Jelly Belly adventskalender til hende – Den sjove og lækre ide til jul

Køb den lækre Jelly Belly adventskalender

Mangler du den gode julekalender ide til hende eller måske ham, der samtidig også er forholdsvis billig?

Så skulle du overveje om ikke den lækre Jelly Belly adventskalender er det helt rigtige valg. Der findes mange forskellige slags julekalendere til den søde tand, men Jelly Belly er dog den særdeles sjove og også lækre ide.

Hvis man en gang er blevet forelsket i det lækre slik, så er det for evigt, hvilket gør kalenderen særdeles god som gaveide.

Hvad er Jelly Belly julekalender?

jelly belly julekalenderen er det gode alternativHvis du ikke kender Jelly Belly fra Jellybelly.com, så er det de små lækre stykker slik, som man straks bliver forelsket i når man smager, med mindre man selvfølgelig får de få rigtige dårlige stykker der indeholder kanel, heldigvis er alle de andre mange andre varianter super lækre.

Det er den gode julekalender/pakkekalender der adskiller sig fra de normale chokoladekalendere, og som hvis man er til den søde tand, så er dette absolut den gode kalender ide der adskiller sig på den positive måde.

Denne lækre kalender der indeholder en sand bombe af forskellige smagsoplevelser til den søde tand, byder både på de traditionelle og de mere nyere jule smage i de 24 låger.

Denne anderledes julekalender til 199,- kr. er den ideelle gaveide til konen, kæresten, søster, mor eller anden, da Jelly Belly har flest fans blandt det kvindelige køn, så absolut en oplagt julekalender til kvinder.

I adventskalenderen med det amerikanske slik, finder du disse ingredienser og ting:

  • Ny smag bagved hver af de 24 låger
  • 10 bønner bagved låge
  • Gelatinefri
  • Sæsonbetonede smage
  • 37 x 28 x 5,5 cm.

Gem