Juletræsvanding? Det kan gøres både smart og nemt

juletræsvanding? Det kan gøres både smart og nemt

Juletræsvanding er nødvendigt eller? Er du typen der elsker at have et juletræ stående hele december måned?

Måske du har været ude og fælde juletræ selv i starten af december måned, og oplevet at træet godt nok begynder at visne ret hurtigt, også selv om at du har prøvet at hælde lidt vand i jeres smukke Ferm Living juletræsfod?

Der findes mange gode tips og råd til hvordan man kan holde juletræet i live, hvor de bedste nok gives på Christmastree.dk her. Problemet med de tips så du juletræ kan holde lidt længere er, at de tager tid. Hvorfor ikke bare bruge den nemme selvvandings gadget, og så slipper du for besværet.

Hvis du er for den hurtige og nemme løsning, så skal du helt sikkert overveje den automatiske løsning til juletræsvanding.

Den automatiske løsning til juletræsvanding

Alle ved at et juletræ begynder at visne ret hurtigt, og det med nåle udover det hele kan være ret irriterende, men det er dog mere irriterende at ens juletræ dør ud fordi man glemmer at vande det, for dit juletræ helt ligesom alle andre træer suger jo vand fra det nederste af stammen for at holde sig.

Det problem slipper du for med denne smarte løsning, der er automatisk og samtidig er pakket ind som en julegave, så den kan smides ind under træet og stået helt neutralt på juletræstæppet.

Hvad er juletræsvanderen?

Denne kasse der er camoufleret er en selvkørende “pumpe”. Det fungerer på helt samme måde som når man suger benzin op fra en tank med en slange. Dvs. slangen går fra julepakken over i et vandfad eller juletræsfoden under træet, og når vandniveauet i juletræsfoden falder, så pumpes vandet fra julepakken der kan rumme ca. 8 liter over i juletræsfoden.

Det er super simpelt og dejlig enkelt i sin helhed, men til 125,- kr. så er det helt sikkert en sjov og praktisk løsning til det med at ens juletræ visner alt for hurtigt.

Juletræsvanderen er kun set hos Coolstuff som du kan se lige her