Juletræstæpper – Find et nyt flot juletræstæppe

brug det flotte juletræ til juleaften

Juletræstæpper er nødvendigt når juleaften nærmer sig, hvilket faktisk sker lige om lidt, så det gamle tæppe skal findes frem inden længe.

Hvis det er ved at være slidt, så kunne det måske være rart med et af de moderne juletræstæpper der både skaber stil, hygge og ikke mindst, selvfølgelig samler de nedfaldne nåle.

Derfor har vi her på Juleliv.dk lavet et indlæg der dækker det meste om de mange forskellige slags tæpper til juletræet.

Færdige juletræstæpper der skaber stil

Du finder en del forskellige juletræstæpper i den færdige slags indenfor både gamle og moderne tæpper. Ferm Living juletræstæpper er meget populære, helt ligesom de andre modeller vi har fundet frem her, til det gode køb inden juleaften.

George Jensen til juletræet

George Jensen tæppe

Et eksklusivt tæppe til at ligge under juletræet, er dette elegante George Jensen tæppe. Du får et smukt vævet tæppe i den røde farve som jo er julens, og et smukt stjerne motiv i rene linjer. Tæppet er absolut blandt de flottere og kommer i lækker hør og bomuld materiale.

Se det flotte udvalg af tæpper hos Damask her

Køb By Nord eller trip trap juletræstæppeBy Nord juletræstæppe

Et smukt, enkelt og samtidig så detalje fuld er det unikke By Nord tæppe. Tæppet i sort/hvid vil med sit mønster kunne skabe det moderne look i et trendy hjem.

By Nord tæppet er set her hos Trendyliving

håndarbejdets fremme juletræstæppeFerm Living Mountains tæppe

Ferm living er ikke blandt de billige juletræstæpper, men det er dog en af de meget populære mærker i Danmark. Et stilrent og elegant grafisk juletræstæppe der giver den gode stil.

juletræstæppe mønster får man med OctagonOctagon juletræstæppe

Hvis du vil have det moderne udtryk i juletræstæppet, så kunne dette flotte Octagon tæppe være det helt rette valg i dit hjem. Et super moderne og trendy tæppe der giver den unikke og flotte stil under juletræet.

Køb et flot rundt juletræstæppeStar Rosa tæppe

Et smart rundt juletræstæppe er denne Star Rosa model fra Ferm Living. Et smart og trendy håndlavet print der kan pynte i den helt rigtige stil. Flot at kombinerer med Ferm Living juletræsfoden.

Black star minder om gamle juletræstæpperBlack Star tæppe fra Ferm Living

Et andet lækkert tæppe fra Ferm Living er Black Star modellen. Som du kan se, så kommer dette tæppe i den velkendte stil der går igen i brandet, og måske dette mønster er det helt rigtige til din ellers jeres stue.

køb guld medusa julepyntFerm Living Gold Star tæppe

Gold Star modellen fra det populære brand kommer med et flot printet mønster og i guld/råhvid farve. Endnu et i rækken af flotte, tidsløse og moderne juletræstæpper der kan skabe det flotte look.

Se det flotte udvalg af tæpper hos Damask her

Køb et elegant Bungalow juletræstæppeStøvet blå Bungalow tæppe

Bungalow har lavet det unikke juletræstæppe i støvet blå. Hvis du er til den nordiske indretning, og ikke nødvendigvis behøver at have alt i den traditionelle farve til jul, så skaber du den flotte stil med denne blå nuance. Tæppet er håndtrykt med bloktryk, hvilket betyder, at du får et helt unikt tæppe.

køb det røde Bungalow tæppe til juletræetHåndlavet Bungalow i rød

Det lækre håndlavet Bungalow juletræstæppe kommer også i denne røde farve. Helt ligesom med det støvet blå, så er tæppet håndtrykket med bloktryk, så du ikke får to ens juletræstæpper – Det er da et ret unikt præg på julepynten.

Køb det flotte Ferm Living juletræstæppeHouse Doctor Dots juletræstæppe

Et flot tæppe med grafisk design er, hvad du får med dette elegante House Doctor tæppe. Modellen Dots viser en stjerne på den ene siden af tæppet, og kommer med tern på den anden side, så du får faktisk to i et. Et smukt tæppe i bomuld, polyester og rayon.

Du kan selvfølgelig også finde mange andre tæpper som f.eks. Sødahl, Trip Trap eller Permin juletræstæpper.
Du finder nemlig ofte meget af det lækre julepynt på tilbud, og samtidig kan du være at du falder over en ny juledug, julekalender eller noget af de smukke Medusa eller Karen Blixen julepynt.

Se det flotte udvalg af tæpper hos Damask her

Broderi og patchwork?

Er du god til hækle, patchwork, broderi og-/eller det med at sy? Så kunne du jo satse på at lave dit eget juletræstæppe.

Et flot broderet juletræstæppe er virkelig smukt, og hvis du kan lave et broderet juletræstæppe, hvorfor så ikke bruge et nogle af de mange ressourcer eller endda et gratis mønster til juletræstæppe.

For det flotte julebroderi kan du finde meget lækkert inspiration online, helt ligesom du finder gratis patchwork mønstre og meget andet til at skabe det flotte juletæppe til juletræet. Du kunne også vælge at købe et perfekte hæklekit og hækle dit eget juletræstæppe – Du finder et juletræs hæklekit ved Rito her.

Se videoen her nedenfor med jule patchwork for begyndere, der kunne være din inspiration til at komme i gang med at skabe dit eget flotte juletræstæppe.