente.
  • Guloggratis byder mange gange på det gode tilbud
  • Dyssegaarden Det hyggelige sted byder på billige træer i form af fæld selv ca. 25 minutter fra København
  • Ryegaard.dk er endnu et sted som slår op på hyggen, og dette sted er ved Roskilde

Find dit juletræ ved Plantetorvet her →