3 lækre beauty julegaveideer til hende

Hvis du står og mangler den gode gaveide til den yngre eller måske lidt mere modne kvinde, så kan du med fordel satse på at give en af disse 3 lækre beauty julegaveideer til hende.

Skønhedsprodukter i julegave er traditionelt en god gave til piger og kvinder, så hvorfor bryde traditionen når det nu er en gave, som hun vil elske?

Derfor finder du her inspiration indenfor beauty produkter, som du kan give din veninde, søster, kone, kæreste eller anden kvinde.

 

M2Lashes Eyelash activating serum

køb det smarte M2 eyelash serum til hende i julegaveM2 serum er en af de gode julegaver til hende, hvis hun er kvinden der ønsker længere øjenvipper, hvilket vel vil sige stort set alle kvinder, så kan du rent faktisk hjælpe hende med det.

Denne M2 eyelash serum er nemlig med til at skabe både fyldigere, længere og stærkere øjenvipper. Det sker ved hjælp af et patenteret ingredienskompleks MDN der stimulerer og virker forlængende på vippernes vækst.

Man skal påføre dette serum en gang dagligt, og synlige beviser vil fremkomme typisk efter 6 til 8 ugers tid ved brug. Prisen er 869,- kr. hvilket kan forekomme dyrt, men hvis man regner på det, så er det alternativet som hun bruger nu nok endnu dyrere, så absolut en god skønhedsting til hende som hun måske ikke ville købe til sig selv.

Du finder det smarte serum ved Billigparfume.dk lige her

Se denne video her, hvor produktet er testet og faktisk påviser at det virker, for det lyder jo næsten for godt til at være sandt.

 

 

 

Beauty elixir til håret

giv hende det lækre beaty elexir til håretEn anden lækker skønhedsting er det lækre hår-elixir der passer til alle hårtyper.

Den lækre olie der indeholder tre naturlige olier til håret, er med at fremme hårets fylde og skønhed, og så fedter det ikke på grund af den udsøgte blanding der findes i olien.

Et lækkert produkt der ikke bare hjælper håret, men det giver også det lækre univers af velduftende orientalsk udtryk.

Olien der er en lækker skønhedsgave til kvinder, kan du købe for kun 95,- kr.

Find hår olien ved Nicehair lige her

 

 

GHD styling jern

et lækkert styling jern er den perfekte skønhedsgave til hendeDer findes ingen gode gaveideer indenfor skønhed uden et lækkert lækkert styling jern.

Dette kvalitets fladjern fra GHD er jernet der kan skabe både volume, krøller og sommerwaves, hvilket jo er ret alsidigt, og den perfekte gave indenfor beauty må absolut være et lækkert elektrisk apparat, som alle kvinder alligevel bruger fra tid til anden.

Med GHD får du kvalitet, og dette specifikke jern kommer med keramiske varmeplader der skaber den gode anti-statiske overflade og maksimale temperatur på få sekunder, så man får den bedste beskyttelse af håret.

Hvis du vil give hende en god gave, og hun kun er ejer af et billigt produkt, der egentlig skader mere end det gavner, så vil du hjælpe hende og håret med et god kvalitets jern som dette, og som du kan købe til 899,- kr.

Se mere om jernet ved Nicehair.dk lige her

 

Disse tre forskellige skønhedsprodukter er noget som du kan give hende til jul, men du kan også vælge at give nogle af de mange andre julegaveideer fra vores inspiration som disse: se ideer til julegaver her

Skriv en kommentar